Onderzoekers van de Queen Mary University in Londen (QMUL) hebben onregelmatigheden ontdekt in de gegevens over het COVID-19 vaccin, die erop wijzen dat het verhaal dat de doeltreffendheid van de vaccins ondersteunt “enorm overdreven” is en dat de vaccins de ontvangers blootstellen aan een risico van “verhoogde mortaliteit”, bericht Lifesitenews.com.

De meest waarschijnlijke factor voor de onjuiste statistieken heeft te maken met het feit dat overheidsinstanties degenen die binnen 14 dagen na een COVID-injectie zijn overleden, verkeerd hebben geclassificeerd als “ongevaccineerd”.

Dr. Norman Fenton, professor in risico-informatiebeheer aan QMUL en hoofdauteur van de studie, gaf een breed kader van het onderzoek van zijn team in een radio-interview op 4 december.

Norman Fenton interviewed by Majid Nawaz, LBC Radio 4 Dec 2021

“Wat het vaccin betreft, is uiteindelijk de enige echt objectieve manier om het algemene risico [versus] het voordeel ervan te evalueren, het vergelijken van de mortaliteit door alle oorzaken voor de gevaccineerden met de ongevaccineerden,” verklaarde hij.

“Als het virus dus zo gevaarlijk is als wordt beweerd en het vaccin zo effectief als wordt beweerd, dan zouden we nu gegevens moeten hebben die bevestigen dat de vaccins veel meer levens redden dan ze doden.”

Bij nadere bestudering van de gegevens van het Britse Office for National Statistics (ONS), die suggereerden dat de vaccins effectief waren, hebben Fenton en zijn co-auteur Dr. Martin Neil, “zoveel inconsistenties en anomalieën in de gegevens gevonden dat wanneer je de meest voor de hand liggende verklaringen hiervoor in aanmerking neemt, er werkelijk geen betrouwbaar bewijs is dat de vaccins de mortaliteit door alle oorzaken verminderen.”

“In feite, als je rekening houdt met het feit dat pas gevaccineerde mensen die sterven, verkeerd worden geclassificeerd als ongevaccineerd – want dat is de meest waarschijnlijke verklaring voor de vreemde dingen in de gegevens – dan kom je tot de conclusie dat de vaccins niet de sterfte door alle oorzaken lijken te verminderen, maar eerder een echte piek in de sterfte door alle oorzaken veroorzaken kort na vaccinatie,” vatte hij samen.

  Kunnen mRNA-vaccins het DNA permanent veranderen? Recente wetenschap suggereert dat ze dat kunnen

Dr. Martin Neil, professor informatica en statistiek aan QMUL en co-auteur van de studie, stuurde een reeks tweets rond waarin hij de gegevens uit hun paper toelichtte.

De cijfers toonden een lager niet-COVID-gerelateerd sterftecijfer voor de gevaccineerden in vergelijking met de ongevaccineerden, wat suggereert dat de gevaccineerden op een vreemde manier bescherming kregen, niet alleen tegen COVID-19, maar ook tegen alle andere levensbedreigende ziekten.

En vreemd genoeg, zoals Neil rapporteert, bereiken de hogere sterftecijfers van de ongevaccineerden “een piek op hetzelfde moment als de piek van de uitrol van het vaccin voor [elke] leeftijdsgroep.” Daarna “daalt het en sluit in op het percentage gevaccineerden. Dit is niet natuurlijk.”

Neil geeft een andere grafiek en toont pieken in het sterftecijfer van de ongevaccineerden na de introductie van vaccins bij de gevaccineerden, en vraagt: “Waarom sterven de ongevaccineerden na het NIET krijgen van de eerste dosis? Waarom sterven de enkelvoudig gedoseerden na het NIET krijgen van de 2e dosis?”

Hij beantwoordt zijn eigen vragen en toont een andere grafiek uit hun studie waaruit blijkt dat er “voldoende bewijs is dat de gevaccineerden die binnen 14 dagen na vaccinatie overlijden als ongevaccineerd worden gecategoriseerd. Dan wordt iemand die binnen 14 dagen na de eerste dosis overlijdt, verkeerd gecategoriseerd als ongevaccineerd en iets soortgelijks kan zich voordoen na de tweede dosis.”

Na verdere aspecten van de gegevens te hebben bestudeerd, concludeert Neil dat zij “geen significant voordeel van de vaccins op de korte termijn” hebben gevonden. In feite lijken de injecties “mensen bloot te stellen aan een verhoogde mortaliteit.”

  De volgende. Die zal de aandacht van de mensen trekken - Herfst 2024

Bovendien,

“… wat de verklaringen voor de waargenomen gegevens ook mogen zijn, het is duidelijk dat de ONS-gegevens zowel onbetrouwbaar als misleidend zijn. Bij gebrek aan een betere verklaring zou Occam’s razor onze conclusies ondersteunen. De ONS-gegevens leveren geen betrouwbaar bewijs dat de vaccins de mortaliteit door alle oorzaken verminderen.”

In september meldde Dr. Joseph Mercola dat de Centers for Disease Control (CDC) in de Verenigde Staten “iedereen die binnen de eerste 14 dagen na de inenting is overleden als ongevaccineerd telt.”

“Niet alleen blaast dit het aantal ongevaccineerde sterfgevallen onnauwkeurig op, maar het verbergt ook de echte gevaren van de COVID prikken, omdat de overgrote meerderheid van de sterfgevallen als gevolg van deze prikken binnen de eerste twee weken plaatsvindt. Nu worden hun sterfgevallen geteld als ongevaccineerde sterfgevallen in plaats van geteld te worden als sterfgevallen ten gevolge van vaccinatieschade of COVID-19 doorbraakinfecties,” schreef hij.

Dr. Clare Craig, een co-auteur en Brits diagnostisch patholoog, tweette een link naar een document uitgegeven door Public Health Scotland dat, in haar woorden, bevestigt dat men in Schotland “3 weken gevaccineerd moet zijn voordat men ‘gevaccineerd’ is”.

Op de vraag of hun paper peer-reviewed is, zei Fenton:

Nadat hun werk bezorgdheid begon te uiten over het “massaal testen van asymptomatische mensen, het potentieel voor valse positieven” en het “opblazen van het aantal [COVID] gevallen”, werden hun papers door deze publicaties zonder review afgewezen, een probleem waarmee Fenton en zijn team nog niet eerder te maken hadden gehad.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Vernon Coleman legt uit waarom de meeste Covid-19 gevaccineerden vroegtijdig zullen stervenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelZe hebben nu bijna TWEEMAAL zoveel Amerikaanse kinderen gedood door het vaccin als door COVID
Volgend artikelTaiwan: 79% van Covid-gevallen zijn mensen die “gevaccineerd” zijn
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

 1. Gut, zou het dan toch…..?
  Signalen genoeg maar het niet willen zien komt beter uit bij een bepaald slag mensen. Of zou toch geld een rol spelen…?
  Het moordend rad draait maar door. Velen kijken er naar maar zien niet.

  • Hoi Verontruste,

   Geld speelt geen rol in deze. Geld is een controle mechanisme. Net zoals media en politiek om maar wat te noemen. Het gaat om MACHT. Niets meer, niets minder.

   Ik heb niets met georganiseerd geloof maar het is echt bizar hoeveel bijbel verhalen nu relevant zijn. Toren van Babel (waar het EU parlement naar gemodelleert is) of mark of the beast of…..

   Ik denk dat de eilite dat doelbewust doet dus niet Goddelijk is. Echt zoveel ellende is openlijk gedeeld. Dit lijkt mij eerder een ruiming van de niet nadenkende massa. De elite zijn eugenisten nietwaar? In hun wereldbeeld… alleen de sterken overleven.

   Groeten,
   Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in