Britse vaccinatiecommissie raadt mensen onder de veertig het AstraZeneca ‘vaccin’ af

3

De Britse vaccinatiecommissie (JCVI) beveelt mensen jonger dan 40 jaar aan zich niet te laten inenten met het vaccin van AstraZeneca vanwege het risico op trombose, maar dat zij in plaats daarvan, indien mogelijk, met alternatieve vaccins worden ingeënt. Echter, alleen als dit leidt tot “geen vertragingen”.

Vanwege het risico van zeldzame bloedstolsels zullen mensen onder de 40 jaar in het Verenigd Koninkrijk de voorkeur krijgen voor een alternatief voor het Covid-19 vaccin van AstraZeneca, zo hebben de Britse immunisatiecommissie (JCVI) en de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) vrijdag bekendgemaakt. Volgens de voorzitter van het JCVI, professor Wei Shen Lim, zou aan volwassenen tussen 18 en 39 jaar zonder onderliggende gezondheidsproblemen een alternatief worden aangeboden als dat beschikbaar is en “als dat niet leidt tot vertraging van de vaccinatie”.

Het is daarmee onduidelijk of mensen jonger dan 40 alsnog alleen het AstraZeneca-vaccin aangeboden zullen krijgen. In april kondigde de JCVI aan dat mensen jonger dan 30 een alternatief zouden krijgen. Deze leeftijd is nu verhoogd tot 40 jaar, bericht de.rt.com.

Uit recente cijfers blijkt dat eind april in het Verenigd Koninkrijk 49 mensen waren overleden als gevolg van bloedstolsels in verband met een laag aantal bloedplaatjes na een vaccinatie van AstraZeneca. In totaal traden de symptomen op bij 242 mensen na een eerste vaccinatie van AstraZeneca. Eind april hadden volgens de autoriteiten 22,6 miljoen mensen in het Verenigd Koninkrijk een eerste vaccinatie met het serum gekregen.

In Duitsland wordt AstraZeneca alleen aanbevolen voor de leeftijdsgroep boven de 60 jaar. Jongere personen kunnen het serum echter op eigen risico laten injecteren. Prioritering voor groepen die meer risico lopen op Covid-19 bestaat in Duitsland niet meer.

  Het zou zoveel erger zijn geweest als ik niet was gevaccineerd

Naar aanleiding van de meldingen van de trombosegevallen is de vaccinatie met het geneesmiddel in verschillende EU-landen tijdelijk of geheel stopgezet. Het Europees Geneesmiddelenbureau houdt niettemin vol dat de voordelen van het vaccin groter zijn dan de risico’s.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mannen worden aangeraden om sperma in te vriezen voor Covid-19 vaccinatie – vrees bestaat om steriel te worden

Vorig artikel“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’
Volgend artikelDe vaccinatiedwang komt eraan – en zal verwoestende gevolgen hebben
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Het is geen vaccin en het is geen serum!!!
    Het is een experimenteel gen-therapie.

    Al met al: Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie Apocalyps (zie betreffende artikel).

  2. Dus mensen onder de veertig jaar mogen blijven leven en daarom zeg dat vuil deze niet te vaccineren maar de ouderen blijven vol spuiten dat zo dood zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in