De Pfizer mRNA Covid-19 injectie wordt nu gegeven aan kinderen boven de leeftijd van 12 die zijn geclassificeerd als kwetsbaar of leven met anderen die zijn geclassificeerd als kwetsbaar, een Daily Expose onderzoek kan onthullen dat alle huisartsen £ 22,58 (€ 26) als een stimulans betaald krijgen voor elke dosis die aan een kind wordt gegeven, de zoekmachine Google probeert het te verbergen, en de NHS adviseert vaccineerders dat ouderlijke toestemming niet nodig is, schrijft Dailyexpose.co.uk.

Op 3 september 2021 kondigde het Joint Committee on Vaccination and Immunisation (JCVI) aan dat het niet aanbeveelt de Pfizer Covid-19 injectie aan te bieden aan alle kinderen ouder dan 12. Het kondigde echter wel aan dat nog meer kinderen in aanmerking zouden komen door de lijst van onderliggende aandoeningen die kinderen in de kwetsbare categorie plaatsen, uit te breiden.

Natuurlijk was er reden voor vreugde met de aankondiging dat een experimentele injectie niet aan de kinderen van het Verenigd Koninkrijk zou worden gegeven, maar de vreugde was van korte duur, want in plaats van direct te weigeren de injectie aan te bevelen, schoof het JCVI de verantwoordelijkheid door naar de vier Chief Medical Officers (CMO’s) van het Verenigd Koninkrijk, wat betekent dat het lot van de kinderen van het land nu stevig in handen ligt van professor Chris Whitty en zijn collega’s in Schotland, Wales en Noord-Ierland.

De regering heeft de vier CMO’s na de aankondiging van het JCVI een brief gestuurd waarin zij hen opdraagt het besluit van het JCVI met onmiddellijke ingang te herzien, waaruit blijkt hoe wanhopig zij werkelijk zijn om een experimentele injectie te geven die infectie of overdracht op kinderen niet voorkomt.

Zo wanhopig zelfs dat de minister van Volksgezondheid, Sajid Javid, de NHS al heeft geïnstrueerd om voorbereidingen te treffen om kinderen te vaccineren. Men moet zich afvragen waarom ze zo wanhopig zijn, terwijl uit de laatste gegevens van Volksgezondheid blijkt dat 75% van de sterfgevallen door Covid-19 in de derde zomergolf bestaat uit mensen die waren gevaccineerd, en blijkt dat de injecties het risico op ziekenhuisopname en overlijden aanzienlijk lijken te verhogen, in plaats van het te verminderen met de beweerde 95%.

  Combinatie AstraZeneca-BioNtech: kruisvaccinatie is tien keer dodelijker dan enkelvoudige vaccinatie

Het antwoord kan natuurlijk alleen maar onheilspellend zijn.

Dailyexpose kan echter exclusief onthullen dat huisartsen in wezen worden omgekocht om kinderen te vaccineren via financiële prikkels, en dit alles is terug te vinden in een officieel NHS-document.

Het zal u misschien verbazen dat huisartsen al werden gestimuleerd om de volwassen bevolking te injecteren met een experimentele Covid-19 behandeling – die ten minste 1,1 miljoen bijwerkingen en 1.600 sterfgevallen heeft veroorzaakt – met een betaling van £12,58 voor elke toegediende dosis.

Nou het lijkt erop dat dat geld niet genoeg stimulans is om kinderen te injecteren met dezelfde experimentele Covid-19 behandeling, omdat de NHS huisartsen hebben verteld ze recht hebben op een extra betaling van £ 10 bovenop de £ 12,58 waar ze al recht op hebben – zie punt No.14 van dit officiële NHS-document getiteld “Vaccineren van kinderen en jongeren” hier te vinden.

Volgens de laatste telling in 2020 zijn er ongeveer 3.154.459 kinderen in de leeftijd van 12 tot 15 jaar in het Verenigd Koninkrijk. Als Chris Whitty en zijn collega’s dus besluiten om nog meer bloed aan hun handen te nemen door aan te bevelen dat alle kinderen ouder dan 12 jaar de experimentele injectie krijgen, kunnen huisartsen in het hele Verenigd Koninkrijk er samen 142,45 miljoen pond aan overhouden.

Enig idee waar dat geld vandaan komt? De belasting die u betaalt op uw hard verdiende inkomen. Dus daarom betaalt u huisartsen om een experimentele injectie toe te dienen aan kinderen ouder dan 12 jaar die het niet nodig hebben, omdat er sinds maart 2020 in het Verenigd Koninkrijk minder dan 9 kinderen zijn overleden aan Covid-19, en elk van hen had een zeer ernstige invaliderende pre-bestaande aandoening.

  2022: Laten we opkomen voor onze kinderen! Het is tijd om boos te worden en onze rechtvaardige woede te gebruiken om een verandering teweeg te brengen

Maar het wordt nog beter, want de zoekmachinegigant, en de koning van censuur Google willen niet dat je het weet. Tik gewoon “is there a financial supplement for vaccinating 12 – 15” in op Google en het eerste resultaat brengt je naar het NHS document dat bewijst dat het bestaat. Maar kijk eens naar het antwoord dat ze geven in het zoekresultaat – ‘Nee’.

Maar uw verontwaardiging zou daar niet moeten eindigen, want het NHS-document onthult ook dat NHS-bazen de vaccinators vertellen dat ze geen toestemming van de ouders nodig hebben om een experimentele Covid-19 injectie aan kinderen toe te dienen.

In punt 5 van het document staat dat “in alle gevallen juiste toestemming moet worden verkregen. Voor 12- tot 15-jarigen zou dit de toestemming van de ouders zijn of de toestemming van het kind zelf indien het in staat is bevonden om in te stemmen met vaccinatie.

Dit staat bekend als Gillick-competent en geldt voor kinderen onder de 16 jaar van wie wordt aangenomen dat zij over voldoende intelligentie, competentie en begrip beschikken om volledig te begrijpen wat er bij hun behandeling komt kijken.

Dit zou nooit mogen worden toegepast omdat, zoals we weten, zelfs volwassenen niet in staat zijn te begrijpen en volledig in te schatten wat er komt kijken bij hun behandeling omdat de NHS weigert het hen te vertellen. Hoeveel jonge mannen die de Covid-19 injectie hebben gekregen is verteld dat zij een ernstig risico lopen myocarditis (ontsteking van de hartspier) of pericarditis (ontsteking van de beschermende zakjes rond het hart) te ontwikkelen als zij de Pfizer of Moderna injectie krijgen? Bijna geen.

  20-jarige Schotse man DOOD 12 uur na injectie met het experimentele Pfizer mRNA-vaccin - moeder eist antwoord

Myocarditis was voordat de experimentele Covid-19 vaccins op de markt kwamen zo zeldzaam, dat we ons kunnen voorstellen dat de meerderheid van de bevolking er nog nooit van gehoord had. De ontsteking die het veroorzaakt vergroot en verzwakt het hart, creëert littekenweefsel en dwingt het om harder te werken om bloed en zuurstof door het lichaam te laten circuleren. Voortdurende cardiovasculaire medicatie of zelfs een harttransplantatie kan nodig zijn, maar de mainstream media zijn druk bezig het publiek te vertellen dat het geen ernstige aandoening is en dat er niets is om je zorgen over te maken.

Nu heeft Chris Whitty het lot van de Britse kinderen in handen, en als hij besluit aan te bevelen dat alle kinderen een experimentele Covid-19 injectie krijgen, wat hij zal doen, zullen we ongetwijfeld een verdere epidemie van “kortdurende ziekten” / toevalligheden zien, die we nu al zien bij jongvolwassenen die plotseling zijn overleden, een golf van hartproblemen voor de komende generaties, en huisartsen die de hele weg naar de bank lachen met 142 miljoen pond van uw zuurverdiende geld.

Vergis u niet, kinderen zullen sterven als deze regering haar zin krijgt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Kijk hoe Bill Gates zich ongemakkelijk voelt als hij wordt ondervraagd over de bijwerkingen van het vaccinVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelTravestie: Regeringen weten dat vaccins niet werken, maar dwingen mensen ze toch te nemen
Volgend artikelZwitsers vliegend personeel tegen verplichte vaccinatie uit bezorgdheid om vliegveiligheid
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Je wordt gewoon moedeloos van al dit gekonkel.
  Bovendien kun je door alle censuur en eenzijdigheid van de ratten bij de msm ook bijna niemand waarschuwen buiten de toch relatief kleine groep die “buiten de lijntjes kleurt”, m.a.w. die ook andere media bekijkt dan alleen de msm.
  Niet alleen de medische wereld is corrupt, maar ook de besluitvormers. Wat zullen de minister van Volksgezondheid en de leden de NHS hier voor opstrijken?

 2. Daar gaan mijn neefjes en nichtjes. Nou ja, twee blijven er over want mijn zus is in elk geval fel tegen het hele beleid en nog feller tegen het vaccin.
  Best grappig want we hebben nooit door één deur gekund en nu juist wel, terwijl de tweedeling de meeste mensen juist uit elkaar drijft.

 3. Iets met ‘ontwikkelingen’ en het ‘verzetten van de doelpalen’; volgens Hugo de Jonge.
  Precies hetzelfde argument wordt ook in de Engelstalige landen gebruikt.
  Dus: alles volgens het script; allemaal poppetjes van organisaties als Blackrock & Vanguard.
  De wereld van de ICT i.c.m. Big Pharma & Big Money.
  Ziek – Zieker – Ziekst.
  Narcistische psychopaten in aanbidding van en ondergeschikt gemaakt aan het meest kwade wat de wereld kent. (…)

 4. Deel uit een nieuwsbrief die ik enkele dagen geleden ontving:

  ‘Over onze prijzen…
  Corona (sorry hoor), een vastgelopen schip, te weinig personeel,… altijd dezelfde antwoorden als ik bij leveranciers navraag waarom de prijzen met 30%, 40%, tot zelfs 70% zijn gestegen. Containers, vervoer, verpakking, drukwerk, verzending, … de prijzen lijken op dit moment precies losgeslagen.
  Vergis u niet hé, het is niet de teler zelf die er beter van wordt maar zowat alles wat daarna gebeurt tot de kruiden hier geraken, lijkt onderhevig aan een ongecontroleerde wildgroei van onverklaarbare prijsstijgingen.
  “Dan rekent u dat dan toch gewoon door aan de klant” krijg je dan terug in een vriendelijke reactie. Nou ?!
  We doen er alles aan om onze prijzen zoveel als mogelijk te behouden in de stille hoop dat de prijzen van de grondstoffen e.d. binnenkort terug wat stabiliseren.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in