Pixabay

Als je iemand kent die overweegt om nog meer prikken te nemen, dring er dan bij hem of haar op aan om deze korte video te bekijken. De video is bijna 1 jaar geleden gemaakt en is al meer dan 1 miljoen keer bekeken. Het einde is tragisch.

De video eindigt met de overtuigende getuigenis van Stephanie de Garay die de deelname van haar dochter Maddie aan de Pfizer 12-15 jaar oude proef beschrijft, schrijft Steve Kirsch.

Maddie de Garay, die ten tijde van de proef 12 jaar oud was, raakte minder dan 24 uur na haar tweede Pfizer-prik in de klinische proef met 1.131 kinderen (in de leeftijd van 12-15 jaar) die de prik kregen, blijvend gehandicapt. 1 op de 1000 kinderen die blijvend gehandicapt raakte als gevolg van de injectie had de trial moeten stoppen. Maar Pfizer stopte het in de doofpot en rapporteerde het werkelijke letsel nooit; ze rapporteerden het opzettelijk verkeerd als buikpijn, ook in hun paper dat gepubliceerd werd in het NEJM. Er zijn geen klachten van de reguliere medische gemeenschap over wetenschappelijke fraude opgedoken.

Het frauduleuze paper is nog steeds gepubliceerd in het NEJM. In het artikel staat: “er waren geen vaccin-gerelateerde ernstige bijwerkingen en weinig ernstige bijwerkingen.” Dat is een flagrante leugen.

Maar het NEJM is niet van plan om het artikel in te trekken, ondanks het duidelijke bewijs van wetenschappelijke fraude. En artsen zullen geloven wat in de literatuur staat, niet wat in het volle zicht te zien is. Want zo werkt de wetenschap.

FDA-commissaris Janet Woodcock beloofde me dat de FDA een onderzoek zou instellen, maar er heeft nooit een onderzoek plaatsgevonden; niet van de FDA, CDC, Pfizer of wie dan ook.

  Sovjet-tactieken: Covid-klokkenluiders die op verdachte wijze sterven of geestesziek ziek worden verklaard

Amerika zou verteld moeten worden waarom er nooit een onderzoek is geweest, maar de mainstream media zullen die vraag nooit stellen.

Ik hoop dat je geniet van de video en van Stephanie’s getuigenis aan het einde.

Hoeveel mensen raakten ernstig gewond door de COVID-vaccins?

Uit de data van V-safe kunnen we schatten dat ongeveer 8% van de vaccinatieontvangers ernstig letsel heeft opgelopen door het COVID-vaccin. Aangezien meer dan 270 miljoen Amerikanen de prik kregen, betekent dit dat meer dan 20 miljoen Amerikanen ernstig gewond raakten.

Bekijk deze invaliditeitsgrafieken, samengesteld door de St. Louis Fed:

Hier is de 3e grafiek in detail:

Bevolking – Met een handicap, 16 jaar en ouder …

Een stijging als deze is niet willekeurig; het wordt veroorzaakt door iets dat meer dan 1 miljoen Amerikanen invalide maakt.

Toch stelt NIEMAND vragen over waarom de invaliditeitspercentages naar nieuwe hoogten stegen vlak nadat de COVID-vaccins werden uitgerold.

Als het niet het COVID-vaccin was, wat was het dan wel?

En waarom praat niemand hierover?

Denk je niet, totdat dit is opgelost, dat het krijgen van nog een COVID-prik voorbarig is?

Samenvatting

Bekijk de video en houd in gedachten dat dit een kleine steekproef is van de miljoenen mensen die gewond zijn geraakt door de COVID-vaccins.

Als je iemand kent die overweegt om nog een prik te halen, laat hem dan de video zien of stuur dit artikel door.

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Veilig en doeltreffend! De waarschuwing van de artsen is uitgekomen: Kanker explodeert in heel Europa!Volg Frontnieuws op Telegram

  Apotheker geschokt door blanco bijsluiters vaccins: "Ik zou ze niet mogen uitdelen"

Lees meer over:

Vorig artikelWas het een “ongeluk?” Lara Logan Intel Bronnen beweren dat de instorting van de brug in Baltimore op de “op één na drukste strategische weg voor gevaarlijke stoffen” een “absoluut briljante strategische aanval” was
Volgend artikelCanadese vrouw met licht autisme wordt geëuthanaseerd door Trudeau-regime
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

21 REACTIES

 1. Mensen, die de prik willen halen die overtuig je niet. Je wordt dan gelabeld als complotdenker, want het is allemaal niet waar wat in de video staat. Men kan niet geloven dat een Overheid zo krankzinnig crimineel is. Die waarheid gaat er bij veel mensen niet in.

 2. eerlijk gezegd ik en Vele anderen, hebben wel degelijk hun uiterste best gedaan om de schapen naar andere en gezondere weiden te brengen…in plaats daarvan werden wij als misdadigers aanzien…en zoveel mogelijk genegeerd en uitgescholden…dus kan je nu de rest wel raden hé…⤵️🕳️⤵️🕳️

 3. Diegenen die nu nog voor de gifspuit (noem het geen vaccinatie) gaan zijn niet tot rede vatbaar en het is daarom weggegooide tijd om hun nog te waarschuwen voor de gevolgen sterker men wordt zelf gefrustreerd van dergelijke hersenloze individuen daarom uit zelfbescherming zal ik die moeite nu niet meer nemen en doen die gebrainwashte zombies maar wat de mainstream hun influistert.

 4. Iemand die NU nog een (mRNA) vaccin wil, juich ik van harte toe. Die zijn beter af als ze dood zijn zodat ik geen last meer van ze heb.

 5. Twee vrienden, nu vage kenissen, lieten me terloops weten- met een air alsof ze het wiel hadden uitgevonden- geen boosters meer te nemen. Dat was het. Kennelijk vergeten dat ze me onder de bus gooiden toen ik hen waarschuwde met argumenten, eind 2020..
  Ze zoeken het maar uit.

 6. Wat wij inmiddels weten, kunnen anderen ook weten.
  Onwetendheid is een keuze.
  En een keuze heeft gevolgen, goed danwel slecht.

 7. Ik vraag me werkelijk af wanneer dit tuig gestraft gaat worden of laten we ze er mee weg komen? Erger nog, ze gaan gewoon door en we doen er niets tegen. Doodschoppen is nog te goed voor deze misdadigers.

  • Durachuk,

   de duivel beschermt zijn vriendjes ! Door hun miljarden USD zijn de machtigen “untouchable” !

 8. De daders zullen gestraft worden voor deze illegale onethische zwendel zooi WHO Nazi.s terrorist Tedros en die Nazi,s SS Bill Gates TRUDEAU en zijn illegale criminele vriendjes de zwendel en fantasie criminelen des dood een plek waar zij thuis horen Zij die op de doden lijst staan vermeld Zij zullen alles achterlaten en niets meer bezitten De mensheid komt in opstand tegen die illegale illegale criminele Kanker gezwellen WEF zwendel!!!!!!!

 9. De daders zullen gestraft worden voor deze illegale onethische zwendel zooi WHO Nazi.s terrorist Tedros en die Nazi,s SS Bill Gates TRUDEAU en zijn illegale criminele vriendjes de zwendel en fantasie criminelen des dood een plek waar zij thuis horen Zij die op de doden lijst staan vermeld Zij zullen alles achterlaten en niets meer bezitten De mensheid komt in opstand tegen die illegale criminele Kanker gezwellen WEF zwendel!!!!!!!

 10. Weerzinwekkende Trump PRO-VAX en PRO-ZIONISTEN!

  Voormalige Amerikaanse president promoot genetische mRNA-serums en de genocide van Netanyahu

  ‘De pandemie beheerst niet langer ons leven. De vaccins die ons van COVID hebben gered, worden nu gebruikt om kanker te helpen verslaan – tegenslag omzetten in comeback!” JE BENT WELKOM, JOE, NEGEN MAAND GOEDKEURINGSTIJD VS. 12 JAAR DAT HET JE ZOU HEBBEN GEBRACHT!»

  Trumps pro-VAX-propaganda voor het geld van de grote farmaceutische bedrijven
  Dit is wat we lezen in een post die de afgelopen dagen is gepubliceerd door Donald Trump, de enige Republikeinse kandidaat die nog in de race is voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen van november 2020, opnieuw gelanceerd door de attente analist van de problemen van mRNA-genetische serums Igor Chudov die zichzelf beperkte tot een laconieke opmerking.

  Bron: https://www.vtforeignpolicy.com/2024/03/repugnant-trump-pro-vax-and-pro-zionists/

 11. Neen, ik heb geen zin om nog energie te steken in deze grenzeloos onnozele en naïeve mensen.
  Ik gun deze mensen niet al die lichamelijke bijwerk ellende….maar tegelijkertijd heb ik ook geen medelijden met hen en kan het me geen reet schelen.

 12. Goed spul die covid “vaccins” en er gaat nog veel meer aan het licht komen.
  Ik werd genegeerd , gediscrimineerd , uitgescholden en door de stront gehaald als ongevaccineerde.
  Nu ben ik er trots op geen enkele prik genomen te hebben en dat voelt super goed
  en zo blijft er meer “vaccin” cq mRNA gif over voor de onwetenden…prima toch.

 13. Beste Durch Viking,

  ik werd ook genegeerd en bespot …Ik heb echter volgehouden. NOOIT zal ik mij laten vaccineren. Punt aan de lijn. Mijn bejaarde moeder vroeg ca. 2 jaar terug aan een hospitaaldokter of Covid echt bestaat. “Maar nee, Madam” antwoordde hij. Een andere dokter in het hospitaal versprak zich in zekere zin, want zij zei dat dankzij de maskers er geen griep is geweest …Ik heb haar boodschap begrepen en verstond direct dat de covid = griep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in