Geneesmiddelengigant Pfizer smeekt de FDA (Food and Drug Administration) om een derde “boosterdosis” van zijn Comirnaty-“vaccin” voor de covidgriep goed te keuren op basis van de lachwekkende resultaten van een “studie” die het heeft uitgevoerd waarbij slechts 12 mensen betrokken waren, schrijft Ethan Huff.

In haar informatieboek onthult de FDA dat Pfizer niet eens de moeite heeft genomen om zijn booster te testen op iemand die als “risicodrager” werd beschouwd. In plaats daarvan voerde de geldverslindende farmaceutische kolos een enkele “fase 1” proef uit met slechts een dozijn mensen ouder dan 65 jaar.

In zijn fase 2/3 boosterstudie heeft Pfizer niemand ouder dan 65 jaar opgenomen, wat met opzet is gedaan om de prik veilig en effectief te laten lijken terwijl dat absoluut niet zo is.

“Wat volkomen logisch is,” grapte de onafhankelijke journalist Alex Berenson, die eraan toevoegde, “waarom de booster testen bij mensen die het eigenlijk nodig hebben omdat ze een hoog risico lopen door de [R0]? Daar kan niets goeds van komen. Dus dat is onze proefopzet.”

Houd in gedachten dat Comirnaty niet eens dezelfde injectie is als de andere Pfizer-shots die toestemming voor noodgebruik (EUA) kregen onder Donald Trump’s “Operation Warp Speed” -regeling, althans niet voor zover het de FDA betreft.

Althans, zo lijkt het, want vragen over welke injecties, als die er al zijn, nu “goedkeuring” hebben, blijven onbeantwoord.

Vorig jaar werd Pfizer betrapt op het frauduleus toedienen van covid-injecties aan een “controlegroep”

Ook is bekend geworden dat Pfizer heeft gelogen over de proeven met covid-prikken van vorig jaar, waarbij het echte injecties toediende aan de zogenaamde “placebo”-groep om de gegevens scheef te trekken.

  De Nieuw-Zeelandse regering heeft de elite vrijgesteld van 'dodelijke' Covid-vaccins, terwijl ze de bevolking het vaccin oplegt

Pfizer heeft aangetoond dat het alles zal zeggen of doen om zijn producten, inclusief deze laatste dodelijke injecties, “veilig en effectief” te laten lijken – zelfs als dat betekent dat het moet liegen en de “wetenschap” moet herdefiniëren.

Het bedrijf beweert dat het krijgen van een injectie met zijn covid injecties uw risico op het “positief” testen op covid-kiemen zal verminderen, maar de realiteit is dat het aantal infecties na de injectie toeneemt.

“Een aanvullende analyse lijkt erop te wijzen dat de incidentie van COVID-19 in het algemeen toenam in elke groep van studiedeelnemers met toenemende tijd na dosis 2 aan het begin van de analyseperiode,” onthult een klinische studie van Pfizer van vorig jaar.

Blijkbaar heeft Pedo Joe van het van het Witte Verpleeghuis de memo gemist, want hij heeft al besloten, zonder de goedkeuring van de FDA, om deze Biden Booster Shots vanaf 20 september beschikbaar te stellen aan Amerikanen.

“Als het goed genoeg is voor onze onbevreesde leider, zou het goed genoeg moeten zijn voor de FDA, toch?” grapte Berenson.

Helaas is dit geen lachertje, want er zijn potentieel miljoenen gestoorde Covidianen in dit land die niets liever zouden willen dan je beroven van je leven, vrijheid en het nastreven van geluk als je een van Hunter’s vader injecties weigert.

Deze gehersenspoelde tirannen geloven dat “mijn lichaam, mijn keuze” alleen geldt voor vrouwen die hun ongeboren kinderen willen vermoorden. Je dwingen om je in te laten spuiten met een covid injectie, daarentegen, is hun keuze, zo houden ze vol.

  De situatie in Zweden: 20 van de 23 COVID-19 sterfgevallen waren gevaccineerd

“In het nieuws van vandaag stond dat 97% van de cumulatieve ziekenhuisopnames ongevaccineerden waren, terwijl dat slechts 3% was,” merkte een van de Substack-commentatoren van Berenson op over het bedrog in de media dat de Biden Boosters wil rechtvaardigen.

“Nergens werd vermeld dat gedurende de eerste tien maanden van covid IEDEREEN ongevaccineerd was, omdat vaccins nog niet beschikbaar waren. De meeste covid-doden vielen in die tijd. Bedrog in de cijfers. Pas op voor de mainstream nieuwsbronnen.”

Anderen verklaren dat binnenkort de Biden Boosters hun baan zal kosten, maar dat zij van plan zijn gewoon nee te zeggen, zoals wijlen Nancy Reagan hen vertelde te doen wanneer zij door anderen onder druk werden gezet om gevaarlijke medicijnen te nemen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Nieuwe documentaire bewijst dat klimaat manipulatie door het controleren van het weer (NIET “opwarming van de aarde”) het leven en de planeet vernietigtVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAmerikaanse HHS verpleegster slaat alarm over COVID-19 vaccinverwondingen en -doden die NIET worden gerapporteerd – “Nee, nee! Dit is de heuvel waar ik op zal sterven”
Volgend artikelCOVID-19 Vaccin Bijwerkingen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Wanneer dringt het door dat FDA en CDC niets geeft om mensenleven. Wetenschappers worden gewoon niet voor vol aangezien. Regeringen zijn omgekocht. Wat verwacht de bevolking dan nog?

 2. Het enige wat we eraan kunnen doen, is zoveel mogelijk dit soort info verspreiden. Sommigen zullen wakker worden en de rest zal blijven door pitten. Het is niet anders. Anderzijds is het een gegeven dat bepaalde mensen pas iets willen aannemen / onderzoeken wanneer het door de voor hen juiste persoon wordt gepresenteerd. Dus: er is en blijft werk aan de winkel.

  • Daarbij is het mijn inziens goed om een abonnement te nemen op nieuwsbrieven van bronnen zoals bijvoorbeeld Free Choice for your health, welke heel goede informatie brengt omtrent gezondheid. Deze kun je dan links en rechts ook eens uitdelen zodat mensen gaan leren begrijpen dat er veel betere alternatieven zijn dan de pharma. De informatie in deze nieuwsbrieven staan niet op de website, dus ik beveel serieus aan om een abo te nemen. Ook https://www.greenmedinfo.com/blog/seven-health-benefits-sweet-cherries is een heel goede databank om van alles en nog wat in op te zoeken in de zoekbalk bovenin de pagina en met de vertaalknop naar NL kan men een heel eind komen. Ook deze heeft de mogelijkheid om op de nieuwsbrief te abonneren.

 3. De FDA en het CDC zijn commerciële bedrijven, die zich makkelijk laten omkopen door de machtige farmaceuten. Daar beide commerciële bedrijven deel patenten van de vaccins hebben, promoten zij juist deze, want dat stuwt weer hun aandelen lekker omhoog. Voor leken lijkt het net overheidsinstellingen, maar in de werkelijkheid zijn het samenwerkende bedrijven en waar enkel winst maken de hoofd prioriteit ligt en niet de gezondheid van de bevolking. Deze types vaccins zijn dan ook de meest effectieve methode van klanten binding voor de commerciële bedrijven. Eenmaal geïnjecteerd zul je telkens de volgende weer moeten halen om te kunnen overleven. Totdat het eigen denkvermogen van de patiënt dusdanig aangetast is, dat we niet meer over enig menselijkheid kunnen praten. Dan zijn het enkel look à like mensen met programmeerbare hersenen, die nog enkel bevelen uit kunnen voeren in opdracht van het programma wat in ze geprogrammeerd is. Alle onrendabele en/of nutteloze zullen dan al uitgefaseerd zijn en offline gezet zijn.

  • Een aantal jaren geleden zag ik een filmpje waarin een presentatie werd gegeven omtrent pharmaceutische middelen om de mens aan te passen om het zogenaamde Gods-gen eruit te halen. Die presentatie was voornamelijk gericht op de islamitische bevolking, maar met de tegenwoordige Cov-ID spuiten geldt dat uiteraard voor een ieder. So what zullen degenen denken die geen relatie hebben en/of wensen met God? No brain no gain. ‘Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.’ – aldus WEF man Klaus Schwab.

 4. Moet je dit lezen in dit document;

  3.1.2.1. Myocarditis/pericarditis
  During the time from Dose 1 to unblinding in Study C4591001, one report of pericarditis was
  identified in the vaccine group, occurring in a male participant ≥55 years of age, with no medical
  history, 28 days after a primary series of BNT162b2; the event was assessed by the investigator
  as not related to the study intervention and was ongoing at the time of the data cutoff. One
  report of myocarditis was identified in a male participant <55 years of age in the placebo group,
  occurring 5 days after his second placebo dose.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in