Bij het vrijheidsprotest op 4 december in York sprak Sarah, wier man dominee is in de Church of England, zich uit over de strijd tussen goed en kwaad waar we voor staan, schrijft Dailyexpose.uk.

“We zitten in een enorme strijd. En deze gaat niet over het Noorden of het Zuiden, of over of je politiek links of rechts bent. Dit is geen strijd over land. Dit is eigenlijk een strijd om de geest. Dit is de grootste strijd die je ooit zult voeren… Wat de mensen nu zien is de strijd tussen goed en kwaad,” zei ze.

Toen haar werd gevraagd naar haar gedachten over vaccinatiemandaten om anderen te beschermen, antwoordde ze dat het een omkering is – duisternis wordt opgevat als licht, bitter als zoet. Het is een militaire PSYOP. Normaal gesproken zou je denken dat een vaccin je immuniteit zou geven. Boris Johnson heeft gezegd dat het niet voorkomt dat je het krijgt, het vaccin geeft geen immuniteit. Het is geen vaccin. “De meeste mensen die ik ken met Covid zijn dubbel en driedubbel gevaccineerd. Dus, wat ze proberen te doen is om je een deugdsignalering te laten doen. Draag je masker zodat je kunt zeggen ‘Ik ben een goed mens, ik ben een goed christen. Ik bescherm mensen’. Nee, dat doe je niet. Je laat zien dat je je mond hebt laten snoeren.

Ze legde uit dat haar man dominee is in de Church of England en dat hij tijdens de “pandemie” maar heel weinig begrafenissen heeft geleid. “Sinds de invoering van het vaccin is er begrafenis na begrafenis,” zei Sarah.

Hatstruth: Deze demonstrant vat het perfect samen

U kunt hier fragmenten bekijken van verschillende interviews door English English van het Yorkse protest, waaronder een deel van Sarah’s bovenstaande.

  Waarom eerlijk praten over het falen van vaccins nog moeilijker zal zijn dan eerlijk praten over al de andere Covid mislukkingen

“Dominee Charlie Boyle, zijn vrouw en vier kinderen kunnen uit de pastorie worden gegooid waar ze al acht jaar wonen, nadat kerkfunctionarissen hem beschuldigden van het overtreden van Covid-richtlijnen,” meldde de Daily Mail in juli 2021. De misdaden van de dominee? Hij troostte een rouwende met een omhelzing, zong een hymne terwijl hij geen gezichtsmasker droeg en legde bijbels op kerkbanken. Die dominee is Sarah’s man.

Anna Brees sprak met Sarah een paar weken nadat hun verhaal werd gepubliceerd in de Daily Mail.

Anna Brees interviewt Sarah Marie Boyle

Voorlopig blijft dominee Charlie Boyle de pastoor van All Saint’s Branksome Park, Poole, Dorset.

Meer bronnen:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een Nederlandse begrafenisondernemer stelt een onschuldige vraag: Waarom zien de lichamen er de laatste tijd zo vreemd uit?Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPfizer is van plan een derde dosis van zijn COVID-vaccin te testen op zuigelingen en jonge kinderen
Volgend artikelBritse klokkenluidster – SEH verpleegster deelt de waarheid over de “Pandemie”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  • Mensen ziten allemaal vast in labels. En nu zullen we zien welke label het beste past. De `goede Christen` de “barmhartige Moslim” de “Koosjere Jood”… we zullen nu zien wie er daadwerkelijk dicht bij zichzelf staat (Dicht bij God…of dicht bij het Universum..of dicht bij je authentieke ik; iedereen mag het noemen het ze het willen). We zullen nu zien hoe ver mensen gaan buiten hen eigen lichaam en mind set en karakter, om zichzelf weg te cijferen. Hoe meer je je laat prikken, hoe dieper je weg bent van je zelf.

   Niks met geloof / religie te maken. Maar met iedereens eigen normen en waarden van je eigen Ziel. Je bestaansrecht. Ik vind deze video’s prachtig en vat precies samen wat er gaande is. Dit is echt een dystopie aan het worden zo…. We moeten ons niet meer verkijken op labels maar op iedereens bestaansrecht die iedereen voor zichzelf ziet. Eigenwaarde!! Zelfwaarde. Die NIET een ander bepaald maar wij zelf.. voor onszelf… dit wordt nog een lange (lijdens)weg voor ons allemaal. Want leuk is het niet.. elke keer ambulances horen en overlijdensberichten en jongeren met hart problemen en video’s van mensen die lijden. Dus zowel de ge-“vaxx” als de onge-“vaxx” zullen de komende jaren echt wel even moeten afzien…voordat we schoon schip hebben gemaakt en verder kunnen na deze aanval op de mens. Vanuit het Duistere maar ook vanuit ons als mensen zelf. Wat doet men zichzelf (en een ander, door te dwingen!) toch aan.

   • Hoi Lee1990,

    Mooi geschreven. Ik ben toen ik jong was heel erg gepest. Totdat ik 1 van de daders flink in elkaar heb geslagen. Toen werd ik genegeerd. Dat duurde tot ik naar de hoge school ging.

    Ik heb mezelf toen gezworden zoiets nooit meer te laten gebeuren en altijd trouw aan mezelf te blijven. Tot en met nu is dat aardig gelukt maar dit is wel de zwaarste beproeving tot nu toe. Het heeft me zelfs helaas al een aantal vriendschappen gekost. Want ik ken je helemaal niet als een aso maar je niet laten vaxineren is aso. Door mensen zoals jij en je kent het verder vast. Maar goed, ik weet tenminste nu dat ze geen echte vrienden waren.

    Dit is de tijd waar het koren zich van het schaf scheidt denk ik maar.

    Groeten,
    Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in