Drie journalisten stierven plotseling terwijl ze het WK in Qatar versloegen. Vóór de dood van de Amerikaanse verslaggever Grant Wahl en de Qatarese fotojournalist Khalid al-Misslam, stierf de Britse journalist Roger Pearce, technisch directeur van ITV Sport, terwijl hij de wedstrijd versloeg, schrijft Veteranstoday.com.

The Independent vertelt het verhaal en legt uit dat Pearce’s dood, die plaatsvond op 21 november, werd aangekondigd in de uitzending vóór de wedstrijd tussen Wales en de Verenigde Staten.

De verslaggever, die al heel lang meedraait, stierf plotseling, net als zijn collega’s, op 65-jarige leeftijd, waarschijnlijk aan een van die hartaanvallen die zo vaak voorkomen na de massale verspreiding van experimentele COVID-19 gen-serums.

Door Independent

Roger Pearce, de technisch directeur van ITV Sport, is overleden terwijl hij verslag deed van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. Pearce deed verslag van zijn achtste Fifa World Cup toernooi toen hij stierf.

Zijn dood werd aangekondigd in de aanloop naar de wedstrijd van maandag (21 november) tussen Wales en de VS, waarbij omroeper Mark Pougatch het nieuws bracht. “We hebben zeer triest nieuws voor u vanuit Qatar,” zei hij.

“Onze technisch directeur, Roger Pearce, die hier aan zijn achtste WK begon, is helaas overleden.

“Roger was een zeer gerespecteerd figuur in de tv-sportuitzendingen, voor ITV was hij van groot belang voor de logistieke planning en uitvoering van de wereldkampioenschappen rugby en de wereldkampioenschappen voetbal,” zei hij.

Pougatch zei verder dat Pearce “altijd een glimlach op zijn gezicht had en een glimlach op je gezicht achterliet” en noemde de overleden technisch directeur “uiterst toegewijd, professioneel, charmant en enorm populair.”

“Hij zal door veel mensen in de industrie en thuis worden gemist,” besloot hij.

  Bruce Springsteen in New York: Geen toegang met AstraZeneca-vaccinatie

Studio directeur Neil Stainsby bracht een eerbetoon aan Pearce op Twitter, en onthulde dat hij over vijf weken met pensioen zou gaan. “Zo triest om te horen van het overlijden van mijn vriend en voormalige collega bij ITV Meridian, Roger Pearce. Hij is overleden tijdens zijn laatste opdracht in Qatar voordat hij over 5 weken met pensioen gaat. RIP Roger,” schreef Stainsby.

Voordat hij bij ITV ging werken, begon Pearce zijn carrière als ingenieur bij Grampian TV.

In 2008 werd hij fulltime technisch directeur van ITV Sport.

 


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voetbaljournalist Grant Wahl overleed plotseling terwijl hij verslag deed van het WK: Hij schepte op over zijn vaccinatie en zijn vrouw, een arts, berispte publiekelijk anti-vaxxersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel(Video’s) Russische opmars langs het front: Russen bezetten eiland in de Dnjepr – Doorbreken Oekraïense verdediging bij Ugledar & voltooien Marinka
Volgend artikelAls ze de kans krijgen, zullen ze onze samenleving veranderen in een Dystopische hel
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Tja, z o. L a n g z a m e r h a n d zou het nu toch eindelijk een keer duidelijk moeten worden wat hier nu de olifant in de kamer is!

  Ik zal er echter niet meer over beginnen tijdens de kerstviering met familie.

  Helaas…

 2. Idem want moet bij velen met allerlei harde bewijzen komen dat het ook door die zgn prikken veroorzaakt is…
  De ‘betrouwbare’ MSN wordt door die velen nog steeds als heilig gezien en dan hoeft er van hun kant helemaal niets bewezen worden want anders stond het niet in de krant………???

  Ze worden lett. steeds zieker en/of blijven steeds ziek maar dat komt door de corona en niet door de prik, teststaafjes, shedding enzenz.

  Ongelooflijk.

 3. Hogere temperatuur versneld jouw dood voor iemand met bloedvaten en hart beschadigen en niet door klimaatverandering zoals de media wil verkopen.

  • Ja, Nehemia, ik neem aan het dit sarcasme is?
   Over de Fifa of Qatar zeg ik alleen maar dat ik niks heb gekeken van het voetbal, ik kots op de organisatie van die Fifa, tijd voor een andere nwe voetbalbond, zolang dit niet gebeurd, sla ik alles over en geloof me ik hou van voetbal maar niet op deze manier.

   • Klopt fardinga. Dat is sarcasme.

    Begrijp wat je zegt. Fifa hangt van corruptie aan elkaar desondanks kan het voetbal me wel bekoren. Ik hoop dat Kroatië gaat winnen vandaag van Argentinië. Helemaal na hun onsportieve optreden in de laatste wedstrijd.

 4. Dus in Qatar… heeft de waarheid toch zijn rechten…wat het Westen betreft….daar zijn ze hier Niet blij mee… hahahaha 🤐😂🤣😂🤣 doe nu ook maar de Olympische Zomerspelen…dan weten we Altijd de Waarheid…die hier helaas Niet meer bestaat..⌛🪦📜🙉🙈🙊

 5. De vrouw van een collega hier is recentelijk opgenomen in het ziekenhuis. Bloedprop in de longen. Ra ra.

  En wat zegt mijn collega? “Ja, dat COVID-19 is wel ernstig hoor, je kunt er zelfs trombose van krijgen.”

  Zucht…

 6. Voetbaluislagen liggen vast!
  Politiek bepaald en onderdeel van wereldwijde onrust.
  Legers op been
  Nederland had moeten winnen!
  Oorlog duurt daardoor nog langer.
  Let op Quatar!!

 7. Doodsoorzaak ??? Te warm, de opwinding over het voetbal event ? Wat het ook mag zijn . Een week voor het pensioen . Alles gaat naar plan .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in