We hebben dit nodig.

Laten we duidelijk zijn: deze beweging is een campagne voor een volledig legale hervorming. We keuren burgerlijke rechtspraak niet goed, schrijft Ben Bartee.

Sluit je vandaag nog aan bij de #BringItBack beweging, in de beste traditie van Amerikaans verzet tegen tirannie, om strafwetten op federaal, staats- en lokaal niveau te herzien om criminelen die veroordeeld zijn voor openbare corruptie legaal naar het Scheermes van het Volk te sturen.

Trek de lijn in het zand. Herstel de Amerikaanse principes van zelfbestuur en echte vrijheid. Zet je John Hancock op de #BringItBack Change.org petitie.

Dit is wat we specifiek eisen, via Change.org:

“- Adopteer op alle bestuursniveaus (nationaal, staat, lokaal), vastgelegd in de wet, de volgende definitie van corruptie, via het Legal Information Institute [LII]: “Corruptie bij de overheid is een schending van het publieke vertrouwen en/of misbruik van positie door federale, staats- of lokale ambtenaren en hun handlangers in de privésector. Per brede definitie kan een overheidsfunctionaris, gekozen, aangesteld of ingehuurd, de federale wet overtreden wanneer hij/zij iets van waarde vraagt, eist, vraagt, accepteert of ermee instemt om iets van waarde te ontvangen in ruil voor beïnvloeding bij het uitvoeren van hun officiële taken.”

– Maak corruptie bij de overheid een misdaad waarop de doodstraf staat op alle bestuursniveaus, vastgelegd in de wet.

– Herstel van de guillotine als voorkeursmethode voor de doodstraf voor overheidscorruptie, vastgelegd in de wet.

– Verankering in de wet van een beroepsprocedure van maximaal 6 maanden voor veroordelingen voor corruptie bij de overheid, vanaf de veroordeling tot de dag van de executie.

  45 pedofielen die van plan waren kinderen op te eten gearresteerd op grond van ziekmakende reeks kinderseks aanklachten

– Executies via de guillotine openbaar maken door ze uit te zenden/livestreaming via officiële overheidsmedia, waaronder het YouTube-kanaal van het Witte Huis, wettelijk verankerd.

– Alle gekozen en niet-gekozen regeringsambtenaren verplichten aanwezig te zijn bij deze gebeurtenissen als voorwaarde voor het behouden van hun ambt, vastgelegd in de wet.

– Verklaar 16 december, de verjaardag van de Boston Tea Party, tot een federale feestdag, genaamd Guillotine Day, wettelijk verankerd.”

Ik heb het vermoeden dat Change.org deze petitie op verzoek van de staat zal verwijderen als deze groot genoeg wordt, dus hier is een webarchief.

Als/wanneer dat gebeurt, maken we gewoon een nieuwe op een of ander platform. Dit is een guerrilla informatieoorlog en het vereist doorzettingsvermogen om het censuurregime te omzeilen.

Volg ook #BringItBack op Twitter, waar we regelmatig updates zullen plaatsen over de volksbeweging.

Een opmerking over kunstzinnigheid

De unieke manier waarop de guillotine het leven doodt, leent zich in het bijzonder voor spektakel en dus maximale afschrikking. Daarom is dit de methode die we promoten in de #BringItBack beweging.

Het snijblad hangt hoog in de lucht terwijl de spanning zich opbouwt. Het publiek zit in verwachtingsvolle stilte op hete kolen tot het snijblad eindelijk wordt losgelaten.

Dan commandeert de zwaartekracht het snijblad; het bouwt snelheid op tot het moment van inslag. Het hoofd van de misdadiger wordt van zijn nek gerukt en rolt vervolgens dramatisch in een wachtende mand om verzameld te worden.

Sic semper tyrannis.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Boze Franse demonstranten verleggen focus van pensioenfiasco naar Macron zelf – “Ken je de guillotine?” Volg Frontnieuws op Telegram

  De WEF-bijeenkomst in Davos is begonnen: Levendige vraag naar Escort-Services

Lees meer over:

Vorig artikelDaar gaan we weer: Wetenschappers stellen radicaal ‘zonnescherm’ plan voor om ‘klimaatverandering’ te bestrijden
Volgend artikelKlimaatveranderingswaanzin bereikt nieuwe hoogten als racistische studie beweert dat Afrikaanse bevolkingsgroepen de aarde meer opwarmen met hun adem
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

44 REACTIES

 1. Je kan nog een paar minuten kijken als je kop er af is. Totdat alle energie is opgebrand. Vermoedelijk kun je ook nog gedachten hebben.

  • Klopt, in de oudheid werd daarom ook het hoofd hoog gehouden zodat het hoofd nog even het publiek kon zien, horen, en voelen/beseffen dat het hoofd van lijf gescheiden is, en langzaam de dood in ebt.

 2. Wel een moderne guillotine, ene met 10 afstandsbedieningen . 10 afstandsbedieningen waarvan maar ene werkt. Kunnen we altijd zeggen jamaar die van mij deed het niet en de handen in onschuld wassen.

  • Nieuwe app voor de telefoon, ook via de telefoon afstemmen, hebben we geen rechter en advocaten meer nodig.
   Moet iets efficienter en milieu vriendelijker, denk een s hoeveel CO2 die rechters en advocaten uitademen en dan de CO2 van hun Porsches, BMW’s, Bentleys enz.
   Doen we het mileu ook nog een plezier, denk dat de CO2 binnen 2 dagen volgens ene nieuwe studie weer binnen de norm is.

 3. De doodstraf bij bewezen corruptie is een nethode de diepe corruptie bij de overheid aan te pakken. Willekeur, het meten met meerdere maten, inherent corrupt etc. kenmerken het huidige rechtsysteem dat steeds meer anarchistische trekken vertoont.

 4. De wetten van Noahide, die elk jaar door Amerikaanse presidenten zijn neergelegd, bepalen dat de aanbidding van Christus godslastering is en dat godslasteraars onthoofd zullen worden. Een vrijmetselaar, Joseph Ignace Guillotin, (1738-1814) ontwierp de guillotine. De parfummaker Chanel heeft eigenlijk een ‘slimme guillotine’ gemaakt.

  – Alle uitvaartcentra worden gerund door vrijmetselaars.

  De technologisch geavanceerde guillotines, zei hij, worden in Peking vervaardigd voordat ze exclusief naar Amerikaanse vliegbases worden gevlogen. Vervolgens verdeelt het leger de guillotines over de FEMA-kampen in het hele land.
  Hij zei dat het slimme guillotineproject in 2011 in gebruik werd genomen, op verzoek van voormalig president Barrack Hussein Obama, die tijdens zijn ambtstermijn had gehoopt de staat van beleg af te kondigen en het dodelijke apparaat te gebruiken tegen patriotten en vrijheidsstrijders die zijn agenda van één wereldregering ter discussie stelden. De guillotine, voegde hij eraan toe, is de ideale executiemethode om angst onder de massa te zaaien.
  De guillotine werd populair tijdens de Franse Revolutie. Het apparaat bestaat uit een hoog, rechtopstaand frame waarin een verzwaard en schuin blad naar boven wordt geheven en opgehangen.

  volledige lijst van 800 FEMA-concentratiekampen 2021 | De weg naar de hel…
  https://amg-news.com/archives/1988

    • Uit het code boek voor medische declaraties van de VS.
     ICD-9-CM E978 is a billable medical code that can be used to indicate a diagnosis on a reimbursement claim by insurance company’s:
     No ICD-10-CM code(s) convert to ICD-9-CM E978
     Applies To
     All executions performed at the behest of the judiciary or ruling authority [whether permanent or temporary] as:
     asphyxiation by gas
     beheading, decapitation (by guillotine)
     capital punishment
     electrocution
     hanging
     poisoning
     shooting
     other specified means

  • Guillotin is niet de uitvinder van de valbijl, maar de promotor ervan. Het zou humaan zijn in vergelijking met eerdere executiemethoden. Hij distancierde zich ervan toen hij ervoer met welk gemak deze geindustrialiseerde executiemethode enorme aantallen slachtoffers wist te maken. In het ‘terreurjaar’ 1793 ging het om vele duizenden.
   In het algemeen; wees voorzichtig met wat u wenst. De doodstraf is barbaars; hoe dan ook. Indien u het daarmee oneens bent okay, maar hou dan rekening met het feit dat rechterlijke dwalingen niet teruggedraaid kunnen worden. In een land als de VS wordt met 10% dwalingen rekening gehouden.

  • Wat een griezel die Obama. Vond ik toch al.
   Maar het idee van de doodstraf en dan ook nog met guillotine vind ik weerzinwekkend.
   Er zijn veel passender straffen en verder is er altijd de kans dat een onschuldige wordt veroordeeld. Of dat de guillotine in verkeerde handen komt.
   Belachelijk idee.

 5. Ik verbrand ze liever levend. Of martelen met mrna prikken en gevangen houden in smart cities waar ze constant getergt worden en nooit meer zullen slapen…

 6. Hhmmm, de doodstraf is meteen wel wat rigoureus.
  Laten we eerst eens beginnen met het inzicht dat een misdrijf een misdrijf is, ook als je politicus bent.
  Als een politicus een misdrijf heeft gepleegd en dat is onomstotelijk bewezen, dan zou per direct de politieke onschendbaarheid opgeheven dienen te worden.
  ‘No mercy for the soldiers, no mercy for the king’

 7. De grootste malaffide is de overheid zelfs met zijn kapitalisten lobyllisten binnen geinfiltreerd. Goed iedee de guillotine of de leeuw net als in het verleden de burger bepaalt en straaf en wordt het een groot feest.

 8. De fema camps:

  Voor zover ik weet kwamen die in het leven toen de tornado’s steeds sterker werden, kort na de intrede van het CO2 gevaar. (En jullie weten natuurlijk waarom die tornado’s steeds sterker werden, toch? Je ziet ze ook in NL af en toe tegenwoordig. Ja, precies, de zonnevlammen, de gaten in de zon, de pole shift, de aarde warmt op, de zon warmt op, etc). En die leipe kampen bestaan uit rijen en rijen en rijen van ’tiny houses’, waar families kunnen wonen als ze hun eigen hebben en houwen zijn verloren in het “natuur” geweld. Deze kampen zien er niet veel anders uit dan de rijen en rijen en rijen van troosteloze woningen met dorre grastuintjes en troosteloze auto’s en hier en daar een Burger King in de midland. Of ze concentratiekampen gaan worden of zijn, valt te bezien. Dat waren ze al lang geweest met de misdaad van de gifspuit, of niet? Dan zijn er ook nog de Indianen reservations (wat een naam, he?) van weleer waar de restant Indianen toeven. Zijn dat concentratie kampen? En zo zijn er nu ook de fema kampen. Huisjes gebouwd van spaanplaat die in formaldehyde zijn gedrenkt om de rot tegen te houden. Zitten ze ook in NL? Ik zie ze niet. Wel zie ik recreatieparken opgetuigd worden met best wel ruime blikken dozen, omringd door schattige tuintjes en hekjes begroeid met plastic planten voor privacy. Je wordt jaloers…

 9. FEMA is de uitvoerende macht van de komende politiestaat en zal dus leiding geven aan alle operaties. De presidentiële uitvoeringsbesluiten die al in het federale register zijn opgenomen, maken ook deel uit van het juridische kader voor deze operatie.
  De kampen beschikken allemaal over spoorwegfaciliteiten en wegen die van en naar de detentiefaciliteiten leiden. Velen hebben ook een luchthaven in de buurt. Het merendeel van de kampen biedt plaats aan 20.000 gevangenen. Momenteel bevindt de grootste van deze faciliteiten zich net buiten Fairbanks, Alaska. De faciliteit in Alaska is een enorme instelling voor geestelijke gezondheidszorg en biedt plaats aan ongeveer 2 miljoen mensen.

  Moet ik doorgaan

 10. Nah … Een guillotine is wel een leuke show voor het volk maar het is niet erg functioneel. Ik ben eerder voor een hakselaar (je weet wel zo’n apparaat waar ze boomtakken mee tot houtschilvers hakken) Politici er levend en zonder verdoving met de voeten eerst in … takketakketak … en dan komen de letterlijk tot mootjes gehakte politici er aan de andere kant weer uit spuiten en dat dan in een waterdichte container storten en als die vol is afgesloten in de Noordzee dumpen. Een guillotine is leuk voor de show om bepaalde kopstukken van hun kop te ontdoen en ik ben ook wel voor vierendelen (4 trekkers van de FDF zijn daar een mooie modernisering van ipv met 4 paarden) Maar voor het gros gewoon een hakselaar gebruiken graag. Snel simpel en het geeft veel minder troep.

 11. Hmm… Ik ben toch voor de galg, zoals nazi’s en collaborateurs na WO2 (met een wegrijdende auto) werden opgehangen, in -ik meen- FR/B. Het mag gerust pijn doen.

  Terwijl de guillotine een pijnloze dood schijnt te garanderen.

  Btw: Een strop ophangen lijkt mij mogelijk ook goedkoper.

  • hear hear, ook mooi goedkoop en onze wereld niet meer belastende met hun criminele inhumane idiote gedrag.

   ook goed voor het klimaat, hun klimaat manier bij de hand houdende, we just doing your ‘job’ hahah.

   bring it on, I’m going to watch.

 12. Ik ken een betere en heel wat realistischer: “You’re Fired”, de kreet die in 2017 door het Witte Huis galmde toen dat nogal op een duivenhok leek met het komen en gaan van medewerkers, zal in 2025 door de hele federale, statelijke en in alle county’s echoën; You’re Fired!

 13. Goed idee om de guillotine weer terug te brengen. Kandidaten genoeg. Al diegenen die zich bezig hielden met landverraad, covidleugens en massa-immigratie, klimaat en stikstofleugens. Dat zou overuren draaien worden bij de guillotines. En het moet natuurlijk live op TV te volgen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in