De protesten van arbeiders die in Parijs zijn losgebarsten hebben hun aandacht verlegd van het pensioenfiasco naar de eis dat president Emmanuel Macron zijn hoofd op een dienblad wordt geserveerd, schrijft Ethan Huff.

Dit is natuurlijk bij wijze van spreken – of niet? Sommige demonstranten schreven wel iets op de muur van een gebouw in Parijs over het uitrollen van de guillotine, waarbij ze parallellen trokken met de Franse Revolutie uit vervlogen tijden.

“We zijn van een sociale crisis over het onderwerp pensioen overgegaan naar het begin van een democratische crisis,” zei Laurent Berger, leider van de Franse Democratische Confederatie van Arbeid, de grootste en meest gematigde vakbond in Frankrijk.

“De woede stijgt, en voor ons staat een president die deze realiteit niet ziet.”

Op dezelfde muur waar een guillotine wordt genoemd, weliswaar als verwijzing naar de Britse Charles III en zijn geplande, maar nu uitgestelde, reis naar Parijs om met Macron te dineren in het kasteel van Versailles, staat een gigantische beledigende nepboodschap van Macron aan de Franse arbeiders:

“Jullie kiezen mij, ik beslis en jullie houden je mond.”

Met andere woorden, Macron trad aan en werd onmiddellijk een tiran, die de zorgen van zijn kiezers negeert. En omdat Macron weigert de protesten serieus te nemen, zijn alle ogen nu op hem gericht nu het Franse volk antwoorden en actie eist.

Wie heeft minder publieke steun: Macron of Biden?

Volgens The Seattle Times is al dit gepraat over revolutie en guillotines bijna een herhaling van de volksopstand van 1789, die leidde tot de guillotine van de koning en koningin, en tot de afschaffing van de monarchie drie jaar later.

  De Hello Kitty-leiders van de NAVO hebben ons van subliem naar gevaarlijk belachelijk gebracht

Ongeacht waar deze nieuwe protesten uiteindelijk toe leiden, is het duidelijk dat Macron niet populair is onder de Fransen, en dat hij bij dit alles een soort rode lijn heeft overschreden waardoor mensen zeggen: eraf met zijn hoofd!

Op een moment dat uit opiniepeilingen bleek dat twee derde van het land tegen de pensioenwet was waarmee dit allemaal begon, heeft Macron die wet er toch doorheen geramd, hoewel het parlement er nooit over heeft gestemd.

Sindsdien is de populariteit van Macron gekelderd, met een goedkeuringspercentage van slechts 28 procent. Dat is misschien zelfs even laag als de waardering van de neppresident Joe Biden, minus de illegalen en doden die de Amerikaanse media waarschijnlijk hebben “gepolst” om de cijfers op te krikken.

Volgens de Franse wet is de manier waarop Macron regeert in strijd met de grondwet van het land, punt. Macron vindt duidelijk dat hij boven de wet staat, net als Biden, maar in Frankrijk gaan ze de straat op om er iets aan te doen.

“Inderdaad, het is juist omdat Macron oordeelde dat zijn wetsvoorstel tot verhoging van de pensioenleeftijd een stemming misschien niet zou overleven, maar zijn regering een betere kans maakte, dat hij koos voor de top-down 49.3, door zijn critici beschouwd als antidemocratisch,” bericht de Times over hoe Macron de impopulaire wet tot verhoging van de pensioenleeftijd kon aannemen.

Tot overmaat van ramp wreef Macron het publiek in het gezicht dat hij zijn pensioenwet in strijd met de grondwet had aangenomen en vergeleek hij de protesten die daaruit voortvloeide met de “opstand” van 6 januari 2021 in het Amerikaanse Capitool, die duidelijk een geënsceneerde valse vlag psy-op was.

  Klaus Schwab wil nu ook het internet "immuniseren"

“Wat we hebben gezien is de extreme verticaliteit van de macht van de heer Macron,” zei Berger. “Onze vakbond wil graag onderhandelen en tot een compromis komen, maar daarvoor heb je er twee nodig.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Alt media waarschuwden voor alles wat er vandaag gebeurt… nu hebben we het draaiboek ontcijferd over wat er nu gebeurt in de UITROEINGSAGENDA die gericht is op de mensheid.Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDr. Coleman: Er heeft een wereldwijde staatsgreep plaatsgevonden (Deel I)
Volgend artikelEU wil Westerse “vredesmacht” in Oekraïne – Kremlin: “Uiterst gevaarlijk”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

52 REACTIES

 1. “Boze Franse demonstranten verleggen focus van pensioenfiasco naar Macron zelf – “Ken je de guillotine?” ”

  Mooi dat zal de kleine flikker leren wanneer de Fransen hun aandacht verleggen naar de ex bankier met zijn oude omgebouwde wief Brigitte, hij zal toch onderhand wel peentjes zweten hoop ik.

  • Ja ons volk is nu ook nutteloos en wij lopen regelrecht met op geheven hoofd de strontpuit in waar wij volgens de elite en het WEF thuis horen en gelijk hebben ze als je het mij vraag laf en angstig volk heeft geen recht om hier op deze planeet te leven zij behoren in de hel weg met al die laffe zwijnen meelopers van de moordenaar Rutte.

  • Ja en met die Fransen hebben het eerder gedaan in 1789 met met de familie van Louis IV hmmm zouden NL’ers ook zover gaan is nog fifty fifty?🧐

 2. Alle westerse leiders moeten worden gearresteerd en daarna moet zorgvuldig worden uitgezocht wie hen aanstuurt en vervolgens moeten die ook worden gearresteerd, om vervolgens weer uit te zoeken wie hen weer aansturen. Ik gok dat we uiteindelijk bij de aandeelhouders van Vanguard, Blackrock, State Street, BIS en andere centrale banken uitkomen. Alleen het leger kan dit oplossen. En aangezien alle westerse legers demonische legers zijn, moeten Rusland en China deze klus gaan opknappen. Follow the money en dan massale arrestaties. De hele piramide/het hele kaartenhuis moet vallen.

  Side note;
  https://twitter.com/cosmicdawg9/status/1641556667149025280

  We kijken een film genaamd; The Great Awakening aka Drain The Swamp.

  • Naam:* maart 31, 2023 at 15:17

   Er is geen antwoord op Amerika’s problemen beste Naam:* naar mijn mening zijn al de Amerikaanse presidenten ruk.

   De crypto jood Trump heeft weer een mazzel, Ron de Santis levert hem niet uit, welke idioot met zulke belanrijke aspiraties gaat als bekend publiek figuur een pornoactrice liggen knarren, dat is toch vragen om moeilijkheden, het is niet de eerste keer dat Trump in zo’n moeilijke positie werd gebracht, ja zó bijdehand is Trump, velen beschouwen hem als redder van Amerika ten onrechte, want de Kabbalistische joden hebben Amerikaanse politici in hun zak zitten.

   Nog een feitje over Make America Great Again schreeuwer Trump
   Trump huurt Russische hoeren in om op het graf van McCain te pissen
   Volgens een nieuw Trump-Rusland-dossier heeft president Trump al een team van Russische prostituees ingehuurd om te plassen op het pas gegraven graf van senator John McCain.

   Het nieuwe “Schpiel Dossier”, dat de afgelopen 24 uur is samengesteld door een hooggeplaatste MI-6-bron, bevat gedecodeerde transcripties van Trumps laatste gesprekken met de Russische maffiabaas Semion Mogilevich. Volgens het rapport installeerde Trump kort na zijn aantreden een speciale kwantumversleutelde hotline voor Mogilevich in het Witte Huis. Helaas voor Trump hebben Schpiel en zijn team de code met de codenaam “Schroedinger’s Cat” gebroken en luisteren ze sinds begin 2017 naar de ultragevoelige gesprekken van Trump met de Russische gangster.

   De transcripties van gisteravond bevatten een gesprek waarin Trump eist dat Mogilevich “een stel hete meiden die echt, echt naar de wc moeten” naar de Naval Academy in Annapolis, Maryland volgend weekend moeten sturen, zodat ze “s nachts het kerkhof kunnen binnensluipen. en zorg voor water en kunstmest zodat (McCain) een paar mooie, gezonde madeliefjes kan opbrengen.

   Schpiel onderschepte en ontcijferde ook een daaropvolgend telefoontje van Mogilivech naar de Russische president Vladimir Poetin. Volgens transcripties waren beide Russen het erover eens “die vent (Trump) is echt F***ing raar.”
   https://www.veteranstoday.com/2018/08/26/trump-mcc

   *

   Een grand jury in New York heeft gestemd om Donald Trump aan te klagen na een langdurig onderzoek naar vermeende zwijggeldbetalingen aan volwassen filmactrice Stormy Daniels. De beslissing is de eerste keer dat een voormalige Amerikaanse president strafrechtelijk wordt vervolgd, waardoor de rechtbanken zich op onbekend juridisch terrein begeven.

   Ondertussen heeft de gouverneur van Florida, Ron DeSantis, de openbare aanklager van New York City “door Soros gesteund” achter de strafrechtelijke aanklacht van de voormalige president gescheurd en verklaard dat “Florida hem niet zal uitleveren”.

   https://www.vtforeignpolicy.com/2023/03/trump-looming-arrest-manhattan-district-attorney-blames-house-judiciary-republicans-inquiry-unlawful-incursion/

     • @Adriaan… ennuh over totale demonische verraders gesproken… McCain was een monster verrader. Zijn weduwe Liz McCain zet zijn monsterlijk kwaadaardige werk voort. Obama is dikke vrienden met ze. Dat Trump een hoer op zn graf laat pissen vind ik een uiterst raar verhaal, maar McCain verdient niet eens een graf als je weet wat hij allemaal uitspookte, dus in die zin zou ik applaudisseren als Trump op zijn graf laat pissen. Maar ik geloof het gewoon niet, het zou ook nergens op slaan. De vijand/onze vijand verzint ook aan de lopende band dit soort krankzinnige verhalen.

      We zullen het gaan meemaken als Trump echt wordt gearresteerd, dan gaat heel wakker Amerika protesteren en dan kon het wel eens snel gaan allemaal. EBS en dan insurrection act, martial law en massale arrestaties. Maar ik denk zelf dat eea nog wel een jaar of 2 gaat etteren.

      • Naam:* maart 31, 2023 at 17:12

       Met je eens beste Naam:*, eigenlijk téveel materiaal op het WWW om elke politicus/politica serieus te nemen, er zijn geen goede politici, ze hebben hun ziel verkocht aan het satanisme en ander duistere occulte zaken die het daglicht niet verdragen.

       • Adriaan W.maart 31, 2023 at 17:35

        1000% eensch… de tumor die de politiek is moet worden vernietigd. Ik ben heel benieuwd waar we over een aantal jaren zijn… en of we dan überhaupt nog bestaan.

        Want.Wat.Een.Shitshow is het aan het worden.

   • @Adriaan…

    Dank voor je uitgebreide reactie. Ik lees alleen vooral de drek die de msm al jaren opgorgelt om Trump mee te besmeren. Al dat geklets over russia collusion en porno sterren en plasseks, textbook democraten smearcampagne. Vooralsnog lijkt Trump mijn vijand ook als de vijand aan te wijzen.

    Ook DeSantis wordt non-stop door de msm met stront bekogeld en de punten die je hier aandraagt sluiten aan op de karaktermoord die de msm proberen te plegen op DeSantis. Maar ook DeSantis benoemt exact wie de vijand is. Ik ben echt wel kritisch, maar zolang deze twee dezelfde vijand zien en aanwijzen als ik zie en aanwijs, zijn ze in mijn boekje medestanders.

    Tot het anders blijkt… is de vijand van mijn vijand is mijn vriend.

   • Trump heeft met operation warp speed de deur opengezet naar transhumanisme. Geen ellenlange trials om medicijnen op de markt te brengen. Over enkele jaren wordt de wereld overspoelt met dna- en gentherapieen en nieuwe medicijnen. Warp speed zal het lichaam van ieder persoon op aarde in de armen drijven van de techbedrijven en overheden.

 3. Gek toch, met zoveel geld dat nu al twee jaar van hand verandert, wit wordt gewassen, in de nep oorlog gesjacherd wordt, kan je per persoon wel tien keer een pensioen uitkeren… wat is er mis met een beetje normaal leven? Hier in NL is het ook zo’n trieste bende. Maar ja, EU is nog niet helemaal leeggezogen… Maar man man man wat kunnen die ingespoten schapen plotseling blaten zeg!

  • De EU is al jaren leeggezogen, want ons monetaire systeem is op schuld gebaseerd en niet op waarde. Er is niet eens genoeg geld gecreëerd in het systeem om de schulden af te lossen.

   Rien ne va plus, uw geld is niet langer van u! 🤯

 4. “Jullie kiezen mij, ik beslis en jullie houden je mond.”

  Mooie beschrijving van ‘democratie westerse stijl’ in het algemeen.

  En dat kiezen dat wordt dan door de linkse media bepaald, en zo nodig middels stembusfraude gecorrigeerd.

  Het is dus net zoveel een democratie als dat een vent in een jurk een vrouw is…

 5. Wat Macron zei is het zelden wat Rutten gezegd heeft (jullie mogen een dag de baas zijn met stemmen daarna mag ik ik doen wat ik 4 jaar wil)

 6. Wil je resultaat halen dan moet je het ook persoonlijk maken en niet op een veldje gaan staan met een protestbordje in je hand. Als we dat hier in NL ook doen vlucht het hele corrupte partijkartel het land uit.

  • Juist… breng de oorlog naar de demonen ipv op veldjes BOE roepen terwijl je een big mac of een lunch pakketje van één van de supermarkten eet en een blikje gif van een frisdrankmerk drinkt. WAKE UP… de demonen lopen gewoon vrij over straat en ze slapen als roosjes in hele dure bedjes in één van hun hele dure huizen… allemaal van ons geld. Zolang men geen persoonlijke verantwoordelijkheid voelt, zal er niks veranderen, zolang wij door hun Romeo’s worden opgejaagd ipv zij, zal er niks veranderen.

 7. Deze Rothschild clown zal worden opgeruimd, net als al zijn nwo-collega’s die de dictatuur van het genocidale fascisme promoten.

 8. Ik zou het een eer vinden om de Guillotine te mogen bedienen. Wat deze politici gedaan hebben is vele malen erger als Hitler, Mao en Stalin samen.

 9. We zouden ze ook zeer herkenbaar en onherstelbaar kunnen merken op hun voorhoofd en ze gewoon weer los kunnen laten, zodat hun levens een hel op aarde worden. Leven als verstoten demonische pedo monsters die moeten smeken om eten en onderdak. Laat ze maar als voorbeelden creperen en laat God ze maar berechten zodra ze eenmaal zelfmoord plegen.

   • Kinderen weten dan precies wie de pedo’s zijn. Alleen de nieuwe pedo’s zijn dan niet te herkennen, maar als het bewustzijn toeneemt wordt iedereen scherp.

  • Beter nog is ze aan de ketting, verplicht de verschoten DU munitie vervuilingen op te ruimen. Servië, Kosovo, Bosnië, Afghanistan, Irak, etc. Zat werk voor het tuig.

 10. niet alleen macron hoor !!!

  In overheidskontrei zijn veel extreem sadistiese, het mensdom treiterende ambtenaren gehuisvest … vooral de sataniese jezuïeten en de duivels vrijmetselende top is grenzeloos misdadig !!!
  alles wat overheid en semi-overheid geheten en door de overheid gefinancieerd wordt (ambtenaar, politiek, politie, justitie, onderwijs, media, ‘gezondheids’zorg etc., etc.), dient kompleet opgedoekt te worden
  voorbereidingen worden al getroffen
  NAZI FEMA CAMP a drive through of THE CABALS’ & THEIR MINIONS NEW HOME
  https://www.bitchute.com/video/duCGpLMycgha/

  THEY HAVE PLANNED THEM FOR US… THEY NEVER THOUGHT SHE WOULD LOOSE..
  BUT:
  💥BQQQMERANG💥:
  THEY HAVE PLANNED THESE CONCENTRATION CAMPS FOR US, NOW THEY WILL END UP ALL IN THEIR EVIL PLACES WHILE WAITING FOR THEIR TRIBUNALS…

  • Ja dat was hij en hij heeft vaker gekke dingen gezegd dat je denkt van welke planeet hij komt.
   Op en fabriek bv die hij bezorgt waar mensen zeiden dat ze eigenlijk te weinig verdienen durfde hij te zeggen dat ze maar harder moesten werken zoals hij dat deed en wees naar zijn pak die hij droeg en pakte daarna de kraag ervan vast. Dat was een paar jaar terug hier ene groot schandaal.

 11. 25 procent van de jeugd is hier in Frankrijk werkeloos en de bejaarde mens die eindelijk van zijn leven kan genieten moet twee jaar doorwerken? Op het platteland waar we wonen is de werkeloosheid nog hoger en vele jeugd trekt daarom naar de stad voor werk en de ouderen blijven dan achter. Dat komt omdat de kleine boeren verdwijnen en boer zijn levert ook niks op de gemiddelde boer zou zonder subsidie maar 600 euro per maand verdienen voor 7 dagen per week werk.
  Hier op het platteland heb je bijna alleen werk in de zomer op campings en vakantieparken ect. En daarna kan je je handje weer ophouden en de bejaarde mens houd nu de werkplek bezet doordat ze twee jaar langer door moeten werken. Tis niet gek dat het volk nu opstaat tegen de overheid.
  Die brandjes die je ziet komt doordat men huisvuil in brand steekt en men word heel kwaad als de brandweer dat eventjes komt blussen als je ziet hoe dan de straat uitziet als het vuil door de straten en men krijgt het natte huisvuil niet meer in de fik gezet. Men probeert het op alle manieren die weer in brand te zetten voor er ziektes uitbreken en men is echt kwaad op de overheid en ook op de bluswagens die uitrukken. In begin denk je als je die beelden ziet zijn ze gek geworden die brandweer aan te vallen maar als je verkijkt en nadenkt dan begrijp je het wel het vuil word al heel lang niet meer opgehaald en als je een oud gebouw ziet weet dat er vaak 4 gezinnen of meer erin wonen dan weet je ongeveer wel hoeveel vuil er opgestookt moet worden. Tis een gekkenhuis in bijna alle grote steden door heel Frankrijk. Macron kan het beste vertrekken als hij zijn huid nog wilt redden.

  • ‘vele jeugd trekt daarom naar de stad voor werk’

   Precies wat de elites willen… wij moeten boven op elkaar in steden wonen, wat eigenlijk gewoon gevangenissen zijn. Ze willen ons boven op elkaar hebben zodat we makkelijk te besturen en evt uit te roeien zijn.

   • Naam:* maart 31, 2023 at 20:33

    Ja de voorloper van Tristate city, de rood/groene nuttige idioten van het globalisme hebben totaal geen idee wat hen boven het hoofd hangt, zal een ruw ontwaken worden door hun geesteskind het diversifiëren van de huidige Natura 2000 gebieden, zal een paard van Troje blijken.

   • Klopt en hier in Frankrijk is de regel; Als een boer ophoud om wat voor reden ook eerst de boeren het recht hebben op dat land te kopen en dan pas anderen. Zo worden de boeren groter en groter hier en kan men niet makkelijk boer worden door eerst een boerderij te kopen met een mooi lapje grond erbij en daarna boer worden, wat eerst wel kon.

    • Naast dat eerst opkopen door boeren mogen er geen nieuwe woningen meer buiten de dorpen en steden bijkomen. Ook uitbouw mag niet en éénmaal als ruine verklaarde woning mag niet meer bewoond worden.

     Maar hier in Bretagne zijn het de gore BELGEN die alles verwoesten.
     Een groep smeerlapen koopt oneindig veel supergoedkope (voor onze begrippen) landbouwgrond van gestopte boertjes, plaatst daar gaas omheen en pleurt de grond vol met zinloze kerstbomen!!! voor Brussel e.o. Al ruim 300 ha hier verkloot.
     Het wild ondervindt grote problemen en die smeerlappen verkankeren met perticides omliggende percelen. De grond wordt uitgeput, de lucht vervuild en die stompzinnige kerstonzin wordt (voor de klimaatactivisten!!) in Denemarken als stek chemisch geprepareerd, getransporteerd naar Bretagne om op te groeien en dan naar België voor de verkoop. Er worden hier een paar oostblok dwangarbeiders bijna met de zweep erover aan het werk gezet.

     Wat in deze waanzin een belangrijk punt is, wat een bezorgde agrariër mij vertelde, is dat Frankrijk zijn eigen voedsel van verre haalt terwijl hier grond genoeg is voor autonomie.

     Wat een agrariër met welke frequentie verbouwt is aan banden gelegd maar deze handel niet.

     M…

     • Blij dat hier in de Morvan niet van dit soort Belgen wonen. Wel worden er bomen geplant in rijen om later planken van te maken, maar het geluk is er voor de dieren dat ze de struiken laten staan zodat dit soort bossen nog leefbaar is voor de dieren. Maar het is geen gezicht dat deze bomen in rijen worden geplant want het ziet er alles behalve natuurlijk eruit zeker als het op een heuvel is dan zie je van verre al dat het geen echte bossen is, maar voor de winst is geplant.

 12. Kijk eens aan, now we’re talking….
  Het woord is genoemd, laat dat misselijke kokosmacroontje het maar goed in z’n flaporen knopen!

 13. Het schijnt dat eenieder een pensioen heeft aldaar.
  Enne…EU, waar ze zo fanatiek op zijn. moet toch een beetje zelfde pensioen leeftijden hebben?

  Maar Macron onder de guillotine: geen slechte zaak

   • Kom je in de sociale dienst bij ons hier dan vang je plus min 550 per maand en een stelletje rond de 750 euro en daar moet je het meedoen als je bejaard bent en vanaf je 12de vaak gewerkt, is dat je inkomen als deze is aangevuld door de sociale dienst. Tis geen NL hier. Ook denkt men geheel anders als in NL. Hier ben je als bejaarde afgeschreven en zien ze je als nutteloos. Hier in Frankrijk denkt men geheel anders en ziet men dat men hun tweede leven in gaat en ervan moeten gaan genieten hiervan, wat hen nu twee jaar ervan word afgenomen. De Fransen zijn levensgenieters en zeker als ze bejaard worden. Hier in de Morvan heerlijk zijn ze vaak in het tuintje werken en kippetjes houden en lekker eten maken ene drankje op zijn tijd en zomers vaak BBQ en een balletje gooien op de pleinen en dan bij kletsen over van alles en nog wat en daarna vaak de cafe in. De cafees zijn hier vaak al om 8 uur open en dan komen vele de bejaarden uit hun holen en ik heb zelfs een paar keer meegemaakt dat men in hun pyjama verschijnt daar, want anders kwamen ze te laat aan. Prachtig toch? De voordeel van de Fransen mens is, dat men vaak een koophuis heeft die afbetaald is en op de dorpen is hout stoken niet duur of op petroleum en op het platteland vaak een tuintje heeft en wat kippen en tevrede is en een wijntje vrij goedkoop is en kraan water in de cafees. Tenminste hier in de buurt.

 14. Wij hebben het Recht en de Morele Plicht om alle Globalistische Infiltranten en Verraders in onze Westerse Landen Ter Plekke Af te maken waar we ze ook tegen komen!

  Als we dit niet doen dan zullen ze ons afmaken.

  • Leer overleven, want ik zelf reken er niet op dat men zomaar verdwijnt en op het leger hoef je niet te rekenen en het volk beschikt over een geweten dus daar moet je het ook niet op hopen dat er vanuit die hoek hulp komt.
   Zorg voor eten en heel veel drinken in huis en voor de gene zonder geld raad ik aan eten uit de berm te halen. BV deze kruid https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=japanse+duizendknoop+eten deze is overal te vinden en kan je inwecken. Het smaakt naar rabarber, maar minder heftig. Snij deze in 1 a 2 millimeter stukjes en NIET met een keukenmachine die draait echt kapot ermee. Snij je ze groter dan krijg je allemaal draden in je mond waar je echt niet op staat te wachten en ik praat uit ervaring met deze plant. Her en der begint men al op te komen en kan je de kleine topjes al zien. Over twee weken verwacht ik dat je ze al kan plukken ik pluk ze ook al zijn ze al wat groter dan pak ik de toppen ervan. Op de punt waar je ze kan knakker kan je ze plukken soms heb je stukken van 40 cm die je kan pakken van deze plant. We; uitkijken dat ze niet bespoten zijn en dat zie je als ze geel bruin worden die bladeren en als je ze klein houd door ze geregeld te plukken zullen ze veelkans het niet bespuiten. Gewoon dan 1 a 2 keer per week langs gaan want het groeit heel snel deze plant. Ook kan je bv brandnetels plukken en drogen en tot poeder maken voor soep te maken en die is echt super lekker evt deze met meel aanmaken deze soep zodat deze steviger op de maag ligt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in