Op de avond van 18 mei meldden Wagner-bronnen dat het laatste vestingswerk van de AFU in het westelijke deel van Bakhmut, bekend als het Domino-gebied (“Nieuw” microdistrict), onder Russische controle is gekomen, bericht Southfront.

De resterende eenheden van de Oekraïense strijdkrachten vluchtten de afgelopen dagen uit het gebied en verlieten hun bolwerken meestal ’s nachts. Oekraïense militairen laten hun wapens achter, vluchten te voet uit de stad en klimmen op een heuvel in het bosgebied aan de rand. Hun aftocht is niet gecoördineerd. Sommige Oekraïense militairen vluchten naar Ivanovskoye (Krasnoe) via de ruïnes van de boerderij, anderen gaan naar Chasov Yar.

Wagnerstrijders beveiligen de veroverde gebouwen die door de terugtrekkende Oekraïense troepen werden ondermijnd.

Slagveld in het Domino-gebied:

Klik voor groot

In sommige wijken in het zuiden van de stad gaan de gevechten door langs de Chaikovskohostraat. Er wordt gevochten bij het Mig-17 monument, waar de AFU zich ook terugtrekken uit Bakhmut door de velden onder zwaar vuur van Russische artillerie.

Ondertussen zijn er gevechten gaande in de regio. Op 17 mei rukte de AFU op tot 570 meter ten noorden van het dorp Sakko en Vanzetti. Ze hebben de nederzetting echter nog niet onder controle.

Meer video’s:

Russische ATGM-specialisten blijven AFU-nesten opblazen


Via https://www.bitchute.com/video/sEHRtgjeqGaP/

GEWONDE OEKRAÏNER BESCHRIJFT ZIJN BEPROEVING EN CORRUPTIE BINNEN AFU


Via https://www.bitchute.com/video/HwG2OgDfi1Dx/

UKROPS KLAGEN DAT HUN YPR-765 WERD OPGEBLAZEN


Via https://www.bitchute.com/video/zd7XF3tLKcnz/

OEKROP GETROFFEN DOOR SLUIPSCHUTTERVUUR


Via https://www.bitchute.com/video/71rAxrhhIdp7/

JAKKES – OEKRAÏENSE VLEESWAGEN HAALT RESTJES OP


Via https://www.bitchute.com/video/HtOcWWI2cV8i/


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Alexander Dugin: De Wagner factor en het billijkheidsbeginsel (+ Wagner film)Volg Frontnieuws op Telegram

  Persconferentie van Poetin over Oekraïne, terrorisme, kunstmest en de energiecrisis in Europa

Lees meer over:

Vorig artikelNederlandse “boerfamilies huilen elke dag aan de keukentafel”, zelfmoorden vanwege globalistische klimaatveranderingstirannie, waarschuwt Nederlands parlementslid Robert Roos
Volgend artikelDe Great Reset is niet bedoeld om hun dystopie te verwezenlijken, maar om een enorme chaos te creëren die hen de leiding zou geven
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Met name die vleeswagen. Illustreert het onbeschrijflijke leed, dat mede mogelijk werd gemaakt door D66 en die smerige gereformeerde honden van de -wat ze dus echt niet zijn- christen unie. Het eerst gebod geeft aan dat je God lief moet hebben en het tweede gebod, daaraan gelijk, luidt: hebt uw naaste lief als uzelf.

    En naastenliefde is iets anders dan een oorlog in stand houden, die een slachting aanbrengt onder jongemannen. Niet de gereformeerde jongemannen uiteraard, maar Oekraïnse jongemannen/

  2. de waren christen komt naar boven nog meer ellende ???????????????? d6666 CU PVDA LINKS EN NATUURLIJK LANDVERRADERS VVD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in