De Verenigde Naties hebben christenen gewaarschuwd dat als zij de legalisering van pedofilie niet volledig omarmen, zij uitgesloten zullen worden van deelname aan de samenleving.

In een verontrustende nieuwe verklaring zegt VN-chef Victor Madrigal-Borloz dat religieuze vrijheid alleen getolereerd kan worden als religieuze mensen de globalistische agenda, inclusief de radicale LGBTQ+ ideologie, volledig omarmen, schrijft Thepeoplesvoice.

Dat is op zich al verontrustend genoeg, totdat u erachter komt wat er in de kleine lettertjes staat van de LGBTQ+ ideologie die de VN propageert. Vergis u niet, dit is verdorven spul van de mondiale elite en ze staan op het punt om het door onze strot te rammen, tenzij we het woord verspreiden over hun echte agenda en als één man tegen hen opstaan.

Te oordelen naar de reactie van de mainstream media was de verklaring van VN-topman Victor Madrigal-Borloz over hoe het leven er voor christenen uit zal zien in de brave new world van Agenda 2030 volkomen normaal en redelijk. Maar in werkelijkheid heeft de VN zojuist een duivels dreigement geuit aan het adres van christenen over de hele wereld.

Volgens Madrigal-Borloz zullen christenen in de nabije toekomst godsdienstvrijheid niet meer als vanzelfsprekend kunnen beschouwen – ook christenen in de Verenigde Staten niet. Met andere woorden, godsdienstvrijheid zal geen recht meer zijn, maar iets dat we moeten verdienen.

En de enige manier om het te verdienen zal inhouden dat we ons moeten onderwerpen aan de kwaadaardige agenda van de elite.

Het is de moeite waard om goed op hun woorden te letten. Volgens de VN kan er alleen sprake zijn van godsdienstvrijheid als die “verenigbaar” is met de LGBTQ+ agenda en als christenen en andere religieuze groepen zich schikken naar de radicale extreem-linkse ideologie.

En als we dat niet doen? Dan hebben ze een plan voor ons. Het staat allemaal zwart op wit in hun Agenda 2030 documenten. Volgens de elite zullen ze ons straffen met slechte sociale kredietscores, zoals ze in China al doen.

Helaas slaapwandelen de massa’s die de mainstream media volgen in de richting van een catastrofe, en geven ze maar al te graag hun handtekening onder de technologie, inclusief mRNA en microchips, waarmee de elite hun openluchtgevangenis kan besturen.

  Bill Gates' WHO zegt dat klimaatverandering massale vaccinaties tegen migrerende muggen vereist

Kijk maar eens naar deze vrouw die een Mark of the Beast microchip in haar hand geïmplanteerd heeft gekregen zodat ze gemakkelijker haar boodschappen bij WholeFoods kan betalen.

Deze mensen hebben waanvoorstellingen. Ze hebben geen idee wat er komen gaat.

De mondiale elite probeert al jaren achter de schermen pedofilie te normaliseren – en nu zien we de vruchten van hun arbeid in het openbaar.

Zoals altijd zit de duivel in de details. Dus wat staat er in de kleine lettertjes van de LGBTQ+ ideologie die de VN promoot?

Madrigal-Borloz vertelde christenen dat als ze van hun godsdienstvrijheid willen blijven genieten, ze akkoord moeten gaan met een rapport dat eerder dit jaar is uitgebracht en waarin wordt opgeroepen tot het decriminaliseren van seks tussen volwassenen en minderjarigen.

Het rapport, geschreven door het Internationaal Comité van Juristen (ICJ), UNAIDS en het Bureau van de Hoge Commissaris voor de Mensenrechten (OHCHR), werd uitgebracht op Internationale Vrouwendag, met als doel “de toepassing van internationale mensenrechtenwetgeving op het strafrecht” te begeleiden. In het rapport, dat de “8 maart principes” wordt genoemd, wordt opgeroepen om overtredingen met betrekking tot drugs en seks, waaronder pedofilie en incest, uit het strafrecht te halen.

Volgens de juridische experts van de Verenigde Naties en het WEF vormen wetten tegen pedofilie een aanval op de mensenrechten van… wacht … kinderen. Dat klopt, volgens de mondiale elite is de toestemmingsleeftijd een discriminerend concept dat kinderen discrimineert die seks willen hebben met volwassenen.

In het rapport staat:

Met betrekking tot de handhaving van het strafrecht moet elke voorgeschreven minimumleeftijd voor instemming met seks op niet-discriminerende wijze worden toegepast. De handhaving mag niet worden gekoppeld aan het geslacht van de deelnemers of de leeftijd waarop zij toestemming moeten geven voor het huwelijk. Bovendien kan seksueel gedrag waarbij personen betrokken zijn die de in eigen land voorgeschreven minimumleeftijd voor instemming met seks nog niet hebben bereikt, in feite, zo niet in rechte, instemmend zijn. In deze context moet de handhaving van het strafrecht rekening houden met de rechten en het vermogen van personen jonger dan 18 jaar om beslissingen te nemen over het aangaan van consensueel seksueel gedrag en hun recht om gehoord te worden in zaken die hen aangaan.

In overeenstemming met hun zich ontwikkelende capaciteiten en toenemende autonomie, moeten personen jonger dan 18 jaar deelnemen aan beslissingen die hen aangaan, met inachtneming van hun leeftijd, rijpheid en belangen, en met specifieke aandacht voor non-discriminatiegaranties.

  Dr. Naomi Wolf legt uit "Waarom vaccinpaspoorten gelijk staan aan slavernij voor altijd"

Minderjarigen kunnen natuurlijk niet echt instemmen met seks met een volwassene – iets wat deze zogenaamde experts zouden moeten weten.

Dit is gewoon weer een kwaadaardig beleid dat door de mondiale elite aan de nietsvermoedende burgers van Westerse landen wordt gepusht. Als u zich afvraagt hoe een volwassene het in zijn hoofd kan halen om te beweren dat wetten tegen pedofilie de rechten van kinderen schenden, dan moet u niet vergeten dat voor de globalistische elite slecht gelijk staat aan goed. En we hebben nu de fase van hun masterplan bereikt waarin ze het ons in ons gezicht wrijven.

Er is een oorlog gaande en de elite en hun marionetten in de politiek en het amusement worden met de dag wanhopiger om te normaliseren wat in vorige tijden werd gezien als de ergste misdaad van allemaal – kindermisbruik.

Op de hoogste niveaus van de politiek, de financiële wereld en de amusementsindustrie gebruikt een schimmige kliek pedofielen hun macht om de misselijkmakende misdaden die ze tegen kinderen begaan te verbergen.

Is iemand verbaasd dat onze leiders bloedzuigende duivelaanbidders zijn?

Kijk eens naar deze zeldzame beelden van Koningin Elizabeth die in 1947 werd ingewijd als Druïde. U zult hier niet veel over vinden in de geschiedenisboeken.

Waarom? De Druïden deden aan kannibalisme en rituele mensenoffers en consumeerden op industriële schaal babybloed.

Dit is een eeuwenoude cultus en de wereldwijde elite is hier nauw bij betrokken. Deze cabal was van plan om de Covid pandemie in 2016 te ontketenen, maar moest deze naar 2020 verplaatsen omdat het winnen van de verkiezingen door Trump geen deel uitmaakte van hun plannen. En dit betekende ook dat de voedsel- en watercrisis die gepland stond voor 2020 nu is uitgesteld tot 2025.

  Nederlandse premier en WEF Global Leader Rutte voert vluchtelingenagenda uit

Maar geloof me niet op mijn woord. Dat was allemaal volgens Calin Georgescu, een voormalig voorzitter van de Club van Rome en een voormalig uitvoerend directeur bij de Verenigde Naties, die een van de best geplaatste en meest in het oog springende klokkenluiders in de geschiedenis van de mondiale elite is geworden.

Georgescu heeft 17 jaar in leidinggevende functies bij de Verenigde Naties gewerkt en stond daar in contact met de elite. Hij heeft verschillende functies bekleed binnen de organisatie, waaronder Senior Fellow, Speciaal Rapporteur en Uitvoerend Directeur.

Hij is een echte VN-insider en daarom kunnen zijn onthullingen niet huiveringwekkender zijn.

De mondiale elite die tegen de belangen van de mensheid werkt, zijn de moderne overblijfselen van een oude cultus en voor het eerst in de geschiedenis staan ze op het punt om aan de mainstream te worden blootgesteld. Waarom? Omdat de mensheid wakker wordt. We hebben onszelf opgeleid en de informatie op het internet gedeeld. We houden van onze kinderen en hebben genoeg van de misdaden van de elite tegen de mensheid.

Woodrow Wilson had gelijk. Enkele van de grootste mannen in de Verenigde Staten zijn door de geschiedenis heen doodsbang geweest voor deze cultus.

Maar hun macht neemt af.

Het is belangrijker dan ooit om voet bij stuk te houden en te weigeren om uw geboorterecht aan de mondiale elite te geven.

Hier bij de People’s Voice zijn we vastbesloten om verslag te blijven doen van de misdaden van de mondiale elite en om hun agenda aan zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Maar we hebben uw hulp nodig. Deel deze video wijd en zijd om de boodschap te helpen verspreiden en word lid van de People’s Voice Locals Community om het kanaal te steunen, lid te worden van de club en exclusieve en ongecensureerde inhoud te ontvangen.

Ik hoop u daar te zien.

Kijk:


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Mark Wahlberg: Hollywood pedofielen “kunnen zich nergens meer verstoppen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING: Vroegtijdige dementie wordt veroorzaakt door het COVID-vaccin (~25X toename)
Volgend artikelNiger blaast NAVO’s globale narratief wijd open
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

35 REACTIES

 1. “Godsdienstvrijheid zal geen recht meer zijn, maar iets dat we moeten verdienen.”
  Ik MOET helemaal NIETS verdienen. Daar laat ik het maar even bij.

  Nog even voor erik akerboom, wie zijn hier nou de complotdenkers en de geradicaliseerden? Ben je nou een achterlijke koekwous of ben je gewoon een verdorven corrupt stuk vreten zoals de rest van de club omgekochte uitvreters?

 2. ´Thou art a Priest forever says the ordaining Bishop… He is no longer a man, a sinful child of Adam, but an ´Alter Christus´, another Christ… Forever a Priest of the Most High, with power over the Almighty…´
  – The Catholic National, July 1895 –

  ´The Pope is not only the representative of Jesus Christ, but he is Jesus Christ himself, hidden under the veil of flesh.´ – The Catholic National, July 1895 –

  ´Seek where you will through heaven and earth, and you will find the one created being who can forgive the sinner, who can free him from the chains of hell. That extraordinary being is the Priest, the Roman Catholic Priest.´ – The Catholic Priest, p. 78 –

  ´This Juridical Authority will even include the power to pardon sin.´
  – ´Pope´, Catholic Encyclopedia Volume 12:265 –

 3. Oprechte lulkoek, dit verhaal. Er wordt maar steeds gesproken over Christenen, maar hoe zit het dan met moslims en boedhisten die pedofiele afwijzen?

   • Aisha was niet de jongste van Mohamed. Hij “thyde”een baby van een jaar.
    En dat mag van de groot moeftie van jemen, van de de dag na de geboorte van een baby. In Iran mag een vader zijn eigen dochter trouwen, vanaf de dag dat zij geboren is.

    Verder had Mohamed sex met allerlei dieren, mannen, jongens; alles wat bewoog.

    • Deels heb ik eerder gelezen wat je hier verteld. Maar ook Mohamed leeft allang niet meer. Ik heb de Koran niet gelezen, maar ben wel benieuwd waar je je kennis vandaan haalt.Van overleving, verhalen ????
     In een ander topic ging het ook over dat bepaalde Joodse groeperingen ook baby’s “thyde”. Mocht tot ca 9 jaar, dan werden ze “pas bewust”. Nou dat mag dan wel gezegd worden, maar is niet waar. Je bent je al van voor je geboorte bewust van wat er in je omgeving speelt (geluiden, stemmen, geuren, muziek e.d.).
     Daarom ook zoveel trauma’s bij mensen die al jong veel narigheid hebben meegemaakt.

   • Ik heb deze link gelezen en even op de site gekeken. Maar zal om het tot me te laten door te dringen nog wel een keer moeten lezen.
    Zou het niet zo kunnen zijn dat alles van alle tijden is? En via overlevering kan er ook wel wat mis. Op korte termijn bijvoorbeeld: je fluistert wat in iemands oor, die geeft het door, en die ook weer. Na 10 x doorfluisteren is het inmiddels een heel ander verhaal geworden.
    Ik word steeds nieuwsgieriger hoe de wereld nu echt in elkaar zit, zouden we daar ooit achterkomen???? Ik vrees van niet.
    Fijne zondag!

  • Wat dus eens temeer aangeeft dat het wereldsysteem en religies zich altijd richten op christenen. Ze haten de God van Israël die alleen door christenen geëerd wordt. Daarom zijn de joden en christenen het mikpunt van haat over de hele wereld.

   Ook in de vrijmetselarij wordt van je geëist dat je een religieus mens bent ‘op zoek naar het licht’. De winkelhaak en passer mag op elk religieus boek liggen. Liefst de bijbel. En je mag bidden in de naam van welke god dan ook. Behalve… Jezus.

   Als je begrijpt wat er achter het gordijn van de macht speelt, als je begrijpt wat de geestelijke wereld is met de overheden die daar heersen, dan is dat niet zo moeilijk te bevatten. Dan zie je de matrix.

   Omdat deze overheden in de geestelijke gewesten weten aan wie ze uiteindelijk verantwoording zullen moeten afleggen. En de satanisten weten wie ze dienen. De aanklager die aan het geweten van mensen knaagt. Ze willen daar niet aan herinnerd worden.

   Uiteindelijk komt het op één keuze aan: ben je voor of tegen de Zoon van God, Yeshua haNazarai, de spruit uit de stam van Judah, schepper en verlosser van het multidimensionaal universum met de aarde als middelpunt.

   Dat is de speerpunt van de aanvallen.

 4. Op zerohedge stond ooit een fantastisch verhaal over de culturele revolutie in China. Al die gekkigheden… een boer werd professor en een professor moest maar op het slachthuis gaan werken waren bedacht om juist te identificeren wie er tegen deze gekkigheid in opstand kwamen. Dat waren namelijk de mensen die lastig zouden worden en niet volkomen achter de partijlijn stonden. Hoe identificeer en elimineer je ze? Daar gaat het om… Als ze de Christenen uitgeschakeld hebben, dan draaien ze het waarschijnlijk om en roeien ze weer de pedofielen uit.

  • Doet me denken aan wat ik in de krant las, dat men geen opleidingseisen meer wil stellen voor bepaalde functies. Dus iedereen kan solliciteren als directeur of putjesschepper. Wellicht vergelijkbaar met wat je hierboven meldt. Benieuwd hoe dit verder gaat.

  • Eh, nee.

   Het is wel waar dat de revolutie zijn eigen kinderen slacht.

   Maar de christenen zijn niet uitroeibaar. Kijk maar naar het machtigste rijk ooit, de Romeinse keizers hebben het geprobeerd. Met als resultaat dat het christendom tegen de verdrukking in groeide als kool. Toen hebben ze de strategie volledig omgegooid en hebben het christendom omarmd en hun eigen heidendom ‘gekerstend’.

   Dat wil dus zeggen: geïnfiltreerd en van binnenuit omgevormd. Dat romeinse rijk is nu het Vaticaan en rooms katholicisme is een perversie van het christendom waarbij alles hetzelfde bleef alleen werd alles omgelabeled. De goden werden heiligen, de zon werd ‘de zoon’, de koningin des hemels werd Maria, de god-keizer werd plaatsvervanger van god op aarde, Isis Horus en Seth werd IHS (in hoc signit), de mijter is de dagonkroon (de vis-God, de mijter is een vissekop die omhoog kijkt).

   De dag dat alle christenen verdwenen zijn breekt de hele wereld op om Israël voor eens en altijd uit de weg te ruimen. Op weg naar de vlakte van Megiddo, har-megiddo. Armageddon in het Grieks. Ik zal het alvast maar verklappen: dat gaat niet volgens het plan van de VN.

 5. Ja eerst zien en dan geloven. Ik denk dat die onnozelaars die hiermee naar buiten komen niet beseffen dat ze nu een open target zijn. Maakt het straks makkelijk ze openlijk te schande zetten als pedofiel en dan het lot zijn gang maar laten doen.

 6. Komt overeen met; als je je niet laat vaxxen zul je worden uitgestoten uit de “samenleving”.
  Bangmakertje.
  Ze hebben hun diepvriesvoorraad angst ook al opgesoupeerd.
  Verse angst wordt schaars mensen!
  So be happy.

 7. Uitgesteld door het winnen van warpspeed, biometrische scan toebuigen Trump?
  Volgens mij wordt alles al ver voor hoax door AI berekend, zeker de onzinnigheid van de laatste jaren kan niet door een biologisch brein bedacht zijn.

 8. Audiences Kings and Queens to the Pope in Vatican
  https://www.youtube.com/results?search_query=Audiences+Kings+and+Queens+to+the+Pope+in+Vatican

  ´The Vicar of the incarnated Son of God, Anointed Highpriest, and Supreme Temporal Ruler (The Pope), sat in his Tribunal, impartially to judge between nation and nation, between people and prince, between sovereign and subject.` – Henry Cardinal Manning, The Temporal Power of the Vicar of Jesus Christ, 46 : 1862 –

  ´We define that the Holy Apostolic See and the Roman Pontiff hold the primacy over the whole world.´
  – The Most Holy Concils, Volume 13, column 1167 –

  • Ons koningshuis zou hier ook van afstammen. Ware het niet dat Juliana de lijn verbreekt omdat ze is omgeruild voor mongooltje ‘Klaartje’ de echte dochter van Wilhelmina, die toch al geen van Nassau was omdat prins Hendrik onvruchtbaar was door de syf.

   Maar let even op de Merovingen. Daar zit ook een belangrijke link met de Rafaïm. De ‘halfgoden’.

   Ook weer vermeld in ’the Matrix’ : ’the Merovingian’. De programmeur die de code schrijft voor de samenleving. Niemand die snapt waarom hij zo heet.

   • Wilhelmina de Ranitz (1880 – 1962) is verwekt door Sebastiaan de Ranitz (1846 – 1916), adjudant van koning Willem – gorilla – III (1817 – 1890) die door een opgelopen syfilis geen nageslacht meer kon verwekken. Wilhelmina is net als haar verwekker toondoof.
    Het huis van oranje-nassau is sinds 1937 weer in aanzien gestegen bij de Europese gotha door de komst van Bernhard van Lippe-Biesterfeld die blijkbaar wel over de juiste bloedlijnpapieren beschikt vanwege zijn rechtstreekse afstamming van de Merovingen.

    • Ron Swart.Die overleden nepprins bernhard nazi/SSer is medeoprichter van de zeer machtige bilderberg groep.Opgericht in nederland,in 1954 te oosterbeek samen met de CIA en andere hooggeplaatsten.Hun masterplan 90% van de wereldbevolking uitmoorden,de overige 10% dient als slaven.De bilderberg groep is zeer machtig en staat hoog in de machtspyramide,onder het vaticaan.Het WEF komt niet voor in de machtspyramide,die klaus schwab is trouwens ook een bilderberger.

  • Ik heb even op de site gekeken. Leuk Anti, maar ik raak al snel de draad kwijt. Kennelijk niet zo interessant voor me dat ik me erin wil verdiepen. Leuk feitje: Cameron 5e neef van Elisabeth of 5e generatie-neef.
   Ik begin zo langzamerhand ook wel nieuwsgierig te worden nog wat meer te weten te komen over mijn eigen afstamming, wat verder terug in de tijd. Heb al het een en ander verzameld en ben al met de 1e aanzet voor een boek bezig.

 9. Kees H te H heeft gelijk.
  Overigens is ook de bewering over Druïden een broodje aap verhaal.
  En nergens bij de VN of UNAIDS is sprake van pedofilie.
  Alle drugs worden gelegaliseerd, sexwerk wordt gelegaliseerd en alle wettelijke discriminaties van LGTBQX+ worden opgeheven. En nergens wordt in welk VN document dan ook grsproken over Christenen of andere obediënties, enkel over verouderde wetten in sommige landen.

  • Nee, jullie hebben beide ongelijk. Dat jij iets niet doorhebt betekent dat je het niet ziet. Vraag maar aan JC.

   Dat jij er geen weet van hebt wil niet zeggen dat het onmogelijk is of niet bestaat. Of wil jij zeggen dat jij alles weet? Zou het dan mogelijk zijn dat van hetgene wat jij niet weet van de VN toch waar is?

   Druïden bestaan niet alleen in Asterix. Het is een echte geheime orde verwant aan wicca. Ik ken getuigenissen van een >33e graad vrijmetselaar die begon als druïde, Wiccan, vampier en Satanist. Ja, vampieren en weerwolven bestaan ook. Net als heksen. Winston Churchill was trouwens ook een druïde en hoogste graad freemason York Rite iirc. Dit soort mensen zit in meerdere mystieke clubs tegelijk en zijn behoorlijk druk met al hun rituelen.

   De VN is achter de humanistische façade ook een zeer occulte club. Zoek maar eens op UN meditation room. Ze doen die moeite niet voor niks om zo’n groot blok zwart graniet (black in black) neer te zetten.

 10. De moslims zijn de grootste aandringers op seks met kindjes. Op hun zogenaamde kinderhuwelijken zijn ze verlekkerd. Dat het baarmoedertje van het kindje openscheurt tijdens de eerste ‘huwelijks’nacht en het kindje doodbloed kan hun worst wezen.

 11. en na de pedo’s de SM gekkies, de kanibalen, de koppensnellers….
  Ze zijn letterlijk echt volkomen gek.

  Uit EU, Nato, UN, WHO, Euro……als begin.

 12. Pedofilie is een groot vies woord, persoonlijk ben ik echter de mening toegedaan dat seks van meerderjarigen met geslachtsrijpe minderjarigen niet noodzakelijk misdadig hoeft te zijn mits het nodige respect en toestemming uiteraard…Dit gezegd zijnde is het verder duidelijk, doorheen de eeuwen heen dat de mens een uiterst pervers wezen is, zelfs ons nu afbrokkelend laagje beschaving kan dat onder bepaalde omstandigheden en bij bepaalde individuen niet of nauwelijks tegenhouden, er is maw niks nieuws aan de horizon, behalve sensationeel ogende artikels waar verontwaardigde, zichzelf rechtschapen achtende deugdzame burgers, gretig hun mening delen dienaangaande …

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in