Het Russische ministerie van Defensie heeft een dringende verklaring vrijgegeven van het Interdepartementale Coördinatie Hoofdkwartier van de Russische Federatie voor Humanitaire Reactie in Oekraïne, waarin wordt gewaarschuwd voor de komende provocaties die worden voorbereid door het regime in Kiev, bericht Southfront.org.

Volgens het Russische leger hebben speciale diensten van Oekraïne een nieuwe grootschalige anti-Russische provocatie voorbereid om de strijdkrachten van de Russische Federatie in diskrediet te brengen en Russische militairen te beschuldigen van vermeende oorlogsmisdaden.

Aan de vooravond van het orthodoxe kerstfeest organiseerden vertegenwoordigers van het Staatsbureau voor Onderzoek en de Veiligheidsdienst van Oekraïne de opening van graven op begraafplaatsen in de nederzettingen Kozakken Lopan, Veliky Burluk, Shipovatoe en Khatnoye in de regio Kharkiv, waar tussen 24 februari en 6 september 2022 plaatselijke bewoners werden begraven die tijdens het verblijf van de Russische troepen in deze gebieden een natuurlijke dood stierven.

Na de opgraving werden de lichamen van Oekraïense burgers verder verminkt en gedumpt in speciaal geprepareerde “kuilen” aan de rand van deze nederzettingen om een vals “bewijs” te creëren van vermeende “martelingen” en “executies” van burgers door Russische militairen.

Vertegenwoordigers van de Oekraïense speciale diensten en wetshandhavingsinstanties fotograferen en filmen momenteel de lichamen van overleden burgers van Oekraïne, imiteren het werk van “forensische deskundigen” en voeren andere “procedurele handelingen” uit in aanwezigheid van valse “getuigen”.

Met deze anti-menselijke methoden, bij gebrek aan successen op het slagveld, probeert het regime in Kiev de aandacht van het westerse publiek vast te houden en de buitenlandse partners van het regime in Kiev te overtuigen van de noodzaak om de steun voort te zetten.

De Duitse minister van Buitenlandse Zaken heeft het hele concept van de westerse democratie in diskrediet gebracht

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Het is duidelijk dat degenen die begrijpen waar dit naar toe gaat, de Derde Wereldoorlog isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

15 REACTIES

 1. Niks is te dol blijkbaar om aandacht te vestigen, dat je overleden mensen uit de graven gaat gebruiken is van een barbarisme, maar ja niks is te dol, Rusland laat je niet afleiden en ga door met de gestelde plannen!!!!

  • Dit zal zeker door een of ander familielid uitkomen dat dit op deze manier gebeurd, ik zou het niet kunnen verzwijgen als ze mijn ouders opgraven, stiekem filmen etc…

 2. “Na de opgraving werden de lichamen van Oekraïense burgers verder verminkt en gedumpt in speciaal geprepareerde “kuilen” aan de rand van deze nederzettingen om een vals “bewijs” te creëren van vermeende “martelingen” en “executies” van burgers door Russische militairen”

  Propaganda op steroïden, wat ‘we’ na 24 februari 2022 gelezen hebben over de gruweldaden van onze vermeende vrienden uit Oekraïne is dit het laatste zetje van menselijkheid wat men ook kan bedenken deze propagandistische acties zijn een aanklacht tehen menselijkheid, de uitvoerders van de proxy-oorlog tegen Rusland zijn groothandelaars in menselijk leed.

 3. Ik hoop vurig dat Rusland zeer snel komaf maakt met die Oekraiense hellebeesten. Heb diep deernis met de onschuldige Oekraieners die hier ook slachtoffers van zijn, evenzo met het Russische volk die hun zonen kwijtraken. Het gajes heeft geen enkele compassie. Helaas “is het ook onze oorlog”! Dat zegt het gajes in duhag en ejuu. Ik zie ook graag een bepaalde zwabber op een spiets, een hellemonster. En verder hoop ik dat zeer snel een zekere troep lagelandse onderkruipsels wordt verwijderd.

   • Vierendelen:

    Iemand ter dood brengen door het lichaam in vier stukken uiteen te rijten, gewoonlijk tussen vier paarden ingespannen.

    Laten dat dan wel volbloed hengsten zijn.

  • @Willie,
   Het zijn gewoonweg NAZI’S!!!!
   Maar dat wisten wel al, Rusland kan daar heel goed mee omgaan, maar hoelang gaat het nog duren dat vind ik zo een belangrijke vraag, niemand die het weet, ik begrijp het, wat een menselijk leed en was allemaal niet nodig geweest, die Donbass had gewoon autonomie kunnen hebben en met rust gelaten moeten worden, groet aan u van mij.

 4. Net als je denkt dat zo’n land niet dieper kan zinken, bewijzen ze zelf dat het nog dieper kan…
  US/UK/EU controlled Oekiland.

  go Russia.

 5. Laat de schapen maar geloven wat ze voorgelogen krijgen de oorlog tegen de nazi’s gaat terecht onverminderd voort of de schapen nu mekkeren of niet of wat ze er ook met hun verwarde gedachten van vinden.
  Het WEF en de rest van regeringsmisdadigers dragen sedert 2020 een steentje mee om het schapenvolk te verminderen, en ook dat hebben ze niet in de gaten ze bedanken zich er zelfs voor 😛

 6. Meen me nog te herinneren dat ooggetuigen van de crash van MH17 vertelden dat de lijken van uit het vliegtuig reeds in staat van ontbinding zijn. Deze schurken zijn dus niet aan hun proefstuk toe.

 7. Ik hoop op een spoedige Russische overwinning, en op een grootschalige öpschonings campagne”.
  Alhoewel het me niet zou verbazen, als de oekie oorlogsmisdadigers asiel krijgen in NL.

  • @Kletersteeg, Dan zijn we echt gaar, ik heb deze beesten met eigen ogen gezien..Ze zullen wel een mooi ME pak krijgen hier..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here