Onze modellen hebben bevestigd dat de sancties van Biden tegen alle Russen de wereldeconomie ontegenzeggelijk vernietigd hebben, helaas exact op het moment vanaf haar geboorte in 1950. Onze modellen voor kapitaalstromen hebben bevestigd dat er een ongekende uitstroom van geld uit China is geweest na de sancties van Biden. Wij zijn niet alleen getuige van een terugtrekking van Westers kapitaal uit China, dat beseft dat de VS geen belang hebben bij vrede en dat China de volgende zal zijn, maar wij zien ook een instortend vertrouwen in de globalisering, dat van hier af aan doorgaat, schrijft Armstrong Economics.

Onze modellen hebben een hoogst ongebruikelijke koerswijziging van de wereldwijde kapitaalstromen bevestigd, die zich zelfs in de opkomende markten manifesteert. China zag beleggers zich uit zijn aandelenmarkten terugtrekken uit vrees dat wij duidelijk op weg zijn naar de Derde Wereldoorlog. Historisch gezien vloeit het kapitaal tijdens een wereldoorlog naar de dollar, in de veronderstelling dat er geen tanks zullen landen op de stranden van Virginia of Californië. Dit zal de neiging hebben om de dollar te steunen, maar niet op lange termijn. De sancties van Biden, die individuele Russen aanvallen, zijn een nachtmerrie geworden. Naast de Tsjechische Republiek die ALLE bezittingen van elke Rus in beslag neemt op grond van hun etniciteit, zoals ze in de Verenigde Staten met de Japanners deden tijdens de Tweede Wereldoorlog, doet nu zelfs Zwitserland hetzelfde.

Deze sancties zullen niet leiden tot een regimewisseling en de omverwerping van Poetin, waarbij de Russen in de armen van het Westen zullen rennen. Dit is regelrechte haat tegen de Russen als volk en zij zullen geen andere keus hebben dan zich met China te verbinden in een totale oorlog tegen deze schandelijke tirannie. Ik betwijfel ten zeerste of Biden zelfs maar begrijpt wat hij doet op aanwijzing van deze Neocons die in het Witte Huis zijn geïnfiltreerd.

  Groen parlementslid klaagt over "koude Bundestag"

Deze Neocons brengen de hele wereld naar de vernieling, wat volgens sommigen allemaal deel uitmaakt van hun plan om de wereld in staat te stellen BUILD BACK BETTER te worden, wat de vernietiging van het huidige energiesysteem en de vermindering van de bevolking vereist, zodat Bill Gates ’s nachts rustig kan slapen. Het volgende seizoen van BUILD BACK BETTER zou dus wel eens de climax kunnen zijn.

Ons model heeft ALTIJD de verschuivingen in de kapitaalstromen opgepikt die aan een oorlog voorafgaan. Deze keer zijn wij getuige van uitstroom niet alleen uit China, maar ook uit ALLE opkomende markten op een schaal die gewoon ongekend is. De timing van de uitstroom houdt duidelijk verband met de ongekende sancties van Biden tegen het Russische volk – niet alleen tegen Rusland zelf als politieke staat. Dit heeft nog NOOIT eerder in de geschiedenis plaatsgevonden, met als enige uitzondering de sancties van de VS tegen Japan en het bevriezen van al hun tegoeden in de Verenigde Staten, die voorafgingen aan Pearl Harbor.

Het doet mij pijn om dit vandaag zelfs maar te moeten schrijven. Maar het is duidelijk dat degenen die begrijpen waar dit naar toe gaat, de Derde Wereldoorlog is, en laat er geen misverstand over bestaan: dit is OPZETTELIJK! Zelfs uit de officiële gegevens is gebleken dat buitenlandse beleggers de laatste weken netto $5,5 miljard aan Chinese staatsobligaties hebben verkocht. Biden heeft China stom gedreigd dat als zij Rusland steunen, zij dezelfde sancties zullen krijgen. Dit is gewoon krankzinnig en het is BEWUSTE poging om de hele wereldeconomie kapot te maken.

  Tot zover het gefantaseerde Russische munitietekort: 50.000 raketten en granaten slaan elke dag op Oekraïne in

Zelfs van de NAVO zei secretaris-generaal Jens Stoltenberg op een persconferentie op 24 maart: “China mag geen economische of militaire steun verlenen aan de Russische invasie.” De dag daarvoor beschuldigde hij Peking van het verspreiden van “flagrante leugens en misinformatie”. Wat zij “misinformatie” noemen, is alles wat men van de propaganda van het Westen zelf in twijfel kan trekken. Zij willen OORLOG want de eisen van Poetin zijn redelijk – Oekraïne blijft neutraal, geeft Donbas en de Krim over die allemaal etnische Russen zijn, wanneer Zelensky de taalwet aanneemt dat Russisch niet langer een officiële taal in Oekraïne mag zijn. Dat is hetzelfde als tegen alle Spanjaarden zeggen dat als u geen Engels spreekt – wegwezen.

Het enige wat wij kunnen doen is iedere politieke leider schrijven en EISEN dat hij verantwoording aflegt, want de regering Biden is er op uit om TERUG BETER te BOUWEN, maar daarvoor is eerst totale vernietiging nodig.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Gasleveringen aan Europa kunnen in enkele DAGEN worden stopgezetVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelPropaganda verandert de oorlog niet – Oekraïne verliest nog steeds II
Volgend artikelUit laatste gegevens van VS gezondheidsautoriteit blijkt dat gevaccineerde kinderen tussen 5 en 11 jaar nu meer kans hebben om Covid op te lopen dan hun ongevaccineerde leeftijdgenoten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. In de tweede kamer gaat men klappen voor een dictator die met behulp van nazi’s aan de macht is gekomen.
  Sloop de monumenten in Nederland voor gevallen verzetsstrijders die vochten tegen de nazi’s in plaats van die schijnheiligheid hoog te houden.

 2. Die 3e WW… ja ja. Uiteindelijk is het allemaal herrie trappen en chaos veroorzaken van bovenaf, met de hulp van de leidinggevende stumperds in de Goyim kudde. Ondertussen loopt de derde hond weg met het bot – de ruimtevaart en de geoengineering. Als niemand dit serieus neemt, zijn we met een jaar of tien allemaal de sigaar. Zowel het mensenvee als het dierenvee.

  Maar eerst nog effe lekker oorlog! Daar is het wel weer hoog tijd voor.

 3. Amerikanen een laf en leugenachtig volk en Europa loopt erachter als een schoothondje uit de eerste en 2de oorlog hebben ze geen les getrokken toen de elite uit de US de Duitsers eerst opstookten en steunden om Europa in te palmen.je zal zien plotseling zitten onze lijders op het vliegtuig richting US om er te vergaderen en nooit terug te komen enkel als alles hier kapot is om het als helden terug op te bouwen.

  • Gisteren nog een totaal zinloze (msgn zelfs gevaarlijke “discussie” gevoerd met iemand die als klein kind zo blij was toen de Amerikanen en Canadezen hun bevrijdden.
   Je wilt niet weten hoe defensief, agressief en niet luisterend deze bejaarden zijn als je aangeeft dat die grootmacht destijds alleen hun buffer tegen Rusland heeft veiliggesteld. De opmerking “Poetin is megagevaarlijk” erbij.
   Meer dan 80 jaar kranten en journaals….die zijn niet meer uit hun waan te krijgen.
   (moet ik nog melden dat we het hier over braaf geprikten hebben?)

   Erg, maar kansloos.

   • Translate.google.nl is je beste vriend.
    Taal voor linker box op Russisch zetten, voor rechter box op Nederlands. Kopieer de link en plak deze in de linker box en klik op vertalen. De link verschijnt dan in de rechter box. Klik op deze link en alles wordt vertaald naar acceptabel Nederlands

 4. Klaus Schwab laat de “Great Reset” door Putin uitvoeren door middel van de gaskraan af te sluiten.. Hij heeft toch niet lang te leven. “Après nous le déluge” zei een Franse koning eens. Het lijkt er sterk op.

 5. De westerse overheden zijn met hun krankzinnige sancties en het criminaliseren van politieke tegenstanders volledig doorgeslagen. Als je toevallig een zakelijk succesvolle Rus bent, dan kunnen ze zomaar je bezittingen afpakken. Wettig bezit wordt van het een op andere moment tot economische criminaliteit verklaard. Zie London. Velen hebben het niet door, maar in het verlengde van wat we nu zien is ook het Europese UBO register niets anders dan een afpak instrument om, indien nodig, politieke tegenstanders te traceren en financieel te elimineren. De Westerse overheden zijn niet alleen in conflict met Rusland maar voeren met hun tirannie ook oorlog tegen de eigen bevolking. De bevolking zal het merken wanneer in het najaar als indirect gevolg van de sancties de supermarkt schappen leeg zijn. Reken maar op burgeroorlog want een lege maag is de switch tot geweld. De politie zal het in de broek doen en gaan piepen dat ze het niet aankunnen. Zo is bijna iedereen slachtoffer van misdadig bestuur.

  Hoe ziek moet je als kadaster zijn om uit te pluizen of onroerend goed toevallig Russisch bezit is. Wat is hier de crime? Reken maar dat ze binnenkort ook andere nationaliteiten, waaronder de eigen bevolking, die in de ogen van de bestuursmaffia niet deugt op gelijke wijze zullen onderzoeken en bestraffen. Hoe ontspoord het regime is bleek wel uit het bericht over het OM dat de afgelopen dagen een reeks van invallen vanwege mensensmokkel deed maar tegelijk mensensmokkelaars die in Ukraine tegen de Russen willen vechten vrijlieten. Snapt u het nog? Het OM mengt zich daarmee in een buitenlandse oorlog en geen woord van kritiek uit de samenleving. De corrupte pers zwijgt. Kennelijk kunnen misdadigers bij het OM hun straf ontlopen als ze tegen de Russen willen vechten. Dood eng land.

  • Ons goud is geroofd door de moffen en geplaast in hetOW Zwitserland.
   Een derde is retour. De rest: werd besloten om dat maar NIET terug te geven; net als rente…

   Als figuren uit criminele landen–Afrikaanse en Noord-Afrikaanse- moeten worden uitgezet kan dat formeel niet, want het thuis land wil ze niet ontvangen

   Als ik minister van justitie zou zijn, zou ik het volgende doen.
   Betreffende het eerste: alle overschrijvingen en andere bank acties met Zwitserland staken;
   verbod voor Zwitsers en zwitserse banken/bedrijven te handelen op de beurs;
   Als dat niet werkt: beslag legging van bankgebouwen, met notificatie dat ze na 3 week publiek geveild zullen worden.

   Wedden dat het geld met samengestelde rente binnen 2 week in NL zou zijn?

   Het tweede; neem nou Marokko.
   Zorg dat de bevolking lokaal wat doet. Hoe? simpel.
   –verbied import/export handel met Marokko
   –stop alle overmakingen van de SVB naar Marokkanen, ook in NL; herbereken de kosten van de illegalen en trk dat af van totaal van de uitkeringen.
   Vervuiler betaalt.
   Stop alle vliegverkeer met deze landen; geef geen visa meer uit aan bewoners ervan.

   Binnen 3 week allemaal terug; op kosten van thuisland.
   ——————
   Tweede mogelijkheid: conform de europese wet: zet ze over grens van het land van binnenkomst; DE dus; wir schaffen das. Wel documenten beslag nemen.

   Derde mogelijkheid: zet ze op een marineschip en zet af voor de kust ergens in Noord Afrika.
   Daarna: hetzelfde met alle andere Zwitserse onroerend goed bezittingen

 6. USA wil derde wereldoorlog; dat is duidelijk. Hun belachelijke maatregel tegen Rusland zal leiden tot een totale collapse van westerse economietjes.
  Bij economische rampspoed schijnt oorlog nog steeds de oplossing; zie Irak, zie Libie, zie Syrie.

  Maar deze keer loopt het anders; Putin heeft genoeg raketjes voor USA….

  Wat het zal triggeren is simpel; een fake melding van een Russische inval in een ander Navo land,of een fake melding van gebruik van chemische wapens.
  Dat werd door de linkse idioten in europa ook serieus genomen toen er een overduidelijke nep melding kwam uit Syrie.

  En welke kreet zal er klinken als eU een groot kerkhof is geworden? WIR HABEN ES NICHT GEWUSST
  Klinkt bekend?

 7. Alls goed en wel maar maak eens niet van die gruwelijk kromme zinnen ! Te beginnen al met de kop van het artikel…Het is nog net te begrijpen wat er bedoeld wordt, maar dan houdt het wel op… En verderop in het artikel wordt die die zin even vrolijk exact zo herhaald ! Kom op zeg, dit is basisschool krompraat ! Over de inhoud geen commentaar, maar juist taalgebruik draagt wel bij aan ook het serieus nemen daarvan !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in