Klaus Schwab, oprichter en uitvoerend voorzitter van het World Economic Forum (WEF), legt zijn functie bij de organisatie neer. Dit werd gemeld door het Amerikaanse medium Semafor, bericht RT.

Volgens het verslag kondigde de Duitser zijn plannen aan in een e-mail aan WEF-medewerkers. Een persoon verbonden aan de organisatie gaf de informatie door aan het medium.

Volgens de e-mail zal Schwab terugtreden als uitvoerend voorzitter en overstappen naar de positie van niet-uitvoerend voorzitter. Deze verandering moet echter nog worden goedgekeurd door de Zwitserse regering. De herstructurering van het leiderschap van de organisatie moet afgerond zijn voor de jaarlijkse bijeenkomst van het WEF in 2025.

Schwab heeft nog geen opvolger benoemd. Hij legde echter uit dat de Raad van Bestuur van de Groep “vorig jaar de volledige verantwoordelijkheid voor het leiderschap op zich heeft genomen onder leiding van president Børge Brende.”

Brende is een Noorse politicus van de conservatieve Høyre-partij. Hij was minister van Buitenlandse Zaken van zijn land tot hij in 2017 de overstap maakte naar het WEF.

Het World Economic Forum heeft nog niet gereageerd op een vraag van de Amerikaanse media.

Het WEF en zijn oprichter worden beschouwd als zeer invloedrijk in de internationale politiek – niet alleen door hun regelmatige evenementen en initiatieven, maar ook door hun verschillende programma’s voor leidinggevenden, waaraan ook talrijke prominente Duitse politici hebben deelgenomen.

Leden van het WEF zijn ongeveer 1.000 bedrijven met een omzet van minstens vijf miljard dollar, waaronder tal van marktleiders. Tot de “strategische partners” van het forum behoren BlackRock, de Gates Foundation, Goldman Sachs, Google, Bank of America, BP, Credit Suisse, Deutsche Bank, Deutsche Post DHL, Facebook, Johnson & Johnson, Mastercard, PayPal, SAP, Saudi Aramco en Siemens.

  Bereid u voor op oorlog, hogere energieprijzen en grote burgerlijke onrust - Martin Armstrong

https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lancerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEr verschijnen nu aanwijzingen dat het neerstorten van de Iraanse presidentiële helikopter een moordaanslag was
Volgend artikelMacrons halsbrekende duik in chaos
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

39 REACTIES

 1. “Breaking: Klaus Schwab legt voorzitterschap WEF neer”

  De Koning is dood, lang leve de Koning…!

  Dystopisch plan: Inwoners van Renkum ‘weten niet wat hen letterlijk boven het hoofd hangt’

  De gemeente Renkum is de eerste ‘Smart City’ van Nederland geworden met dank aan de ‘groene’ ambitie van het bestuur.

  De gemeente doet daar geheimzinnig over, zegt I. de Koning, die vorige week woensdag gebruikmaakte van haar spreekrecht tijdens de gemeenteraadsvergadering.

  https://raad.renkum.nl/Vergaderingen/Raadscommissie/2024/15-mei/20:00/Burgerspreekrecht/Mw-De-Koning-inspreekrecht-voordracht-15-5-2024.pdf

  • Die kwal is al meer dan een week dood……en dat die geobsedeerde nazi een beetje traag van begrip is, blijkt wel hier uit. Grijns.

   Benieuwd welke rat zich nu gaat melden daar. Je hebt een liegende psychopathische hufter pur sang nodig. Rutte?……want die navo pleurt eerder in elkaar dan dat hij aangesteld is

  • Hij is kort een Gitmonees geweest.
   De kloons en acteur’ s Schwabies trekken de kar niet meer.
   WEF is daarmee gevallen.
   Jammer Rutte. De NAVO valt ook.

 2. Men moet mij eerst maar is bewijzen dat klaas schwaab nog leeft.
  Ik blijf erbij dat hij oftewel dood is oftewel zwaar ziekenbed gekluisterd.
  Niemand heeft hem nog gezien sinds het weekend van 14 april.
  Dus is het makkelijk een email te sturen namens hem. En een opvolger kiezen ik denk dat hier al 5 weken om gevochten word wie dat wil zijn.
  Maar klaas schwaab is finito. Men durft het alleen niet nar buiten te brengen omdat er een veel te grote kans bestaat dat veel mensen verbonden aan het who ineens geen vertrouwen meer hebben en hun steun terug trekken uit het who plan.

  Ze willen gewoon zonder openbaarmaking van zijn afwezigheid of door dood of door zware ziekte hem opvolgen . En hier gaan de poppen aan het dansen,vanaf nu zul je zien dat de plannen uit elkaar gaan vallen. Want mensen die geïnvesteerd hebben in de who en wef organisatie gaan argwaan krijgen nu.

  HET SCHIP IS ZINKENDE🥳🥳🥳🥳🥳

   • Stukje uit bovenstaande link.
    Een Delta Force strike team arresteerde de 86-jarige oprichter van het World Economic Forum (WEF) Klaus Schwab vrijdag na een dodelijk vuurgevecht dat begon bij de versterkte poort op zijn 7,770 vierkante meter grote, zes-acre compound in Zwitserland en eindigde in zijn slaapkamer, waar de dood-brengende gozer in bed lag, aangesloten op een zelfontsnissende Adrenochrome infusiemachine, een bron van Eric. Dat vertelde Smith aan Real Raw News.

  • Ik denk dat ze de covid verspreiders hun keutel intrekken nu het Neurenbergproces langzaam maar zeker eraan gaat komen om de vluchters die de pandemie met geweld en dwang hebben opgedrongen aan de politieke leiders en bevolking overal ter wereld en ze wijs gemaakt hebben dat dit goed was voor de wereldbevolking gezondheid nu gevolgen voor hen aan het worden is,, en dat de opzet leden zoals Klaus Schwab zich dood of ziek zijn laten verklaren,,,, of gevlucht zijn naar beschermde oorden of posities waar het Neurenberg proces niet reikt om hen op te pakken En dat de advocaten met lege handen staan….. Behalve Rutte en co blijven zitten want hij wordt hun Navo baas!!!!!!!!!!

 3. Beetje vreemd, want de geruchten gaan dat K.Schwab niet meer leeft en dat de WEF, VN, GAVI geen diplomatieke onschendbaarheid meer hebben en schuldig bevonden zijn aan genocide op de mensheid en de regering van Zwitserland met diverse CEO’s van banken opgepakt en afgevoerd zijn naar o.a. GITMO. De weffers zullen uiteindelijk allemaal stuk voor stuk ook opgepakt worden en afgevoerd.

  • Zwitserland is het land waar de gezondheid zorg hoog in het vaandel staat/was/stond Maar die hebben nu gebruik gemaakt van de goedgelovigheid van de WHO en EMA dat alles wat uit Zwitserland aan gezondsmiddelen van hoge kwaliteit zou zijn Vandaar dat het witte kruis in hun nationale vlag wit is en dat betekend gezond zijn en maken…. Helaas zijn daar figuren zoals Klaus Schw. en aanhang in geslopen die misbruik ervan gemaakt hebben, dat geloven in wonderen nog bestaan zoals gezondheid zorg die voorheen altijd goed was vanuit Zwitseerland!!

 4. ‘Volgens de e-mail zal Schwab terugtreden als uitvoerend voorzitter en overstappen naar de positie van niet-uitvoerend voorzitter. Deze verandering moet echter nog worden goedgekeurd door de Zwitserse regering.’
  Wat heeft de Zwitserse regering hier nou mee te maken? ’t Is toch een private elite-club?
  Vreemd …

 5. Mooie ochtend en mooi zonnetje, lekker gedoucht, en nu eens kijken “wat gaan we vandaag aandoen”, moet wel iets donkers zijn.

  Kijk, ik heb hem.

  Hoe verzin je het. Het zijn toch werkelijk allemaal pedo psychopaten. En deze is al kassiewijlen (volgens de roddelpers)

 6. “However, this change still needs to be approved by the Swiss government” What has the Swiss government to do with this?

 7. Klaus Schwap is al ruim een week beleden in Gitmo gestorven. Dus; duh… logisch dat hij zijn functie heeft neergelegd.

 8. P.R.v.LiLi mei 21, 2024 Bij 23:42

  Some vvvv💀FCKfin’ G🎁🎁D NEWS 🎈🪁 ……

  AND / AND THA B💀D NEWS ….IS ….?????
  26 V 2024

  Say it, now !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in