“Mijn mede-Amerikanen, hier sta ik. Met alle gevoelens die ik heb, walg ik van deze leugen dat Biden is gekozen. Alsof we allemaal de waarheid niet kennen. En als men probeert te bedriegen, weten we dat men er mee weg kan komen, er zal een prijs voor betaald moeten worden”, zegt Jon Voight tegen de camera.

Backup:

“Degenen die nu van vreugde springen, springen in de richting van de gruwel die ze zullen ondergaan, omdat ik weet dat de beloften die van links aan het Amerikaanse volk worden gedaan, nooit zullen worden verricht.

Mijn vrienden van alle kleuren, rassen en religies. Dit is nu onze grootste strijd sinds de Burgeroorlog, de Slag om Gerechtigheid, tegen Satan. Ja, Satan”.

Voight gaat verder met het beschrijven van links als “kwaadaardig, corrupt, en ze willen deze natie afbreken”.

“We moeten dit niet toestaan. We moeten deze corruptie bestrijden en vechten voor het goede dat verloren lijkt. Laten we ons vertrouwen geven aan God en nu vechten voor de overwinning van Trump, want we weten allemaal dat deze stembusgang corrupt is, zoals zij zijn. Dus laten we ons niet terugtrekken. Maar deze strijd vechten alsof het ons laatste gevecht op aarde is”.

Voight eindigt zijn toespraak met een citaat van Muhammad Ali, toevoegend:

“Zoals Mohammed Ali zei: Het is niet voorbij tot de laatste klap die je hebt. God zegene je”.

Voight krijgt zowel lof als kritiek op Twitter.

Voormalig VS Voorzitter van het Huis van Afgevaardigden: “Een linkse staatsgreep gefinancierd door mensen als George Soros”

  VS Hooggerechtshof verwerpt de rechtszaak van Texas tegen Pennsylvania, Georgia, Michigan en Wisconsin: gaat de VS zich in 2 staten delen?
Vorig artikelCanada heeft al omheinde kampen om Coronavirus geïnfecteerden op te sluiten
Volgend artikelAlle stemmen in Georgia moeten met de hand worden herteld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. Hollywood is bij gegeven al verdacht.
    John Voight is imo een bevestiging van dat gegeven.
    Ik heb John Voight (vader A. Jolie) en Rick Schroder een keer gehoord over The Champ, met het terloopse ‘emotioneel sturen’.

    John Voight kan zich ‘een beetje’ ‘politiek’ blijven uitspreken, hij heeft het verleden echter niet mee (werkelijk ander licht is net wat lastiger).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in