Hoe interessant dat liberalen zo huiverig zijn voor de doodstraf en toch zo onverschillig staan tegenover het lot van personen die door vaccins gedood worden. De doodstraf brengt het risico met zich mee dat onschuldigen terechtgesteld worden nadat zij ten onrechte veroordeeld zijn (ik ben er alleen al om die reden tegen). Vaccinmandaten dragen de zekerheid in zich dat onschuldigen gedood worden nadat zij onnodig gevaccineerd zijn, schrijft Harry Dougherty.

Volgens de laatste cijfers van de Yellow Card zijn er tot nu toe alleen al in dit land  (Engeland) 2.226 mensen gestorven aan reacties op de vaccins (815 Pfizer, 1.297 AstraZeneca, 65 Moderna, 49 onbekend merk).

Stelt u zich de verontwaardiging eens voor als er in dezelfde periode 2.226 ten onrechte waren opgehangen. Waarom wordt de dood van duizenden willekeurige onschuldigen dan zo koud weggewuifd?

Een Kroatisch parlementslid daagde enkele maanden geleden in het EU-parlement, die grote kamer van het open debat, de Franse despoot Emmanuel Macron uit op dit punt:

“Vandaag zegt u dat u er trots op bent dat er in Europa geen doodstraf bestaat. Tienduizenden burgers zijn gestorven als gevolg van bijwerkingen van vaccins. Verplicht vaccineren betekent voor veel burgers de doodstraf en de uitvoering daarvan. Dat moet een keuze blijven voor iedere burger. Moord is moord. Dit voor u die het niet weet, die zichzelf niet heeft onderwezen. Kijk maar eens naar de officiële gegevens van de Europese Gezondheidsorganisatie.”

Waar is de verontwaardiging voor de Nieuw-Zeelander Rory James Nairn? Volgens zijn verloofde Ashleigh Wilson klaagde hij over hartkloppingen kort na zijn eerste Pfizer-prik. Nog geen twee weken later, toen zij zich klaarmaakten om naar het ziekenhuis te gaan, zakte hij in elkaar en werd doodverklaard. Hij was 26 jaar. Herhaal, 26, zonder gezondheidsproblemen. De “autoriteiten” zeggen dat het Pfizer vaccin “waarschijnlijk” een zeldzaam hartprobleem heeft veroorzaakt. Hij zou nog minstens 50 jaar geen noemenswaardig risico van Covid hebben gelopen. Nu is hij dood.

Het alibi van tirannen - Psychologische oorlogsvoering om een wereldwijde autocratie in te voeren

Er zijn er nog veel meer die deze bijwerkingen overleven, maar aan een sterk verminderde levenskwaliteit lijden. De Australiër Samuel Petheridge, een 36-jarige ondernemer, was buitengewoon fit en gezond voordat hij het Pfizer-vaccin nam. Zijn Instagram-account vertelt zijn verhaal:

“Ik rende 50 km per week en surfte vier of vijf dagen per week … Ik heb een boot en ging vaak diepzeevissen. Ik heb er 20 jaar naar gestreefd om competitief hard te rennen en werd door veelvuldige blessures teruggeworpen, totdat ik eindelijk de code voor blessurevrije training kraakte, vlak voor het vaccin. Dat kan ik nu allemaal niet meer doen”.

Hij vertelt aan Jab Injuries Australia, een gerenommeerde spreekbuis voor slachtoffers van vaccinatieschade, dat hij ziek werd met pericarditis. Zijn dokter bevestigde dat zijn aandoening door vaccins veroorzaakt was.

In zijn aangrijpende relaas legt hij uit dat als zijn familie op een sociale bijeenkomst is, hij in bed moet blijven om te genezen. Hij stort dan in, wat zijn hartslagmeter de hoogte in doet schieten. “F*** dit, f*** dit is geen f***ing leven, ik kan niet eens huilen zonder dat deze (hartmonitor) naar 160 gaat.”

Volksgezondheidsdeskundigen beweren dat het risico van myocarditis en pericarditis groter is door Covid-besmetting dan door vaccinatie, maar een groot Israëlisch onderzoek onder 196.992 ongevaccineerde volwassenen vond geen toename in de incidentie van myocarditis en pericarditis na Covid-besmetting.

Nu dat is vastgesteld, gaan we terug naar een verontrustende tendens die eindelijk door “gerenommeerde” media wordt erkend, en die niet op Covid-besmetting kan worden teruggevoerd.

In juni werd in een stuk in de vrij mainstream Spectator Australia de vraag gesteld waarom er zoveel jonge, gezonde volwassenen sterven aan Sudden Adult Death Syndrome (SADS).

2022: Laten we opkomen voor onze kinderen! Het is tijd om boos te worden en onze rechtvaardige woede te gebruiken om een verandering teweeg te brengen

Zoals de dappere voormalige journalist Alex Berenson van de New York Times opmerkte, geeft het Amerikaanse Centers for Disease Control (CDC) nu in zijn gegevens toe dat de incidenten van gemelde myocarditis en pericarditis voor jongens en mannen van 16 tot 18 jaar het dubbele zijn van die voor mannen van begin 20, die op hun beurt het dubbele zijn van de meldingen van mannen van midden twintig.

Het kan best zijn dat hoe jonger men is, hoe kleiner het risico is van Covid en hoe groter het risico van het vaccin. Zou dit een verklaring kunnen zijn voor de zes sterfgevallen onder de 18 jaar door vaccins, die de Medicines and Healthcare products Regulatory Agency (MHRA) de week voordien in een nieuwe tabel heeft laten glijden, gespot door Kathy Gyngell van de TCW?

Zou dit op een of andere manier verband kunnen houden met de alarmerende statistieken van de BBC, waaruit blijkt dat het aantal oproepen van ambulances voor noodgevallen vorige maand een historisch hoogtepunt heeft bereikt? Er stond: “Er waren meer dan 85.000 categorie één oproepen, voor situaties als hartstilstand en mensen die stoppen met ademen.

Dit komt dagen nadat de ONS-cijfers een sterke stijging van 18 procent van het aantal niet-Covid excessieve sterfgevallen hadden onthuld.

“De hittegolf zou één reden voor de toegenomen sterfgevallen geweest kunnen zijn,” speculeert de BBC.

Een andere mogelijkheid is dat het verband houdt met de recente sterk opgeblazen hartcalamiteiten in het VK, die aan het licht zijn gekomen door Freedom of Information vragen en waarover hier verslag is uitgebracht?

De vijf gebeurtenissen die de aarde en de mensheid zullen vernietigen

Het woord “zou kunnen” is tegenwoordig erg populair bij deskundigen en omroeporganisaties. Als de BBC zegt dat de stijging van het aantal hartgevallen te wijten “zou kunnen” zijn aan warmere zomers, dan moeten wij toch ook kunnen zeggen dat de stijging van het aantal hartgevallen te wijten “zou kunnen” zijn aan een experimenteel medisch product dat hartgevallen veroorzaakt. De laatste onderzoeksresultaten suggereren dat dit zeker het geval zou kunnen zijn.

Tenslotte, om de reële waarschijnlijkheid te onderstrepen, in tegenstelling tot de speculaties van de BBC, heeft een onderzoek bij ongeveer een derde van de tieners na Pfizer-vaccinatie cardiovasculaire bijwerkingen gevonden, en bij één op de 43 een hartontsteking. Zeggen dat dit nieuwe bezorgdheid wekt over de risico’s van vaccinatie voor jongeren is nog zacht uitgedrukt.

Niet alleen Macron moet zich gaan informeren, dat geldt ook voor de BBC en de rest van de establishment-falanx van ontkenners van vaccinatieschade. Denemarken heeft het besluit genomen om te stoppen met het vaccineren van jongeren onder de 18 jaar. Wij kunnen alleen maar bidden dat dit het begin is van het einde van de wereldwijde vaccinatiewaanzin. Maar als de WHO morgen het hele vaccinatieprogramma zou stopzetten, zal dat te laat komen voor duizenden, zo niet miljoenen kinderen en voorheen fitte en gezonde volwassenen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Bhakdi waarschuwt: “mRNA vaccins zullen dagelijks meer mensen doden, maar het ergste is dat die miljarden die geïnjecteerd zijn hun verstand verliezen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBoodschap aan de ongevaccineerden
Volgend artikelIsraël wil rabiësvaccin voor dieren STOPPEN na slechts 10 ongewenste bijwerkingen, maar wil niet stoppen met covid-vaccins voor mensen na honderdduizenden verwondingen en sterfgevallen
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

10 REACTIES

 1. Het zou kunnen, dat al die tirannieke politici die mensen dwingen om zich met het “Covid-vaccin” te laten inspuiten, ordinaire massamoordenaars zijn.
  Het zou dus kunnen, dat Macron een massamoordenaar is.
  Het zou ook kunnen, dat Trudeau een massamoordenaar is.
  Het zou kunnen dat Rutte, De Jonge en Kuipers massamoordenaars zijn.
  Het zou kunnen dat de politieke leiders van Australië en Nieuw-Zeeland massamoordenaars zijn.
  Het zou kunnen dat alle Amerikaanse ‘leiders’, inclusief figuren als Fauci en Gates, massamoordenaars zijn.
  Misschien is ‘zou kunnen’ nogal misplaatst als we naar de werkelijke gevolgen van al die angstzaaierij en gedwongen spuiten kijken. Die gevolgen zijn namelijk niet op te sommen in één mensenleven.
  De ellende die deze tirannen veroorzaakt hebben is niet te beschrijven en het ergste is dat ze er gewoon mee door blijven gaan.

 2. Het zou kunnen, misschien ? dat kon je twee jaar geleden nog denken maar nu niet meer. Rutte is een massamoordenaar en nog een laffe ook. Zo ook Macron, Trudeau en al die andere gekken die aan de macht zijn. Ik heb 0 respect voor deze figuren. Ik heb nog meer respect voor een zieke seriemoordenaar, die voort de daad tenminste zelf uit en niet vanachter een veilig bureau middels regeltjes en wetjes. Rutte en consorten zijn bovendien ook nog landverraders volgens de letter van hun eigen gemaakte wetten. dit verdiend maar een gerechtelijke uitspraak: “de strop” Dit was tevens een open sollicitatie op de vacature van Beul.

 3. ´Children’s Health Defense (CHD) is bringing a lawsuit against officials in Washington, D.C. who mandate that all public school students in the district who are 12 and older, and without a medical or religious exemption, be vaccinated with the unlicensed Pfizer-BioNTech vaccine that remains under emergency use authorization in order to attend the 2022-23 school year.

  CHD received no response from Dr. Christina Grant, State Superintendent of Education, to Robert F. Kennedy, Jr.,’s letter asking Grant to rescind the program or face suit — thus, CHD is left with no alternative than to file suit.´

  https://childrenshealthdefense.org/form/call-for-washington-d-c-plaintiffs/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in