Een 67-jarige voormalige Notre Dame-professor is dood, in wat snel een patroon aan het worden is van snelle overlijdens na “booster”-injecties, bericht Thecovidblog.com.

Karen Croake Heisler kreeg haar eerste dosis experimenteel mRNA van Pfizer op 13 januari, volgens haar Twitteraccount. Door haar leeftijd was zij een van de eersten die de injecties in december en januari kreeg. Het is onduidelijk wanneer ze de tweede injectie kreeg. Maar mevrouw Heisler verklaarde op 9 april dat zij en haar man alleen pijnlijke armen hadden na hun tweede injecties.

Mevrouw Heisler was een fervent voorstander van alles wat met mondkapjes en COVID-19 mandaten te maken had. Ze toonde ook een consequente vijandigheid tegenover diegenen die weigeren mRNA en virale vector DNA-injecties te nemen. Ze noemde ongevaccineerde mensen “egoïstisch” en beval hen thuis te blijven “totdat jullie bij zinnen komen.”

Mevrouw Heisler hield zo veel van mondkapjes dat ze zelfs haar hond ze liet dragen.

Om onbekende redenen nam mevrouw Heisler op 7 september een derde Pfizer mRNA-injectie.

Haar gezondheid verslechterde blijkbaar zeer snel daarna. Mevrouw Heisler tweette van Orlando Regional Medical Center op 14 september. Ze was daar voor een bezoek aan een cardioloog. Mevrouw Heisler tweette die dag drie keer, waarbij ze steeds de “ongevaccineerden” de schuld gaf voor haar verslechterende gezondheid. Ze ging swingend ten einde en vertelde iedereen om “het verdomde vaccin te halen” en “vervloekt zijn de ongevaccineerden”.

Mevrouw Heisler stierf  op 19 september aan “kankergerelateerde complicaties”.

Mevrouw Heisler werd zeer gerespecteerd door de Notre Dame gemeenschap. Ze werkte van 1993 tot haar pensionering in 2018 op de afdeling Film, Televisie en Theater (FTT) van de universiteit.

Mevrouw Heisler was auteur van het boek Fighting Irish: Legends, Lists and Lore in 2006. De FTT Television Studies Award is vernoemd naar mevrouw Heisler en wordt jaarlijks uitgereikt aan een afstuderende FTT student voor uitmuntende academische prestaties.

Mevrouw Heister laat haar man en twee zoons achter.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De slachting van de goedgelovigen en de onwetendenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDe wereld begint op te merken hoeveel jonge atleten sterven na het nemen van covid vaccins
Volgend artikelBolsonaro confronteert WHO-baas: “Mensen sterven na de tweede dosis”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

 1. Ik zou er bijna om kunnen lachen (leedvermaak) als t niet zo triest was. En dan durven ze nog te beweren dat de ongevaccineerden behoren tot de laagopgeleiden. Tegendeel lijkt mij onderhand verwezen.

 2. Mag dan veel titels hebben, maar haar moreel ethisch niveau is toch wel bedenkelijk. Hoeveel heeft ze er met haar “invloed” overgehaald en de dood, of erger, de invaliditeit in gejaagd?

 3. Blij dat deze onnozele vrouw is heengegaan. Dat er maar meer mensen mogen volgen.
  Het is juist dit volk wat van deze hele wereld een puinhoop maakt (mijn mening).

 4. Lolz, “professor” aan de faculteit Film, Televisie en Theater (FTT) van Notre Dame University… geen wonder dat ze de ballen verstand had van medische wetenschap hahahaa Gevalletje hoog opgeleid in nutteloze zaken.

  • Hoe hoger opgeleid des te meer zijn ze bloot gesteld aan indoctrinatie en propaganda.
   Meestal kunnen ze ook heel goed dingen uit hun hoofd leren. Goed geheugen dus.
   Sommigen hebben zelfs een fotografisch geheugen. Erg handig natuurlijk maar ethische intelligentieIs is veel waardevoller. Daar ontbreekt het nog al eens aan.

   • “Hoe hoger opgeleid des te meer zijn ze bloot gesteld aan indoctrinatie en propaganda.”
    Daar komt nog een factor bij, nl: Geld. Hoe hoger opgeleid, hoe hoger het salaris. Hoe hoger het salaris, hoe kwetsbaarder om je baan te verliezen, dus: Volg de leiders als makke schapen en houd je verdienste. Lager opgeleiden zijn daar minder bang voor, dus in grotere getalen aanwezig. Maar vlak de hoog opgeleiden niet uit. Deze categorie wordt ook langzamerhand wakker

    • Ik ben het er volkomen mee eens, en ik zie het tot mijn grote ergernis ook overal om me heen, met die hoocher opgeleiten, maar ik hou mijn mond en ik moet geduldig blijven met die malloten (die ik in gedachten stiekem de “patienten” noem) anders gaat mijn kop en inkomen er ook af. Maar er zijn gelukkig wel een paar uitzonderingen op de regel hoor. 🙂

   • Juist!! IQ versus EQ. En de tijd van IQ is jarenlang geweest (Strategie, bureaucratie, politieke spelletjes, ellenbogenwerk middels vooruitzienende blikken en vooral; ego-strijd). Nu tijd voor EQ ; emotioneel intellect! Empathie! Inlevings- en reflectie vermogen! Verder nadenken dan je neus lang is! Intuïtie! gevoel! Mededogen! Medeleven! Begripvol handelen! Evalueren! Persoonlijke ontwikkeling!

    Héérlijk!! Tijd voor frisse wind en die merken we op; we begeven ons midden in de storm op het moment! Op LinkedIn gaat het trouwens ook te keer onder velen. Hoog- en lager opgeleiden. Mensen met (hoge) posities vanuit allerlei hoeken. Ook Medische specialisten die zich uiten over het wanbeleid en de tegenstrijdigheden!

    Hééerlijk!!!

    EQ – VERENIG U!!

  • Karma, vind ik een goedkoop woord, er zijn zoveel gevaccineerden die de niet gevaccineerden dood wensen, en zoals ik lees, velen mee de dood innemen, door hun geblaat, Karma en boemerang hebben toch een andere betekenis, het zijn zij die gevaccineerd zijn die de boemerang gegooid hebben, niet de ongevaccineerden, heeft niks met karma te maken, door het woord te gebruiken trek je het juist aan, “karma verwijst alleen maar naar het verrichten van daden, niet naar de gevolgen van die daden”.

 5. Hallo Iedereen… hoe krijgen nu boven water in hoeverre ziekenhuizen de overleden patienten,die werkelijk louter en alleen aan Covid zijn overleden,dat ook eerlijk melden> ipv allerlei klachten onder Covid te hangen..
  Ik geloof er nu helemaal niks meer van alle IC’s in de wereld wat ligt daar nu precies?? Niemand die daar inzage in kan krijgen…..graag kontakt met Laboratoria die de werkelijke gegevens kunnen geven> ipv een verhaal aan de massa..wat niemand kan kontroleren.Aldie Covid afdelingen hebben die wel tijd om admininstratie te houden>>er overleven toch immers ook patienten die echt niet warenen zijn gevaccineerd???

 6. Dat krijg je niet boven water, het is een grote leugenachtige bende, heb een vermoeden dat er meer gevaccineerden met mogelijke vaccinschade liggen dan ongevaccineerden besmet met COVID-19 Maar ja, dat mag niet gezegd worden
  Dat zou een hele grote olifant zijn die het ‘vaccinverhaaltje’ rap zou uitblazen

  • 1000% eens. Mijn collega’s alleen al (30+ en hartzakje ontsteking, 30+ en borstbeen spier ontsteking! – de ander 3 maanden offline, ziekgemeld, bouwt langzaam weer op en de andere 2 as we speak ziek en offline en de ander hoor ik bijna niets meer van terwijl hij best belangrijke opdrachten moet uitvoeren/ afgestemd in het team..lijkt wel met de noorderzon verdwenen. Alsof ze allemaal een eigen pad op gaan om hun “laatste tijd” te doorstaan…bizar stil op de lijn). Zijn allemaal geïnjecteerd, want wilden op vakantie.

   Ja.. op vakantie gaan.. dat doe je voor de “ander” toch?

   En nu … 6 man uitval… van een team 8.

   Op onze kosten naar ziekenhuizen, bloedtesten (nu wel! Vóóraf de prik niet…ook weer zo tegenstrijdig!) en testen bij de GGD teststraten… volop tijdens werk, om werk heen…en maar wijzen naar de mensen die de experimentele prik niet wilden nemen… “jullie moeten ook, anders komen we niet uit de crisis”. Wat een heksenjacht is het geworden!

   Grappig want de collega die zich vandaag ziekgemeld heeft…zei 4 weken geleden triomfantelijk tegen mij dat ze mij in de middeleeuwen op de brandstapel gegooid zouden hebben, met mijn overtuigingen die afwijken van de mainstream…

   We zijn nu in 2021 en er is inderdaad een klopjacht op heksen en “valse profeten” die verkondigen het niet eens te zijn met het “vac” beleid.

 7. Als deze mevrouw nou zo slim was en geld had waarom is ze dan niet naar een privé kliniek gegaan? Dat had ik dan maar gedaan als je zoals ze beweert uren moet wachten op een arts maar uiteindelijk was het natuurlijk geval gifprik .en heeft ze haar laatste adem uitgeblazen helaas voor deze mevrouw maar wel erg dat je in je laatste uren nog mensen gaat beledigen en de schuld gaat geven van je eigen dommigheid hopelijk weerhoud dit artikel twijfelaars tegen om vooralsnog de gifprik te nemen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in