De Zwarte Khmer gooide zaterdagavond een molotovcocktail naar de politie in Portland en stak een van hen eigen trawanten in de hens.

De videoclips die ter plaatse zijn opgenomen en onder ander door de politie zijn geretweet laten in het midden van de straat een uitbarsting van vuur zien waarin een marxist met zijn benen gevangen in de vlammen probeert het vuur uit te “dansen”, terwijl andere BLM klungels hem proberen te helpen.

De BLM-‘activisten’ gebruiken momenteel molotovcocktails in confrontaties met de politie:

Lafhartige aanvallen op blanke Amerikanen: zwarten vieren “White Lives Don’t Matter”

Linkse meutes uiten hun woede op Trump-pop
Vorig artikelIerland wordt een Corona-bewakingsstaat: digitaal gezondheidspaspoort ingevoerd
Volgend artikelDe sultan in Ankara verplaatst tanks naar de Griekse grens
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in