Joe Biden wil de president van de moslims worden

2

Joe Biden, de Amerikaanse presidentskandidaat voor de linkse Democraten, maakt minstens een miljoen Amerikaanse moslimstemmen het hof. De bijbehorende verkiezingsspot, met Arabische ondertiteling, is getekend met “Emgage Action”. Dit is de grootste Amerikaanse moslimorganisatie die Joe Biden officieel steunt. George Soros sponsorde deze alleen al vorig jaar met een miljoen dollar.

Betrekkingen met de Moslimbroederschap

Volgens berichten in de media werkt Emgage samen met takken van de Moslimbroederschap, een radicale islamistische organisatie. Onder andere bij evenementen waarvoor homofobe of anti-Israëlische sprekers worden uitgenodigd. De agenda van Emgage komt bijna één op één overeen met de linkse politieke lijn van de Democraten, met name die van de “progressieve parlementsleden” zoals Ilhan Omar, Rashida Tlaib of Alexandria Ocasio-Cortez.

 

Islamitisch Amerika

Biden roept moslims op om hun stem te verheffen en te stemmen. In de reclamespot heet het: “we zullen deel uitmaken van de grootste kiezersmobilisatie van moslims in Amerika. 1 miljoen stemmen zijn mogelijk!”. De campagne loopt via de website MillionMuslimVotes. “Als we onze stem verheffen, gaat het door. We zullen niet worden verbannen, want we hebben de middelen en de macht”, beweert men. Er worden posters met “Black Lives Matter” en “Brown Power” weergegeven. In een andere scène duwt een blanke Amerikaanse politieagent een reistas in de hand van een zwarte man en bekijkt hem streng wanneer hij weggaat. Op het einde staat er: “Als we ons deel doen, kunnen we de loop van de geschiedenis veranderen. We hoeven alleen maar te stemmen!”

Mohammed-citaat

in de verkiezingsspot belooft Biden ook de “verbanning van moslims” op te heffen vanaf de eerste dag van zijn presidentschap. Trump heeft bij decreet in 2017 beperkte visa voor burgers van bepaalde moslimstaten ingevoerd. Dit om de komst van terroristen te voorkomen. De lijst van landen is begin dit jaar uitgebreid. Biden beloofde de zorgen van de moslims te behartigen en hun stem te laten horen in zijn regering. Met andere woorden: om hen posities in zijn regering te geven. Hij citeert ook een Hadith (leer) van de profeet Mohammed, die volgens de islamitische doctrine gaat over het corrigeren van alles wat tegen de islam is.

Donald Trump Jr.: “Biden is een moeraswezen”

  Vijf video's - Vijf staten waar de stemmen live op TV van president Trump naar Biden worden uitgewisseld
Vorig artikel“Alan Kurdi” eist toestemming om de haven van Lampedusa binnen te varen – Italiaanse kustwacht: “Ga naar Duitsland”
Volgend artikelBLM hufters bedreigen de verkeerde man op straat: “Denk je dat ik bang voor je ben?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De Jood die moslims aan de macht helpt groeien… waar hebben we dat al geziEn? Ahja in kakland EU Met individuen die in een ander tijdperk gegalgd werden. Zie barbara lerner spectre , gad lerner ..
    soros ,Renzi , gentiloni, Dalema …pageida.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in