De underground rapwereld, waarmee vermoedelijk iedereen bedoeld wordt die een slechte inborst heeft en toegang tot een microfoon, is zojuist een stuk nihilistischer geworden. Werkelijk alles kan op dit punt.

Een rapper geboren als Markelle Morrow, die de straatnaam “Goonew” aangenomen heeft, was te zien op zijn eigen begrafenis – opgepropt en ergens aan aangehangen. Nota aan de ras-wedijverende menigte: hij is niet gelyncht. Ik heb alleen het gevoel dat dit gezegd moet worden als Al Sharpton deze video bekeken heeft, schrijft Patty McMurray.

Iemand heeft het afgrijselijke beeld vastgelegd en op Twitter gezet (u bent gewaarschuwd dat het om een lijk gaat):

Backup:

Een paar verschillende media sprongen op dit bizarre en verdorven verhaal. TMZ schreef:

“Rapper Goonew was vrij letterlijk vooraan te zien op zijn eigen begrafenis … met zijn lichaam opgehangen en tentoongesteld in een club.

De begrafenis van de 24-jarige, genaamd The Final Show, werd zondag gehouden in de Bliss Nightclub in Washington D.C., en beelden van binnen het gebouw lijken te tonen hoe het gebalsemde lijk van de rapper uitkijkt over de menigte, volledig aangekleed en met een kroon op.

De reactie van het publiek is nogal gemengd … sommigen dansen mee op de muziek, terwijl anderen met een versteend gezicht naar het dode lichaam voor hen staren. Bliss Nightclub zei dat zij niet van tevoren op de hoogte waren gebracht van het eerbetoon, volgens TooFab, en heeft zich verontschuldigd tegenover iedereen die beledigd is.

  Tucker Carlson: jury vonnis in Derek Chauvin proces een smeekbede van "doe ons alsjeblieft geen kwaad"

Blijkbaar was de achtergrond van Morrow dat hij een jongere kerel was, net vierentwintig jaar oud, en hij was gedood bij een poging tot overval. Dit is zo ongeveer de gang van zaken bij deze levensstijl. Een jonge zwarte man gedood door straatgeweld? Zeg dat het niet zo is.

Ook de New York Post heeft zich in het gebeuren gemengd:

“Het was als het hip-hop equivalent van “Weekend at Bernie’s”.

De nachtclub Bliss in Washington, DC heeft zijn verontschuldigingen aangeboden voor een afschuwelijk spektakel waarbij het lichaam van de gedode rapper Goonew naar verluidt op hun podium werd getoond tijdens zijn eigen begrafenis. De herdenkingsdienst vond zondag plaats, weken nadat de hip-hopper op 24-jarige leeftijd werd doodgeschoten.

Hoewel het aanvankelijk onduidelijk was of de figuur het eigenlijke lijk van Goonew was of een etalagepop, is de algemene consensus dat het lichaam in feite van hem was.”

Eerlijk gezegd, gezien de zelfobsessie voor image, bling, naam, street cred, en al het andere dat bij de hedendaagse zwarte stadscultuur hoort, is het niet zo verwonderlijk te vernemen dat een of andere would-be gangsta op zijn eigen begrafenis aan de dakspanten is opgehangen. En als hij of zijn team de aandacht wilden vestigen op een tot dan toe onbekende “muzikant-artiest”, dan is de missie volbracht. Wij hebben nu allemaal de naam Goonew gehoord.

En wij wensen dat het niet zo was.


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BLACK LIES MATTER DOSSIER

Nachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huisVolg Frontnieuws op Telegram

  De chauffeur die op BLM-relschoppers schoot en door de media als blank werd afgeschilderd, is in werkelijkheid een kleurling
Vorig artikelTop legerkolonel: “Moeilijk te geloven dat het Boetsja bloedbad opzettelijke daad van het Russische leger is”
Volgend artikelWashington Post: “Voor sommigen in de NAVO is het beter dat de Oekraïners blijven vechten, en sterven, dan dat er vrede komt”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

10 REACTIES

  • Ja, iedereen heeft een eigen manier van verwerken. Maar OPHANGEN? Dat vind ik wel echt ver gaan… ik bedoel wat een vage manier om iemand te “eren”……. verder vind ik dat iedereen zelf mag weten hoe ze een verwerkingsproces in willen gaan.

   Dit OOGT niet zo lekker…. OOGT 😉

   • “Dit OOGT niet zo lekker” LOL. Afscheid nemen van mensen is inderdaad wel cultureel bepaald. Ik begreep dat onder de Surinamers een uitvaart altijd een soort van uitbundig feestje is. Voor de meesten in het westen zal dit afscheidsfeest nogal macaber aandoen.

 1. Who cares wat deze drugsverslaafde imbecielen doen in Baltimore. Zwarten persen blanken nog steeds geld voor die paar zwarten die tot windchimes zijn gepromoveerd door blanken. De familie van die andere drugsverslaafde crimineel heeft de blanke belastingbetalers $ 25 millioen afgeperst toen ie vanwege de fentanyl niet meer kon breefen….. Baltimore, Haiti: dat is wat zwarten doen. Hek eromheen, nooit meer naar kijken, weg ermee.
  Eerst nog wel even andere klaplopers, zoals Sylvana, een verplicht studiereisje erheen laten maken, op een enkeltje, en dan klik!

 2. Jaren “60…..Easy Rider, lijk vriend op de motor gezet en ermee rondgereden. Niks nieuws dus maar het blijft walgelijk, onsmakelijk en mensonterend.

 3. Wel, tja. Als een dode Christen wordt bijgezet in de kerk, kan er ook worden gezongen. In Kenia, wordt de dode ook tentoon gesteld. Okay, ze liggen wel in de kist, ten ruste gebracht, is iets minder ‘levensecht’ maar om nu te zeggen dat het schokkend is per de, nee. Het blijft het laatst eerbetoon en we gaan allemaal een keer dood, ergens is wat er daar gedaan is best wel eervol en respectvol, naar de dode toe. Wat ie heb uitgevroten als crimineel, nee natuurlijk dat niet. Maar nogmaals, een laatste eerbetoon, prima.

 4. Oh, maar dit komt wel vaker voor hoor
  Ik heb het al eens eerder voorbij zien komen
  Moeten ze lekker zelf weten
  Ik bedoel, in Mexico graven ze hun overleden dierbaren op op de dag der doden
  Hoor je ook niemand over

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in