Deze communisten transformeren van stoere, anti-politie anarchisten naar jankende bange kinderen die in minder dan 24 seconden smeken voor politieagenten.

Het is verbazingwekkend hoe snel de communistische ‘ontmantel de politie’-activisten schreeuwen om hulp van de politie als ze in de problemen komen. Dat is wat er onlangs in Portland gebeurde toen pro-politie-patriotten de politie kwamen verdedigen en in botsing kwamen met de ontmantelcommando’s van BLM en Antifa.

De groepen vochten heen en weer, maar de pro-politie patriotten weigerden zich terug te trekken en vochten terug tegen de anti-Amerika communisten.

Zozeer zelfs dat op een gegeven moment een Antifa-terrorist als een zak aardappelen op de grond valt, en dat is het moment dat de ‘ontmantel de politie’-activisten om de politie begonnen te zeuren en te janken om hen te helpen.

Rechts begint terug te vechten: Proud Boys leveren strijd met Antifa/BLM in Michigan

Moorden, verkrachtingen en mesaanvallen door asielzoekers - waar is de verontwaardiging van de mainstream!?

3 REACTIES

 1. Goed analyseren van het eerste presidentiële debat graag… Trump veroordeelde white Supremacy…. goed luisteren graag…. zal ik u de tape sturen met ondertiteling?

 2. Ja daar zie je ze weer….
  Het extreem radicale linksche anti-ALLES Antifa-tuig, oftewel Black  Bloc (google maar) is verantwoordelijk voor de oproer, brandstichting, vernieling, openlijke geweldpleging, zwaar geweld tegen de politie enzovoort. Dit schorrie-morrie treedt op in heel de wereld en wordt per dag betaald door George Soros. Ze zijn duidelijk te herkennen aan hun altijd zwarte kleding met petje, capuchon, gezichtsbedekking en ze hebben een rugzakje met proviand bij zich.
  Ze zijn deskundig getraind in rellen en treden georganiseerd op in groepsverband. Ze komen overal en ALLEEN maar om te rellen. Zo kapen ze alle vreedzame demonstraties van welwillende burgers.
  Op allerlei politieke evenementen hebben ze voor miljoenen schade aangericht aan auto’s , gebouwen en ruiten. Ze hebben vele politiemensen verwond door bewusteloze agenten nog in het gezicht te trappen en dan hard weg te lopen. Nu zie je ze rellen in heel de wereld onder het motto BLM. Puur anarchisme. Afschieten dat tuig!
  Maar ja, dat is links geweld en daar mag niets over gezegd of geschreven worden. Ik ben toch niet de enige die dit ziet?

  https://www.thelocal.fr/20180502/who-are-the-paris-black-bloc-rioters-and-how-can-france-stop-them

  https://nl.sott.net/article/3971-George-Soros-betaalt-Anti-Trump-demonstratie-in-Den-Haag

  • Ja je mag er alles over zeggen en vinden het links tuig zeg toch dat het niet waar is alleen ons geld stink niet maar de blanke wel volgens die mee vreters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here