In verschillende berichten over de heersende aarzeling van het publiek voor vaccins in India wordt vermeld dat de regeringen van de deelstaten en de plaatselijke overheden verschillende stappen ondernemen om de mensen bewust te maken en hen te motiveren om zich zo snel mogelijk te laten inenten tegen COVID-19, bericht sputniknews.com.

In een poging om het bewustzijn over COVID-19 vaccinaties te verspreiden in een district in de Indiase deelstaat Madhya Pradesh, is de politie begonnen met mensen publiekelijk aan de schandpaal te nagelen door banners op hun lichaam te plaatsen als zij niet zijn ingeënt.

De politie in het district Niwari heeft deze methode toegepast om iedereen te waarschuwen terwijl zij langs de weg controles uitvoert.

Degenen die niet zijn gevaccineerd moeten banners dragen met het teken van een schedel erop en de boodschap “Mujhse Dur Rahein, Maine Abhi Tak Corona Ka Tika Nahi Lagwaya” (Blijf uit mijn buurt, ik ben nog niet gevaccineerd tegen COVID-19).

De mensen moeten de boodschap ook hardop lezen en beloven dat zij zich binnen twee dagen zullen laten vaccineren.

De ambtenaren belonen degenen die zich hebben laten vaccineren met een badge met de Indiase driekleur en een boodschap in het Hindi, die luidt: “Ik ben een echte patriot omdat ik gevaccineerd ben”.

Volgens berichten in de plaatselijke media zeiden de staatsdienaars dat dergelijke campagnes slechts symbolisch zijn en dat zij dit doen om het publiek bewust te maken van het belang om zich te laten vaccineren.

Op 9 juni waren in Niwari slechts 257 mensen ouder dan 45 jaar en 895 tussen 18 en 44 jaar gevaccineerd.

  De COVID-vaccins hebben een geschat sterftecijfer >1.000 hoger dan de aanvaardbare veilige grens

Tot dusver is slechts 4,2 procent van de totale Indiase bevolking in de leeftijdsgroep van 18 tot 44 jaar gevaccineerd met ten minste één dosis van het vaccin en meer dan 60 procent van de totale bevolking boven de 45 jaar is gevaccineerd.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Mensen in India vallen Coronapolitie aan – zeggen dat de mensen die sterven degenen zijn die zijn ingeëntVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGevaccineerd bloed – Het dilemma van COVID’s experimentele transfusies
Volgend artikelIk waarschuwde je om het ‘vaccin’ niet te nemen… En kijk nu…
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Lijkt een beetje op een oproep voor de plaatselijke bevolking, waar ze toch al niet echt uitblinken in intelligentie, om je medemens publiekelijk te lynchen.
  Ze zijn daar zo gek als een deur en niet echt vies van dergelijke volks feestjes om met 100den achterlijke achter 1 iemand aan.
  Een land waar ze er een sport van gemaakt hebben om een kleuter dood te neuken met 20 tot 30 man en te dumpen op een vuilstortplaats.
  Waarbij zelfs de buschauffeur nog mee doet en ze bus even parkeerd.

 2. Nee ze moeten juist uitkijken voor de gevaccineerden. Die kunnen nog steeds covid krijgen (als dat al bestaat) en het ongehinderd verspreiden want zij kunnen overal naartoe en naar binnen zonder hindernissen. De ongevaccineerde moet zich overal laten testen of die nou symptomen vertoont of niet. Maar die is dan wel clean. Dus als de pcr test zo betrouwbaar is als Hugo en cornuiten beweert dan is de ongevacineerde clean tot een test aan geeft dat ie dat niet is.

 3. binnenkort ook in nederland, je krijgt eenstempel op je voorhoofd en komt nergens meer in je wordt gekort als je een uitkering zit of je wordt ontslagen als gevolg van je vacine weigering, maar je mag wel belasting blijven afdragen.
  Nu hoor dit goed voor niet geleverde diensten hoeft men niet te betalen, de dag dat mijn rechten worden ontnomen en ik wordt gekleineerd dan eis ik al mijn belasting centen terug met heffings rente binnen 14 dagen zo niet …. ja je raad het al burgerlijke ongehoorzaamheid volgens nl grondwet het is zelfs mijn plicht en mijn recht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in