Politieagenten in Portland, Oregon hebben een levend varken gered dat in het kader van het protest tegen de politie in het openbaar zou worden onthoofd door linkse relschoppers.

In de vroege week van de rellen werd midden in de nacht een achtergelaten varken aangetroffen in de binnenstad van Portland. Andy Ngo van de Post Millennial schreef op vrijdag, “De politie heeft het dier gered. Men gelooft dat een demonstrant het varken ging doden als een protestactie tegen de politie, maar liet het dier op het laatste moment achter”. 

De Oregonian meldt dat het varken Betty heet en afkomstig is van het Yorkshire varkensras. Het werd slapend in een bloembed in de buurt van de Portland waterkant door politieagenten gevonden.

“Iemand had het varken daar gebracht om het ‘op te offeren’ om een einde te maken aan alle politiegeweld”, zegt dierenrechtenactiviste Mary McDonald-Lewis, die voor het varken zorgde tot de wetshandhaving arriveerde.

McDonald-Lewis vertelde de politie specifiek dat het varken zou worden onthoofd en verklaarde dat het “dier zou worden afgeslacht zodat haar kop kon worden gebruikt in het protest”. Het woord “pig” (“varken”) wordt door links vaak gebruikt als een geringschattende uitdrukking voor politieagenten, meldt Nationalfile.

Politieagent Brian Pelster van Portland, die het varken hielp redden, bevestigt de woorden van McDonald-Lewis.

SAV’N LIVES … ONE HOG AT A TIME !! Afgelopen nacht besloten de idioten dat ze een varken gingen opofferen bij het protest en haar kop eraf te hakken. Portland Politiebureau zei HELL NO en heeft de kleine dame onder zijn hoede genomen, schrijft hij op Facebook.

Betty werd vervolgens door Pelster in een nabijgelegen dierenopvang overgeplaatst om de rest van haar leven te slijten.

Het zal haar dagen doorbrengen als een soort huisdier. Het gaat niet naar het slachthuis, voegt hij eraan toe.

Varkenskoppen zijn een kenmerk geworden van de protesten in Portland. Ngo merkt op dat op vrijdag een onthoofde varkenskop met een politiepet in brand werd gestoken door linkse relschoppers om een boodschap naar de politie te sturen.

Het gebruik van beeldmateriaal zoals onthoofde hoofden en brandende lichaamsdelen door links doet op een lugubere manier denken aan de onthoofdingen en onmenselijkheden die het terreurnetwerk IS medio 2010 heeft gepleegd. President Trump heeft verklaard dat hij Antifa op dezelfde manier wil aanduiden als een terroristische organisatie voor haar gewelddadige en anti-Amerikaanse activiteiten van de afgelopen twee maanden.

Hond wordt gemarteld door woedende Black Lives Matter zwarten in live-televisie uitzending

  Perfecte storm: Pandemie, klimaat, oorlog dragen allemaal bij tot voedseltekorten in de wereld
Vorig artikelIllegale migranten overspoelen Italië – 11.000 in een enkele week
Volgend artikelAsielzoeker confronteert bolle Italiaan – asielzoeker gaat knockout
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in