Veel mensen hebben zich de afgelopen weken afgevraagd hoe het mogelijk is dat de hele westerse wereld gek is geworden van een zwarte draaideurcrimineel die tijdens de loop van zijn arrestatie is overleden. En niet alleen dat: een omgekeerd racisme dat momenteel opbloeit. Alles wat blank is, wordt nu op de een of andere manier als crimineel afgeschilderd, ongeacht of de ‘misdadiger’ Immanuel Kant of John Wayne heet, of meer dan 500 jaar geleden heeft geleefd, zoals bijvoorbeeld Christoffel Columbus.

Tot de publieke spijt- en schaamte-orgieën behoren nu ook rituele, boetvaardige knievalpartijen, bij voorkeur voor zwarten, bedrijven die hun logo’s veranderen en beloven te ‘verbeteren’ door ervoor te zorgen dat blanke werknemers gedeeltelijk worden aangevuld met “diversiteit” of onmiddellijk worden vervangen. En degenen die het theater niet meespelen, worden onder druk gezet om een “standpunt” in te nemen en een “signaal” te geven, schrijft Unser Mitteleuropa.

Red Bull speelt niet mee met deze anti-racisme waanzin

Bij Red Bull slaat het hypocriete apentheater echter niet echt aan. Integendeel: daar namen ze afscheid van hooggeplaatste Amerikaanse werknemers, voor wie het bedrijf ineens te weinig divers leek, met andere woorden te blank. Het hoofdkwartier van de energiedrankfabrikant in Fuschl (Salzburg) zou niet erg blij zijn geweest met de uitgelekte informatie en de daaruit voortvloeiende onrust in de Amerikaanse tak van het bedrijf. Het ‘Ö1-Mittagsjournal’ bericht, verwijzend naar de Amerikaanse nieuwssite ‘Business Insider’, dat honderden Amerikaanse werknemers hadden geëist dat Red Bull een duidelijk standpunt zou innemen voor de BLM-beweging. Er werd kritiek geuit op het feit dat Red Bull in het openbaar zwijgt, maar de verworvenheden van de zwarte cultuur, zoals basketbal, breakdancing en hiphop, gebruikte om zijn producten te promoten. Moet het bedrijf dat niet doen dan? Zou dat niet pas echt “racistisch” zijn?

  BLM demonstrant schiet blanke bestuurder neer

Geen toelatingscriteria op basis van religie en huidskleur

Volgens de media zou Amy Taylor, de reeds lang bestaande marketingdirecteur van de Noord-Amerikaanse afdeling van het bedrijf, die nu is ontslagen, hebben gepleit voor een grotere diversiteit in de herkomst, de huidskleur en de religie van de werknemers. Religie of huidskleur als toelatingscriterium voor bedrijfsmedewerkers? Dat Red Bull zoiets afwijst wordt onderstreept door een memo van de energiedrankfabrikant aan “Business Insider”, waarin Red Bull zich duidelijk uitspreekt tegen elke vorm van racisme.

De globale burgeroorlog en de totale indoctrinatieoorlog

Vorig artikelAmerikaanse burgemeesters steunen $6.2 quadriljoen aan herstelbetalingen, $151 miljoen aan elke Afro-Amerikaan 
Volgend artikelMoslim in Denemarken aangeklaagd voor landverraad
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in