Wist je dat SARS-CoV-2 een ‘woke’ virus is? Is het je ooit opgevallen hoe soepel de Covid-retoriek is overgegaan in de klimaatveranderingsretoriek, de Agenda 2030-retoriek, de Great Reset-retoriek en de Nieuwe Wereld (NWO)-retoriek in het algemeen? Elke technocraat en zijn moeder gaan rond met het pushen van hun favoriete elite agenda; vermengen het met Agenda 2030 en politiek correcte woke buzzwoorden en projecteren het allemaal op Covid.

Als ik niet beter zou weten, lijkt het wel alsof Covid het voorwendsel is geworden om zowat elke NWO (Nieuwe Wereld Orde) agenda onder de zon te verbergen en te promoten. Covid is nu de meest duurzame, rechtvaardige, inclusieve, raciaal onbevooroordeelde klimaatbewuste ziekte en pandemie in de geschiedenis van de mensheid geworden. Dit is een goede zaak, want als het denkbeeldige SARS-CoV-2 geen bijzonder dodelijk virus kan zijn (de overlevingspercentages van Covid zijn 99,5+% voor de meeste leeftijdsgroepen tot 69 jaar), dan kan het in ieder geval een woke virus zijn, schrijft auteur Makia Freeman.

Duurzame COVID

Onze filantropische meesters bij de Rockefeller Foundation, die alleen het beste voor hebben met de mensheid, hebben een nieuw rapport uitgebracht, getiteld “Financing Global Vaccination and Sustainable Growth”, dat een interessante mengeling is van Covid-angst, verplichte vaccinatie en duurzaamheid. Wat heeft het immers voor zin om miljoenen mensen te verwonden en te doden met gevaarlijke en experimentele RNA-technologie, of gewoon met bloedstolsel-technologie, als dat niet op een duurzame manier gebeurt? Alles moet duurzaam zijn en de ontvolkingsagenda vormt daarop geen uitzondering. In het rapport staat:

“Net zoals de hele wereld heeft gedeeld in de verspreiding en de pijn van de pandemie, moeten wij nu delen in het orkestreren van het einde ervan, en van een overgang naar een rechtvaardig, billijk en duurzaam herstel … Daarom moeten we snel handelen om tegen eind 2022 een wereldwijde vaccinatiegraad tot 70 procent te bereiken. In dit actieplan, het eerste in een reeks, worden drie elkaar versterkende doelstellingen belicht, waarbij gebruik wordt gemaakt van de kracht van de bestaande multilaterale financiële architectuur:

  De ongewenste feiten - Hier is een grafiek die ze niet willen dat u die ziet

Doelstelling 1: de uitgifte, herverdeling en hefboomwerking van Special Drawing Rights (SDR’s) door het Internationaal Monetair Fonds om te zorgen voor billijke globale toegang tot vaccins.

Doelstelling 2: de volledige kredietverleningscapaciteit van de Wereldbank en andere multilaterale ontwikkelingsbanken (MDB’s) vrijmaken voor een klimaatvriendelijk en rechtvaardig herstel.

Doelstelling 3: op grote schaal particulier kapitaal mobiliseren via nieuwe, innovatieve investeringsinstrumenten”.

Merk op hoe zij billijk en duurzaam als onderdeel van hun visie op het einde van de pandemie naar voren schuiven. Merk ook op hoe ze dezelfde decennia oude roofzuchtige leenpraktijken willen voortzetten die hen rijk en machtig maakten (zoals gedetailleerd beschreven door klokkenluiders zoals economische hitman John Perkins). Vertaling: we willen dat meer landen zich in de schulden steken om onze giftige vaccins en serums te kopen met hun eigen middelen als onderpand. Op die manier is het een vier-voor-één: wij infecteren mensen, wij verwonden en doden mensen, wij introduceren microchips of nanotech in hun lichamen en wij krijgen controle over hun infrastructuur en mineralen wanneer zij in gebreke blijven.

Rechtvaardige COVID

Het WEF (World Economic Forum) lijkt een van die B- of C-Hollywood acteurs die, sinds de komst van Operatie Coronavirus, probeert te doen alsof ze tot de top behoort van de NWO denktanks. Het WEF promoot de  4th Industrial Revolution and the Internet of Bodies, of met andere woorden, een onontkoombaar Smart Grid om de basis te leggen voor transhumanisme. Onlangs werd een Global Technology Governance Summit gehouden met – u raadt het al – nog meer buzzwoorden in overvloed. Deze focuste op rechtvaardigheid, gelijkheid en veerkracht. Ze zeggen dat de top was om het “rechtvaardig gebruik van technologie” te bevorderen, maar het lijkt een volgende stap naar Global Governance door het creëren van een raamwerk van regels (om “bestuurlijke gaten” op te vullen) waarvan ze hopen dat het uiteindelijk zal worden ingebracht in een One World Government. Hier is het artikel van hun site:

  WEF-voorzitter Klaus Schwab zegt dat overheden wereldwijd gebruik moeten maken van A.I. om "meesters van de wereld" te worden

“Nieuwe en opkomende technologieën kunnen de mensheid helpen veerkrachtiger te worden en zich beter aan te passen in een post-pandemische wereld … als we krachtige nieuwe technologieën benutten die door de Vierde Industriële Revolutie (4IR) tot stand zijn gebracht, zoals het Internet of Things (IoT) en Kunstmatige Intelligentie (AI) voor “build back better”, moeten we ervoor zorgen dat we ze zo invoeren dat ze de ongelijkheid niet verergeren … Ons doel zal zijn om een gemeenschappelijke reeks richtsnoeren te ontwikkelen voor de toepassing van zowel bestaande als toekomstige technologieën – richtsnoeren die een aantal huidige “bestuurlijke gaten” aanpakken waarvan we ons bewust zijn”.

Inclusieve en raciaal onbevooroordeeld COVID

Om terug te komen op onze vrienden van de Rockefeller Foundation: wist u dat Covid de weg baant voor een meer inclusieve toekomst? Hun artikel Forget the New Normal: Let’s Head to an Inclusive Future bevat het hele scala van slappe buzzwoorden die bedoeld zijn om te behagen:

“Covid legde eens te meer diepe systemische ongelijkheden bloot die barrières opwerpen voor gezonde voeding en waardig werk, onderwijs en zelfs internettoegang. In een wereld na Covid moeten rechtvaardigheid en gelijkheid centraal staan bij een duurzaam herstel, zowel in de VS als wereldwijd. In deze Matter of Impact delen ons team en onze gesteunde medewerkers hoe we een meer inclusieve toekomst vormgeven. Van baanbrekende bedrijven die eigendom zijn van arbeiders, tot het gebruik van voedsel als medicijn, tot het creëren van inclusieve technologie-incubators, tot het ontwikkelen van raciaal onbevooroordeelde A.I. algoritmen, in deze uitgave stellen we de pioniers voor die samenwerken met The Rockefeller Foundation om levens te veranderen, gemeenschappen te versterken, en te werken aan een innovatief en inclusief herstel. Lees verder en doe met ons mee”.

Klimaatbewust COVID

SARS-CoV-2 moet wel een heel slim virus zijn, want blijkbaar redt het ook de aarde door ons te behoeden voor de gevreesde, door de mens veroorzaakte klimaatverandering. Aan het begin van deze oplichtingscampagne werd ons herhaaldelijk verteld dat een goed ding aan de lockdowns de vermindering van de vervuiling was. Duizenden mainstream artikelen van die strekking werden geschreven, zoals bijvoorbeeld dit artikel (Can Covid-19 Help Ease the Climate Crisis? The Global Pandemic Offers Chance to Embrace Clean Energy). In april 2020 wees ik er al op dat er vele griezelige overeenkomsten waren tussen het Coronavirus en de klimaatveranderingshoax. Sindsdien is de pandemie nog meer doordrenkt geraakt van wokeologie. Dat is niet verwonderlijk, want de NWO is één gigantische samenzwering met vele facetten, en de propaganda die wordt gebruikt om haar te pushen wordt gelijkmatig toegepast op deze vele facetten – propaganda die saai en voorspelbaar is als je haar eenmaal hebt ontcijferd.

  WEF geeft toe dat ziekte X in 2025 zal uitbreken

Woke Virus: Pas op voor de explosie van Feelgood Buzzwoorden om dezelfde oude vermoeide agenda door te drukken

Het idee van een ‘woke virus’ is een opzettelijke satire om de aandacht te vestigen op de manier waarop de NWO-manipulatoren het gebruik van dit taalgebruik dramatisch aan het opvoeren zijn om de echte agenda te verdoezelen. Ik benadrukte dit in een recent artikel dat wees op ditzelfde fenomeen aan het werk in de WHO brief waarin wordt opgeroepen tot een nieuw internationaal pandemieverdrag. Er zijn buzzwoorden in overvloed – duurzaam, rechtvaardig, inclusief, raciaal onbevooroordeeld, klimaatbewust, divers, eerlijk, veerkrachtig – maar het is gewoon onzin. Niets van dit alles betekent iets wezenlijks. Het is slechts een façade om de agenda van controle aantrekkelijker en smakelijker te maken. Glenn Greenwald vatte het samen met zijn artikel titel: Big Corporations Now Deploying Woke Ideology the Way Intelligence Agencies Do: As a Disguise. Het is allemaal lege deugd-signalering. Het is de militaire inzet van wokeology. Het is misselijkmakend en het is oppervlakkig. Maar toch, hoeveel mensen trappen in deze nieuwe woke virus-stijl van propaganda?

De globale pandemie hoax is nauwgezet voorbereid, verloopt precies volgens plan en is nog lang niet voorbij

Vorig artikelHooggerechtshof: Pfizer, Moderna e.a. mogen je genen bezitten als je geïnjecteerd bent met hun lab-gemaakte mRNA
Volgend artikelBizar fenomeen: Ongevaccineerden worden Ziek als ze in de buurt zijn van de COVID Gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

1 REACTIE

  1. Aan covid is niets rechtvaardig aan en zeker niet als het in een lab is gemaakt om vervolgens het op de Wereld los te laten met als doel genocide op de mensheid

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in