Infowars.com

De presidenten van drie verschillende landen zijn kort na het weigeren van de verspreiding van de experimentele COVID-19 injectie overleden, bericht infowars.com.

De drie landen hebben vervolgens het “vaccin” ingevoerd.

Haïti

De president van Haïti, Jovenel Moïse, werd vorige week aan de lijst toegevoegd. Hij werd dinsdagavond vermoord door een groep huurlingen in zijn huis in Port-au-Prince. De 53-jarige Moïse was sinds 2017 aan de macht. Haïti heeft in mei een aanbod om vaccins van AstraZeneca te leveren wegens talrijke gevallen van bijwerkingen afgewezen.

Haïti was daarmee het enige land op het westelijk halfrond dat het vaccin afwees. Een paar dagen na de moord op Moïse kondigde de perschef van het Witte Huis, Jen Psaki, aan dat de Verenigde Staten vaccins naar Haïti zouden sturen.

Burundi

De Burundese president Pierre Nkurunziza is in juni aan een hartstilstand overleden. De minister van Volksgezondheid van Burundi zei in februari dat “meer dan 95 procent van de patiënten herstelt” en dat “de vaccins niet nodig zijn”.

Tanzania

In maart overleed de Tanzaniaanse president John Magufuli ook aan een “hartkwaal”. Magufuli heeft de woede van de medische wereld opgewekt omdat hij de “gevaarlijke vaccins” niet in zijn land heeft toegelaten. Een paar maanden na zijn dood bestelde Tanzania voor 470 miljoen dollar aan vaccins bij de WHO.

Magufuli bespotte ook de werkzaamheid van de PCR-tests, door te laten zien hoe een geit en een pitvrucht beide positief testten op COVID-19.

Maanden na zijn dood plaatste Tanzania een bestelling van $ 470 bij de WHO voor een verzending van COVID-vaccins voor zijn 60 miljoen burgers.

  BBC-presentator overlijdt plotseling en onverwacht aan hersenaneurysma op 32-jarige leeftijd

Is het gewoon toeval, of lijken al deze spraakmakende sterfgevallen een winstgevend resultaat te hebben voor Big Pharma en de globalisten?


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

PCR-bedrog: na Cola is nu ook ijsthee en appelmoes positief getest voor CoronaVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelGeen toeval: regeringen introduceren plotseling verplichte COVID-19 vaccins voor gezondheidswerkers, vaccinpassen vereist
Volgend artikelVader in ziekenhuis verlamd door eerste Covid-vaccin blijft sms’jes ontvangen over tweede prik
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. dit soort ,, toevalligheden ” : de moord commando’s van diverse instanties hebben het weer druk met het in scene zetten van : hartaanvallen en andere ongelukjes / toevalligheden om een nieuwe opvolger die wel als een marionet gehoorzaamt op die plek te zetten..zoals al veel langer dan vandaag gebeurt..nu zie je : wat eerst als complot theorie werd weggezet : is nu de ranzige werkelijkheid aan het worden..verplichte vaccinatie, of anders!?!..mensen : refuse and resist : hoe lang laten we ons nog als schapen naar de slachtbank leiden??

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in