Anthony Shingler ligt sinds maart in het Royal Stoke ziekenhuis, foto credit: Stoke Sentinel

De familie van een Londense vader die verlamd raakte na zijn eerste dosis van AstraZeneca’s Covid-19 “vaccin”, zegt dat de Britse gezondheidszorg ondanks zijn toestand “hardvochtig” is doorgegaan met het sturen van sms’jes naar de man over een tweede dosis, schrijft Adan Salazar.

De vader van twee kinderen, Anthony Shingler, 57, uit Northwood was naar verluidt “fit en gezond” voordat hij drie maanden geleden zijn eerste dosis van het vaccin kreeg.

De problemen begonnen snel na de prik, zegt Shingler’s vrouw, Nicola, die de neerwaartse spiraal van negatieve gebeurtenissen aan Stoke-on-Trent vertelt.

“[Na het vaccin] had hij een paar dagen lang milde symptomen, een troebel hoofd en zijn benen deden pijn. Hij ging gewoon naar bed. Hij stond op 8 maart op en die hele week bleven zijn benen pijn doen. Hij zei dat het voelde alsof hij een berg op liep, ze waren echt zwaar.

Tegen 12 maart had hij er echt last van. Hij werd wakker en voelde een gevoelloosheid vanaf zijn heupen naar beneden. Op 19 maart ging hij door met werken, maar toen kreeg hij pinnen en naaldengevoel in zijn handen en voeten. Ik nam hem mee naar het Haywood ziekenhuis en daar zeiden ze dat hij door spoed moest worden onderzocht.

Hij belde me drie uur later om hem op te halen omdat ze hem naar huis stuurden met een mogelijke allergie. We wisten dat hij niet aan allergieën leed”.

Na te zijn ontslagen, verslechterde de toestand van Shingler.

Hij werd op 22 maart naar het Royal Stoke University Hospital vervoerd, waar hij “aan een beademingsapparaat voor zijn leven vocht” nadat hij de diagnose Guillan-Barré-syndroom had gekregen, een aandoening waarbij het immuunsysteem van een persoon hun zenuwen aanvalt.

  De ware bedoeling achter de krankzinnige poging om elk kind ter wereld in te enten tegen een virus dat hen niet zal schaden

“Het ging slechter met hem, hij werd een beetje grijs en voelde zich ziek, dus moesten we 999 bellen. De ambulance kwam en hij werd opgenomen in neurologie. De intensive care zei dat hij aan de beademing moest omdat het zijn longen aantastte, hij kon niet ademen. Toen kregen we te horen dat het GBS was.

De eerste vier tot zes weken waren afschuwelijk. Hij had hallucinaties en infecties. Ze probeerden hem van de beademing af te halen, zonder succes. Hij zal nooit naar huis komen als hij er niet af kan. Hij heeft veel zenuwschade”.

Nicola geeft het vaccin de schuld van de aandoening van haar man en wil dat de Britse regering haar helpt anderen te waarschuwen voor de mogelijke bijwerking.

“Ik ben er zeker van dat het het vaccin was, hij was in orde totdat hij het kreeg. Ze hebben geen andere oorzaak gevonden.

Het is een nachtmerrie om hem te zien. Ik kan er niet tegen om mijn man elke dag zoveel pijn te zien lijden. We zijn totaal genegeerd en vergeten door de regering”, zegt Nicola in een reactie aan Stoke-on-Trent.

De zaak wordt nog verergerd, zegt Nicola, omdat het Britse gezondheidssysteem haar man blijft sms’en om hem eraan te herinneren dat hij zijn tweede dosis van het vaccin moet krijgen, ondanks de ernstige bijwerkingen van de eerste dosis.

Ze bespreekt ook hoe haar familie in financieel zwaar weer terecht is gekomen na de ziekenhuisopname van haar man, die de voornaamste kostwinner van het gezin was, en zegt dat de familie zich er allemaal van bewust is dat het vaccin de schuldige is.

“Waarom hebben ze bij de planning van dit vaccinatieprogramma geen rekening gehouden met ernstige bijwerkingen, terwijl ze wisten wat er zou komen? Ze wisten dat er een minderheid zou zijn.

De regering heeft geen steun getoond. Het is hardvochtig en barbaars. Hij heeft de geringste kans op herstel. Hij zal zeker gehandicapt eindigen.

Ik wil actie en dat de regering erkent wat er aan de hand is. Ze proberen het te negeren zodat mensen niet bang zijn om zich te laten vaccineren. Maar sommige van deze mensen zullen nog steeds bijwerkingen krijgen, zoals mijn man.

“De regering kan de kop in het zand steken, maar ze verknoeien de kansen van het vaccin in de toekomst. Mijn dochters zullen dit niet vergeten. Zijn kleinkinderen zullen niet vergeten dat hun grootvader niet gesteund werd.

Door het in de doofpot te stoppen, ziet het er nog sinisterder uit”.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het aantal Engelse vrouwen dat hun ongeboren kind verliest na het Covid-vaccin stijgt met 2000% in slechts veertien wekenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBizar: alle drie de presidenten stierven na het blokkeren van de distributie van COVID-vaccins in hun land
Volgend artikelDe Scamdemie was zo 2020… Dit is wat er nu komt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

  1. Tsja, nog vele miljoenen gaan volgen. Bijwerkingen? De politiek en farmaffia zien maar 1 nare bijwerking van deze gifspuiten: mensen die het per ongeluk overleven. Vandaar de 2e, 3e, 4e etc prikken. Ze willen de mensheid uitmoorden, wereldwijde genocide. Maar dat weten de lezers hier nu wel, ik moet gewoon even mijn ei kwijt 🙂

  2. “Guillan-Barré-syndroom had gekregen, een aandoening waarbij het immuunsysteem van een persoon hun zenuwen aanvalt.”
    dit lijkt wel verdomd veel op wat die acute aandoening van de zgn covid griep doet – die het hele systeem plat legt, en niet alleen de longen aantast, alsof het zenuwstelsel geraakt is. Als dit zo is, dan is die gifspuit hetzelfde als de covid ziekte. Of andersom: de vreemde aandoening van de covid is hetzelfde als wat de spuit veroorzaakt. Het is maar een gedachte, maar het zou mij niet verbazen, want die acute aandoening lijkt niks met de griep te maken te hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in