Het is moeilijk een flagranter belangenconflict te bedenken dan een door Gates gefinancierd VN-agentschap de macht te geven om vaccins af te dwingen die verkocht worden door, u raadt het al, Bill Gates.

Sinds enkele maanden maakt de Nederlandse partij Forum voor Democratie (FvD) Engelstalige video’s over de meest kritieke onderwerpen die onze wereld bedreigen. In hun laatste video neemt politica Simone Kerseboom het op tegen de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), “The WHO is engineering the Great Reset.”

Dutch Politician Warns: ‘World Health Organization is Engineering the Great Reset’

Als de Covid- en Oekraïne-crises ons één ding geleerd hebben: internationale organisaties zijn nutteloos in een crisis, verklaart Kerseboom. De Verenigde Naties zijn niet in staat geweest haar voornaamste functie te vervullen, namelijk het stoppen van oorlog. De Wereldhandelsorganisatie heeft de wereldhandel niet kunnen beschermen: in plaats daarvan zijn er sancties tegen Rusland ingesteld. Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens kon zelfs de meest elementaire mensenrechten niet beschermen tegen de stortvloed van beperkingen die sinds 2020 zijn opgelegd, zogenaamd om het virus te bestrijden.

Dus als deze internationale organisaties niet kunnen doen waarvoor ze opgericht zijn, wat is dan het nut ervan?

Nu, in het kielzog van Covid, zijn staten over de hele wereld van plan om nog meer macht aan een internationale organisatie te geven. Zij zijn een nieuw verdrag aan het opstellen dat de Wereldgezondheidsorganisatie speciale bevoegdheden zou geven bij een eventuele toekomstige pandemie.

Een ontwerptekst zou in augustus gepubliceerd moeten worden, maar het is nu al duidelijk wat het doel is: een “Grote Reset” tot stand brengen – een wereldregering gebaseerd op klimaathysterie en sociale controle.

  Organisatie regelt schoon bloed voor ongevaccineerde patiënten

Internationale organisaties zijn niet alleen nutteloos, maar ook ondemocratisch. De WHO bijvoorbeeld is niet verkozen, en zij kan niet ter verantwoording worden geroepen. Toch wordt voorgesteld dat zij het wereldbeleid op gezondheidsgebied moet bepalen en sturen.

Er is geen inbreng van de burgers in dit nieuwe verdrag – u en ik hebben niets te zeggen. In plaats daarvan onderhandelt de niet-gekozen Europese Commissie namens de EU, hoewel Brussel geen bevoegdheden heeft over het gezondheidsbeleid! Bureaucraten gaan weer met bureaucraten praten over hoe ze meer bureaucratie kunnen creëren.

De WHO is namelijk niet eens een echte internationale organisatie, maar in plaats daarvan een semi-privé gefinancierd agentschap waarvan de grootste bron van inkomsten de Bill en Melinda Gates Foundation is, plus de andere privé-instanties zoals de Gavi alliantie, die ook door Gates gefinancierd wordt.

Dit is dezelfde Bill Gates die zei dat zijn investeringen in vaccins de beste investeringen zijn die hij ooit gedaan heeft. Hij heeft veel meer verdiend aan vaccins dan aan Microsoft. Het is moeilijk een flagranter belangenconflict te bedenken dan een door Gates gefinancierd VN-agentschap de macht te geven om vaccins af te dwingen die verkocht worden door, u raadt het al, Bill Gates.

Dit is een schoolvoorbeeld van hoe de macht van individuen, gezinnen en naties wordt weggesluisd naar obscure bureaus, die zelf onderworpen zijn aan plutocratische invloed, waardoor de democratie wordt vernietigd, de vrijheid wordt afgezwakt, en de verscheidenheid van het menselijk leven wordt gereduceerd tot de saaie eenvormigheid van een wereldplanningsbureau in Sovjet-stijl.

In de bestaande Verenigde Naties, waarvan de WHO deel uitmaakt, mogen ambtenaren, worden zij zelfs aangemoedigd, campagne te voeren voor meer macht van de VN op de gebieden waar zij werken. Net als de Europese Commissie is de VN een eenrichtingsband, die onverbiddelijk vrijheid en verantwoording uit het democratische domein zuigt naar de duistere gangen van de macht, waar deze kernwaarden worden gesmoord.

  Holocaust-overlevende waarschuwt dat Great Reset erger is dan Hitlers masterplan - "Dit is globaal"

Er wordt ons voortdurend verteld over de deugden van “diversiteit”. Maar hoe zit het met verscheidenheid in politieke keuze? Wat zo gevaarlijk was aan de reactie op Covid was juist dat de regeringen elkaar allemaal kopieerden en hetzelfde deden.

Elke regering die een andere aanpak probeerde werd belachelijk gemaakt en gehekeld. Maar als wij de waarde van de individuele en collectieve vrijheid vergeten, zijn wij verdoemd. Vrijheid is niet gevaarlijk, zoals men de mensen sinds Covid geleerd heeft te geloven. Integendeel, vrijheid is een openbaar goed dat bevorderd en gekoesterd moet worden, omdat het de bron is van vindingrijkheid en vitaliteit. Daarom moet de WHO, in plaats van nieuwe bevoegdheden te krijgen, gewoon worden opgeheven, zoals zoveel andere VN-organisaties.

Via Rairfoundation.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

FvD vraagt waar de $ 850 miljoen van Zelensky voor isVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStraffeloosheid van Oekraïense militanten draagt bij tot bloeiende anarchie (Foto’s 18+, Video)
Volgend artikelWetenschappers UCL: Vaccin veroorzaakt ernstige neurologische aandoening
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

12 REACTIES

 1. Hier is te horen hoe de CEO van Pfizer trots is dat ze voor 2023 z’n 50% van de wereldbevolking hebben uitgeroeid :

  mobile.twitter.com/baronantibes/status/1530273386156400640

  Wanneer gaan wij massaal aangifte doen tegen onze regering die nu in Davos zitten te applaudisseren voor deze prestatie.

  • Beste Peter,

   Het is niet duidelijk of hij dit nu gezegd heeft of niet.
   Er zijn 2 versies van wat hij gezegd zou hebben.
   Welke is geëdit?

  • Hij zei: “fifteen percent”, niet fifty. Belangrijk verschil, maar dat neemt niet weg dat Bourla een crimineel is die opgeknoopt moet worden.

 2. Massaal afzetten en ter verantwoording roepen deze WEF Cabal organisaties en berechten volgens code Neurenberg. Nieuwe gecontroleerde verkiezingen zonder de zittende partijen, uit de E.U en de Navo en terug naar normaal met nieuwe inzichten in verbondenheid.

 3. Ook FVD-slaapkamerlid Simone Kerseboom heeft op 31.03.2021 trouw gezworen aan ons ongekozen staatshoofd WA van Amsberg. Dit is het zoveelste voorbeeld van controlled opposition om ons zand in de ogen te blijven te strooien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in