De Russische regering bouwt een dorp buiten Moskou voor conservatief ingestelde Amerikanen en Canadezen die willen ontsnappen aan de “propaganda van radicaal linkse waarden” in Noord-Amerika, aldus het Russische staatspersbureau RIA Novosti.

Rusland heeft zichzelf jarenlang gepositioneerd als een bastion van traditionele waarden gebaseerd op Europees en christelijk erfgoed, in tegenstelling tot het goddeloze en decadente Westerse liberalisme – en nu zullen Noord-Amerikanen die hun kinderen in een traditionele samenleving willen opvoeden, dat ook kunnen doen, schrijft Thepeoplesvoice.

Timur Beslangurov, een migratieadvocaat bij VISTA Foreign Business Support in Moskou, zei dat “ongeveer 200 families” met conservatieve waarden om “ideologische redenen” naar Rusland willen emigreren. Verwacht wordt dat nog veel meer gezinnen het recht zullen aanvragen om te emigreren wanneer het nieuws over het plan zich begint te verspreiden.

“De reden is propaganda van radicale waarden: vandaag hebben ze 70 geslachten, en wie weet wat er nog komt,” citeerde RIA Novosti Beslangurov, waarmee hij de vaak geuite grieven van president Vladimir Poetin tegen de politiek correcte genderwaanzin van Westerse landen herhaalde.

“Veel normale mensen emigreren en overwegen Rusland, maar ze worden geconfronteerd met enorme bureaucratische problemen met de Russische migratiewet,” zei hij.

Hij zei dat het bestuur van de regio Moskou groen licht heeft gegeven voor de bouw van het expatdorp en dat het zal worden gefinancierd door de verhuizende gezinnen.

De advocaat zei verder dat “tienduizenden” Noord-Amerikanen zonder Russische wortels om soortgelijke ideologische redenen naar Rusland zouden willen verhuizen.

De bouw van een migrantendorp voor Amerikanen en Canadezen is nog niet publiekelijk aangekondigd door ambtenaren.

  V.S. halen tarwe uit Oekraïne - Door oorlog verscheurd land gedoemd tot hongersnood

Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Wat informatie over emigreren naar RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBio-ethicus gelieerd aan WEF roept op tot genetische modificatie van mensen om vleesallergie te induceren
Volgend artikelOnjuistheden in de speculaties van Scott Ritter over Gonzalo Lira
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

59 REACTIES

 1. Als ervaringsdeskundige zal ik jullie er toch op moeten wijzen dat emigreren naar Rusland geen sinecure is. Het verhuizen naar een land met een totaal andere cultuur, waarbij de Russische taal ook 1 van de allermoeilijkste is om te leren, valt niet mee. De meesten zullen op zoek gaan naar vrijheid. Op zich is dat er meer in Rusland (ondanks het beeld dat de Westerse media ons over Rusland willen schetsen). Het land is zo ontzettend groot dat je zelfs in het Westerse deel al grotendeels onbevolkte delen hebt en zelfs volkomen verlaten dorpen als in bijvoorbeeld Ivanovo oblast. Het staat er in dit artikel niet bij, maar ook Rusland heeft natuurlijk net als Europa een demografisch probleem, in de vorm van verouderde bevolking. Hoewel die ouderen in Rusland er bepaald slechter af zijn dan in NL, dus de kosten van vergrijzing zijn daar op dit moment lager. Ik vermoed dat Poetin / Rusland dan ook liever complete goed opgeleide Christelijke gezinnen ontvangt dan ouderen of kansloze nietsnutten.
  Het merendeel van de Russen woont niet in de dorpen maar in de steden, Moskou – 12 miljoen, Sint Petersburg 5 miljoen. en dat heeft een reden.
  Als je volledig zelfvoorzienend wil leven zonder overheidsbemoeienis dan heb je fantastische kansen in Rusland (kijk op you tube naar Ulengovs). Ben je ambtenaar of laptopwerker of administrateur, etc.. reken dan op een bestaan in een klein appartementje op 15 hoog op 15 km van het stadscentrum van Moskou in een troosteloze buitenwijk met 5 maanden sneeuw en vorst per jaar.

 2. Wat een goed plan van Poetin. Je moet inderdaad even goed je best doen op de taal. Maar Russische letters zijn niet zo moeilijk te leren. Op Youtube zijn goede video’s waar ze je het zo uitleggen. Poetin denkt ook, als Europa ons niet wil hebben, dan nodig ik ze gewoon bij ons uit (aangenomen dat conservatieve Europeanen ook welkom zijn). Best netjes Ieder persoon kan wat uit zijn cultuur meebrengen en de Russische cultuur weer verrijken net zoals de Russische cultuur de onze weer verrijkt. Wat een verademing.

 3. Logisch toch..in grote lijnen lijkt het een goede oplossing..maar dat krijgen ze zo maar niet voor elkaar..de helft van de wereld staat dan aan de deur…🤗♥️🇷🇺

 4. Ik vind dat die Amerikanen toch ook zelf zo een dorp kunnen maken in hun beloofde land, in Suid-Afrika heb je ook een groep witte Suid-Afrikanen die niet wilden meegaan in het nwe Zuid-Afrika, heb het een keertje gezien op de tv, in de VS is daar toch genoeg ruimte voor zou je denken, hebben ze Rusland toch niet voor nodig, als er 1 land is waar mensen heel erg in hun samenlevingen leven is het de VS wel, maar wie weet zijn er Amerikanen wel nieuwsgierig om de stap te maken?

  • Ik ben geen voorstander van radicaal geloof en radicale kerkelijke stromingen. Uiteindelijk leidt het tot machtsmisbruik, integratie met politieke en militaristische doelstellingen, etc.. “So called islam fundamentalism is not from the people themselves, but imposed upon them from above”. Kerk en staat werken al eeuwen samen. De Islam mag je als bedreiging zien, want Al Qaeda, ISIS, Taliban, etc.. is Islam in georganiseerd militair verband. Echter, de katholieke kerk heeft er ook een handje naar. Kijk naar de genocide tegen de Indianen in Amerika en gedwongen kerstening. Zogeheten missionarissen dachten met goede bedoelingen de wilden te beschaven, maar dit leidde ook tot cultuurvernietiging. Diverse vluchtelingen uit het Midden Oosten moeten niets hebben van fundamentele islam, tenzij ze in die hoek gedrukt worden en geen andere keuze (in vrienden) krijgen. Overigens denk ik toch dat het zou kunnen dat 911 niet door de moslims georganiseerd is (wel door personen uit Midden Oosten uitgevoerd).

   • @emile, op 9/11 waren er geen 19 (COVID-19/ WTC 7 was 190 meter hoog) kapers en geen vliegtuigen. WTC 1 + WTC 2 zijn ingestort door explosies van in de gebouwen in de voorafgaande weken aangebrachte thermiek; tijdens de bouw tussen 1967 en 1974 zijn in het gehele gebouw uitsparingen aangebracht waar door ‘studenten’ uit Israël thermiek is aangebracht. Verder is op de betreffende dag op grote schaal gebruik gemaakt van DEW (Direct Energy Weapons) en hologrammen (projecties).
    Leestip: ‘Where Did the Towers Go?’ van dr. Judy D. Wood.
    De bouw van WTC 1 + WTC 2 duurde exact zes jaar, zes maanden & zes weken en dit verwijst naar 666 (Openbaringen 13:18).
    In een interview met het Amerikaanse weekblad ‘Newsweek’ van 03.04.1967 voorspelt prominente Deep Stater David Rockefeller (1915 – 2017), dat de gebouwen ooit zullen instorten door terroristisch geweld en de duidelijk zichtbare wijzers op zijn horloge staan op . . . 09:11 uur!
    David Rockefeller was uiteraard nauw bevriend met ‘verzetsprins’ en mede Bilderberg-conferentie-oprichter in 1954 Bernhard van Lippe.

    • @Ron Swart, Ook goed bevriend met Sataniste Maria Ambramovich net zoals de oranjes nu nog, en leermeester van o.a. Lady Gaga..Die weer fijn twitterde met onze Hugo de Satanserum spuit opdringer.

   • En Emile, aansluitend op wat Ron zegt, ik las dat Al Qaeda, ISIS, Taliban, etc. allemaal vanuit de idioten op de achtergrond is opgezet om zo hun macht verder te kunnen misbruiken voor de doelen die ze zich hebben voorgenomen.
    Goed doel toch zeker om de “terroristen” te bestrijden. Maar waarom zorg je er dan voor dat die ontstaan???
    Er zal nog wel veel meer naar de oppervlakte komen vermoed ik.

   • @Emile, Ik zal er niet teveel op in gaan maar als je nog twijfelt aan 9/11 en al Qaida en ISIS….Deze zijn allen opgezet door de USA/CIA. Nog ff meer wakker worden. Grz.

    • Er is uiteraard nooit een proces geweest waarbij de zaak grondig uitgezocht is. Een land (Afghanistan) werd bezet en plat gebombardeerd omdat Osama Bin Laden daar zou zitten. Later zou de beste man in Pakistan niet herkend zijn door Amerikaanse mariniers en zijn lijk in zee gestort zijn. Uiteindelijk zijn er nooit meer rechtszaken geweest. Betrokkenheid van Saoedi Arabie, motief, banden tussen Bin Laden en de daarop volgende aanslagen?? Overheidsjournalistiek beschrijft in Nederland de incidenten, maar neemt nooit de moeite om de onderliggende oorzaken, motieven, etc te onderzoeken. Omdat het als een nachtkaars uitgedoofd is en iedereen er over zwijgt op hoger politiek niveau vrees ik dat de zaak inderdaad stinkt. De 2000 slachtoffers en “vermisten” (ik was in 2002 in New York op de plek) moeten het maar doen met Sinterklaas Osama Bin Laden

 5. Op de foto bij het artikel maakt gewezen KGB-officier Vladimir Poetin (1954) met zijn rechterhand het 666-teken hetgeen naar Openbaringen 13:18 verwijst.

 6. Hahah wat grappig

  De europeanen melden zich vrijwillig in massas aan voor een nieuwe russische gulag
  Wat dorp, ken je de armoede van het russische platteland niet ?
  Rond moskau is het nog wel leuk maar verder weg,
  heb je al die beschimmelde houten hutten

  En dan zal hij de europeanen dit allemaal gratis geven

 7. Laten we hopen dat dit slechts een eerste proefproject is.
  De locatie lijkt me te koud maar een badplaats op de Krim, zou ik t.z.t. mogelijk wel zien zitten.
  Zeker voor de helft van het jaar, wanneer het zomer is in het noordelijk halfrond en winter hier in het zuidelijke.

 8. Ook een manier om het Kalergi plan uit te voeren. Putin is gewoon een WEF aanhanger. Iedereen die smeekt om door Putin gered te worden, loopt echt met z’n kop in z’n kont. Weet je hoeveel duizenden mensen er al zijn gemarteld en/of naar Siberië getransporteerd zijn, simpelweg omdat ze een geloof aanhangen wat hem niet zint (ze worden bestempeld als terroristen)? Tot op de dag van vandaag zitten er onschuldige mensen in Rusland fysiek mishandeld en gemarteld en naar de gevangenis gebracht, worden er invallen gedaan in christelijke religieuze gebouwen. Hij is geen haar beter dan Zelenski. Be careful what you wish for. It might come true and it will be your biggest nightmare.

 9. Ik heb er over gedacht om naar Rusland te verkassen maar dat idee verworpen. Ik kwam er nl achter dat Rusland ook slimme steden heeft en zelfs voorop loopt. Ook zijn ze helemaal pro CBDC. Ook zij hebben meegedaan aan de Covis hoax en de bevolking volgespoten met een experimenteel serum. Gooi het koude klimaat erbij en toen ben ik maar gestopt met het verder onderzoeken of Rusland een optie was.

  Nu staan Mexico en Tanzania hoog op de lijst en ga ik komende winter eens Mexico bezoeken. Voordelen van Mexico. Je moet meer dan $35k bezitten en kunnen bewijzen dat je jezelf daar kan financieren. Dan krijg je een verblijfsvergunning maar dan zonder ”democratische rechten” zo mag je niet stemmen (gut wat naar /sarc) mag je geen publieke functies vervullen zoals rechter, politicus ed (wederom gut wat erg) en dat is het.

  Ze hebben een goed klimaat (soms een tikkie te warm). Geen malaria behalve als je echt de jungle in gaat. Deden ”officieel” wel mee aan de Corona waanzin maar in de praktijk niet. Tanzania ideam CBDC en smart cities vinden ze ook maar niets. De populatie is tevens erg wantrouwig tegenover de staat.

  Tanzania heeft dat ook (de president kwam tragisch te overlijden na openlijk Covid maatregelen te hebben verworpen). Net zoals alle andere presidenten en regeringsleiders in andere landen die het oneens waren met de covid agenda. Maar hun immigratie regels kan ik echt niet goed doorgronden dus eerst Mexico!

  Hoe dan ook, altijd handig om een plan B te hebben voor het geval het nodig is.

  Groeten,
  Hugo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in