Om te voorkomen dat natuurlijk zonlicht de planeet aarde bereikt en leven ondersteunt, is een geo-engineeringbedrijf genaamd Make Sunsets begonnen met het oplaten van enorme weerballonnen om de stratosfeer vol te blazen met reflecterende zwaveldeeltjes, allemaal met het beweerde doel om “de klimaatverandering te bestrijden”, bericht Ethan Huff.

Dit fenomeen, ook bekend als chemtrails, zorgt ervoor dat de ultraviolette stralen van de zon de atmosfeer en uiteindelijk het aardoppervlak niet bereiken. Het resultaat is een gedimde zon die niet langer functioneert zoals bedoeld om het leven op aarde in stand te houden.

Net zoals natuurlijke vulkaanuitbarstingen de lucht overspoelen met vervuilende stoffen die het daglicht dagen- of zelfs wekenlang verduisteren, bootsen chemtrail-uitbarstingen zoals die van Make Sunsets deze zonblokkerende effecten na om de “opwarming van de aarde” te bestrijden.

Er zijn al talloze tests uitgevoerd op locaties in heel Mexico, zonder inspraak van het publiek of wetenschappelijke discussie. Het doel is, volgens het hoofd van het bedrijf, om de technologie uiteindelijk te commercialiseren voor algemeen gebruik.

“We grappen niet dat dit deels een bedrijf en deels een sekte is,” zei Luke Iseman, de medeoprichter en CEO van Make Sunsets. “Het is naar mijn mening moreel verkeerd dat we dit niet doen … (en we moeten) dit zo snel en veilig mogelijk doen.”

Iseman wil “koelcredits” verkopen om zijn chemtrailoperaties te betalen

Voordat Make Sunsets in oktober werd opgericht, voerde het bedrijf twee ballonlanceringen uit, waarvan de resultaten onbekend zijn. Geen van die lanceringen had enige goedkeuring van overheidsinstanties of wetenschappelijke agentschappen, en werd gedaan om Iseman’s eigen ego op te vijzelen.

  WEF zegt dat het Westen "één kind beleid" moet invoeren voor blanke gezinnen

“Dit was duidelijk een wetenschappelijk project,” zei hij. “Eigenlijk was het om te bevestigen dat ik het kon.”

In wezen was het een doe-het-zelf geoengineering project dat Iseman hoopt uit te bouwen tot een volwaardige terraforming operatie waarbij herbruikbare ballonnen worden gebruikt om regelmatig ladingen zwavel in de lucht te dumpen.

Er wordt ook gesproken over de ontwikkeling van een programma om inkomsten te genereren door middel van “koelcredits”, die voor $10 per stuk worden verkocht en de uitstoot van één gram deeltjes in de stratosfeer dekken. De bewering is dat deze uitstoot van één gram het opwarmende effect van één ton koolstof voor een heel jaar compenseert.

“Wat ik wil doen is zo snel mogelijk zo veel mogelijk koeling creëren, eerlijk gezegd voor de rest van mijn leven”, voegde Iseman eraan toe, waarbij hij opmerkte dat het plan is om in 2023 zo veel zwavel te gebruiken als “we klanten ons kunnen laten betalen”.

Er zit echter geen echte wetenschap achter koelkredieten. Er is zo weinig bekend over wat zwaveldeeltjes werkelijk doen met het milieu dat beweren dat ze koolstof compenseren op basis van de resultaten per gram op zijn best misleidend is.

“Vanuit zakelijk oogpunt kunnen de reflecterende koeleffecten en -risico’s momenteel niet op een zinvolle manier worden gekwantificeerd, waardoor het aanbod een speculatieve vorm van ‘junk credit’ is die waarschijnlijk geen waarde heeft voor de klimaatkredietmarkten,” aldus Kelly Wanser, uitvoerend directeur van SilverLining, een non-profit onderzoeksgroep die zich bezighoudt met klimaatkwesties.

David Keith, expert in geoengineering voor zonne-energie, is van mening dat kleine hoeveelheden zwavel in de hoeveelheden die door Make Sunsets worden uitgestoten, onbeduidend zijn en geen echte bedreiging vormen voor het milieu. Hij vreest echter dat pogingen om deze technologieën te privatiseren misplaatst zijn omdat “commerciële ontwikkeling niet het niveau van transparantie en vertrouwen kan opleveren dat de wereld nodig heeft om verstandige beslissingen te nemen over de toepassing ervan”.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

KLIMAAT DOSSIER

Spaans weerbureau AEMET: Meer dan 50 landen voeren momenteel “activiteiten uit om het weer kunstmatig te veranderen”, en spreekt van “chemische contrails” of “chemtrails” (Update video)Volg Frontnieuws op Telegram

  De Derde Wereldoorlog is nu onvermijdelijk - hier is waarom hij niet kan worden vermeden

Lees meer over:

Vorig artikelOekraïne Situatierapport – Contra-artillerieoorlog – Financiële ramp
Volgend artikelVideo 18+: Nachtelijke jacht op Donbass frontlinies
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

  • idd, je zou dat soort criminele lieden die de lucht ernstig verontreinigen moeten opsluiten en een superboete laten betalen en of dat geld aan de mensen geven die het beter kunnen gebruiken, echte normale mensen.

   wat een idioten met hun onnatuurlijke lucht vergiftiging, je zou ze moeten piiiiiep.

  • @Vrijheid is ver te zoeken,

   Rustig maar…….ik ben bezig en zal direct in januari een tandje erbij schakelen…..maar het blijft moeilijk……..zo helemaal alleen…..vele handen zouden het werk lichter maken maar dat is natuurlijk iet aan de orde…..ieder voor zich is gewoon de werkelijkheid……

   Maar nogmaals, ik blijf doorgaan en stop NOOIT MEER….echt niet helemaal nooit meer……..

   Fijne jaarwisseling gewenst……

   Gladiator

 1. Echt lachen dit……”om klimaatverandering (HOAX) te bestrijden”…..

  Is een van de oorzaken misschien welke meehelpt het klimaat in kleine delen van de wereld wat aan te passen voor korte tijd zoals in Duitsland juli 2021 en België 2021 en hier bij ons in Limburg 2021 wat nogal voor wat ellende zorgde destijds en waar satanist en psychopaat Trutje en koning pils beloftes aan de mensen ter plaatse kwamen maken om een beetje populair te doen echter zowel in Duitsland, België alsook in het Limburgse de mensen tot op HEDEN geen ene cent gezien hebben.

  Het is daarbij niet alleen het spuiten van puur vergif middels chemtrails maar ook H.A.A.R.P. en natuurlijk het compleet “ongevaarlijke” 5G, het spuiten van pesticiden (Roundup is weer van vergunningen voorzien in de EU voor 10 jaar terwijl het aantoonbaar kankerverwekkend is), E-nummers in voedingsstoffen (eigenlijk meer vulmiddelen!!!), Fluor in ons drinkwater alsmede bijna alle tandpasta’s, kwik in onze tanden, aspartaam in nagenoeg elke frisdrank en met name voor kinderen wat aangeeft dat dit zonder uitzondering psychopaten zijn!!!!!….

  Moet ik doorgaan………

  Zeg ik dat echter ergens, maakt niet uit waar dan ben ik gekke henkie……maakt niet uit….er wordt geruimd en wel op enorme schaal…..

  Degene die overblijft komt er echter absoluut niet ongeschonden vanaf en dat weet ik inmiddels net zo zeker als dat ik nu dit stukje tekst aan het typen ben.
  We worden al sinds jaar en dag met gifstoffen voorzien…..en we vragen nooit iets maar geloven alles wat witte jassen ons zoal vertellen…….

  Wens iedereen erg veel sterkte toe in de komende 1,5 jaar…denk namelijk dat we eind 2024 tijd en plaats genoeg hebben…….
  Ga nu eens even een aantal overheidsdiensten enkele leuke mededelingen doen inzake de nogal uit de hand gelopen energieprijzen……..wil ze toch een beetje op de hoogte brengen van al dat moois waar ze aan meewerken…..en wat ik niet zo leuk vind.

  Gladiator

  • >>> en we vragen nooit iets maar geloven alles wat witte jassen ons zoal vertellen <<<

   Als gevolg van onze zg. 'educatie'. In het kader van: 'Jong geleerd is oud gedaan' of zoiets..
   Verander dat maar es. Maar goed, een ieder 'ontwaakt' op z'n eigen tijd (of je dat nou wilt of niet..)
   Al geloof ik heilig in het 'planten van zaadjes': gewoon terloops iets laten vallen met de hoop dat de ander er iets mee doet / zich toch eea gaat afvragen.

 2. Las verleden jaar dat de Land en Tunbouw Organisatie naar buiten bracht dat de zogenaamde sluierbewolking (Chemtrails voor de beter geïnfomeerde reguurder) 25 procent minder lichtopbrengst veroorzaakte, echter degene die het artikel schreef ging totaal voorbij aan het feit dat de aarde gesloopt moet worden, ook de landbouw opbrengenste bleven achter het feit aanlopen en waren drastis minder geworden door de “vliegtuigstrepen”.

  Ook een van de meest invloedrijkste ontvolkers en dood en verderfzaaiende figuur Bill Gates wilde een experiment doen boven Zweden door een ballon op zeer grote hoogte poederkrijt in de atmosfeer te verspreiden, dit houd niet op, niet vanzelf, wij weten allemaal op dit Frontnieuws medium dat wij totaal geen invloed zowel politiek als burgelijke ongehoorzaamheid kunnen (willen) uitoefenen door een scala van drogredenen,

  CIA-baas bevestigt: Chemtrails bestaan..!!
  https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/chemtrails-gezondheid/cia-baas-bevestigt-chemtrails-bestaan/

  Bewezen: aluminiumvergiftiging door chemtrails
  https://www.wanttoknow.nl/wetenschap/klimaat/bewezen-aluminiumvergiftiging-door-chemtrails/

  Gewone mensen en chemtrails
  https://www.wanttoknow.nl/overige/gewone-mensen-en-chemtrails/

  Slechts 2% van de mensen heeft kritisch/onafhankelijk denkvermogen, 8% van de mensen denkt dat ze kunnen denken, en 90% sterft liever dan te denken

  https://www.frontnieuws.com/58959-2/

  Zó ziet dus ons voorland eruit in de nabije toekomst wanneer 90% op hun handen blijft zitten, einde bericht.

 3. Destijds zijn kolen uitgefaseerd omdat zwavel deeltjes zure regen bracht die dennenbossen aantasten en ecosystemen kapot maakte in meren en plassen.
  Blijkbaar zijn jongelui onder de veertig niet in staat om te leren van fouten uit het verleden.
  Tevens was de met zwavel deeltjes gevulde atmosfeer niet een normale situatie. De voorheen zogenaamd lagere temperaturen waren niet de normale situatie. Waarschijnlijk was de aarde voor de industriële revolutie warmer.
  De onvoorspelbaarheid zit hem in vulkanische activiteit, zodra er een grote uitbarsting is, dan wordt de atmosfeer voor langere periode gevuld met zonwerende deeltjes. Indien mensen de atmosfeer gaan vullen met deeltjes en er komt een vulkaanuitbarsting overheen dan vindt er een zonneestralen tekort crisis plaats
  De stupiditeit van mensen is blijkbaar grenzeloos

  • @ Het doet er niet meer toe december 29, 2022 at 11:16,
   Inderdaad wat je zegt, het lijkt wel of alle kennis over scheikunde, elektromagnetische frequenties/resonanties en de natuurkundige chemische reacties overboord zijn gegooid. Zodat er nieuwe definities eraan konden gegeven worden. Daar heeft het huidige onderwijs een zeer grote invloed op. Want ik hoor steeds meer kei harde leugens over deze natuurlijke materie, die als enige waarheid verkondigd worden.

   Alsof ze de positieve en negativiteit bewust omgedraaid hebben van de elementen, maar ook de soortelijke massa van de elementen andere waardes hebben gegeven en met de elektromagnetische resonanties van alle levende chemische processen op de aarde bewust willen verstoren om zo alles ziek en dood willen laten gaan. Deze omdraaiing heeft enorme consequenties in negatieve zin voor de mensheid en de natuur/klimaat

   Want zo wordt alles wat ooit perfect was in de natuur, onze voeding, onze mechanische constructies die bestaan uit verschillende metalen e.d. Letterlijk verkracht en bewust naar de donder geholpen. Want je loopt tegen een muur op van onwil, onbegrip en onwetendheid aan bij de mensen, die de valse werkelijkheid hebben geleerd en dat als enige waarheid hebben aangenomen.

   Waardoor er juist foutieve besluiten worden genomen, waardoor de afbraak processen een steeds hogere maten van vernietiging veroorzaken. En dat dan presenteren als een goede zaak voor het klimaat en onze gezondheid en voeding. Net zo dom en achterlijk besluiten komt van de WEF dienaren, door eerst alles af te willen breken (daar wordt nergens naar gekeken hoe het nu werkt of ingedeeld is) Als alles in puin ligt tot en met de fundering van alle gebouwde samenlevingen. Om het vervolgens weer op te bouwen naar wat de WEF organisatie voor ogen heeft. Maar als alles afgebroken is, heb je niets meer wat je kunt opbouwen.

   Daar het altijd veel makkelijker is om iets af te breken, dan iets op te bouwen. Dat schijnt maar niet door te dringen bij vele. Logica en actie/reactie zijn dingen die niet meer iets zijn wat de mensen begrijpen, elke actie die jij onderneemt heeft zijn eigen reactie. Het leven is net als schaken, je moet altijd een paar zetten vooruit denken en alle actie/reacties tegen elkaar afwegen wat het beste voor jouw en/of de gemeenschap is om zo zoveel mogelijk opties open te kunnen houden.

   Maar wat vele doen, als een kip zonder kop de zaak willen afbreken en als het afgebroken is, dan pas kijken hoe we het weer kunnen opbouwen. Dan zul je contant tegen beter weten in tegen de feiten aanlopen. Zoals nu in Duitsland is gebeurt met hun energie voorzieningen. Daar hebben zij ook hun oude schoenen al weggegooid, voordat zij nieuwe schoenen hadden.

  • Is dat zo, onvoorspelbaarheid vulkanische activiteit? Ik las elders dat ook vulkanische activiteiten middels weerbeïnvloeding mogelijk is. Denk aan de tsunami’s waarvan ook gezegd wordt dat dit is/wordt gemanipuleerd.
   Maar wellicht is moeder aarde ook boos over het misbruik van haar en pruttelt daar ook spontaan tegen. Er zullen altijd wel raadsels blijven die niet, of pas veel later, worden opgelost.

 4. Wie zijn er na de boeren de klos?

  Boerenbedrijven worden opeens als ongewenst en onrechtmatig beoordeeld. Jij moet weg. Jij moet wijken, want wat jij doet, dat deugt niet. Terwijl de wetenschap de manier waarop Nederland aanneemt dat boeren de reden zijn dat er een stikstofoverschot is, afkeurt, zegt Sieta van Keimpema, secretaris van Farmers Defence Force.

  Vlog van Sieta: “Wanhoop in de ogen van redelijke mensen”

  https://youtu.be/RXd2TRxN4-A

  • Tja Adriaan, en nu willen ze de waterstand ook ophogen zodat er niets meer kan groeien, wordt de CO2 ook weer verlaagd.
   Het is de idioterie ten top met maar 1 doel. Daar zijn WIJ inmiddels wel achter.
   Inderdaad wachten, zoals iemand zei, wachten tot er van binnenuit mensen zijn die aangeven niet meer te willen meewerken aan het kapot maken van mens, milieu, economie. Maar wat staat hen dan te wachten?? Afgevoerd langs zijwegen….

 5. 17 jaar later, en ze komen er eindelijk achter. Maar nog steeds niet ‘waarom’.
  Het gaat niet om ‘global warming’ bestrijding. Het gaat om de bestrijding van schade die veroorzaakt wordt aan het firmament voor de bevordering van de space industry. Al Gore heeft daar met zijn boek “Inconvenient Truth” een stokje voor gestoken dat mensen er achter zouden komen dat het firmament vernield wordt, kapot gebombardeerd met EMF. De HAARP installaties doen dat. Alles kun je vinden op het internet, hele kaarten met waar de HAARP antennes staan, en de launch pads. Ik heb er in 2005 al over geschreven en voor gewaarschuwd dat dit hartstikke fout gaat, maar ik was een gekkie, een complot denker. Ook Nick Begich in Alaska werd genegeerd – luister eens naar wat hij te zeggen had. Nu beginnen mensen de strepen te zien, en ze worden boos. Maar ze vragen zich niet af WAAROM er gesproeid wordt. En dat is een lange moeizame weg voor de meesten, dus het sproeien en de space industry gaan gewoon door. Mensen gaan het pas zien als het te laat is. En dan zeggen ze ‘oh.’ En die vaxxies? Die zeggen ‘als ik doodstort dan weet ik het toch niet meer.’ Grappig toch? Beter je rot lachen als je niet meer 20 bent… ik heb medelijden met de jonge mensen van vandaag die deze kutzooi wel door hebben.

  • >>> ik heb medelijden met de jonge mensen van vandaag die deze kutzooi wel door hebben <<<

   Zeker. Voel hetzelfde en moet er niet aandenken in deze maatschappij te moeten opgroeien..

 6. p.s. Nog wat… vergeet niet dat ze altijd een cm toegeven, als de echte WAAROM uit de kast dreigt te komen. (net zoals met het fuckzin destijds – klein beetje toegeven, om de grote leugen verder de kast in te duwen – deception by omission.) Nu geven ‘ze’ dus toe dat de ‘chemtrails’ wel degelijk bestaan. En als reden (de WAAROM) spelden ze je op de mouw dat het om ‘klimaat bescherming’ gaat. Dat geloven de stupide schapen natuurlijk, want dan kunnen ze ongestoord verder grazen en hoeven ze niet omhoog te kijken van hun mobieltje. JIJ trapt daar niet in, want je weet inmiddels dat een kleine bekentenis betekent dat er NOG VEEL GROTERE SKELETTEN in de kast zitten! Die er niet uit mogen! En wat is dat grote skelet dat zo hard rammelt in je kast? Dat is het skelet van het moedwillig vernielen van het firmament, waardoor je weersanomalieën krijgt, storingen in het weer, die middels ‘chemtrails’ een pleistertje krijgen. Maar dat zullen ‘ze’ je nooit vertellen. Het heeft te maken met de ruimtevaart, zodat die scheepjes door de plasmalagen kunnen varen, zonder over-verhit te raken. Ja, het dak van ons huis zit goed in elkaar! Dat is geen kattepis waar je met een zwabber over heen kan vegen. EMF is daar het middel voor om die lastige zenuwbaan te vernielen. En zoals je weet is die maanlanding ook bogus, het kan niet, maar als je dat nog steeds niet weet, dan moet je snel een boester gaan halen. Probleem is, zonder die beschermende zenuwbaan rond de Aarde, heeft de mens geen levensimpuls meer, noch de kans van overleven. Dus. Nu, met deze kleine bekentenis, wordt de baan geveegd om in 2030 de rotzooi van Gates om de Aarde te spannen zodat de ionosfeer goed uit elkaar gescheurd kan worden. Gates heeft al eerder geëxperimenteerd, hoor, o.m. boven de Pacific, en zie hierboven wat Adriaan schrijft. En dan komen we op het verhaal van het fuckzin dat die overlevingskansen gaat vergroten voor het domme mensje. De nieuwe mens, de Gates-GMO, kan hopelijk wel overleven op een verduisterde Aarde. Waarom denk je dat er zo’ durk op die gifspuit zit? Dat is om het stupide mensdier te ‘redden’, dat er toch nog een handjevol van overblijft zodra de levenskracht van de Aarde naar de kloten is. Of dit gaat lukken, is de vraag, maar ze zijn al meer dan 15 jaar bezig met het schrapen aan de ionosfeer, als je dat nog niet opgevallen was. De zon komt namelijk een stuk feller door, zonder die strepen. (Oh, de zon brandt harder. Yeah, right.) Maarrrrr…. Je lacht je toch rot…Ik zit hier echt niet te zwammen, maar je kan denken wat je wilt. Je gaat het meemaken… Nog een jaar of 8.

  • Het dak, de beschermende zenuwbaan rond de aarde, dat kapot gemaakt wordt, verwijst dat naar waarover tijd geleden zoveel te doen was, het gat in de ozonlaag? Dat door ons milieu kapot gemaakt zou worden?
   Maar klaarblijkelijk een andere zelf veroorzaakte reden heeft!
   Zo vallen er steeds weer kwartjes, niet van Kok… (die man is me ook zo tegengevallen en niet alleen vanwege zijn kwartje…)

 7. Lijkt mij een beter idee die gasten zelf aan een ballonnetje te hangen en door de stratosfeer te laten zweven. (met een spiegeltje uiteraard 😉

  Verbaast me keer-op-keer hoe die gasten er mee wegkomen..
  Bedoel: vroeg of laat ademen we die teringzooi toch in..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in