Laat ik dit artikel beginnen met een AP Fact Check. Volgens de AP (Een aan Bill Gates gelieerd muggenproject is niet verantwoordelijk voor recente malariagevallen in de VS | AP News) waren de gevallen van malaria die onlangs in de Verenigde Staten zijn opgedoken NIET gerelateerd aan Bill Gates, zijn financiering van “muggenonderzoek” in verband met ziektepreventie (Gates-gefinancierd wereldmuggenprogramma doet Gain-of-Function onderzoek – The American Spectator – USA News en Politics), of Oxitec’s (een ander door Gates gesteund bedrijf) uitzetten van genetisch gemanipuleerde muggen gedurende de afgelopen jaren in Florida waar de uitbraken plaatsvonden. De AP heeft opgemerkt dat de Gates stichting het werk aan malaria en GMO-muggen financiert, maar stelt dat de financiering van Oxitec’s genetisch gemanipuleerde muggen die in Florida worden losgelaten geen modificaties bevat die verband houden met malaria en dat zij dus niet de oorzaak kunnen zijn, schrijft Tom Renz.

De AP heeft hier echt zijn huiswerk gedaan en ook Oxitec om commentaar gevraagd en opgemerkt dat zij zeiden dat het “wetenschappelijk onmogelijk” was dat zij iets met dit toeval te maken hadden. Blijkbaar gaat het genen bewerken in de Oxitec muggen (waar Gates niets mee te maken heeft) over het bestrijden van knokkelkoorts en het Zika virus en ze laten ook alleen mannelijke genetisch veranderde muggen los, dus dit kan duidelijk niets te maken hebben met de muggen waar elders aan gewerkt wordt en die tegen malaria vaccineren (hoewel deze muggen wel degelijk bestaan, zoals u kunt zien in dit verhaal van NPR – Waarom muggen de vaccinators waren in een nieuw malariavaccinonderzoek : Goats and Soda : NPR). Voor het geval iemand nog twijfels heeft, de AP sprak zelfs met een entomoloog van het Florida Medical Entomology Laboratory van de Universiteit van Florida en hij zei dat de Oxitec muggen “helemaal niets te maken hebben met malaria, en het is absurd om iets anders te beweren.

  Bill Gates: Mensen die zich verzetten tegen de "mRNA Tsunami" zullen worden uitgesloten van de samenleving

Nu u allemaal op de hoogte bent van Bill Gates en zijn steun voor genetisch veranderde muggen om “ziektes te bestrijden”, en de muggen met het malariavaccin, wil ik een paar belangrijke punten met u delen.

Ten eerste – wist u dat “ze” een mechanisme hebben ontwikkeld om mensen via muggen te vaccineren? Zoals hierboven vermeld, bestaan de muggen die als vliegende spuiten voor malariavaccins fungeren echt. Ik heb geen bewijs dat ze ergens zijn losgelaten, maar u geeft geen geld uit om zo’n product te ontwikkelen als u niet van plan bent om het te gebruiken. Dat leidt tot de vraag: hoe denkt Bill Gates geïnformeerde toestemming te krijgen van mensen die mogelijk gevaccineerd worden door vliegende spuiten? Zullen de muggen wettelijke documenten bij zich hebben met bijwerkingenlijsten en een plek om te ondertekenen voordat ze je bijten? Of misschien geeft hij gewoon niet om geïnformeerde toestemming… wie zal het zeggen?

Het tweede probleem dat ik zie, is dat het erop lijkt dat de man die overal muggenwerk financiert, de enige is die daadwerkelijk weet wat er gefinancierd wordt en waar. Ik vraag dit in alle oprechtheid, maar hoe weten wij, de mensen, welke GGO-muggen ons bijten en hoe weten we wat de impact van de bewerkte genen van de muggen is op de persoon die gebeten wordt? Dit is belangrijk omdat als de beten van de muggen genoeg materiaal in het lichaam van de gebeten persoon kunnen overbrengen om te vaccineren, hoe weten we dan wat de invloed van deze genmodificaties in het algemeen is? Misschien is er geen invloed, maar heeft iemand dit onderzocht of gaan we gewoon voor God spelen met genetica en hopen dat het geen gevolgen heeft?

  Video: Bill Gates zegt dat Europese energiecrisis "goed" is

Ik denk ook dat ik niet nalatig ben om erop te wijzen dat de factcheck en al het andere aan dit verhaal vereist dat we vertrouwen op wat “ze” ons vertellen. Ik suggereer niet dat Oxitec of Gates ooit zouden liegen, maar kunnen we het erover eens zijn dat zij in aanmerking komen als belanghebbende partijen? Of dat we niet te veel willekeurige gevallen van malaria in de VS hebben zien opduiken?

Vanuit een wetenschappelijk en bewijskundig perspectief kan ik het er zeker mee eens zijn dat we geen bewijs hebben dat Gates of Oxitec iets te maken hebben met de malariagevallen. Dat gezegd hebbende, is het niet triest dat de “samenzweringstheorieën” die op het internet rondzingen en die de AP probeert te ontkrachten, ALLE geloofwaardigheid hebben? Het vertrouwen in ons volksgezondheidsstelsel en de mensen die beweren het te verdedigen is verwoest. Ik geef toe dat ik niet kan bewijzen dat er een verband bestaat, maar ik begrijp volledig waarom mensen de vraag stellen. Verder denk ik dat we dit allemaal moeten gebruiken als een gelegenheid om de aandacht te vestigen op het idee dat mensen zoals Gates en onze federale regering tal van andere manieren CREËREN om mensen te vaccineren die de wet- en regelgeving inzake geïnformeerde toestemming volledig zouden negeren of omzeilen. Vaccins die door muggen worden overgebracht, overdraagbare vaccins via de voedselvoorziening (ik heb hier uitgebreid over geschreven, maar hier is nog een artikel – Onderzoekers willen eetbare mRNA-vaccins op basis van planten ontwikkelen (news-medical.net), en zelfs vaccins die worden geabsorbeerd wanneer u ademt (kort genoemd in dit artikel dat is gepubliceerd door NIH – Ontwikkeling en toedieningssystemen van mRNA-vaccins – PMC (nih.gov) worden allemaal gemaakt en zijn allemaal overdraagbaar zonder geïnformeerde toestemming.

  Goed nieuws: Bill Gates' Geo-engineering plan om de zon te blokkeren is (voorlopig) geschrapt

Het vertrouwen in de volksgezondheid is niet voor niets vernietigd. We hebben nu verantwoording en hervorming nodig om te beginnen met wat een decennialang proces van wederopbouw zal zijn.


Copyright © 2023 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

BILL GATES DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelStaat Moskou in brand nu het enorme netwerk van Prigozhin aan het licht komt?
Volgend artikelRellen in heel Frankrijk nu EU bezwijkt onder migranteninvasie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

 1. Het enige dat muggen “inspuiten” is een bloedverdunner want bloed is te dik om dat bloed te kunnen opzuigen en haar eitjes te fertiliseren (enkel vrouwtjesmuggen bijten). Het beetje verdunningszuur zuur dat rest veroorzaakt de jeukende zwelling. Lijkt me veel te weinig product om iemand te vaccineren. Meer dan enkele microben, bijvoorbeeld malaria, komen niet mee met die bloedverdunner. Van de ene patiënt naar de andere vliegen om overal wat te gaan steken doen muggen ook al niet, eens bloed gezogen gaan ze zitten verteren om dan eitjes te leggen.
  Het onderzoek ging over het uitzetten van steriele mannetjesmuggen en dat onderzoek is mislukt. Blijkt dat vrouwtjesmuggen blijven paren tot ze bevrucht zijn. En dan bloed gaan zuigen.
  Waar zit trouwens het businessmodel in gratis overdraagbare vaccins?

  • Het verdienmodel? Mensen die massaal ziek worden een “vaccin” aanpraten, ziekenhuisopnames, pillen, you name it. Muggen spuiten enkel een bloedverdunner in? Tuurlijk, wat is dan de reden dat ze massaal aan het experimenteren zijn met die muggen? Of jij bent de naïviteit zelve, een trol of een loopjochie van Gates en consorten.

  • goeie vraag: vraag je af wat het doel is…vaccineren is inspuiten, wat is het doel van de inspuiting….gratis is er niets…enkel de dood.

  • Binnenkort gaan ze het ook op lowlands doen, wel slim om dat pas aan te kondigen als alle tickets verkocht zijn. Je zult er maar heen gaan. Nee dank je.

 2. Het GROTE KWAAD OVER DE WERELD KOMT MOMENTEEL UIT ZEER VERSCHILLENDE HOEKEN.
  En de geest komt waarschijnlijk niet meer in de fles.

  We zien straat terrorisme, nu Frankrijk een tijdje geleden Nederland ( tijdens de avondklok )
  We zien REGERINGS dictatuur ( opkomend) ( boeren pesten en in andere landen weer andere zaken) Duitsland zonder gas….. gaat failliet, ( waarschijnlijk ) gevolg grote onrust…..en onze economie is sterk gekoppeld aan Duitsland!
  We zien structuren onstaan binnen organisaties die ongekozen de hele wereld bevolking hun WIL OPLEGGEN en dit combineren met ANGST EN DWANG.( pandemieën vaccinatie) WHO en WEF
  We zien een structuur ontstaan van totale onderworpenheid van de wereld bevolking aan reizen QR CODE ‘S invoeren. ( op voorstel van Rutte nog wel) ( hij kreeg een bedankbriefje van Klaus S)
  We zien OVERNAME VAN NATIONALE VERANTWOORDELIJKHEDEN❗️ ( met democratische instemming van de tweede kamer nog wel❗️) ( pandemie wet) DOOR INTERNATIONALE ONGEKOZEN ( WHO ) ORGANISATIES.
  We zien dat particuliere bedrijven MEER GELD BEZITTEN EN VERWERVEN PER JAAR dan de regeuliere regeringen van het land. ❗️( dit werkt corruptie en omkoping in de hand) ( farmaceuten ) ( Zuckerberg Musk, Blackrock enz enz enz ) ( begint hier in het klein ook) ( mondkapjes affaire)
  We zien wereld wijde Klimaat dictatuur. Met grote VERARMING VAN DE BEVOLKING.
  We zien voedsel vernietiging……… zeker hier in Nederland ( in Amerika zijn talloze voedsel verwerkende industriën afgebrand en duizenden koeien zijn plotseling dood neergevallen.)
  We zien een ONBEHEERSBARE OORLOG. In het “ avondland”
  We zien een ONBEHEERSBARE STROOM AAN ASIEL ZOEKERS, DIE NIET WETEN DAT HIER GROTE CHAOS HEERST.
  We zien opkomende landen die zich proberen aan de dictatuur van andere landen te onttrekken…. ( BRICS) ❗️

  We zien de leverantie en het winnen van fossiele brandstoffen STAGNEREN OF DOOR REGERINGEN VERBODEN WORDEN…

  DIT RIJTJE is verre van volledig‼️
  Het komt zomaar in mij op.
  We zijn op een kanteling in de wereld geschiedenis aangekomen.❗️
  We gaan een nieuw tijdperk tegemoed.
  Een / De grote verdrukking‼️❓

  • Nog een aanvulling op boven staand artikel.
   Bill Gates is en blijft een eugeneticus.,❗️Dit is hem met de paplepel ingegeven door zijn vader en familie❗️
   Deze “ aard van het beestje “ zal hij nooit verloochenen.
   Hij zal doorgaan met het modificeren van gevaarlijke ziekte kiemen totdat de wereld populatie is gereduceerd tot wat hij en de kliek wenst.
   Tenzij hij tot stoppen wordt gedwongen, maar door wie,, wie kan en zal deze man stoppen…… velen vinden dat er teveel mensen op deze AARDE zijn……
   En Geld is macht…… en daar zwemt hij in………
   Het met mRNA bespuiten van voedsel en via aerosolen mRNA in de atmosfeer brengen is met de chem trails een “ koud kunstjes.”
   Hoe hard we hier ook piepen of roepen, hij heeft geld, macht en lounche vrienden , kortom dit zal een kwade tijd worden…. Belangrijk is om het nieuws te volgen want dan zie je de ontwikkelingen min of meer aan komen, en er gaat gelukkig ook nog wel eens iets fout ten opzichte van zijn plannen….. ❗️
   Bijzonder in dit stukje is wel dat het ( de malaria ) in Florida gebeurde….. de staat die recalcitrant is en waar de ( behoudende ) Gouverneur Des Santos de scepter zwaait…… iets om over na te denken …. Toeval❓.

 3. Zou het niet zo kunnen zijn: via MUGGEN, VOEDSEL, WATER & LUCHT wordt een ZIEKTE afgeleverd
  en daarvoor MOET (=eis WHO, NL=pandemiewet) u zich laten vaccineren.

  In dat ‘vaccin’ krijgt u iets tegen die ziekte, niet definitief, want u moet natuurlijk wel blijven terugkomen, maar vooral waar het ècht om gaat:

  1) Grafeenoxide (antenne)
  icm
  2) CRISPER-CAS (programmeerbare nanopartikels gaan door bloedbaan barrière)…
  dan
  3) via 5G ‘internet of bodies’, dwz totale controle over het doen en laten van de mensheid, althans het deel dat slaafs meewerkt,
  4) die onwillige rest zsm dwingen of ‘door het putje’ afvoeren…

 4. Arts: dit is waarom je ver uit de buurt moet blijven van artsen

  In veel landen is de gezondheidszorg een puinhoop, zegt arts Suneel Dhand in een filmpje op social media. “Echt overal valt de gezondheidszorg uit elkaar.”

  Als mens doet hij er alles aan om de gezondheidszorg te vermijden. “Het lijkt misschien vreemd dat een arts dat zegt.”

  https://www.ninefornews.nl/arts-dit-is-waarom-je-ver-uit-de-buurt-moet-blijven-van-artsen/

  *
  Was reeds bekent en wel op Frontnieuws.>>> https://www.frontnieuws.com/crises-in-slovenie-klokkenluider-verpleegkundige-zegt-dat-politici-zoutoplossing-krijgen-in-plaats-van-mrna-prik/

  Het is nog erger: Duitse wetenschappers ontrafelen de duistere waarheid over de Pfizer-prik >>>

  https://www.ninefornews.nl/het-is-nog-erger-duitse-wetenschappers-ontrafelen-de-duistere-waarheid-over-de-pfizer-prik/

 5. Klamboes……

  Als elke persoon op aarde een klamboe kan krijgen rondom bed….dat eerst.
  Dat zou driekwart schelen.
  Tot die tijd hebben we te maken met vrouwelijke ongeïnformeerde poortwachtsters en beveiligers
  die zogenaamd hun werk doen.

  Na twintig jaar algemeen actievoeren weet ik zeker dat dit de ECHTE KWAAIEN op aarde zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in