Een blanke bokser won zaterdag een wedstrijd in Los Angeles door de zwarte tegenstander knock-out te slaan. Nu wordt de winnaar beschuldigd van racisme.

Backup:

De blanke YouTube-ster Jake Paul versloeg op zaterdagavond de voormalige NBA-ster Nate Robinson tijdens een bokswedstrijd in Los Angeles.

Paul klopte Robinson in de tweede ronde neer en hij bleef daarna enkele minuten op de mat liggen voordat hij eindelijk op kon staan.

Paul wordt nu door zwarten op social media beschuldigd van “racisme”.

Antiracisme-manie wordt steeds krankzinniger: deze bikinifoto “eigent zich vreemde cultuur toe”

  Zwarte BLM-aanhanger gearresteerd na het bewusteloos schoppen van een onschuldige blanke man
Vorig artikelBiden’s plan voor Amerikaanse blanke boeren: Koop hun land en geef het aan zwarten
Volgend artikelBijna de helft van de gewelddadige seksuele aanvallen in Italië wordt gepleegd door migranten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

  1. Volledige rassen scheiding dan maar in sport en wedstrijden.
    Is dat probleem ook weer opgelost.
    Ze vragen er zelf om. Hebben ze zelf nou niet door?

  2. Melaninisten hebben geen enkele vorm van zelfrespect. Ze laten hun gevoel van eigenwaarde 100% afhangen van blanken. Pas als zij een blanke van achter knock-out slaan, liefst met gebruik van een boksbeugel of baksteen of een blanke met een pistool doden of een weerloze winkelbediende (die gewoon werkt voor de kost) met hun sportschool-moves (waar hebben ze alle tijd voor hebben met hun bijstandsuitkering) met vooropgezette bedoelingen, want ze laten zich ook graag filmen door hun soortgenoten) kapot beuken, voelen ze zich een paar minuten goed over zichzelf. Daarna moeten ze weer drugged-up op rooftocht. Het zijn gevaarlijke dieren.

  3. Hopelijk worden de met het filmpje opgenomen bijhorende commentaren van zowel de zwarte (2) als de blanke (1) commentatoren veilig gesteld; deze getuigen namelijk op verbale wijze van het omgekeerde; van de werkelijkheid: ‘It’s a lifestyle.’
    So, howlers & haters, ‘When you can’t stand the heat, stay out of the kitchen !!’

  4. Wat is hier racistisch aan? Ten eerste komt die zwarte op hem af en probeert zijn tegenstander volledig in elkaar te slaan, jammer dan, hij krijgt zelf één stoot tijdens die aanval en gaat dan zelf knock out. Had Rocky in de film zichzelf dan ook helemaal knock out moeten laten beuken door Apollo Creed en Clubber Lang? Ik bedoel, in wat voor onzin wereld zijn we toch terecht gekomen?!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in