Dit zijn geen beelden die u zult zien op een staatsgesponsorde linkse propagandakanaal zoals de NOS, BBC of CNN. Er zijn twee dingen die Peking Joe worden opgedragen om “presidentieel” over te komen. Hij moet met een grote lach naar het publiek wijzen (dat gisteren in zoverre niet aanwezig was), alle politici moeten in de lucht wijzen als op een onzichtbare, zeldzame vogel – en dan moet hij lenig lijken door met zijn 78 jaar in een sukkeldrafje te lopen, een pijnlijke aanblik van een gerontocraat op de rand van een gebroken rug.

Backup:

Maar is hij, afgezien van twee of drie hersenbloedingen, echt gezond? Het antwoord op die vraag wordt geheim gehouden. Fawning media is ‘withholding information that the president is not well en Biden lifts travel ban on people from jihadi hotspots that he falsely described as ‘Muslim ban.

Joe Biden’s kankerzwendel: het opgehaalde geld ging naar salarissen, nul naar onderzoek

Eminent professor: mainstream media censureerden COVID-19 vroege behandelingsopties die dodental met 85% hadden kunnen verminderen

3 REACTIES

  1. Ja, iedere dag dat die kinderlikker aanblijft, heeft USA schade, economisch, financieel,in geloofwaardigheid, in moraal.
    Wordt ie er NIET uitgetrapt, dan is burgeroorlog niet helemaal denkbeeldig.

    Maar zelfs burgeroorlog is beter dan het aanblijven van die gek, die ook nog op porn hub staat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here