Tijdens het eerste debat van president Donald Trump en Joe Biden in de nacht Europese tijd van woensdag, sprak de Democratische kandidaat een zin uit die door velen onopgemerkt bleef, terwijl sommigen het onderschepten en probeerden te verduidelijken wat het eigenlijk was. Het is nu duidelijk dat Biden in het debat een islamitische uitdrukking gebruikte.

Sinds het debat is er op social media veel gediscussieerd over wat Biden werkelijk heeft gezegd.

“Enchilada”, “In juli”, “Volgende juli” of “Inshallah”?

Nadat niemand definitief tot een conclusie leek te komen, nam journaliste Asma Khalid contact op met het stafpersoneel van Joe Biden en kreeg bevestigd dat hij echt “Insjallah” had gezegd.

De uitdrukking is vertaald “Bij Gods wil’.

Joe Biden wil de president van de moslims worden

New York's Fifth Avenue na de rassenrellen

6 REACTIES

    • In the Sunni Koran zegt Allah duidelijk wel dezelfde te zijn voor alle mensen van het boek. de 3 monotheistische religies. In heel het Midden Oosten wordt God door christenen, moslims Allah genoemd. Overigens 1 van de 10.000 namen. De profeet Mohammed is overigens van Joodse afkomst en was getrouwd met twee joodse vrouwen en had een joodse zoon, die jong stierf. Overigens waren de bekeringen tot het Christendom gedwongen bekeringen, op straffe van martelingen en executie. Ze gingen gepaard met genocide op de Keltische stammen door de Romeinse Caesar, die zelf altijd trouw bleef aan zijn oude Romeinse Goden. Daarna werden de Keltilsch stammen gedwongen zich Germaanse stammen te noemen. Germania een kleine staat ten noorden van Parijs, door Caesar aan huurlingen gegeven. Op dit moment worden in Duitsland zelfs de Friezen gerekend tot de Germaanse Stammen, terwijl dat toch echt een apart volk is, die mogelijk van Frislandt, nog aanwezig op de Mercatormap, afkomstig waren. De eersten die aan alle Hollandse kusten woonden, maar ook zij kwamen van elders. de KJV is een veel later gemaakt menselijk construct ofwel Mindprogramma. Nu de basis van het geloof van de zwarte mensen die zich Black Hebrews are the True Israelites noemen. Heel veel onderzoek is al gedaan naar de tegenstellingen in de bijbel. Deels geschreven door de Joodse historicus Joseph Flavius.

  1. Biden kan dat niet gezegd hebben omdat Inshallah volledig uit context gebruikt zou zijn en moslims het nooit zo gebruiken. Vele malen opnieuw gespeeld maar ik kan niet opmaken wat hij wel gezegd heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here