Konstantinos Vathiotis

De voormalig Griekse universitair hoogleraar strafrecht aan de Democritus Universiteit van Thracië, Konstantinos Vathiotis, heeft de regering beschuldigd van doodslag met voorbedachten rade wegens de druk die zij uitoefent op de burgers om zich verplicht te laten vaccineren onder het dreigement dat anders hun sociale en economische leven wordt verwoest, bericht pronews.gr.

“Met de manier waarop de vaccinatie momenteel verloopt, zijn zij aansprakelijk voor doodslag met voorbedachten rade,” zegt hij.

“Als je massavaccinatie organiseert en er zijn bijwerkingen, waarop baseer je dan je overtuiging dat er geen doden zullen vallen? Zoals ik heb geschreven en mijn studenten heb geleerd, wanneer de dader de uitkomst voorziet en toch blijft handelen zonder zijn overtuiging te baseren op een objectieve basis, dan hebben we mogelijk doodslag met kwaad opzet”.

Verwijzend naar de verplichte COVID-19 vaccinaties die de Mitsotakis-regering wil opleggen, sprak Vathiotis van een gezondheidsdictatuur. “Het beginsel van de democratie werkt niet, de rechtsstaat is ingestort. We hebben de slechtst denkbare gezondheidsdictatuur. De dictatuur van ’67 was een speeltuin vergeleken met wat we nu meemaken,” aldus de jurist, die eraan toevoegde dat verplichte vaccinatie een “vernedering en degradatie van de mens” is.

Daarnaast deed Vathiotis een schokkende onthulling, waarin hij zei dat de aanklager van het hoger beroep, Georgios Tsironis, gezondheidsschade heeft opgelopen door bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin:


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Farmaceutische reus eigenaar weigert COVID vaccinatie: “Ik wil mijn DNA niet laten verknoeien”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikel“Discriminerend”: Eric Clapton dreigt concerten te annuleren op locaties die bewijs van inenting eisen
Volgend artikelNee, dit is geen satire of een scène uit een horrorfilm – Dit is Australië 2021
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. maar ja, wat doe je ertegen….rechtzaken duren jaren en de rechtbank is uiteindelijk slechts een verlengstuk van de regering…

  …zolang mensen het spel denken te kunnen winnen van de bank zijn ze naief. Je wint enkel van de bank door deze te beroven ofg over te nemen. En anders is het gewoon buigen en kruipen.

  …of je moet op een mooie namiddag een terras in een achtertuin binnen lopen en je niet zo favo politicus verzwaren, zoals in Duitsland ….dat zet de meeste zoden aan de dijk qua bewustwording…maar het is natuurlijk niety volgens de regels van de tegen partij.
  Hoewel….de staat moord in naam van zichzelf en U, klokkenluiders van defensie en journalisten die ergens uit een trein springen via een klein raampje kunnen dat beamen…

 2. Het zou werkelijk waardevol zijn als de schadelijders zich verenigen om anderen nu te behoeden: “we doen het voor jou”. En “samen” behoeden we anderen tegen de gifspuit en de schade die wij hebben ondervonden. En dan ook overal van die mooie posters met “samen” er op, en “we doen het voor opa”.

 3. Het probleem gaat verder dan dwang en een dode door vaccinazi.

  1.
  Dit gaat om injekties die in feite geen vaccins zijn maar gen therapie.

  2.
  Deze injekties zijn geen reguliere goedgekeurde medicijnen, maar experimentele producten.

  3.
  De veiligheid van deze injekties op korte termijn is inmiddels in beeld: deze is DRAMATISCH SLECHT!

  4.
  De veiligheid op langere termijn is formeel nog volledig onbekend, maar veel goed aangeschreven deskundigen waarschuwen voor extreem gevaarlijke gevolgen.

  5.
  De werkzaamheid is inmiddels redelijk in beeld.
  Uit de resultaten in Israël en Malta blijkt dat er geen sprake is van nuttige werkzaamheid.

  6.
  De leveranciers vinden zelf ook dat hun product niet voldoende werkzaam is en dringen aan op ‘boosters’.

  Dus zowel aan de zijde van het belang dat groot genoeg moet zijn om prikken te rechtvaardigen zit het ook aan de zijde van het risico fout, want dat risico moet acceptabel zijn in verhouding met het nut dat de injektie opleverde.

  Over alle fronten gaat het met deze GIFPRIKKEN mis. Het is veel te gevaarlijk, werkt niet en de officiële status van experimenteel gooit juridisch ook flink zand in de radars.

 4. Pas op met die boosters…. dat is niet om de efficientie van die gifspuit te ondersteunen. Die boosters zijn er om de rotzooi er weer in te spuiten. Omdat die rotzooi uiteindelijk opraakt, net als bij een chemische reactie. Dus dan moet je weer meer componenten er in spuiten zodat de chemische reactie weer op gang komt. Ook die boosters hebben niks te maken met “beschermen” tegen de eoa “griep”. Starks worden die boosters als heiligmakend verkocht, en trappen er weer veel mensen in. Neem dus aub geen gifspuit en ook geen gifbooster! Mensen zijn gewoon reageerbuisjes geworden voor het experiment dat hier uitgevoerd wordt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in