© EpicTop10.com (CC BY 2.0)

– Kinderen geadopteerd via Epstein. Als onderdeel van de machtsstrijd om de Verenigde Staten, daagt een beroemde advocaat nu de leider van het Hooggerechtshof van de Verenigde Staten uit met verkapte beschuldigingen van kinderseksmisdaden.

De leider van het Amerikaanse Hooggerechtshof John Roberts werd door president George W. Bush benoemd tot conservatieve rechter. Maar sindsdien heeft hij veel mensen verbaasd door altijd met links te stemmen over alle belangrijke kwesties.

De laatste keer dat dit gebeurde, was toen 20 deelstaten onder leiding van Texas de verkiezingsfraude in de kantelstaten aanklaagden.

Nu zijn er beschuldigingen tegen de opperrechter John Roberts die hem praktisch aanwijzen als een gechanteerde agent voor de Democraten verkiezingsfraude.

Het is de befaamde jurist Lin Wood die met de beschuldigingen komt. Volgens Wood zou de rechter samen met de veroordeelde celebrity pedofiel Jeffrey Epstein een illegale adoptie van twee kinderen hebben geregeld. Epstein zou in hechtenis zelfmoord hebben gepleegd toen de bewakingscamera’s uitvielen en de bewakers in slaap vielen.

Het doel van de beschuldigingen lijkt te zijn om te suggereren dat de opperrechter in het Hooggerechtshof onder chantage verkeert, of in een zodanige hachelijke situatie verkeert dat regelrechte afpersing niet nodig is om Roberts te laten stemmen zoals links wil.

Volgens Lin Wood hebben hooggeplaatste bronnen hem verteld dat Jeffrey Epstein nog leeft.

  Halfnaakte BLM-demonstrant probeert de politie aan te vallen voordat hij twee keer wordt doordrenkt met pepperspray

Jeffrey Epstein was een Amerikaanse financier en veelvuldig miljonair die zich jarenlang voordeed als fondsbeheerder. Epstein’s enige klant was miljardair Leslie Wexner, die onder andere Victoria’s Secret bezit. Wexner heeft zijn eigen stad gebouwd naast het belangrijkste vliegveld van de CIA in de Verenigde Staten, een vliegveld dat Epstein gebruikte voor zijn “Lolita Express” vluchten.

Jeffrey Epstein’s medeplichtige en cheffin van vermoedelijke illegale mensenhandel is de door president Trump aangehouden Ghislaine Maxwell. Ghislaine Maxwell is de dochter van de Sociaal Democraat, krantenmagnaat en spion Robert Maxwell, die in 1991 op mysterieuze wijze tijdens een vakantie voor de kust van Canarische Eilanden overboord viel van het luxe jacht de Lady Ghislaine en verdronk.

Na de dood van Robert Maxwell verhuisde Ghislaine Maxwell naar de Verenigde Staten en woonde in een appartement dat volgens The Times eigendom was van Clinton’s financier Lynn Forrester de Rotschild. Het was in verband met deze verhuizing dat Ghislaine Maxwell begon te werken met Jeffrey Epstein.

Epstein, Wexner, Maxwell en Rothschild zijn ook allemaal met elkaar verbonden door het Jodendom.

De rol van zakenvrouw Lynn Forrester de Rotschild in de Epstein-affaire wordt door de media grotendeels verdoezeld. Lynn Forrester de Rotschild is ingetrouwd met de Rothschild-clan via haar derde echtgenoot de 89-jarige Sir Evelyn de Rothschild, die ze via Henry Kissinger ontmoette op de Bilderberg-bijeenkomst in Schotland in 1998.

Lynn Forrester is in de media vooral bekend als de oprichtster van de corporatieve lobbyorganisaties “Inclusive Capitalism” en “Council for Inclusive Capitalism with the Vatican”, en is te vinden in Epstein’s “Black Book” en in de vluchtlogs. Volgens de New York Post was het Lynn Forrester die prins Andrew introduceerde bij Jeffrey Epstein.

  Hier laat de politie de demonstranten het Capitool binnen

Een artikel in de Daily Mail beweert ook dat het Lynn Forrester de Rothschild was die Bill Clinton aan Jeffrey Epstein introduceerde. Volgens de Washington Examiner bezochten Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell Bill Clinton in het Witte Huis toen hij president was, en vloog Bill Clinton 27 keer met Epstein’s CIA-linked “Lolita Express”, volgens de krant.

Ghislaine Maxwell was bovendien ook te gast op het huwelijk van zijn dochter Chelsea. Chelsea Clinton’s schoonvader via het huwelijk is de Russisch-Joodse Democratische  politicus Edward Mezvinsky, die werd opgesloten voor fraude en in de Amerikaanse media “One Man Crime Wave” werd genoemd. Ter verdediging in het proces beweerde de linkse politicus dat het een geestesziekte was die hem ertoe had gebracht andere mensen van ongeveer 10 miljoen euro te bedriegen.

Lynn Forrester de Rothschild zat een aantal jaren in de regering van Bill Clinton, en in een gepubliceerde brief bedankt Lynn Forrester Bill Clinton cryptisch voor een gesprek over “Jeffrey Epstein en valutastabilisatie”. Ten tijde van de oorlog in Georgië sponsorde Lynn Forrester vervolgens de meer oorlogszuchtige Hillary Clinton en John “Insane” McCain, tegen de meer vreedzame, door Soros gesteunde Barack Obama in de presidentsverkiezingen van 2008.

Volgens Wikileaks blijkt uit de gehackte e-mails van Hillary Clinton dat zowel Hillary Clinton als Tony Blair politici zijn die banden hebben met Lynn Forrester de Rothschild. Volgens een van de brieven verontschuldigt Hillary zich aan Lynn omdat zij Blair heeft “weggerukt”, en hem haastig als een loopjongen naar Israël heeft gestuurd, wiens leider “BB” moeilijk te behandelen lijkt.

  Democraten willen dat Trump wordt veroordeeld in politieke rechtszaak - waardoor hij niet meer kan kandideren in 2024

Lynn Forrester werkt nu onder andere voor Bronfman EL Rothschild LP. De miljardairsfamilie Bronfman is dezelfde waaraan de veroordeelde “sekscultusleider” Clare Bronfman toebehoort.

Met al deze verwikkelingen in het achterhoofd is het waarschijnlijk niet oneerlijk om te zeggen dat oorlog en pedofilie opvallend vaak zijn geassocieerd met veel van de linkse politici in de Epstein-sfeer.

De mysterieuze sterfgevallen rond Bill & Hillary Clinton – De volledige Clinton Dead Pool

Vorig artikelWHO: grotere pandemie dan Covid komt er aan
Volgend artikelHet model dat wordt gebruikt om Corona-lockdowns te rechtvaardigen is onjuist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Dan moet ie accuut vervangen worden.
    Zelfs met de schijn van…. is integeriteit niet meer geloofwaardig.

    Eruit en vervangen. Kan trumpnog net doen….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in