WHO: grotere pandemie dan Covid komt er aan

24

De Wereldgezondheidsorganisatie heeft gewaarschuwd dat er een ergere pandemie dan Covid ons zou kunnen te wachten staan en dat wat we tot nu toe in 2020 hebben gezien, “niet noodzakelijkerwijs de big one is”.

Met wereldwijde lockdowns, internationale ontmanteling van vrijheden, decimering van kleine bedrijven en de economie in het algemeen, is het moeilijk voor te stellen hoe het nog erger kan worden. Toch “voorspelt” de WHO dat dit heel goed het geval zou kunnen zijn.

Het hoofd van het WHO-noodprogramma, Dr. Mike Ryan, zei tijdens een mediale voorlichtingsbijeenkomst dat “deze pandemie zeer ernstig is geweest … het heeft elke uithoek van deze planeet getroffen. Maar dit is niet noodzakelijkerwijs de big one”.

“Dit is een wake-up call. We leren nu hoe we de dingen beter kunnen doen: wetenschap, logistiek, opleiding en bestuur, hoe we beter kunnen communiceren. Maar de planeet is kwetsbaar”, voegde Ryan eraan toe.

“We leven in een steeds complexere globale samenleving. Deze bedreigingen zullen blijven bestaan. Als er één ding is dat we uit deze pandemie moeten leren, met alle drama’s en verliezen van dien, dan is het wel dat we onze zaakjes op orde moeten krijgen. We moeten degenen die we hebben verloren, eren door elke dag beter te worden in wat we doen”, vervolgde hij.

Ryan verklaarde ook dat het virus ondanks het vaccin hardnekkig heersend zal worden en nooit meer zal verdwijnen.

Professor David Heymann, de voorzitter van de strategische en technische adviesgroep voor infectieuze gevaren van de WHO, voegde eraan toe dat “het erop lijkt dat de toekomst van SARS-CoV-2 [Covid-19] endemisch zal worden, net als vier andere menselijke Coronavirussen, en zal blijven muteren terwijl het zich voortplant in menselijke cellen, vooral in gebieden met intensere toelating”.

Elders tijdens de briefing zei WHO-wetenschapper Dr. Soumya Swaminathan dat het uitrollen van vaccins niet betekent dat sociale afstandelijkheid of het dragen van een mondkapje kan verdwijnen.

“Ik geloof niet dat we het bewijs hebben voor een van de vaccins om er zeker van te zijn dat het zal voorkomen dat mensen de infectie krijgen en zullen daarom nog steeds in staat zijn om deze door te geven”, zei Swaminathan.

De opmerkingen komen nadat Swaminathan reeds eerder had gewaarschuwd dat de restrictieve lockdownmaatregelen niet zullen ophouden tot “eind 2021” wanneer “bevolkingsimmuniteit” wordt bereikt.

“Het zal tot eind 2021 duren voordat we in sommige landen een bepaald niveau van bevolkingsimmuniteit beginnen te zien”, zei Swaminathan vorige week.

Reeds twee weken geleden heeft het International Institute for Democracy and Electoral Assistance (IDEA), gevestigd in Zweden, geconstateerd dat de meerderheid van de landen over de hele wereld Covid-gerelateerde restricties hebben ingevoerd die de vrijheden van hun burgers ernstig hebben uitgehold.

Uit het onderzoek is gebleken dat 61 procent van de landen gebruik heeft gemaakt van restricties “die vanuit het oogpunt van de democratie en de mensenrechten van belang waren”.

Deze beperkingen zijn in strijd met de democratische normen omdat ze ofwel onevenredig, illegaal, onbepaald of onnodig zijn in verhouding tot de bedreiging van de gezondheid, verklaarde de groep in haar rapport.

Als er een grotere pandemie komt, zoals de WHO belooft, dan is het duidelijk dat dergelijke erosies van de vrijheid nog verder zullen worden uitgebreid, als hetzelfde patroon wordt gevolgd.

Bill Gates zegt dat lockdowns moeten doorgaan tot in 2022

Vorig artikelAsielzoekers in Wenen laten op oudejaarsavond een spoor van vernieling achter
Volgend artikelBeschuldigingen tegen de opperrechter van het Amerikaanse Hooggerechtshof
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. De mensen bang blijven maken kunnen ze nog wel even volhouden zo.
  Dat hele Civic verhaaltjes werkte ook als een trein.
  Dus nou kan je ze alles wijs maken, zelf dat de boeman bestaat zouden ze nog geloven.

 2. Geloof mij, Rutte en al die anderen gaan er echt niet van leren. Alleen misbruiken. En Rutte gaat straks gewoon verder met de uitholling van de gezondheidszorg. Want het is te duur. Gek he als je bedenkt dat al die vluchtelingen gratis zorg krijgen. Tandheelkunde, trauma verwerking en andere ziektes en zeertes. Laat Brussel dat maar eens gaan betalen als ze zo graag willen dat wij die 95% nep vluchtelingen op moeten vangen.

 3. Ergo: gewoon niet gehoorzamen! Als niemand die prik haalt, valt het doek snel.

  Veel mensen weten wel dat het niet klopt, maar denken dat ze alleen staan omdat ze de msm volgen. Kritische websites zoals deze worden geblokt op google dus daar vinden ze ook geen tegengeluid.

  Er is niet veel voor nodig om de twijfelaars over de streep te trekken, we moeten ze alleen zien te bereiken. Het is aan ons om dat te doen en ze te wijzen op websites als deze. Twijfelaars moeten rexhtstreeks worden aangesproken.

  Gisteren sprak ik nog een taxichauffeur die in deze categorie viel. Hij wordt hard geraakt en vreest voor zijn inkomen en toekomst. Zo’n gesprek begint altijd met aftasten (aan welke kant sta jij?), maar nadat ik direct duidelijk maakte hoe ik erin sta ging hij snel mee. Hij lichtte helemaal op toen ik zei dat we niet moeten gehoorzamen. Samen staan we sterk.

  De machthebbers zijn met een paar duizend. Wij hebben op het oog weinig macht, met miljoenen zijn wij absoluut de sterkste! Als het momentum er is, hebben wij snel de macht weer terug.

  Help het momentum te creëeren en ga de straat op! Spreek wildvreemden aan, overtuig, laat ze weten dat we samen zijn, en vraag hen om ook de straat op te gaan en de olievlek te helpen verspreiden. Gehoorzaam niet!!

  • waarom doet de oppositie ( pvv fvd ) niks dan beetje marginaal aan de zijlijn wat kwaken ??? zij hebben de organisatorische ervaring én de achterban om snel demo’s op poten te zetten waarbij een paar honderdduizend man komen opdagen. tegen dergelijke grote groepen doet de politie niet veel tot niks, een beetje de boel in goede banen lijden, meer kunnen ze niet doen. kijk naar de demo’s tegen de kruisraketten in de jaren 80, georganiseerd door de linkse kerk. Kijk ook eens naar de boerenacties verleden jaar nog, de politiek werd lijkbleek toen ze die aantallen al zagen..afgezien van wat acties georganiseerd door viruswaanzin ( ik vertrouw dat dreadlock mannetje voor geen meter ) blijft het krekeltjesstil..ik blijf het zeggen: waarom doet onze zgn. oppositie niks…ik begin steeds meer te geloven dat wij een controlled opposition hebben.

   • Zolang de schapen op partijen stemmen als D666 en VVD, kan een FvD en PVV enkel van de zijlijn roepen.
    Als je dan ook nog de incompetentie van andere oppositie ziet, vrees ik dat we langzaam afzakken in een dictatuur.
    Maar 1 troost, de schapen krijgen waar ze voor gekozen hebben.

 4. De WHO doet zich voor als een organisatie die het beste meent met de bevolking. Het tegendeel is waar.
  In plaats dat ze met werkende oplossingen komen, zaaien ze nog meer met leugens en bangmakerij .
  Een organisatie die ontmanteld moet worden, net als de NWO en de VN. De elite die hun vertegenwoordigen hebben hun ziel verkocht aan de DUIVEL om méér bezittingen te krijgen, gewetenloze sukkels zijn het.

 5. Niemand is nog tevreden !!! Normaal ook als je ,je rekenschap geeft wat ze ons allemaal afnemen . Ze controleren ons precies alsof we een bende criminelen . En dat het zal helpen dat weet niemand .
  Hoog tijd dat we dat elite gespuis wegstemmen .
  Het enige wat ze kunnen is de mensen bang maken en bange mensen zijn makkelijk controleerbaar . Dat is waarschijnlijk de bedoeling . Zie maar het artikel van het WHO ….. voor volgende pandemie . Das gemakkelijk want ze zeggen zelf wanneer het een pandemie is

 6. De toekomst is aan u!

  De Verenigde Nazi’s WHO technocratische lakeien van Gates en consorten laten weten dat Corona het begin van een reeks virussen is. Het ene virus na het ander wordt straks door deze ongezondheidmaffia op ons losgelaten: dat is de toekomst die zij ons wensen.

  De vaccin industrie waakt vanaf heden over ons eeuwig ongezond blijven om types als Bill Gates tot de rijkste rijkaard aller tijden te maken. Heb dus maling aan diens knechten als de machiavellisten uit Den Haag. Kom in opstand tegen hun terreur.

  Laat u niet vergiftigen door geldharkersfirma’s als Pfizer BioNTech en misdadige grof geld hieraan verdiende ‘filantropen’ als Gates. Laat uw lichaam niet verwoesten door hun gif. Verbied uw huisarts uw medische gegevens te delen met derden die geen recht op inzage in uw medisch dossier hebben: een dictatoriale overheid.

  Zeg alle abonnementen van door die fascistische overheid gecontroleerde persslaven op. Neem een abonnement op Gezond Verstand, het enige blad dat een ander geluid laat horen. Wordt lid van Ongehoord Nederland, de enige omroep die de moed heeft als onafhankelijke pers zich tegen de overheidterreur te keren.

  Vrijwel de bijna totale rest van de pers kan de vuilnisbak in net als vrijwel de totale politiek van corrupte mensmisdadige partijen. Kom in opstand, vergeet verschillen, strijd voor de vrijheid van uw kinderen en kleinkinderen, verjaag de nieuwe nazi’s: hun terreur heeft al veel te lang geduurd.

  Zoniet dan staat straks de gek Gates als de grootse idioot van de wereld op een dan door zijn toedoen volledig verlate wereld te zingen: “Ik ben de rijkste man ter wereld met 1 miljoen miljard.” (1.000.000.000.000.000) And there’s nobody left to take me away, ha,ha, to the funny farm that doesn’t exist anymore, I’m all alone, I’m the champion of this empty world, ha. ha!

 7. De lockdown idioten hebben de smaak te pakken, een pracht middel om de bevolking te onderdrukken (de meesten onnozelaars trappen erin).
  De dictators roeren zich weer, als we niet ingrijpen verliezen we onze vrijheid !!!

  • Met dit laffe volk hebben we al verloren.
   Niemand durft buiten ze smoel open te trekken uit angst voor mekaar en de omgeving.
   Ik was vandaag in de winkel met mijn anti vaccin pet op en moet je ze dan eens vuil zien kijken.
   Wat mij betreft is het wel duidelijk hoe de nederige burger erover denkt.
   Echt, ik geef het op dat het ooit nog goed komt hier met dit volk.

   • Niet rutte, deze regering, het RVIM of het WHO zijn je grootste vijanden in dit covid verhaal.
    Maar je omgeving die er om smeekt om zo behandeld te worden omdat ze het geloven.
    Als we morgen massaal zeggen, krijg de tyfus maar maar met je masker en je vaccin, dan is het afgelopen.
    Het is de bereidheid en gewilligheid om er aan mee te doen van dit volk wat ze allemaal bedenken.

 8. Bla bla bla DOE IETS!
  Ok.
  Gaat naar buiten en doet “iets”:

  Politie komt acuut, ID graag! niet? Boete!
  U demonstreerde? Boete!
  U ging niet weg op eerste aanvraag? Boete!
  U draagt geen masker. Boete!
  U houdt geen afstand. Boete!
  U heeft grote mond. Boete!
  Etcccc

  Wat wordt je geacht als normaal burger te doen?
  Een serie boetes op te lopen die bij niet kunnen betalen meteen omgezet worden in een gijzeling?

  Ga je pogen een groep mensen te organiseren?
  Ook dan zal aandacht van justitie je ten deel vallen.
  Staat er ineens een peloton opgefokte kaalkoppen in je huis….

  Ga je geweld plegen?

  Zit je meteen vast tussen t mocrogespuis in de bajes…

  Ik zou graag wat meer werkbare voorbeelden willen van verzet.

 9. Euhmmm…… Even een domme vraag…”Hoe weet de WHO dan dat er een zwaardere pendemie aankomt ? ” Hebben ze die soms OOK zelf ge-CRE-EERD ?? Ik bedoel , zulke BS kun je alleen voorspellen , wanneer je ZELF deelneemt aan de CREATIE er van !!!

 10. Laten we eerlijk zijn, als individuele burgers kunnen we niets uitrichten tegen het onderdrukkende rutte-regime en zij knechtjes in wespenpakjes met knuppels.

  Samen pakken en je gaat wegens opruiing de bak in.

  Ga je alleen ertegen in? Wappie, alu-hoedje etccc.

  Doe je niks? Ben je een vieze lafaard.

 11. Dit zg nieuwe virus is ook weer gepland! Laat jr toch niet voor de vek houden, ze blojven aan de gang tot ze de totale macht over de wereld hebben! Ageda 21-30! Het vaccin is om de bevolking te verzwakken, die immigranten worden puur ingezet om ons te onderdrukken, mocht er een burgeroorlog uitbreken! Maar ach ik ben een facist , rasciist en complotdenker maar let maar eens op, wat er de komende jaren gaat gebeuren!

 12. Dat zogenaamd protesteren van het volk, gebeurt enkel op het scherm van hun computer. Verder komen ze meestal niet. Dat was 20 jaar terug al zo, het is en blijft ieder voor zich. Samen ergens tegen zijn is één ding, maar een daadwerkelijk fysieke actie is voor vele toch een stap te ver. Zelfs je familie en je vaste vriendenkring laten het meestal afweten. Zij zijn wel als eerste bij jou, als er iets te halen valt, maar niet als het andersom is. Dan verzinnen ze van alles om er onderuit te komen. Als de tijd rijp is dat ook zij voor het vuurpeloton staan, dan verraden ze iedereen met alle gemak, zo lang zij de dans maar kunnen ontspringen. Van dat soort mensen zijn er in Nederland meer dan 90%. Maar die zorgen er helaas voor dat die andere 10% het zelfde lot moeten ondergaan tegen hun wil. Tegenwoordig is het niet anders, ze confronteren met de harde realiteit heeft zelfs geen zin, zij steken liever hun kop in het zand. Omdat ze het niet willen horen of zien of je wordt door hun beschuldigd van alles en nog wat. Ik heb mondkapjes van panty’s gemaakt, waar je fatsoenlijk door kunt ademen, zelfs dat baart zelfs bij diverse medeburgers al zorgen. Want het mondkapje is doorschijnend. Dan zie je al dat het hopeloos is bij vele angstig gemaakte laag I.Q. medeburgers. Want hoe lager het I.Q., hoe volgzamer de mens is. Dat heeft niets met opleiding te maken. Wie een lage I.Q. heeft, is veel meer geneigd om alles aan te nemen wat hun vertelt wordt. Deze mensen kunnen veelal prima uit een boek of van presentatie leren. Die denken daar niet zelf over na, van hoe en wat, die nemen het aan als waarheid. Alles zelf onderzoeken en doen, doen enkel de autodidacten. Maar die hebben meestal een I.Q. van 120 of meer en helaas is dat maar een zeer kleine groep van de samenleving. Die kunnen het tij niet keren voor de massa, maar er wordt wel jacht op hen gemaakt door de criminele omgekochte overheden. Omdat zij een eventuele bedreiging kunnen vormen voor hen. Want de realistische waarheid mag vooral niet bekent worden bij de massa. Terwijl het notenbenen gewoon letterlijk op internet zwart op wit geschreven is, die voor iedereen gewoon leesbaar is.

 13. Nog geen 2% zal het vaccin weigeren in dit land, waaronder ondergetekende, 68 jaar en 13 x operaties en toch krijgen de eugenetica-lovers een sterke Fuck You van mij!. Ik ben nooit een angsthaas geweest, zeker niet voor een flutvirus als covid-19, ineengedraaid door de nazi-Fauci in een Amerikaans labo genaamd fort Derksen, dan naar China gebracht omdat Obama er niets mee te maken wou hebben, en ook Trump de zogenaamde verlosser heeft de ‘gains of function terug toegelaten in 2017, weliswaar beperkt. Trump was/is nooit een ‘Savior’ geweest..Trump is gewoon een prominent lid van de oligarchen-pedo club, zo is het nu eenmaal! Dr Kary Mullis heeft ons verwittigd wie Fauci in werkelijkheid was, Mullis was de uitvinder van de PCR test en ga eens luisteren naar zijn interview over Fauci (staat op Odysee.com)! Dus lijdzaam zich laten doodspuiten is er voor mij niet bij, in tegenstelling van wat velen denken is dit nog maar het begin. Ik ben echt stomverbaasd van de zwakheid van dit volk…de leeuw moest niet getemd worden, hij had immers nooit tanden!

  • En waarom denk jij dat maar bij 2% zal blijven die het weigert.
   Zelf denk dat het er veel meer. Misschien wel 20%
   Ik geloof helemaal niets meer wat er in de media staat over de hoeveelheid aan slachtoffers.
   Over alles liegen ze hier.
   Over de besmettingen, over de doden, over echt alles.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in