Impeachment procedure tegen Joe Biden aangekondigd

3

Het Republikeinse parlementslid Marjorie Taylor Greene (Georgia) heeft op donderdag aangekondigd dat ze een dag na zijn inauguratie een impeachment zal indienen tegen de verkozen president Joe Biden.

Greene zei dat de reden voor de impeachment de zakelijke banden van Biden en zijn zoon Hunter Biden met de Communistische Partij van China en Oekraïne zijn.

“We moeten ervoor zorgen dat onze leiders verantwoordelijk worden gehouden. Wij kunnen geen president van de Verenigde Staten tolereren die bereid is de macht van het presidentiële ambt te misbruiken en die gekocht kan worden door buitenlandse regeringen, door Chinese en Oekraïense energiebedrijven. Dus op 21 januari, ga ik een impeachment indienen tegen Joe Biden”, zegt Greene tegen Newsmax TV.

De aankondiging kwam slechts enkele uren nadat de Democraten in het Huis van Afgevaardigden stemden om president Donald Trump voor de tweede keer  te beschuldigen.

“Op 21 januari dien ik een impeachment in tegen de verkozen president Joe Biden. 75 miljoen Amerikanen zijn deze inactiviteit beu. Het is tijd om kleur te bekennen. Ik ben er trots op de stem van de gemarginaliseerde Republikeinse kiezers te zijn”, tweet Greene.

Joe Biden omgekocht door de Chinezen

  Nog meer Amerikaanse IC-verpleegkundigen slaan alarm over "overweldigend" aantal hartaanvallen, bloedstolsels en beroertes
Vorig artikelBelgië: migrantengezin valt fastfoodmedewerkers aan wegens ontbrekende dipsaus
Volgend artikelDe EU keurt insecten goed als voedsel voor de mens
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

3 REACTIES

  1. Ik heb zo’n voorgevoel, dat Trump eigenlijk wel blij mag zijn, dat niet hij maar deze Jan Klaasen de nieuwe president is geworden. Want de Amerikanen zijn ontevreden; De VS overheid is vergeven van de corruptie (zoals ook hier); 2021 wordt een jaar van chaos…!

  2. Trump heeft maar twee mogelijkheden: staat van beleg, en impeachment van Biden. Bij het laatste kan ook fraude bij verkiezingen gemeld worden; zodat eindelijk een gecontroleerde hertelling kan plaatsvinden.

    jezus wat een gezijk!
    En van dat CNN wordt je helemaal ziek. Die onkennen in alle toonaarden de fraude; zitten te balken over rechts geweld–BLM en Antifa kennen ze blijkbaar niet, en zwarten zijn niet crimineel maar superieur aan blank ras

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in