Standup komiek Heather McDonald is zaterdagavond tijdens een show in Tempe, Arizona, in elkaar gestort en heeft haar schedel gebroken. De 51-jarige was bezig met haar tweede grap over ingeënt zijn toen ze viel, aldus TMZ:

“Ooggetuigen vertellen TMZ … dat de voormalige ‘Chelsea Lately’-ster aan het hoofd stond van de uitverkochte show, toen ze haar tweede grap maakte … “Ik ben gevaccineerd, dubbel gevaccineerd, geboosterd … en griepprik en gordelroosprik en heb nog geen COVID gekregen en Jezus houdt het meest van mij.”

Zodra ze die grap had gemaakt, zakte ze in elkaar en sloeg met haar hoofd op de grond. Iedereen dacht eerst dat het onderdeel van de act was, maar dat was niet zo. Ze was bij bewustzijn, maar alles was duidelijk niet in orde. Een ambulancebroeder en een verpleegster zaten toevallig in het publiek… ze snelden het podium op om eerste hulp te verlenen,” schrijft Thecovidworld.com.

Backup:

De 51-jarige ging naar haar Instagram om fans vanuit het ziekenhuis toe te spreken:

“Zo, ik ben op de eerste hulp, ik zie er raar uit. Oh mijn God, het spijt me zo, zo, zo, zo erg.

“Ik viel flauw op het podium, ik kwam op, ik deed één grap en ik voelde me zo duizelig. Je kan mijn oog zien, ik viel op mijn oog. Oh mijn God, ik kan niet geloven dat dit gebeurd is, ik voel me zo verschrikkelijk dat ze iedereen moesten vertellen te vertrekken en dan de tweede show te annuleren.”

  Australische legerveteraan: 3 van de 24.000 gevaccineerde kinderen in het stadion zijn nu dood!

Mcdonald voegde eraan toe:

“Ik ben nog nooit in mijn leven flauwgevallen.”

Haar schoonzus, die in het publiek zat, bracht haar naar het ziekenhuis, waar ze verschillende onderzoeken onderging, waaronder een CT-scan. Waardoor ze flauwviel blijft onduidelijk.

De komiek vertelde TMZ dat ze “nooit COVID heeft gehad” en dat ze volledig is gevaccineerd en geboosterd.

McDonald’s reis naar de eerste hulp komt slechts een dag nadat collega-komiek Chelsea Handler, die ook volledig is gevaccineerd, werd opgenomen in het ziekenhuis met een niet nader genoemde medische aandoening. Handler was gedwongen om twee van haar shows in Oregon, genaamd “Vaccinated and Horny Tour”, uit te stellen.

U kunt de videoboodschap van Mcdonald vanuit haar ziekenhuisbed hier bekijken:


Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Australische vrouw neemt tweede Pfizer mRNA-injectie ondanks ernstige bijwerkingen van de eerste, lijdt nu aan oncontroleerbare stuiptrekkingen, auto-immuunproblemenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHoe het allemaal in elkaar past: Covid, 5G, Nanotech en Transhumanisme
Volgend artikel59-jarige hypergevaccineerde Coronahysterica wordt tot waanzin gedreven door ongevaccineerde echtgenoot
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ook al is ze volledig gedigitaliseerd, lijkt er niet op dat ze gaat slagen als GMO. En als standup comedian blijft ze ook niet overeind.

 2. Zij behoord tot de groep artiesten die zich ook medeplichtig heeft gemaakt aan het moorden van volk en land zij heeft gekregen waar ze recht op had voor mij had ze dood mogen zijn.

 3. Het meest erge is nog dat je bijna gedwongen wordt de 3 injecties te nemen en de verantwoordelijkheid ligt alleen en dan ook helemaal alleen bij jezelf. Niet de Overheid, niet de producent van het vaccin, niet de huisarts, niet de specialist, niet de immunoloog(nooit geweten dat die bestond) niet de toediener van het vaccin, maar jij bent en blijft verantwoordelijk. Vreemd toch dat een rechter min of meer verplichte vaccinatie niet verbiedt.

  • Opmerkelijk punt, maar hoe wordt je precies bijna gedwongen? Je hoeft geen derde spuit te halen. Je hoefde niet eens een 1e spuit te halen. Bedoel je met “bijna gedwongen” het feit dat er zoveel druk op iedereen staat om die spuiten te nemen? En dat ze druk op elkaar zetten de spuiten te nemen? Het lijkt mij dat de meeste mensen zwichten onder druk, zoniet angst. Maar nu is het gewoon druk; sociale druk die uitgeoefend wordt door elkaar en op elkaar. Inderdaad, verplichting is niet eens nodig…

    • Geleuter. Werken kan je overal. Waar ik in Z EU woon is minimum loon ongeveer € 10,60 en dat is het type werk waar een werkgever om een prikbewijsje zou kunnen vragen. Ga je grasmaaien bij lui die dat niet (meer) zelf willen of kunnen doen, schuift dat tussen de 20 en 25 euro per uur met daar bovenop afdracht door deze werkgever van sociale lasten als deze het werk officieel wil houden, en niemand die dan over prikjes zeurt. Verdien je in 4, 5 uurtjes meer dan waar minimum loon betaald en gezeken wordt.

   • Helemaal mee eens Immortal.
    Je bent en blijft idd altijd vrij om niet te bezwijken onder angst, ‘sociale druk/kuddegedrag’.
    Moet je je van de werkgever laten injecteren?
    Laat hem een juridisch goed onderbouwde verklaring tekenen dat hij/zij moet opdraaien voor alle (gezondheids)schade die eventueel voortvloeit uit het nemen van deze injecties.
    De werkgever zal dan echt nog wel een nachtje gaan slapen over wat betreft het zogenaamd creëren van een veilige werkomgeving.
    Verplicht de overheid het nemen van deze injecties?
    Prima, geen boetes betalen en blijven procederen totdat de overheid er letterlijk en figuurlijk schijtziek van wordt.
    Als de meesten dat in Oostenrijk gaan doen zullen ze het bureaucratisch gezien heel druk krijgen en heeft de vaccinatieplicht meer kosten dan baten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in