© wirestock / Freepik

Gewoonlijk sterven de mensen meestal in de lente en de herfst. Nu schijnen de meeste sterfgevallen voor te komen na booster-vaccinaties. De leeftijd bij overlijden daalt aanzienlijk. Oudere mensen overleven de vaccinatie vaak niet. De eigenaresse van een begrafenisonderneming doet verslag van haar waarnemingen en doet een beroep op iedereen om zich grondig te informeren over de mogelijke bijwerkingen, voordat men zich een vaccinatie tegen Covid-19 laat toedienen.

Marlies Spuhler kijkt terug op vele jaren beroepservaring. Met de invoering van de Covid-19 vaccinatie veranderde haar dagelijkse gang van zaken aanzienlijk. Zo worden nu bijvoorbeeld veel mensen onder de zestig dood in bed gevonden – plotseling en onverwacht overleden. Observaties in verpleeghuizen maken het ook mogelijk overeenkomstige conclusies te trekken. De onderneemster is ervan overtuigd: de inenting tegen Covid-19 is gevaarlijk en kost mensenlevens. Terwijl de overgrote meerderheid van de familieleden en artsen geen enkel verband wil erkennen tussen de “vaccinatie” en de dood van de betrokkene, vallen de analyses van huisarts Dr. Sonja Reitz samen met de waarnemingen van Spuhler. Ook voor haar lijdt het geen twijfel dat de nu duidelijk zichtbare oversterfte terug te voeren is op de Covid-vaccinatie, waarbij de booster-vaccinaties van bijzonder belang zijn.© wirestock / Freepik

Zie de opmerkingen van de begrafenisondernemer van 19 maart 2022 op het Telegramkanaal Mutigmacher of hier in het artikel:

Hieronder volgt de toespraak in getranscribeerde vorm:

Oudere mensen overleven vaccinatie vaak niet

Hallo, Landau! Mijn naam is Marlies Spuhler. Wij hebben al vijftien jaar onze eigen begrafenisonderneming in Bellheim, en natuurlijk hebben wij de laatste twee jaar dingen waargenomen die niet noodzakelijkerwijs allemaal zo normaal zijn. Ik zou u graag van het begin af aan willen vertellen hoe het geweest is. Toen twee jaar geleden plotseling in het nieuws kwam dat er een nieuw, gevaarlijk virus in China was en zo, waren de mensen natuurlijk ongerust. En toen gebeurde er gewoon van alles. Wij hebben intussen ook Corona gehad, wij zijn gezond, er was geen inenting en wij wisten niet dat het dat was. Uit ons T-celonderzoek bleek dat wij gewoon immuun zijn.

  Israëli's gaan de straat op nadat ze te horen hebben gekregen dat er MEER vaccinaties nodig zijn om als "volledig gevaccineerd" te worden beschouwd

Precies. In het hele jaar 2020 was er helemaal niets te merken, echt helemaal niets. Het enige wat ons opviel was dat wanneer wij overledenen uit het ziekenhuis haalden, zij allemaal een vermelding hadden “gestorven met of door Corona”. De mensen die thuis stierven hadden deze vermelding niet. Dus. Dat is één ding. Zoals ik al zei, was er niets buitengewoons aan het sterftecijfer. Totdat de vaccinatie kwam. Zij begonnen te vaccineren en ik weet niet hoe vaak wij in de steden in de verpleeghuizen waren of überhaupt – bejaarden overleefden de vaccinatie vaak niet.

De overledenen, die aan Corona of met Corona sterven, worden in een overledenenzak verpakt en wij mogen vaak geen hygiënische verzorging geven, omdat er gewoon geen plaats is. Wij hebben zelf geen hygiënekamer, wij moeten die in het ziekenhuis of op het kerkhof gebruiken en dat is gewoon niet wat wij willen. Afscheid nemen van familieleden is ook verboden. Zodra het stempel “Corona” op de kist staat, is het afgelopen. De familieleden mogen er niet meer bij, zij mogen niet – ik weet het niet. Al zouden wij de juiste verzorging kunnen doen, dan zou er zelfs geen gevaar zijn. Maar de autoriteiten, de gemeentehuizen, de begraafplaatsautoriteiten, die willen dat gewoon niet.

Familieleden en dokters zien het verband niet

Over de sterftegolf. Vroeger stierven de meeste mensen in de lente en de herfst. Nu is het bij ons zo dat ongeveer twee of drie weken na de booster de meeste sterfgevallen optreden. Als u erover wilt lezen: op DESTATIS, bijvoorbeeld, hadden wij in kalenderweek 48 – een oversterfte van 28 procent onder de mensen van 10 tot 59 jaar. De leeftijd bij overlijden daalt duidelijk. Wij hebben veel mysterieuze sterfgevallen bij mensen onder de zestig, die plotseling en onverwacht dood in bed liggen. Helaas moet ik ook zeggen dat veel familieleden het verband met vaccinatie niet kunnen zien. Artsen zien het ook niet altijd. Zij raden de familieleden aan door te gaan met de vaccinatie. Wij hebben al sterfgevallen gehad waarbij op de overlijdensakte stond: overlijden ten gevolge van de derde Corona-vaccinatie. Op de personen wordt dan autopsie verricht, alleen de doodsoorzaak wordt vastgesteld, maar niet het verband met de vaccinatie. Daarvoor zou men bijvoorbeeld naar de Artsen voor Opheldering moeten gaan. Zij hebben speciale ziektebeelden. Als u daar de autopsie bestelt, zullen ze het verband met de inenting echt vaststellen.

  Bizar gedrag Duitse minister van Volksgezondheid zorgt voor opschudding in social media

Veel meer jongere overledenen dan gewoonlijk

Wat kan ik u nog meer vertellen? Ik denk dat dit de belangrijkste dingen zijn. Ik heb erg met ze te doen. Ik moet steeds meer rouwgesprekken met ouders voeren. Ouders zijn ook mensen die al tachtig zijn en door hun kinderen worden begraven, of hun kinderen die al zestig zijn. Maar zo is het meestal niet. Wij hebben – dat is op het ogenblik precies omgedraaid. Gewoonlijk zijn de mensen die moeten gaan oud. En nu hebben wij veel, veel meer jonge mensen en dat doet echt veel pijn, want er zijn ook jongere mensen zoals ik. En dan moet je ook nog zorgen voor broers en zussen, ouders, kleinkinderen, nichten, neven en nichten en dat is eigenlijk best een slechte situatie voor ons begrafenisondernemers. En voor mij, of voor ons als gezin, zullen wij, na de waarnemingen die wij hebben kunnen doen, ons in geen geval laten inenten. En ik kan iedereen alleen maar aanraden om dat te doen: als u deze stap moet nemen wegens druk of wat dan ook – informeer u! Dit spul is gevaarlijk, ja. Het kost levens en veel van onze vrienden zijn ziek en willen het niet zien. Ik kan dus alleen maar een beroep doen op iedereen: blijf de straat op gaan, vecht voor uw vrijheid! Vecht voor de toekomst, voor onze kinderen! Ja. Dat is eigenlijk alles wat ik te zeggen heb.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Britse begrafenisondernemer: Er is een toename van 600% in trombotische sterfgevallen dit jaar – “Het bloed verandert in lijm”Volg Frontnieuws op Telegram

  Microbioloog verklaart de effecten van COVID injectie - "Ik voorspel dat we uiteindelijk massale ziektes en sterfgevallen gaan zien onder mensen die normaal gesproken een prachtig leven voor zich zouden hebben"
Vorig artikelKlimaat Lockdown: Globalisten misbruiken olieprijspieken om grotere bevolkingsrestricties door te drukken met “10-puntenplan” dat een reisverbod inhoudt
Volgend artikelDuits bord: Geen vluchtelingenhulp voor blanken
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in