Kent u dat gelukkige gevoel wanneer alles gaat zoals u wilt? Alles loopt op rolletjes? U heeft een fijne roes? Nou, als u zich zo voelt, behoort u zeker niet tot de heersende elite van Oekraïne. Na de Russische overwinning in Soledar heerst er in Kiev een ware chaos, schrijft Larry Jonson.

Laten we beginnen met het nieuws dat iemand (of een groep mensen) de drie belangrijkste ambtenaren van de Oekraïense inlichtingendienst heeft vermoord – de minister van Binnenlandse Zaken van Oekraïne Denis Monastyrsky, zijn eerste plaatsvervanger Jevgeni Enin en de staatssecretaris van het ministerie van Binnenlandse Zaken Joeri Loebkovitsj. Wacht even (zullen sommigen zeggen), we weten niet of dit een mechanisch defect of een fout van de piloot was. Inderdaad, nog geen definitieve conclusies. Maar een ooggetuige geïnterviewd door een van de Kievse media beweerde:

dat de helikopter met aan boord de leiding van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne in de lucht draaide en brandde vóór de botsing. – https://t.me/c/1840140143/126

Als die getuige een nauwkeurig verslag geeft, is het hoogst onwaarschijnlijk dat de vuurbal in de lucht werd veroorzaakt door een fout van de piloot of een mechanisch defect. Dit klinkt zeker als een luchtdoelraket, zoals een door de VS geleverde Stinger die op de zwarte markt opdook. Hier is een van de geruchten die in Oekraïne de ronde doen. Het dook op kort nadat de helikopter was neergestort in een kleuterschool, met dank aan iemand met de nom de plume, Hacker DPR Joker:

Ik zal u allemaal, mijn trouwe volgelingen, vertellen wat er vandaag in Brovary is gebeurd. De minister van Binnenlandse Zaken van Oekraïne wist al lang dat de leiding van het ministerie van Defensie westerse wapens verhandelde, die in de vorm van hulp naar Oekraïne kwamen, ten gunste van derde landen, en dat dit proces rechtstreeks werd overzien door het hoofd van de GUR, Budanov. Overigens is deze informatie al ergens opgedoken.

De leiding van het ministerie van Binnenlandse Zaken wilde haar deel en begon gegevens te verzamelen via haar structurele eenheden, die zich bezighouden met inlichtingen en bewaking. Daardoor slaagden ze erin bewijsmateriaal te verkrijgen en begonnen ze te chanteren. De militaire bazen beloofden de politieleiding een deel en de eerste tranche werd betaald. Maar het was zinloos en onrendabel om verder te betalen.

Bovendien zette de brutaliteit van de minister van Binnenlandse Zaken, die zijn hoofd in de verkeerde plaats had gestoken, de militaire leiding onder druk. En nu was de dag aangebroken waarop de jongens van de GUR hun vaardigheden konden tonen. Maar dat is nog niet alles. De toestemming hiervoor werd persoonlijk gegeven door Yermak, die ook op de hoogte is van het geheim van de opper narcistische clown, Zelensky.

Het belangrijkste punt voor Hacker DPR Joker is dat het hoofd van Interne Zaken, Monastyrsky, onafhankelijk was van de president, het leger en de inlichtingendienst (d.w.z. de SBU). Omdat Monastyrsky de leiding heeft over de nationale politie van Oekraïne, waren hij en zijn ondergeschikten in een positie om vuil te verzamelen over de illegale activiteiten van Zelensky of het leger en konden zij dat gebruiken als “pressiemiddel” (aka chantage) om geld of concessies los te krijgen.

  Schokkend document: Hoe de VS de oorlog en energiecrisis in Europa plande

Dat is ten minste een mogelijkheid die moet worden overwogen. Wat mij opvalt, is dat u het equivalent van de FBI-directeur, de adjunct-directeur van de FBI en de procureur-generaal allemaal aan boord van hetzelfde vliegtuig waren. Waarom? Wat was hun bestemming en waarom zaten ze alle drie op dezelfde helikopter? Normale veiligheidsprocedures zouden de drie mannen uit elkaar houden om dit scenario te voorkomen. Ik kan niet uitsluiten dat een Russisch Spetznaz-team een aanslag heeft gepleegd. Ongeacht wie het gedaan heeft, heeft dit enorme onrust veroorzaakt binnen Zelensky’s regering.

Op zijn minst zal dit de argwaan bij de politie, het leger en de inlichtingendienst verscherpen. Warme, donzige gevoelens zijn er niet.

Oleksii Arestovych

Aan dit alles ging de gedwongen verwijdering vooraf van Oleksii Arestovych, een voormalige Oekraïense inlichtingenofficier die tot afgelopen weekend de strategische communicatie voor Zelensky leidde. Arestovych maakte de fout de waarheid te vertellen over een raketaanval op een flatgebouw in Dnepropetrovsk. Volgens Arestovych gaat het om een verdwaalde Oekraïense raket. Hij zei dat het geen Russische was. Whoops!!! Dat is verboten. Niet alleen werd hij ontslagen (naar verluidt probeerde hij ontslag te nemen), maar zijn naam dook vandaag op de Oekraïense hitlijst voor vijanden van Oekraïne. Dat klopt. Na een jaar trouw leugens vertellen voor Zelensky, zegt hij iets waars en voor je het weet heeft hij een doelwit voor executie op zijn rug.

Niet veel goed nieuws in Oekraïne, behalve dat de Verenigde Staten en Europa beloven meer wapens te sturen naar het belegerde Oekraïense leger. Ik denk eigenlijk dat de Russen hier blijer mee zijn dan Oekraïne. Het doet me denken aan een scène uit Game of Thrones waarin Tyrion Lannister muiters bedankt voor een onverwacht cadeau:

  Stichting van George Clooney gaat arrestatiebevel aanvragen voor journalisten die aardige dingen over Rusland zeggen


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Oorlog in het Oekraïense presidentschap – Arestovich: Zelensky is een volslagen idioot – Hij vernietigde het land met zijn wetten en verklaarde de oorlog aan het christendom! (Video)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel435.897.435.897 vrij rondzwervende spike-eiwitmoleculen na COVID vaccin booster – Hun harten zullen NOOIT volledig herstellen van het “vaccin”
Volgend artikelPoetin: Ruslands overwinning in Oekraïne is onvermijdelijk
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. “Begint de Oekraïense elite elkaar op te eten?”

  Ja ik denk het wel, in het licht gezien dat een belangrijk strategisch gelegen dorp Kleshcheevka, dat in de buurt van Artyomovsk (Bakhmut) ligt, onder onze controle is gekomen.

  “We kunnen gerust zeggen dat de nederzetting Kleshcheevka, een van de belangrijke buitenwijken van Bakhmut, volledig onder controle is gekomen van Wagner PMC-eenheden.

  Ook de helicopter crash gaf mij ogenblikkelijk aan dat het een fals flag Operation is van het Joodse commando centrum waar Zelensky de orders nog steed uitdeelt.

  GUR tegen het Ministerie van Binnenlandse Zaken: die de helikopter boven Brovary vernietigde
  Handel in NAVO-wapens en controle op smokkel – die de crash van een helikopter veroorzaakte met aan boord de top van het Ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne.

  Het Telegram-kanaal “Joker DPR”, dat herhaaldelijk het reilen en zeilen van de top van het Kiev-regime heeft onthuld, inclusief veel smerige geheimen van de strijdkrachten van Oekraïne, gaf commentaar op de noodtoestand van gisteren, waarin de hele top van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne overleden.

  ‘Ik zal jullie allemaal antwoorden, mijn trouwe volgelingen, wat er vandaag in Brovary is gebeurd.

  De minister van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Oekraïne weet al lang dat de leiding van het ministerie van Defensie westerse wapens verkoopt die naar Oekraïne komen in de vorm van hulp aan derde landen, en dit proces staat rechtstreeks onder toezicht van het hoofd van de belangrijkste inlichtingendienst Budanov. Overigens is deze informatie al ergens opgedoken.

  https://rusvesna.su/news/1674106387

  https://rusvesna.su/news/1674115361

 2. “Wapens zijn de weg naar vrede”: NAVO-topman Stoltenberg voert druk op Duitsland om tanks te laten leveren verder op.

  En ik die dacht dat deze oorlogsstoker zijn job had ingeruild voor een zakkenvullende job bij de centrale bank van Noorwegen, niet dus.

  Het was de eerste gedachte die bij mij opkwam toen ik het nieuws van de neergestorte helikopter las. Hoe lang gaat het duren voor:
  1.- er een onderzoekscommissie gaat aangesteld worden? Wat ik nog logisch zou vinden maar:
  2.- Het besluit zal zijn dat Rusland die helikopter uit de lucht geschoten zal hebben?

  Met in gedachten het opblazen van de Nordstream pijpleiding, de ukkie-raket die op Pools grondgebied terecht kwam en het appartementsgebouw dat de Russen ‘moedwillig’ zouden aangevallen hebben, met het verwijderen van Arestovych tot gevolg omdat hij het narratief van Kiev in vraag durfde stellen.

  De ‘gebeurtenissen’ (wat ik omschrijf als false flags) zullen elkaar nu in ijltempo opvolgen wat ook mogelijks de verklaring is voor de verhoogde activiteit aan westerse zijde. Men is naarstig naar het punt aan het werken om westerse boots on the ground te ‘rechtvaardigen’ omdat een nakend offensief van Russische zijde steeds dichter bijkomt en de ukkie’s/westen er duidelijk schrik voor hebben en er geen verweer tegen zullen hebben.

  • en de russen blijven rustig het westen word nerveus en schijten hun broekvol ze krijgen de russen niet gek de ukkies en de NAVO worden langzaam vermorzeld de USA bestaat niet meer kaput

 3. Allemaal Aannames ,
  Komt deze bij , er zat niemand van strategische betekenis in die helicopter.
  past in het plaatje celebraties, hoax

  ‘suddenly dead’ en ✈️ ….. 🏝

 4. 3 mensen tegelijk… terwijl zoiets vanwege risico in een normaal land niet zou gebeuren. Misschien zaten ze niet vrijwillig bij elkaar in die helicopter

 5. Dit is wat je wilt als tegenstander. Het was door president Poetin al eerder benoemd, ingrijpen van binnen uit. Geen helden maken van mensen die verre van heldhaftig optreden af staan.
  Hommeles tussen eigen mensen. Als het eenmaal gaat schuiven, gaat het wankelen en uiteindelijk instorten. Bakhmut eo is te belangrijk voor Oekraïne om te verliezen. Onderlinge frustraties, ruzies, elkaars vijanden worden en hopelijk gaan uiteindelijk de stinkenden putten open. Met haat regeren is zo verkeerd en vernietigend naar je eigen land. Persoonlijk bang om heel veel verzwegen barbaarse onmenselijke praktijken. Uit menselijk oogpunt, laat het zo snel mogelijk stoppen.
  Natuurlijk gaat de beschuldigende vinger naar Rusland terwijl zij rustig kunnen blijven toekijken.

 6. Soiyed green ik begin wel met andere ogen naar mijn buurmeissie te kijken.

  Dan krijgen we staatsregels: rijken mooie jonge meiden; armen bejaarde vluchtelingen.
  —————————-
  Maar die helicopter: natuurlijk was dat absoluut geen ongeluk.
  Misschien eentje die de Snuiver net welgevallig was; of opruimen van getuigen.

  Maar een simpel ongeluk? 100% ongeloofwaardig

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in