EU-burgers die niet onbewust insecten willen eten, moeten bijzonder voorzichtig zijn: de EU-Commissie heeft al vier soorten insecten in verschillende vormen goedgekeurd als “eetbare insecten”, bericht Freewestmedia.com.

De meest recente goedkeuring dateert van 5 januari: na meelwormen, sprinkhanen en krekels mag voortaan ook de graankever worden gebruikt als ingrediënt in voedingsmiddelen als brood, soepen, pasta, snacks, pindakaas en chocoladeproducten.

De meelworm kreeg in juni 2021 de eerste goedkeuring voor een zogenaamd “eetbaar insect”: de uitvoeringsverordening 2021/822 van de EU-Commissie heeft het in de handel brengen van gedroogde larven van Tenebrio molitor (meelkever) als “nieuw voedingsmiddel” goedgekeurd.

De SAS EAP Group uit Frankrijk heeft de aanvraag ingediend en mag de meelworm in de Unie in de handel brengen. Hij mag afzonderlijk of met een maximumgehalte van 10 gram worden verkocht in eiwitproducten, koekjes, gerechten op basis van peulvruchten en deegwaren.

Als insecten worden gebruikt, moet op de verpakking van het levensmiddel worden vermeld dat de consumptie ervan allergische reacties kan veroorzaken bij mensen met bekende allergieën voor schaal- en weekdieren en producten daarvan en voor huisstofmijt.

In november 2021 werd het tweede “eetbare insect” goedgekeurd bij Uitvoeringsverordening 2021/1975 : “Fair Insects BV” uit Nederland mag sindsdien ingevroren, gedroogde en gepoederde Locusta migratoria (treksprinkhanen) in de EU op de markt brengen.

Afhankelijk van de vorm van verwerking, kunnen de sprinkhanen worden gebruikt als ingrediënten in verschillende maximumhoeveelheden in de producten zoals verwerkte aardappelproducten; gerechten op basis van peulvruchten en producten op basis van deegwaren, vleesvervanging, soepen en soepconcentraten, peulvruchten en groenten in blikken/potten, salades, bierachtige dranken, alcoholische drankenmixen, chocoladeproducten, bevroren gefermenteerde producten op basis van melk, gezouten vleeswaren.

  We hadden vrienden zonder Facebook

Sinds 2022 respectievelijk 2023 is de huiskrekel (Acheta domesticus) toegestaan in verschillende vormen van verwerking. Uitvoeringsverordening 2022/188 staat het gebruik in bevroren, gedroogde en poedervorm toe. De aanvraag kwam wederom van “Fair Insects BV”. De huiskrekel mag, net als sprinkhanen, worden gebruikt in soortgelijke levensmiddelen.

Sinds 3 januari mag het Vietnamese bedrijf “Cricket One Co. Ltd” krachtens uitvoeringsverordening 2023/5 ook “gedeeltelijk ontvet poeder van Acheta domesticus” in de EU mogen verkopen. Mogelijk getroffen levensmiddelen zijn meergranenbrood en -broodjes, crackers en broodstengels, mueslirepen, droge voormengsels voor bakkerijen, koekjes, pastaproducten en nog veel meer.

Het uitvoeringsbesluit 2023/58 van 5 januari staat “Ynsect NL BV” uit Nederland toe om larven van Alphitobius diaperinus (graanschimmelkever) in bevroren, pasteuze, gedroogde en poedervorm als nieuw levensmiddel aan EU-burgers te verstrekken. De lijst van levensmiddelencategorieën waarin de larven mogen worden gebruikt als ingrediënt in de meeste verwerkte levensmiddelen.

 • Graanreep
 • Brood en broodjes
 • Verwerkte granen en ontbijtgranen
 • Pap
 • Premixen (droog) voor bakkerijproducten
 • Gedroogde producten van pasta
 • Gevulde producten van pasta
 • Weipoeder
 • Soepen
 • Gerechten op basis van granen, pasta
 • Gerechten op basis van pizza
 • Pasta
 • Snacks
 • Chips
 • Crackers en broodstengels
 • Pindakaas
 • Kant-en-klare hartige sandwiches
 • Vleesbereidingen
 • Vleesanalogen
 • Melk en melkproductanalogen
 • Chocolade producten
 • Voedingssupplementen zoals gedefinieerd in Richtlijn 2002/46/EG voor volwassenen

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Terwijl het volk geacht wordt insecten te eten, eten de elites van de G20 de duurste steaks ter wereldVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin: Ruslands overwinning in Oekraïne is onvermijdelijk
Volgend artikelHet dystopische plan van de WHO voor de wereld moet worden gestopt; het is tijd om de WHO en de VN te verlaten, zegt Australische senator
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

102 REACTIES

  • Heb ik al jaren.
   Net als ik geen artsen of ziekenhuizen meer vertrouw. Net zo goed vertrouw ik het eten uit supermarkten.

   Eet koolhydraat arm en volle producten en eet vet vlees en scharreleieren.

   Na mijn hart infarct ben ik zo gaan eten en heb mij nooit zo goed gevoeld.

   Dokter zullen aan mij niets verdienen.

    • Nou, bij mij leggen ze nog steeds goed. 7 kippen en 6 eieren per dag.
     Maar mijn kippen lopen lekker buiten en krijgen tortelduiven voer dus geen meel.

    • Onze kippies leggen braaf iederedag een eitje. Wat wel kan dat is dat je kippies ouder dan 2 jaar zijn. Sommige rassen leggen dan bijna niets meer.

    • Ik las ergens, ik weet niet meer waar, dat eieren de schade van de spike eiwitten voorkomen! Dat zou een verklaring kunnen zijn. Maar ook dat we alleen nog insecten mogen eten en geen natuurlijke veilige producten zoals vlees en gevogelte. Zogenaamde “vogelgriep”, dan kunnen de kippen geruimd worden, en nu las ik ook dat ineens koeien de griep kunnen krijgen, dus hup een Mrna griepprik erin! Worden de ongeprikten toch nog geprikt
     En laten we wel zijn, we hebben vlees nodig ( sorry vegetariers)
     Gek word je ervan!

     • Beste Mensen

      Als men de Wereld wil verbeteren redden
      Dan begint men bij Zichzelf
      Als men lijken wil verorberen als mens zijnde
      Mensen zijn hierbij de enigste wezens dieren die bezeten zijn door het Ego ik
      Waar moet men dan als eerst in gaan snijden ?
      En doet het een beetje pijn ?
      Nou hak dan in een keer dat deel af
      Smakelijk eten met antibioticum erbij om de aangerichte verwondingen te helen
      Overblijvende een gehandicapt persoon
      Veel plezier

      Dank U

   • Hoezo niet? Als je je eigen dieren houd en die geef je eten uit je moestuin is het naar mij idee gewoon veilig als je je zaad ook door houd. Ze heb ik een melk geit die gezond eten krijgt en zo heb ik ook mijn eigen melk straks als hij jonge geitjes krijgt. Zo heb ik straks ook eigen boter en dus ook vetten die je nodig hebt.

    • gelukkig hadden wij thuis nog een eigen moestuin kippen en konijnen die mij vader goed verzorde dus we hadden nog rein voedsel maar natuurlijk niet alles konden we zelf telen en dergeleijke maar in de vorige eeuw waren er nog geen koeiers en kon je een kilo zout of suiker nog kopen in een kruideniers winkel waar alles nog los verkocht werd vandaag de dag is alles in een productie fabriek samengesteld Er is wel een keuringdienst van waren maar een goede knoeier komt altijd er door de mazen van de samenstelling Bovendien de wereld is niet meer in staat om de overbevolking te voeden met puur natuurlijk voedsel want als je ziet hoeveel pesteieden over gespoten worden om voedsel te telen dan vaag jje je af hoe kan het zijn dat mens en dieren dit nog kunnen overleven Vandaar dat de mens zichzelf vernietigd als ze het natuur evenwicht verstoren om te overleven

   • Zoals ster al zei: hoezo niet?
    Ik heb al jaren mijn eigen moestuin, die ik jaarlijks heb uitgebreid en waarmee ik ons gezin volledig van eigen groente kan voorzien. Ja, uiteraard wel wat minder variatie dan de supermarkt aanbiedt, maar meer dan genoeg om te eten, in te maken en te drogen.
    Ook eigen fruit. Eigen kippen en konijnen. Nu aan het kijken naar eigen bijen en misschien op den duur een paaar geiten.

    • Ja en daarom is de jeugd niet meer in staat om hun eigen voedsel te telen omdat er geen plaats meer is in het overbevolkt Nederland en zichzelf te bedruipen Ze worden in leven gehouden door pillen spuiten en poeders omdat er geen natuurlijk voedsel meer voorhanden is Rutte denkt van wel en stopt overal in gaten en kieren asielzoekers die de bevolking nog doen groeien En denkt dat Nederland groter is dan rusland,,,,,, de debiel en zijn meelopers!!!!!!!!!!

    • Hoezo “overbevolking”? De gehele wereldbevolking past in Alaska, waarbij IEDERE mens 100 vierkante meter ter beschikking heeft. Dat is dus niet per huishouding, maar per MENS. Dan heeft een gezin met 3 kinderen dus 500 vierkante meters!

     • Beste Mensen.

      Men hoort zelf na te denken
      Een mens leeft niet van lucht alleen
      Een mens heeft de grootste behoefte om onnodig veel schade aan te richten
      En meer Nagatieven in hun Zogenaamde positieven

      Dank U

   • Klopt. Heel goed gezien. Mensen die dat zeggen zijn vreselijk naïef en hebben waarschijnlijk geen idee van het werk dat een paar bloemkolen en een dikke pastinaak vereist.

   • Vroeger aten de mensen elke dag wel een ei maar de mensen hebben inmiddels het verstand van een ei helaas, normalen mensen zijn er niet meer veel en ik vraag mij af wie is er nou eerder geboren het ei of de domme mens. Maar wij hebben toch ook zo een keuring van waren diens die letten op de veiligheid van het voedsel daar worden zij goed voor betaald en gisteren heb ik toevallig een stukje gelezen over huis krekels dat die ook al in bijna alle producten zijn toegestaan en vanaf vandaag eten wij nu al, de mensen een kort ademhaling van kunnen krijgen en zonder een bericht gewoon doen ze verder waar ze goed in zijn het volk vermoorden.

  • Ja allerhoogste tijd en dat met elkaar !
   We kunnen dat alleen voor elkaar krijgen als we grotendeels wakker zijn en elkaar helpen .
   Anders zijn we verkocht ( ik hoop het NOG NIET !!! )
   Hier heet het Tauschhandel maar op het Nederlands weet ik het niet .
   Er is een groot voorbeeld , waar ze dat gedaan hebben in de tweede Wereldoorlog.
   Een klein Dorp/ Stadje namens WOERGL IN TIROL ,daar kunnen we een voorbeeld aan nemen.
   Het had namelijk gefunctioneerd, maar werd dan verboden !!!

   • Ik spreek elke dag domme mensen en als ik vraag ga je stemmen in maart dan is hun antwoord, of je nou door de kat of de hond wordt gebeten daar weten zij nog niet eens het verschil in en dat zeg genoeg hoe dom ze zijn zij worden niet voor niets de onnozele genoemd.

 1. Dus bijna de hele voedselketen gaat naar de haaien! Als vuistregel hanteer ik: alle insecten, behalve sprinkhanen. Verder wil ik erbij gezegd hebben, dat ik er op tegen ben insecten aan te bieden als voedsel, het is walgelijk. In een eerder artikel heb ik een medische bron aangehaald, waarom het zo slecht voor de gezondheid is. Sta mij toe iets uit de bijbel te citeren. ‘Volgens de Wet waren sprinkhanen reine dieren en mochten ze gegeten worden (Le 11:21, 22).’ Sorry voor diegenen die niets met de bijbel hebben. Toch kan het een houvast bieden, want de wetenschap is niet altijd betrouwbaar. Hopelijk gaan er rechtschapen medici opstaan die een tegengeluid gaan bieden.

  • Beste Mensen

   Wetende dat de oude voorgangers Bijbels exact op dezelfde manier inelkaar is gezet door de toenmalige regeerders met hun listen van toen
   als nu word gezinspeeld op de aanstaande Corona Bijbel door de nu regeerders met hun listen van Nu ???
   En de domme massa moet maar alles slikken en steeds maar weer ja en amen zeggen

   Als kind zijnde werden toen en worden Nu de kinderen gedwongen op scholen gebrainwashed gehersenspoeld met de paplepel ingegoten met al die valsheden in geschriften
   En eenmaal groot gegroeid naderhand is dat valse van toen de echte en de waarheid van Nu en de valsheden van Nu de waarheden in de komende tijden
   Begrijpt men het een beetje ??
   Nee hè ?

   https://youtu.be/xcm8K_bSWuA

   Luister maar naar een echte Molukker die Nederlanders de dichte slaap ogen probeert wakker te openen
   Maar er zitten ook Marokkanen en andere etnische groepen in het parlemen kabinet die het maar al te graag willen dat de Hollanders maar lekker door gaan liggen te snurken slapen
   Heel mooi
   En die genieperige sniekie Hollander Rutte grijnst in de hersenen
   Die geniet
   Hoor z’n hersenen zingend kraken ….krrrr
   Waar twee Leeuwen vechten om een prooi
   Daar komt een Hyena en vlucht ermee
   Hihi …..

   Hun allen hebben het aan het verkeerde eind
   De waarheid is heel hard en doet heel veel pijn als men het weet
   Dus blijf maar lekker door modderen
   Met de zogenaamde bijeenkomsten om tot een zogenaamde oplossing te komen
   Heel spijtig

   Dank U

   • Ringo je schrijft “Wetende dat de oude voorgangers Bijbels exact op dezelfde manier inelkaar is gezet door de toenmalige regeerders met hun listen van toen
    als nu word gezinspeeld op de aanstaande Corona Bijbel door de nu regeerders met hun listen van Nu ???”
    Iig 1 die het ziet,…

  • Het is geen echte onderbouwde mening zelfs een beetje dom geeft Rutte een vinger en hij neemt alle boeren hun grond en waar komt ons eten vandaan, net nog niet van de maan.

 2. Wat een walgelijke club is het ook die EU, ik zie graag alle leden zachtjes wiegend in de wind aan een boom hangen. Bij stevige trek voor ik ze dan wel wat maden al vraag ik me af of ze wel willen kannibaliseren…

  Het is toch ook te gek voor woorden dat alle voedselproducenten hiermee in gaan en de mensen die er werken…. Iemand moet toch denken dat dit niet kan zomaar.

  Goed, tot zover het dromen, ook de medici die nu wel beter weten gaan gewoon door. Tijd voor grote stappen en dan maar een parallelle samenleving waar vlees, groenten en producten gewoon zuiver zijn. Ik geef zo alles op uit deze samenleving voor rust en zelfredzaamheid.

  Wie o wie heeft voldoende grond waar ik mag wonen, verbouwen en bouwen?
  Waar kunnen we met gelijk gestemden iets anders opbouwen en dit vaarwel zeggen?

  Hoe kunnen we elkaar eindelijk vinden zonder dat dit gekaapt is door trollen van de overheid?

  • Ik heb Niet echt wat tegen insecten maar wil Daar wel bewust voor kiezen. In het huidige voedsel zit Al genoeg narigheid zoals kleur en smaakstoffen die er Niet in horen. Het is gewoon zaak om te kijken waar we zuiver voedsel kunnen vinden , die bedrijven zijn er.

   • Niet echt….ze lachen zich dood bij de WEF en Bilderbergbende.
    De plebs moeten insecten eten en zij eten het duurste vlees ever. Je bent knettergek als je meedoet aan deze idioterie.

  • Je kunt klein beginnen in je achtertuin als je die hebt. Een paar kippen en wat groenten zorgen voor best wel wat opbrengst. (Ook op een balkon kan je best wel wat kweken in bakken en muur ‘ornamenten”. Het internet staat vol met ideeen. Kippen word lastiger.)
   Wat ik doe is de kippen in de winter vrij laten scharrelen, ze eten onkruidzaden, bemesten de tuin en houden de grond luchtig. In de lente, als het seizoen begint gaan ze in hun ruime ren. Daar krijgen ze dan graan en bladafval van moestuin. Ik krijg daarvoor eitjes en gezelschap in ruil.
   Je zou daarin een stapje verder kunnen gaan dan ik (vooralsnog), en de kippen eitjes laten uitbroeden. De haantjes eindigen dan in de vriezer, of beter leer je je haantjes op een andere manier conserveren. De kippen gebruik je voor de leg of ook om te eten. Zo heb je vlees en eitjes.

   Mocht je een plek vinden, dan houdt ik me echter warm aanbevolen!

   • Fanny,wil heel graag kippen houden maar t probleem is de ondergrond.Komen er geen vliegen af op mijn grasveld ook al spray ik het dagelijks?Ik heb een tuin van 20 meter lang dus ik KAN.mAAR VIND T ZO MOEILIJK INFO TE VINDEN OVER DE ONDERGRONG.Can you help me.Of denk ik dat t erger is dan t is?

    • Vliegen zijn onderdeel van het ecosysteem. Kippepoeo is helaas een vervelende. Bv voor compostwormen en de moestuin te hoge concentratir ammoniak. Niet teveel dieren op een oppervlak is een begin

    • Zoals Ab ook al zegt, voldoende ruimte per kip en begin vooral niet te groot. Lees je in over welk ras voor jou geschikt is. (ik heb slechte ervaringen met de ‘gewone’ legkippen). Vliegen komen overigens af op de verse poep, dus in de ren zelf.
     Trek een stuk gras weg, ergens achterin met wat beschutting en een nachthok, schep wat grond af (en vervang het als je met gif hebt gespoten). Eventueel kan je wat kipvriendelijke struiken planten, maar verwacht er niet teveel van. Kippen zijn slopers^^

     In het nachthok zit bij mij stro (geen hooi, dat eten ze en daarvan kan hun krop verstopt raken) maar je kan ook denken aan hennepvezel of zaagsel.

     Kijk eens op het kippenforum, daar is heel wat info te vinden. Over huisvesting,voer, veiligheid, ziekten en verzorging.

     Een moestuin kan prachtig in bloei staan, groeit als kool, en is het m.i waard je grasveld voor in te ruilen 😉

  • In Amsterdam West in Lutkemeerpolder kun je een klein lapje grond pachten (“doe het zelf voedselvoorziening land”). Vorig jaar kostte het geloof ik 700 euro per jaar. Daar kun je het ganse jaar groente verbouwen en als je geen tijd / zin hebt om het zelf te doen kun je daarnaast bij de biologische boerderij de groenten gewoon kopen. Ik snap nog steeds niet waarom mensen niet de moeite nemen om hun groente rechtstreeks bij de boer te halen.

 3. Sprinkhanen en o.a. krekels ( geleedpotigen) bevatten chitine( is een polysacharide) en is volgens het voedingscentrum een beetje giftig en wordt in verschillende studies in verband gebracht met het ontwikkelen van kankers.

  Eet smakelijk 😉

 4. Dat wordt de supermarkt voortaan overslaan en het graan e.d. in de hele korrel bestellen. Want in poeders kunnen ze van alles toevoegen. De meeste consumenten weten dat niet en het interesseert hen niet, die hebben meer van baat het niet, deert het niet. Met de huidige geur/kleur en smaakstoffen kan de voedingsindustrie alle laagwaardige en oneetbare stoffen zo laten uitzien en smaken alsof het hoogwaardig voedsel is. Dat gebeurt al decennia. Zoals margarine wat puur vergif voor ons is. Door vloeibare plantaardige olie in te kunnen dikken, komen met dat proces transvetten in vrij. Transvetten lijken voor ons lichaam op verzadigd vet, waar wij mensen onze celwanden van maken bij vervang van de oude cellen. Maar deze transvetten zijn poreus en zal de nieuwe cel direct vernietigen. probleem is, dat die cel dan nooit meer aangemaakt wordt. Daar we miljarden cellen per dag aanmaken in ons lichaam, is dit een hele kwalijke zaak. Nu met insecten in zijn geheel toe te willen voegen aan al onze voeding. Zal dit net zo rampzalig zijn voor ons lichaam. In het skelet van insecten zit een giftige stof wat de mens niet kan verteren en zal ophopen in ons lichaam, wat weer kanker en andere ziektes kan veroorzaken. De voedingsindustrie is allang een gifmenger geworden, omdat de ingrediënten steeds maar zo goedkoop mogelijk moeten zijn voor hun producten, om zo zoveel mogelijk winst te kunnen behalen voor de aandeelhouders. Het probleem in alle sectoren zijn de kortzichtige en hebzuchtige aandeelhouders, die overal maximale winsten willen behalen. Zo hebben ze alles al in de markt vercommercialiseerd, om overal geld aan te kunnen verdienen. De bevolkingen hebben zij al gedegradeerd tot slaven en worden al verhandeld op de beurzen. Alle winst is voor hen en alle verliezen worden afgewimpeld op de slaven.

  • Je bedoelt dat de slaven dat met BELASTINGGELD betalen en hun Bunkers vullen ?
   Dat is toch al duizenden jaren zo , die hebben ons altijd voor HUN PER-SONAL gehouden .( hun eigendom )
   En de mensen denken nog steeds dat ze vrij zijn dat waren we noch nooit.
   Het wordt tijd de we ons bevrijden en de anderen in-opgesloten worden hoogste tijd .

 5. Met sprinkhanen kan ik nog leven, maar de rest is er met mensonterende intenties. Gelukkig gaat dit extreem backfiren.

  Amerikaanse shit laat men hier massaal links liggen. Alleen al de gedachte dat er GMO in zit is genoeg voor ons Nederlanders en Vlamingen om de shit gewoon te laten staan.

  Onze eigen bauern en voedselindustrie zijn top-dog! Zelfs de Duitse is al gaar. Frans is nog best oké, waar het voedsel betreft. Ben voorts zeker niet anti-Duits. Maar vreten is niet hun forté.

  Zodra de generieke media komt programmeren dat er overal aarsmaden in zitten zullen mensen niet alleen die producten laten liggen, maar zelfs het hele merk dat product X überhaupt heeft vermarkt boycotten.

  Die 10% modekopers is het snel beu. Dit gaat zo’n enorm verlies draaien! Vervolgens het bekende riedeltje natuurlijk. Extreemrechts complot bladiebla daardoor Joe Vaxxie geen aarsmaden eten.

  Denk ook aan vega-voeder. Toen de koef-hoax van start ging kocht iedereen de supermarkten leeg behalve vega. Red Pill momentje voor velen.

  Ik steek er mijn hand voor in ’t vuur; NL’ers laten insectenbeten staan. Zelfs bij twijfel. Het gaat zo ver dat bedrijven expliciet gaan aangeven dat het insectenbestanddelenvrij is.

  Dit hele insectending wordt een slag die wij glorievol gaan winnen!

  • Ga toch weg met je met sprinkhanen kan ik leven. De elite lacht zich dood dat de plebs insecten moeten (vr) eten. Echtze liggen in een deuk. Dan zijn er idioten die het nog doen ook. Man man man.

  • Volgens Marcel Dicke, entomoloog (insectkundige) aan de universiteit van het Nederlandse Wageningen, eten we, zonder dat we dat weten, gemiddeld 500 gram insecten per jaar. ‘Ze zitten overal in, in tomatensoep, chocolade, noem maar op. Ooeps 🤔
   https://www.nieuwsblad.be/cnt/gkf2qd5qm
   Als je eten naar sprinkhanen die inderdaad smaken naar garnalen. Her en der worden rupsen voor menselijke consumptie geroosterd, gedroogde meelwormen smaken naar… popcorn, de meeste andere gedroogde insecten naar noten. Dan weet je wat je eet

   • Iedereen heeft meelwormen gegeten.
    Bakkerijen ontkomen er niet geheel aan en dan gaan ze vermalen mee.
    Over chitine in deze hoeveelhden zou ik mij geen zorgen maken. Chitine is nl ook goed voor planten. Het maakt ze een beetje ziek waardoor ze sterker worden.

 6. Woon in de stad..dus bijna alles uit Turkse (kleine) supermarkt.. groenten hangt nog Zand aan..Vlees met gezond vet aan.. allerlei Noten.. fruit.. veel wakkere Belgen hoor….heb nog Puur bloed.. dus moordenaars en hun apothekers… Nooit…tot mijn Dood..ik beslis Zelf…73 en 💪

 7. Het wordt tijd voor een website waarbij je kunt opzoeken of een product besmet is met een van die vier gemalen insecten. Verder misschien interessant om stickers te maken met de tekst: “Let op, in dit product zijn insecten verwerkt” en die dan in de supermarkt op de bewuste producten te plakken. Is het zo afgelopen want vrijwel niemand zal dan nog die zooi kopen.

  • W>T>F Ringo cryptisch is wel jou ding. Zal wel interessant klinken in jouw oren maar man denk dat je deze paddo´s niet meer moet eten…

 8. Getver! De enige reden dat een producent die rotzooi erin doet is winst. Ik kan me niet voorstellen datdaar winst in zit…..

  Blij dat ik in een simpel land zit waar de voedsel industrie niet bestaand is en meeste uit turkije komt….

 9. #​IWantToStopSharingMyRealityWithTheseClowns🤡🤡🤡🤡 !!!!!!!

  #TheyLieAsTheyBreath💩.

  ​#DAVOS☠☠☠☠☠☠☠.

  ​#🚀🚀🚀🚀🚀💥WEF💥🚀🚀🚀🚀🚀 !!

  #TheCurrentThing; 🇺🇦+💉☠+🏳‍🌈.

  #🖕MSMFakeNews​DemonReptiles

  • Mooie lijst….Moet je na gaan dat dit al ruim 4 jaar geaccepteerd wordt…..We krijgen dus ook een gesimuleerde sprinkhanen plaag…Die lui spelen het script van de bijbel na.

 10. Manier van spreken hoor…maar toch opletten juist zoals met de Spuit…… uiteindelijk bepaal je het voor jezelf..goed opletten dus, en ook hier ben ik er zeker van dat dit ook op zijn limieten zit..eens dat de schapen……(kaf) van het koren is..😉🤔

 11. Op scholen zijn ze ook lekker bezig met insecten te pushen. Walgelijk en achterlijk wef volk, zou ze graag paar kg chitine door hun slokdarm rammen om te testen. Structureel gebruik insecten is zeer schadelijk…De evil davos lizzards eten het zelf maar.

 12. tja ik ook alles uit de Turkse superette..groenten uit de grond en grote veelvoud van Fruit… Vlees komt nog van een dier..je ziet ze regelmatig leveren…ook Marokkaanse Slagers grandioos.. niet mooi hé maar ECHT … uit een supermarkt een grote hoor.. biefstukken die Niet bloeden, lijkt sneden op en in elkaar geperst… altijd goedkoper hé …tis van m’n kloten ja… niet met den deze..kijk ook eens naar die Hollandse supermarkten..deze groenten hebben NOOIT DE ZON GEZIEN ❗❗

 13. Dokter Vernon Coleman… zijn laatste artikel was op 03 /01/2023.. het moet zo’n 3 a 4 maanden geleden zijn in Telegram alsook Frontnieuws.. stond er een zéér uitgebreid artikel in over het eten van insecten allerlei..en waarom het een langzaam gif is.. het is ook niet Logisch… veel dieren hebben 2 of 3 magen een mens 1 en daarmee is Feitelijk alles gezegd..❗❗

 14. HET IS VERPLICHT ❗❗ MAAR IN HELE KLEINE LETTERTJES… het zit al in een bekende yoghurt.. het staat er ook op …in HELE KLEINE LETTERTJES ❗❗ik zweer het op mijn ziel..een zéér oplettende vriend met eigen zaak zeer gewaardeerd ook… vertelt ons dat toevallig dat hij een potje genomen had.. vermalen krekeltjes..(en we eten zo graag Chocolade)…

   • Zo goed als in alle producten en dat betreft ook in yoghurt, maar wij doen het voor een ander en voor onze ouders die inmiddels met de bosjes sterven of op sterven liggen en dan te bedenken dat wij allen die het advies van Rutte volgde en zelf zover ging dat de kinderen ook niet bespaard bleven en hebben laten dood spuiten het volk is net zo erg als de VVD kiezers en Rutte zijn volgers van links en CDA CU GroenLinks SP en zeker niet te vergeten PVDA de partij die ons arbeiders misbruikt en bestolen hebben.
    CDA en PVDA daar kleeft zoveel bloed aan hun handen dat wij de maas er mee konden vullen.

 15. Weer het totaalplaatje bekijken.
  Tussen alles wat in fabrieksvoer zit, zijn een paar insecten onschuldig of zelfs gezond.
  Het gaat om de totale idioterie ban waarmee supermarktvoer gewon gif is geworden.
  En er zitten ook verslavende stoffen in, vrees ik.
  Afleiding met een paar insecten terwijl.. .

 16. We moeten toch te eten hebben en zonder knoeierij gaat dit niet meer,,,,,, kijk maar eens naar de houdbaarheid van melkproducten Vroeger verkocht ik nog gepaSteuriseerde melk producten en die was na enkele dagen zuur of ransig Vandaag zie die producten niet meer en de gester. melk blijft een jaar gedig!???
  PS……… MIJN VADER MAAKTE VAN DIE ZURE MELK WEL NOG WITTE KAAS!!!!!!!!!!!!

 17. Beste Mensen

  Mensen mensen mensen
  Mensen eten ook doodgewoon mensen kadavers lijken vlees op
  Zonder het door te hebben
  Straks worden dode mensen niet meer begraven of gecremeerd maar geconsumeerd wat nu bij mondjesmaat gebeurt

  Het meest gebruikte Suiker is Kristal Suiker
  Heb zelf bij rondleiding in Suikerbedrijf vernomen van begeleider dat chauffeurs in de grote put zijn gevallen tijdens het leeg kiepen van de Bieten
  Had toen recent plaats gevonden en dat gebeurde wel eens meer
  Niks aan de hand dus
  En bij Rietsuiker bedrijven gaan dood normaal Larven Kevers Torren en allerlei andere insekten door de pers machine
  Wij allen zijn gelijk
  Wij allen zijn èèn
  Zo een Kip
  Zo ook een Mens laat staan Koeien Schapen Geiten enzovoorts
  Zo dus ook een Wurm een Kever een Flo een Larf
  Nogmaals
  Wij allen zijn èèn
  Maakt U niet druk
  Raak niet in Paniek
  Deze dingens gebeuren
  Het is de normaalste zaak van de wereld
  Daarvoor en daarom hebben we Nu mensen als meneer Bill Gates Ellon Musk Claus Schwab Soros Fauci enzovoorts
  En
  In vroegere tijden mensen als meneer Jezus Mohammed Allah God Judas Jood enzovoorts die deze zaken behandelden behartigden
  Wij zijn geboren om te sterven
  We are the one
  We are the children
  Leef dus gelukkig zolang U leeft en sterf ook gelukkig als U sterft

  Als het zo door gaat dan gaat er binnen zeer korte tijd huis aan huis door mens tot mens op overleving gevochten

  De Ene zijn Dood is de Ander zijn Brood
  Word dan Letterlijk en Figuurlijk zichtbaar ter tonele gebracht
  Amen

  Dank U

  • En er gaan wat mensen dood! De gemiddelde wachttijd voor een crematie in de regio Rotterdam bedraagt nu tussen de 2 en 3 weken. Dan weet je wel hoeveel er sterven …….

   • Beste Mensen

    Weet er alles van
    Met persoonlijke route begeleiders bij de crematoria’s
    Kom geregeld op crematie’s de laatste tijd

    Dank U

  • Dus wij zullen doorgaan en Rutte met zijn elite tuig volgen maar zij eten wel het beste, is dat wat je bedoeld als je buurman van de brug springt spring jij hem na.

   • Beste Mensen

    Woon langs het kanaal
    Gelukkig zijn de mensen die tot nu toe erin zijn gesprongen er heelhuids weer eruit geklommen
    Alhoewel soms met behulp van anderen
    Maar als Rutte erin zou willen springen
    Zou eerst aan hem worden gevraag
    Meneeerr Ruuttersss waarom wilt U dat doen ?
    Een ding is 100% zeker
    Dat aan Kannibalistische activiteiten deelname door Hem is gedaan
    Hij heeft al heel veel dode Wezens achter de kiezen gewerkt
    Maar …
    Nu ook nog eens veel wezens die Mensen heten kennelijk
    Schuld gevoelens hè ?!
    Aangezien we met z’n allen op Moeder Aarde wonen
    Horen we tot Alles met liefde tegemoet te komen
    Dat zou als gebaar worden uitgebracht
    Om misschien daardoor ook liefde in Hem te doen ontspringen

    Moge lang leve een Ziel via wat voor een belichaming dan ook

    Dank U

 18. van al die insecten eet je dus ook hun inhoud maag, hun verdediging stoffen (gif) hun darmen luizen or whatever, hun poten alles vermalen zodat het 1 worst word… magoed we eten ook Frikandellen zegt Hugo…

  de Horror.

  Als ze zoiets doen en al doen, zouden er grote waarschuwing stickers op moeten staan ala op sigaretten pakjes e.d. dit product bevat …. vul maar in, zodat mensen het makkelijker zien en het links kunnen laten liggen, nu ik over links praat en die groenen, eat ze bugs yourself.

 19. Als vegetariër wil ik zeker geen insecten, maar het is zo simpel: koop niets wat uit de fabriek komt. Zelf maken is lekkerder, gezonder en goedkoper. En iedereen die zich zo opwind over insecten; windt je je ook zo op over de bio industrie?

 20. Insecten zijn voor mij zeker geen optie, want vlees blief ik niet. Maar het is zo simpel: koop niets wat uit de fabriek komt. Zelf maken is lekkerder, gezonder en goedkoper. En iedereen die zich zo opwind over insecten; windt je je ook zo op over de bio industrie?

 21. THE GREAT RESET Explained In Their Own Words when we arrive in 2030…..
  https://youtu.be/JBQIgi7i_T8

  Karma The collective memory that needs to be healed in 2023
  https://youtu.be/ZmCcu4qMsn0

  “We geloven niet langer blind in de overheid, onze ouders of beroemdheden, maar meer in onszelf.”

  Karma means material action, that which is instigated by egoistic desire.
  By restoring this you never walk alone anymore.

  By aligning the Earth favorably with the heart of “The Great Mother”, the Galactic Alignment heralds a rebirth of the divine feminine qualities of the Triple Goddess – intuition, emotional creativity and renewal.

  So, what does it all mean? What can you expect from the Age of Aquarius?

  Think of how you feel after doing a big detox: At first you feel a bit…low. It’s all those toxins surfacing! This is exactly what all of us are going through
  a massive collective detox. We might feel pain, there might be struggle, but at the end of it all we come out completely renewed and ready to take on the world.

  The Aquarian age. “Humanity does not actually have an economic, logistical or social problem, but a deep spiritual problem. It is an existential crisis: we still do not know what the real meaning of life is. Not who we are, where we come from and where we are going”.

  The new culture of Aquarius would be associated with creative individuality and not with specific rulers.

  As we all moving from Materialisme to Spiritualisme is from Desire to Intelligence. Take this into account if our body is exposed to the new sun, which is now not yellow but white, penetrates deep into our body and changes our DNA/rDNA and these complaints can present themselves = Within the next years, Mother Earth will be going through each of the twelve vortexes of that Light with the intensity required for her purification and Feeling stress, A feeling of disorientation, Unusual aches and pains, Waking at night between 2 and 4 am, Memory loss, Heightened sensitivities to your surroundings, Dizziness, loss of balance, back and neck pain, ringing in the ears, “gritty” eyes, and blurred vision, Heart palpitations with difficulty in breathing, Headaches.

  The various awakening symptoms that many humans may encounter during the consciousness evolution process that is happening on planet earth.
  https://energeticsynthesis.com/what-is-ascension

  Een komende GOLDEN AGE voor de mensheid! https://youtu.be/6QWRw0obWw8 don’t be afraid…..are you already in contact Carolyn. Het stond wel beschreven in die Photon belt waar we nu in belanden…..

 22. Klaus Schwab neemt DE BENEN voor een onafhankelijk journalist!! https://youtu.be/TXcXR57fKhE
  Why because this one Home Depot co-founder has a message for the ‘woke generation’ https://youtu.be/JOToEYgnjPE
  Een leerzame show over de Nederlandse proeftuin, cash geld en (de gevaren van) een digitale munt. https://youtu.be/vMVDhIfIz9Y
  Het ligt aan deze = People are not suffering life. They are suffering the two most fantastic faculties that human beings alone have – a vivid sense of memory and a fantastic sense of imagination. False beliefs are lies that we keep telling ourselves. They can make our life miserable. Where do they come from and how can we overcome them? https://youtu.be/sGY84Y6XYuA
  Global elites are pushing for a new world order https://youtu.be/l92sAM1B_Wg
  Als je wil weten hoe het zit dan zie je het hier = Decoded https://youtu.be/4pmvJYsDeLY
  Their main rule is Own Nothing.

 23. EINDELIJK… EINDELIJK… EINDELIJK DE BIO-MAFIA-IDUSTRIE…IS GENOEMD..🤔👏👏👏.. Met hartelijke Dank,!!!! Naasten zeg ik dat al maar IEDEREEN haalt zijn schouders eens op en blaten verder… Bedankt Mijnheer 👏👏👏

 24. Vanuitmijn leefwijze/religie eet ik geen insekten, schaal- enschelpdieren en vissenzonderschubben!
  Hallo! Welke racist probeert mij te dwingen dit wel te eten? Ik zeg met name racist, maar nazi is ook van toepassing.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in