rds323 / Wikimedia / (Public Domain)

We zijn nu meer dan 20 jaar verder na de afschuwelijke aanslag op Amerikaanse bodem in New York City op 9/11/01 en er blijven nog steeds grote vragen bestaan… schrijft Noah.

Wie heeft het gedaan?

Was de Amerikaanse regering erbij betrokken?

Werden er bommen gebruikt?

Werd er thermiet gebruikt?

Was dit een gecontroleerde demolitie?

Waarom kloppen er zoveel dingen niet?

Er is een beroemde video van Donald Trump die vlak na de aanslagen wordt geïnterviewd en de man die meer weet over de bouw en in het bijzonder de bouw in New York City werd gevraagd wat hij ervan vond.

Zijn onmiddellijke antwoord?

Ik geloof het niet.

Ik zie niet in hoe zelfs een vliegtuig door dat gebouw zou kunnen gaan.

Ik weet hoe het gebouwd is en het is niet mogelijk.

Hier is meer van Health Nut News:

Donald Trump is een professionele bouwer. Hij heeft een groot deel van zijn carrière doorgebracht in de bouw, met het bouwen van casino’s en restaurants, en zijn mening over de manier waarop de World Trade Centers naar beneden kwamen is die van een goed geschoolde observatie.

Volgens Rick Shaddock, uitvoerend directeur van de Association for Nine Eleven Truth Awareness, “was Donald Trump de eerste 9/11 Truther die op tv, op dezelfde dag, het officiële verhaal in twijfel trok en zei dat er bommen gebruikt moeten zijn, jaren voordat Architects & Engineers for 9/11 Truth was opgericht, vanuit het perspectief van mensen die weten dat gebouwen gebouwd zijn om sterk te staan, zelfs tegen vliegtuigen.”

Inderdaad, Donald wees op de situatie, waarbij hij beweerde dat de stalen balken enorm sterk waren en dat de aangerichte schade veroorzaakt moest zijn door een of ander explosief.

Hij leek ook te denken dat iets anders dan het vliegtuig het gebouw in eerste instantie moest zijn binnengedrongen (wat wel of niet het geval kan zijn geweest).

  VIDEO: Ster van 'Sound of Freedom', de krachtigste klokkenluidersfilm die in decennia is uitgebracht, zegt dat Amerikaanse 'drieletteragentschappen' betrokken zijn bij kindersekshandel

Natuurlijk, sinds zijn publieke uitroep hebben Architects and Engineers for 9/11 Truth een overtuigend argument uiteengezet dat explosieven waarschijnlijk de binnenkant van het gebouw bekleedden, waardoor een gecontroleerde demolitie mogelijk werd. Dit is volgens hen de enige manier waarop iemand de gebouwen zo recht naar beneden had kunnen laten vallen, in vrije val.

Hier is het transcript van de video:

Alan Marcus: Donald jij bent waarschijnlijk de bekendste bouwer van met name grote gebouwen in de stad. Er is veel vraag over of de schade en de uiteindelijke vernietiging van de gebouwen werd veroorzaakt door de vliegtuigen door een architectonisch defect of mogelijk door bommen of meer na schokken heb je daar gedachten over?

Donald Trump: Het was geen architectonisch defect. Het World Trade Center stond altijd bekend als een zeer sterk gebouw. Vergeet niet dat er een grote bom in de kelder is ingeslagen (1993). Nu is de kelder de meest kwetsbare plek omdat dat je fundering is en het doorstond dat en ik kreeg dat gebied te zien ongeveer drie of vier dagen nadat het plaatsvond omdat een van mijn bouwkundig ingenieurs me meenam voor een rondleiding omdat hij het gebouw had gedaan en ik zei “Ik kan het niet geloven.” Het gebouw stond nog overeind en de helft van de kolommen was weggeblazen. Dit was een ongelooflijk krachtig gebouw. Als je niets van constructie weet, was het een van de eerste gebouwen die van buitenaf werd gebouwd. Het staal, de reden dat het World Trade Center zulke smalle ramen had, is dat tussen alle ramen het staal aan de buitenkant zat, het staal aan de buitenkant van het gebouw.

  EU verklaart dat burgers die het digitale ID van Bill Gates weigeren, worden uitgesloten van de samenleving

Dat is waarom toen ik voor het eerst keek – en je had die grote zware I-balken. Toen ik er voor het eerst naar keek, kon ik het niet geloven, want er zat een gat in het staal en dit is staal dat zo breed was als de ramen van het World Trade Center. Ik denk dat als je daar ooit boven bent geweest, ze vrij smal waren en daartussen zat dit zware staal. Ik zei hoe kan een vliegtuig, zelfs een vliegtuig, zelfs een 767 of 747 of wat het ook geweest mag zijn, hoe kan het door dit staal heen gaan? Ik denk dat ze niet alleen een vliegtuig hadden, maar ook bommen die bijna gelijktijdig ontploften, want ik kan me gewoon niet voorstellen dat iets door die muur heen kan gaan. De meeste gebouwen zijn gebouwd met het staal aan de binnenkant rond de liftschacht. Deze was aan de buitenkant gebouwd, wat de sterkste structuur is die je kunt hebben, en het was bijna net een blik soep.

Rolland Smith: Weet je, Donald, we hebben de hele ochtend beelden bekeken van dat vliegtuig dat gebouw nummer twee binnenkwam en als je ziet hoe dat vliegtuig de andere kant nadert en plotseling, binnen een paar milliseconden, knalt de explosie er aan de andere kant uit.

Donald Trump: Juist. Ik denk gewoon dat er een vliegtuig was met meer dan alleen brandstof. Ik denk dat het duidelijk hele grote vliegtuigen waren. Ze gingen heel snel, want ik was ook aan het kijken waar het vliegtuig niet alleen snel leek te gaan, maar ook leek neer te storten in het gebouw. Dus de snelheid wordt verkregen door als het ware heuvelafwaarts te gaan. Het leek me dat een dergelijke vernietiging nog meer is dan die van een groot vliegtuig, omdat je het hebt over staal, het zwaarste kaliber staal dat in het gebouw is gebruikt. Deze gebouwen waren rotsvast en je weet dat het gewoon een verbazingwekkend iets is. Dit land is nu anders en het zal de komende jaren anders zijn dan het ooit is geweest.

  Pedo met griezelig masker vertelt Britse Channel 4: "Ik ben een deugdzame pedofiel"

Bekijk nu de video.

Hier is Donald Trump in 2001 die uitlegt wat hij zag en wat hij gelooft.

Kijk hier op Rumble:

Laten we nu dieper gaan….

Werd er iets meer dan een gewone bom gebruikt?

Werd er THERMIET gebruikt?

Thermiet is een mengsel van aluminiumpoeder en een metaaloxide (zoals ijzeroxide) dat bij ontsteking veel hitte ontwikkelt en wordt gebruikt bij het lassen en in brandbommen.

Het smelt dingen zoals staal bij temperaturen die veel hoger zijn dan bij welke andere brand of bom dan ook.

Kortom, weet je nog hoe de Twin Towers in vrije val naar beneden kwamen?

Velen geloven dat dit ALLEEN mogelijk is als het met Thermiet bekleed zou zijn.

Ik vond net dit wetenschappelijke artikel uit het Open Chemical Physics Journal dat al het bewijsmateriaal uitlegt dat aantoont dat er tonnen thermiet zijn gebruikt om die gebouwen neer te halen:

Actief thermitisch materiaal ontdekt in stof van de 9/11 World Trade Center Catastrofe

Wil je nog meer?

Ik heb ook net deze video gevonden die je nog veel meer vertelt….watch it safely here on Rumble:


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Klaus Schwab huurt miljoenen “informatiestrijders’ in om “de controle over het internet te grijpen”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIs de vijand onder ons?
Volgend artikelOdessa massamoord 10 jaar later… Westerse media zwijgen over criminele medeplichtigheid NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. “Beeldmateriaal gevonden: Donald Trump Na 9/11: “Ik geloof het niet, er moeten bommen zijn gebruikt!””

  Daar komt de crypto-jood, Judasgeit Trump nu mee, iedereen met een boerenverstand heeft wel eens zelfonderzoek gedaan naar deze idioot grote zionistische false flag operatie, ach het is zijn idee van verkiezingsretoriek.

  • Inderdaad DIT IS DE documentair.
   Heb deze al jaren op Blue Ray gebrand.
   Ik heb de link nooit willen posten.
   Meeste mensen vinden dit te lang om naar te kijken.

   Eerlijk, wie heeft hem al helemaal uitgekeken? 🤔

   Tip voor nog een hele interessante film op DVD met Engelse ondertiteling. ( Deze duurt meer dan 4 uur ).

   THE HIDDEN TRUTH END of TIME
   Host&producer: DR.SHAHID MASOOD
   Director: Ali Hassan

   Armegeddon, Dajjal, Sign of Doomsday, what has
   come?& what has to come!!!
   Imam Mehdi, return of Hazrat Essa(A.S)
   What Muslim, Christian and Jews believe?
   What the science says.

   Terug te vinden op YouTube.

   Veel kijkplezier, als ge de Engelse versie vindt.

  • Ik vind dat thermiet scenario geloofwaardiger, want kleinere kernwapens bestaan wel, maar hoe houd je de explosie dan binnen het gebouw?…nee dan klapt de hele boel uit elkaar, en dat zou wel héél erg opvallen.

   • De brokstukken van de door thermiet/ DEW (Direct Energy Weapons) veroorzaakte explosies in WTC 1 & WTC 2 zijn gevonden tot 400 meter van deze beide gebouwen.

 2. Dit ….was mijn “Wake Up” moment.
  De Matrix ineens vol in beeld.
  Alles viel ineens op zijn plaats.
  Er was geen weg meer terug in de illusie.

 3. 9/11 was een gigantische coup… die false flag had zo gigantisch veel gevolgen. De hele wereld is na 9/11 verandert, tijdens en na cojona is hetzelfde gebeurt, zoals het steeds weer gebeurt en binnenkort weer gaat gebeuren zodra ze de volgende crisis aangrijpen om alle wetten en regels te veranderen. Wij leven al duizenden jaren van gecreëerde crisis naar gecreëerde crisis.

 4. Niemand ter plekke heeft ooit die vliegtuigen gezien of gehoord. Er waren dan ook geen vliegtuigen, dat is CGI. Zoek op de documentaire “September Clues” of de film “The Great American Psy Opera” als je ze nog kunt vinden, deze zijn natuurlijk reeds lang geruimd van youtube en andere platforms.

  • In de eerste instantie heeft 9/11 volgens de Amerikaanse roverheid 2792 dodelijke slachtoffers geëist > 2 + 7 = 9 en 9 + 2 = 11 > 9/11; 92 – 27 = 65 > 6 + 5 = 11.
   New York City, George W. Bush, Bill Clinton, Barack Obama, Trade Center, Saudi Arabië & Afghanistan bestaan uit 11 letters en empire state New York was de 11de staat die zich aansloot bij de op 04.07.1776 (4 + 7 = 11) gevormde VS.
   De profeet Mohammed (vrede zij met hem) stierf in 632 ( 6 + 3 + 2 = 11)
   Tussen 9/11 en de aanslagen in station Madrid Atocha (119 dodelijke slachtoffers) op 11.03.2004,
   de moord op Pim Fortuyn op 06.05.2002 en die op Theo van Gogh op 02.11.2004,
   de door de WHO op 11.03.2020 afgekondigde en door Bill Gates in februari 1997 in maandblad ‘George’ voorspelde mondiale coronaplandemie en het overlijden van Elizabeth II Windsor op 08.09.2022 zitten exact 911 dagen.

   • Daar is de cijfer tovenaar weer…… totale onzin van getallen die uiteindelijk geen toeval blijken te zijn… man je rijp voor de efteling!!

 5. Tja Trump heeft nog steeds niet geleerd dan arabieren slimme rakkers zijn die in Europa al veel door de eeuwen heen hebben laten zien dat zij tot veel in staat waren en zijn met hun trucjers en slimmig heden hebben ze al veel veroveringen tot stand gebracht om vestigen van meterdikke muren in een simpele handeling tot vernietiging hebben gebracht dat hebben veel Landen om hen heen moeten ondergaan en de arabiscche heerschappij eeuwen lang hebben moeten trotseren Voorbeelden Spanje Griekenland Italie ja zelfs grootBrittagne en Frankrijk Waar nu nog steeds sporen van te zien zijn die ze hebben achtergelaten…. Ook Amerika lieten zij niet ongemoeid al was dat ver weg voor hun Het midden oosten is al eeuwen lang een doorn in het oog voor de heersensende USA en EU die ze maar niet onder controle krijgen Ook Rusland wordt vaak onderschat maar steeds zijn de Russen slimmer dan gedacht Waarom de EU/USA hen wil aanvallen is de grootste dommigheid van de bobo’s die denken dat zij de!!!!! wereldmacht zijn blijven zijn!!!! Ook in de USA die eigenlijk nog jong zijn op strategisch gebied tegenover hun roots het OUDE EUROPA waar ze vandaan zijn gekomen door toeval van Columbus die er iets in zag!!!!!!

 6. De hele 9/11 operatie is uitgevoerd door de mossad en de cia, met medeweten van de amerikaanse/israelische/britse regering. Die trump-clown zou wel even onthullen wie het gedaan had als hij president zou worden. Wie gaf hij de schuld? Saoedi-Arabië. Koekkoek!

 7. Inderdaad DIT IS DE documentair.
  Heb deze al jaren op Blue Ray gebrand.
  Ik heb de link nooit willen posten.
  Meeste mensen vinden dit te lang om naar te kijken.

  Eerlijk, wie heeft hem al helemaal uitgekeken? 🤔

  Tip voor nog een hele interessante film op DVD met Engelse ondertiteling. ( Deze duurt meer dan 4 uur ).

  THE HIDDEN TRUTH END of TIME
  Host&producer: DR.SHAHID MASOOD
  Director: Ali Hassan

  Armegeddon, Dajjal, Sign of Doomsday, what has
  come?& what has to come!!!
  Imam Mehdi, return of Hazrat Essa(A.S)
  What Muslim, Christian and Jews believe?
  What the science says.

  Terug te vinden op YouTube.

  Veel kijkplezier, als ge de Engelse versie vindt.

 8. Ze hebben me nooit uit kunnen leggen hoe het kan dat er 3 – JAWEL: 3!!! – torens zijn ingestort terwijl er maar 2 vliegtuigen waren.

  • Er waren geen vliegentuigen. Geen enkele. Zie ook de video van het Pentagon en de kuil in het weiland waar zogenaamd een heel vliegtuig in zat. Geen onderdelen, wel paspoorten en rijbewijzen.
   Elke documentaire die het heeft over de daders maar wel doet alsof er echt vliegtuigen waren trekt je de wol over de ogen. Documentaire “September Clues” en artikelen zijn nog te zien op deze site:
   https://septemberclues.org/

 9. Zeker hebben de Amerikanen het zelf tot stand gebracht, volgens mij alleen niet met mechanica of explosieven; veel mensen zoeken naar verklaringen op dat vlak, het is een kwestie van causaliteit of coïncidentie. De eigen inbreng ligt op het vlak van ongelijkheid op mondiaal vlak, en hiermee zijn ze nog meer de verkeerde kant gegaan. Het is dezelfde manier van denken als de oorzaak van de toenadering tussen landen of het einde van de Koude Oorlog toekennen aan Ronald Reagan of aan een paar zwaaiende demonstranten in plaats van mij, dit is ook de reden dat dezelfde problemen teruggehaald zijn. Normaal is dat geen probleem voor mij want ik ontleen er geen eer aan behalve het vertrouwen dat er minder emotioneel nagedacht wordt over mondiale problemen, en ware het niet dat ik er in plaats daarvan zelf mee belachelijk gemaakt ben en daarom mijn zegen onthoud aan de zogenaamde winnaar. Het is ook dezelfde manier van denken de ontspanning tussen rassen vanwege Mandela seksueel interpreteren.

  • Dezelfde manier van denken zou kunnen zijn de dodenherdenking toe te passen op iedereen die in de geschiedenis een natuurlijke dood is gestorven.

 10. Absolutely correct.
  There were no planes.
  All pictures or videos showing planes were ”photoshopped!”
  The ”plane” that hit the Pentagon penetrated six two foot/60 cm thick reinforced concrete walls.
  An aluminium plane could not do that. Also there were no bodies or personal effects anywhere!
  However, conveniently, the records of the trillion dollars worth of gold that had been ”lost” were destroyed.
  The twin towers were demolished with first in part, explosives, and then completely by underground nuclear bombs, that were part of the original tender for their construction and eventual demolition.

  • Worzel. mei 4, 2024 Bij 20:58
   Correct. Again, there were no planes. But something did hit and destroy the top floors: we felt a very strong thud when the second attack took place, on the 22nd floor of our own building on Wall Street, possibly a missile. I heard from several insiders that there were nuclear explosives placed in the fundament of these buildings, to make them collapse vertically, in case a demolition would ever be required (so as to prevent horizontal crashing on the neighborhood around them). This, in combination with the thermite explosives on the floors, caused the “pancake” collapse and sublimation of the building material. The “attack by terrorist airplanes” was just the ruse that was needed to feed people the 911 trigger for world change. Other insiders, including a man who was responsible for installing the antenna on top of the roof, told me that there were large volumes of leftover lots of asbestos smuggled into the construction of the building (in other words, the stuff was no longer allowed in the building code, but it was already paid for and had to be put somewhere). This stuff is what caused the enormous asbestos cloud that we snorted up when we vacated the area, covering our faces with wet paper towels. It’s really not that hard to see what took place, but people like to build fancy stories around the truth. (The terrorist ploy turned out to be a very handy one, actually, and it’s obviously frequently deployed nowadays with people swallowing it hook line and sinker.)

 11. In mijn kindertijd waren controlled demolitions heel gewoon en vaak op de TV In kinder programmas, kijk wat onze tuan besar allemaal kan.
  En je had programmas zoals elsa de leeuwin en dergelijke van tuan dierenarts die met zijn jonge gezin in de jungle van kenya en tanzania leefde. Zijn kinderen kleuters speelden gewoon met die leeuwen en hun welpen, die kinderen hadden wel allemaal aluminium tropenhelmpjes op.

  Hier nog een culinaire tip:
  https://www.youtube.com/watch?v=SR0m0PzEQOQ
  Digging for dung beetles to make soup ขุดเบ้าขี้วัวใผ่แน่เคยกิน
  สะไตล์ สาวลาว Laos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in