Graffiti op de muur van de voormalige Amerikaanse ambassade in Iran. / Pawel Ryszawa / Wikimedia (CC BY 3.0 DEED)

De regering Biden lanceert in haar volslagen domheid een nieuwe oorlog in het hele Midden-Oosten.

VS lanceert vergeldingsaanvallen na dodelijke aanval op Jordaanse basis – Washington Post – 3 feb 2024

> De operatie, gericht op talrijke locaties in Irak en Syrië die worden gebruikt door Iraanse strijdkrachten en aan Iran gelieerde organisaties, volgde op het doden van Amerikaanse troepen afgelopen weekend.

Amerikaanse strijdkrachten lanceerden vrijdag een grootscheepse aanval op de machtige militaire vleugel van Iran en aan Iran gelieerde milities in Irak en Syrië, waarmee ze een klap uitdelen aan gewapende groepen die door Washington zijn beschuldigd van het doden van Amerikaanse troepen in Jordanië en een golf van geweld in het hele Midden-Oosten. <

Daniel McAdams @DanielLMcAdams – 11:01 UTC – 3 feb 2024

De regering Biden heeft zojuist letterlijk alle wapens opgeblazen van de Iraakse brigade die tegen ISIS vocht!
Laat dat even bezinken…

Hawkeye1812Z @Hawkeye1745 22:09 UTC – 2 feb 2024

🇺🇸💥🇮🇶Footage toont de explosies van het hoofdkwartier van het Anbar Operation Command & het hoofdkwartier van de 13e Hashd al-Sha’bi Brigade, nadat het doelwit was geworden van Amerikaanse aanvallen, in de Anbar provincie van Irak.

Dat is de eenheid die vecht tegen ISIS … 🤔
Ingebedde video

Secretaris Antony Blinken @SecBlinken – 21:01 UTC – 2 feb 2024

Ik keer komende week terug naar het Midden-Oosten om samen met onze partners verder te werken aan duurzame vrede in de regio, met blijvende veiligheid voor zowel Israëli’s als Palestijnen.

President Biden @POTUS – 22:45 UTC – 2 feb 2024

Vandaag hebben Amerikaanse militairen op mijn bevel doelen in Irak en Syrië aangevallen die de IRGC en aanverwante milities gebruiken om Amerikaanse troepen aan te vallen.

Wij streven niet naar conflicten in het Midden-Oosten of waar dan ook ter wereld.

Maar aan iedereen die ons kwaad wil doen: We zullen reageren.

Elijah J. Magnier @ejmalrai – 14:11 UTC – 3 feb 2024

De VS: We willen de oorlog in het Midden-Oosten niet laten escaleren, maar we hebben Jemen gebombardeerd & 10 Jemenieten gedood, we hebben Syrië & Irak gebombardeerd & 16 Irakezen gedood, 7 Syriërs, maar de-escaleer alsjeblieft coz we zullen jullie de komende dagen meer bombarderen. Ondertussen sturen we bommen naar Israël om Gaza te bombarderen.

  De oorlog tussen Israël en Hamas bevordert REEDS de agenda van de Grote Reset

In 2020, na de Amerikaanse moord op generaal Qassam Suleimani, kondigde het leiderschap van Iran aan dat de aanwezigheid van de VS in het Midden-Oosten zou worden beëindigd. Iran en zijn bondgenoten hebben zich sindsdien ijverig voorbereid om dat doel te bereiken, schrijft Bernhard.

De hete fase van het proces zelf werd in de eerste plaats geïnitieerd door Hamas op 7 oktober (die volgde op de ontheiliging van de Al-Aqsa moskee op 2 oktober door zionistische kolonisten). De secundaire en tertiaire stappen werden gelanceerd door Ansarollah in Jemen en Kataib Hezbollah in Irak.

In alle gevallen reageerden de VS en hun Israëlische proxy met harde escalaties.

Het was de grootste fout die ze konden maken.

agitpapa @agitpapa – 15:07 UTC – 3 feb 2024

Harakat al Nujaba PMF verklaart dat het zich niet laat verslaan of onderwerpen door Amerikaanse luchtaanvallen en belooft de VS nederigheid met vuur te leren, zegt verrassingen in petto te hebben.
Bijgevoegde afbeelding

Syrische militaire verklaring: Amerikaanse bezetting kan niet voortduren – Al Mayadeen – 3 feb 2024

In zijn verklaring benadrukt het Syrische leger dat de VS bezig is ISIS in Syrië en Irak nieuw leven in te blazen.

> In de verklaring wordt ook bevestigd dat het Syrische leger het land en het volk van Syrië zal blijven verdedigen en alle terroristische groeperingen zal blijven aanvallen, ongeacht hoezeer hun sponsors en aanhangers dit doel proberen te dwarsbomen. Het voegde eraan toe dat het vastbesloten is om het hele Syrische grondgebied te bevrijden van alle terrorisme en bezetting, inclusief de Amerikaanse bezetting die “niet kan voortduren.” <

De As van Verzet is aanwezig in het hele Midden-Oosten. Het heeft zijn eigen economische en sociale netwerken. Het produceert zijn eigen wapens en zijn strijders zijn goed getraind om te vechten onder de lokale omstandigheden. Dit is een vijand die de VS niet kan verslaan.

Zoals Aaron Maté uitlegt:

De beslissing van deze groepen om Amerikaanse troepen aan te vallen in reactie op de genocide in Gaza volgt een vast patroon van verzet tegen gezamenlijke Amerikaans-Israëlische agressie, of wat de Journal beschrijft als pogingen om “terug te slaan tegen de Amerikaanse en Israëlische invloed” in het Midden-Oosten. En in tegenstelling tot wat de VS beweert dat de belangrijkste regionale bondgenoten van Iran – Hezbollah in Libanon, Ansar Allah in Jemen (de Houthi’s), de PMU in Irak, Hamas/Islamitische Jihad in Palestina en de Syrische regering – allemaal louter Iraanse “proxies” zijn, hebben deze groepen “hun eigen binnenlandse agenda’s en opereren ze met een zekere mate van autonomie,” merkt de Journal op. Brian Katz, analist van de Amerikaanse inlichtingendienst, is het hiermee eens. Irans bondgenoten “zijn niet langer simpelweg Iraanse gevolmachtigden”, schrijft Katz. “Ze zijn veeleer een verzameling geworden van ideologisch op elkaar afgestemde, militair onderling afhankelijke, volwassen politiek-militaire actoren die zich inzetten voor wederzijdse verdediging.”

  Al deze dood is de schuld van de westerse pers

Het conflict kookt al enige tijd op een laag pitje:

Zoals de Washington Post opmerkt, begonnen Iraanse bondgenoten in de regio “het gemunt te hebben op Amerikaanse belangen in 2018, nadat toenmalig president Donald Trump de Verenigde Staten had teruggetrokken uit een historische nucleaire overeenkomst met Teheran” als onderdeel van een havikistisch beleid van “maximale druk”. In plaats van terug te keren naar de Iraanse nucleaire overeenkomst bij zijn aantreden in januari 2021, zette Biden de agenda van Trump voort – en bracht daarbij willens en wetens Amerikaanse troepen in gevaar.

Toen Biden “luchtaanvallen beval op milities” in Syrië, meldde de Washington Post in augustus 2021, leidde dat uiteindelijk “tot een nieuwe cyclus van wederzijds geweld, waarbij militieleden vuurden op een faciliteit waar Amerikaanse troepen waren gehuisvest en Amerikaanse troepen reageerden met artillerievuur”. Biden’s steun voor Israëlische agressie tegen Syrië leidde tot hetzelfde resultaat. Toen in oktober 2021 een Amerikaanse militaire basis in het zuiden van Syrië werd getroffen door een droneaanval, erkenden Amerikaanse en Israëlische functionarissen dat het “Iraanse vergelding was voor Israëlische luchtaanvallen in Syrië”, meldde de New York Times.

Door aanvallen op Iraanse bondgenoten in de regio te lanceren en aan te moedigen, volgde Biden een afspraak die hij had gemaakt met de Israëlische regering. In augustus 2021 drong de toenmalige Israëlische premier Naftali Bennett er bij Biden op aan om een “dood door duizend sneden”-strategie na te streven, waarbij de VS en Israël “[Iran] zouden bestrijden door een combinatie van vele kleine acties op verschillende fronten – zowel militair als diplomatiek – in plaats van één enkele dramatische aanval”, meldde Axios. Het doel zou zijn om de “regionale agressie” van Iran – een eufemisme voor verzet tegen de Amerikaans-Israëlische hegemonie – “terug te dringen”. Met dat doel voor ogen was een van Bennetts belangrijkste verzoeken dat “Biden de Amerikaanse troepen niet terugtrekt uit Irak en Syrië”, waar de Israëlische delegatie behoorlijk “optimistisch” over was. Bennett glunderde: “Ik heb in Biden een leider gevonden die van Israël houdt, die precies weet wat hij wil en die afgestemd is op onze behoeften.”

  Wat gebeurde er werkelijk op 7 oktober?

In tegenstelling tot deze plannen is het het Verzet dat kleine en steeds grotere sneden gebruikt om op termijn de Amerikaanse aanwezigheid in het Midden-Oosten te elimineren. Het is bloedserieus.

Zoals Aleks van Black Mountain Analysis schrijft:

Ik wil je nu vragen om het volgende te begrijpen: Het is niet wat ik wil of mijn mening; het is de ijskoude realiteit: Op 7 oktober is een oorlog begonnen door de As van Verzet. Hij is begonnen tegen zowel Israël als de westerse bezetting van het Midden-Oosten. Zoals hierboven vermeld, zal deze niet eindigen voordat alle bezettingstroepen uit het Midden-Oosten zijn, de Tweestatenoplossing in Israël is geïmplementeerd, of alle mensen in het Midden-Oosten dood zijn … punt.

Ik heb hier geen emoties bij; ik ben niet geïnvesteerd in de regio. Dit is een logische beoordeling van wat er momenteel in de regio gebeurt. Het zal niet stoppen totdat een van de scenario’s wordt uitgevoerd.

Andere geïnteresseerde mogendheden zijn zich al aan het positioneren voor een nieuwe situatie in het Midden-Oosten.

Geef het twee, drie of misschien zelfs vijf jaar. Maar de beoogde resultaten ZULLEN worden bereikt.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het Westen is niet “joods-christelijk”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCanada gedwongen te stoppen met euthanasie van geesteszieken omdat artsen weigeren mee te werken
Volgend artikelBrits leger zou na een oorlog van ‘een paar maanden’ uitgeput zijn, werd het parlement verteld
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

 1. Wat heen en weer gekletter is niet zorgwekkend. Wel als de Amerikanen & Britten al hun troepen per direct uit het Midden-Oosten wegtrekken. Want dan is een grote aanval op Iran eminent.

 2. De vs en hun bondgenoten, isis en de zionistische terreurgroep idf mogen zich aan meer wapengeklepper verwachten van het Arabisch verzet. Een grote oorlog (als afleidingsmaneuver) voor het westen is ook dringend nodig na het failliet van de vs en de eu.

 3. Israël en Iran worden beide bestuurd door vrijmetselaars die de Derde Wereldoorlog beramen

  (Albert Pike voorzag drie wereldoorlogen)

  Laten we, opdat we niet in onze handen klappen terwijl we juichen voor Iran, laten we niet verstrikt raken in de poppenkast die de Derde Wereldoorlog is.

  Islamisten (Hamas) zijn het islamitische equivalent van joodse communisten of zionisten. Raisi en Satanyahu zijn beide vrijmetselaars.
  Beide partijen zijn vleugels van dezelfde satanische vrijmetselaarscultus. Hun dogma’s zijn slechts een voorwendsel om hun volk van vrijheid en eigendom te beroven
  en onnodige oorlogen aanwakkeren. (WW3 zal een herhaling zijn van WO2, met zionisten en hun bondgenoten in de rol van nazi’s, en Rusland, Iran, China in de rol van communisten. Hitler, Churchill, FDR en Stalin waren allemaal vrijmetselaars.)

  Nu sluiten ze zich aan om ons te vernietigen door een nucleaire oorlog te organiseren. Pike’s profetie hieronder komt uit! Moslim- en zionistische leiders zijn letterlijk Illuminati-agenten.
  Albert Pike schreef in 1871 aan Giuseppe Mazzini over een samenzwering waarbij drie wereldoorlogen betrokken waren, die gepland waren om een ​​’sociale catastrofe’ te veroorzaken. De brief van Pike was tot 1977 te zien in de British Museum Library. British Library ontkent dat de brief bestaat. (Ze zijn ook vrijmetselaars.) De wereld wordt gecontroleerd door vrijmetselaars.

  “De Derde Wereldoorlog moet worden aangewakkerd door voordeel te halen uit de verschillen die worden veroorzaakt door de ‘agentur’ van de ‘Illuminati’ tussen de politieke zionisten en de leiders van de islamitische wereld. De oorlog moet op zo’n manier worden gevoerd dat de islam (de Moslim Arabische Wereld) en het politieke zionisme (de staat Israël) vernietigen elkaar wederzijds. Ondertussen zullen de andere naties, opnieuw verdeeld over deze kwestie, gedwongen worden om te vechten tot het punt van volledige fysieke, morele, spirituele en economische uitputting.’ >>>

  https://www.news24.com/news24/albert-pike-the-3-world-wars-20130628

 4. Het zegt genoeg over de staat van de mensheid als er zoveel militairen/ moordenaars bereid zijn om te vechten voor die seniele Biden en dat andere politieke TUIG. Elke VS/EU militair die vecht in het Midden Oosten is een misdadiger, een massamoordenaar en hoort de DOODSTRAF te krijgen! En dat geldt ook voor al die politieke psychopaten in ons land die maar wapens blijven sturen naar Oekraïne. Geef Mark R. als eerst maar z’n laatste spuitje. Psychopaat en vijand van Nederland numero uno!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in