Op dit moment circuleert er een document in de sociale netwerken waaruit blijkt dat Big Pharma er geen belang bij had om potentieel dodelijke vaccins al in de jaren ’70 uit de roulatie te nemen: in de memo ging het bedrijf Wyeth (tegenwoordig: Pfizer) in op verschillende gevallen van plotselinge kindersterfte in Tennessee die zich kort na vaccinaties met een batch van een Wyeth-vaccin voordeden. Maar in plaats van de partij terug te roepen en een onderzoek te starten, wilden ze de partij gewoon op grotere schaal in het land verspreiden – waarschijnlijk zodat het verband tussen de sterfgevallen en het vaccin niet kon worden vastgesteld. Het blijkt dat Pfizer vandaag de dag nog steeds zo handelt, schrijft Report24.

Controverses over de veiligheid van vaccins zijn net zo min nieuw als pogingen van de farmaceutische industrie om ze in de doofpot te stoppen. Een verband tussen Sudden Infant Death Syndrome (SIDS) en routinevaccinaties wordt al tientallen jaren keer op keer besproken, maar de farmaceutische industrie en gehoorzame artsen en wetenschappers ontkennen deze mogelijkheid tot op de dag van vandaag. Aan het einde van de jaren 1970 was er een opvallende cluster van SIDS-gevallen in Tennessee: in die tijd stierven verschillende kinderen kort na het krijgen van een bepaalde batch van het DPT-combinatievaccin (tegen difterie, tetanus en pertussis oftewel kinkhoest), geproduceerd door Wyeth Laboratories. (Wyeth werd in 2009 overgenomen door Pfizer.) Een onderzoeksartikel uit de jaren ’80 van James M. Burke behandelde de controverse rondom DPT-vaccinaties en verwees naar deze gevallen:

De veronderstelling dat er een verband bestaat tussen DPT-vaccinatie en SIDS werd opgeworpen, tenminste in de Verenigde Staten, toen elf baby’s stierven binnen acht dagen na vaccinatie in Tennessee tussen augustus 1978 en maart 1979. Alle elf baby’s kregen DPT-vaccins van een partij die door Wyeth Laboratories werd geproduceerd. In vier gevallen vond de dood binnen 24 uur na de injectie plaats. Ondanks deze bevindingen is de algemene opinie echter dat er geen verband bestaat tussen SIDS en DPT-vaccinatie.

De gevallen werden destijds namens het CDC onderzocht door Dr. Robert H. Bernier, die verklaarde dat er geen duidelijk oorzakelijk verband tussen de sterfgevallen en het vaccin kon worden vastgesteld. Hij constateerde echter wel een opvallend verband in de tijd. Bernier’s rapport werd echter bekritiseerd omdat het niet inging op het feit dat de kinderen in kwestie allemaal gevaccineerd waren met een batch die naar verluidt twee keer zo sterk was als normaal.

Een intern Wyeth document, dat momenteel in fotokopie op de sociale netwerken circuleert en gedateerd is op 27 augustus 1979, gaat in op deze SIDS-gevallen in Tennessee. Men zou kunnen denken dat Wyeth onmiddellijk zou hebben gereageerd en de betreffende partij (Wyeth #64201) uit de handel zou hebben genomen. Maar verre van dat: in plaats daarvan besloten ze tot een andere distributie van vaccinbatches. Deze zouden niet langer allemaal samen naar individuele staten, districten of gezondheidsafdelingen gestuurd worden, maar eerder opgesplitst en over het hele land verdeeld worden. Met andere woorden, in plaats van dat “slechte” partijen allemaal in één stad terechtkomen, waar er massa’s bijwerkingen en sterfgevallen zijn, komt er slechts een beperkt aantal van deze gevaarlijke vaccins overal terecht. Dit maakt het natuurlijk veel moeilijker om clusters zoals die in Tennessee te identificeren en om vast te stellen dat (bijna) alle dode kinderen gevaccineerd waren met dezelfde partij vaccin.

  Meer dan 4000 vrouwen in de VS hebben inmiddels hun baby verloren door het Covid-vaccin; dit is een stijging van 16.633% ten opzichte van het aantal foetussterfgevallen ten gevolge van de griepprikken

Pfizer doet dit vandaag de dag blijkbaar nog steeds

Ook bij het Pfizer-Covid vaccin worden individuele batches in verband gebracht met meer gezondheidsschade. Pijnlijk: Deze partijen werden ook zeer wijd verspreid, zoals Prof. Dr. Jörg Matysik verklaarde in een interview met Milena Preradovic:

Prof. Dr. Jörg Matysik: Nou, we hebben contact opgenomen met de Deense collega’s en hen hier precies naar gevraagd. En het is al zo dat de gevaarlijke partijen ook in andere Europese landen zijn opgedoken. En als u naar de volgorde van de batchnummers kijkt, trouwens, deze blauwe van deze gevaarlijke partij zijn steeds weer opgedoken en niet aan het begin en gewoon in verschillende landen, dus wijd verspreid, zowel in de tijd als ruimtelijk.

Hier kunnen we precies hetzelfde principe aflezen als Wyeth in 1979 toepaste. Het “probleem”: kritisch onderzoek en websites zoals howbadismybatch gooiden roet in het eten van Pfizer. Verbanden tussen vaccinbatches en bijwerkingspercentages werden niettemin opgemerkt.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Lieve vrienden, sorry dat ik een genocide aankondigVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBarbie en de mobilisatie van imbecielen
Volgend artikelBREAKING NEWS – China stuurt militaire uitrusting naar Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

14 REACTIES

 1. Elke, werkelijk ELKE “vaccinatie” is poging tot doodslag. Big Pharma = Zakkenvullende moordenaars.

  • Misdadigers van het allerslechtste allooi..je komt ze ook in Oekraïne tegen..als het meest vervloekte op aarde..het anglo-amerikaanse zionisme..en..vriendjes voor hun is moorden goud en zwijgen..Diamant..

 2. De zoveelste verkoop truck doorgeprikt, nu alle (verdachte) rotzooi eerst uit de handel totdat veiligheid door onafhankelijke derden bewezen is. Schade eerst vergoed voordat nieuwe distributie in overweging kan worden genomen! !

 3. Dus is het eigenlijk aan het toeval toe te schrijven dat er in de ene regio veel bijwerkingen en doden zijn dan andere regio’s waar blijkbaar niemand erg ziek wordt. Ik bedoel niet Urk maar gebieden met pakweg +80% opgestroopte mouwen. In Belgie heb ik niet veel gemerkt van klusters van stefgevallen, tenminste niet in mijn direkte omgeving. De normale sterfgevallen aan de griep dan daargelaten.
  Het verklaart ook waarom er in Engeland en Israel wel zoveel zware gewonden en doden gevallen zijn.
  Ook het verschil tussen de staten in de VS is groot bij eenzelfde percentage.
  Dit maakt de misdaad van Big pharma nog groter want nu kunnen ze zich niet meer verstoppen achter ” per ongeluk ‘vervuilde’ batches” en is het bewuste massamoord met voorbedachte raad enkel en alleen om winstbelang.

 4. In Nederland kreeg de buikligging van de baby de schuld van de wiegendood.

  Van de buikligging kregen babyś een stevige rug volgens de toenmalige medici.

 5. Enkele jaren geleden vroeg ik een apotheker naar zetpillen op basis van eucalyptus voor mijn kleinkind. Hei zei mij dat dit niet meer wordt verkocht. Op de vraag waarom antwoorden hij dat dit middel in verband werd gebracht met wiegedood. Plausibeler lijkt mij dat ze een bewezen middel dat goedkoop en veilig is wilden uitschakelen en zo de ware oorzaak van complicaties te verbergen namelijk kindervaccinaties op jonge leeftijd.

 6. Wat bullshit hier. Op alle topics.

  SOUND OF FREEDOM,,
  vergeten…

  Hoe zit het met CHILD FOCUS…

  Zoekop wikipedia.

  België zwijgend.
  Vriendelijke groeten Madguru

 7. Vele jaren geleden heeft Dr. Viera Schreibner onderzoek gedaan naar Wiegendood. Zij kwam tot de ontdekking dat ademstilstanden zich voordeden enkele uren na de vaccinatie, enkele dagen en enkele weken daarna.
  Ook het Shaken Babysyndroom werd onderzocht. Ouders worden beticht van mishandeling, terwijl bepaalde vaccins hersenbeschadigingen en bloedingen veroorzaken.
  Ook Anita Petek (CH, overleden) heeft veel onderzoek gedaan naar negatieve effecten van vaccins.
  Eea na te zoeken bij NVKP of stichting vaccinvrij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in