Christina, een 61-jarige Zweedse verpleegster in Eslöv, is een van degenen die bloedstolsels kregen en overleden nadat zij het vaccin van AstraZeneca had genomen. Ze leed aan zes verschillende levensbedreigende aandoeningen, ondanks dat ze voordien volledig gezond was. Nu eist haar familie een verontschuldiging van de farmaceutische reus, meldt Aftonbladet.

“Dit mag niet weer gebeuren. Christina mag niet slechts een nummer in de statistieken worden”, zegt Daniel, Christina’s enige zoon, tegen de krant.

Christina werd op 17 februari gevaccineerd met het vaccin van AstraZeneca. Hoewel zij zich zorgen maakte over de vaccinatie, besloot zij de injectie toch te nemen om solidariteit te tonen met de ouderen met wie zij als verpleegster werkte.

De volgende dag begon zij symptomen te vertonen en na een week was zij zo ziek dat zij met spoed naar de eerste hulp moest worden gebracht. Ze overleed na een hartstilstand, een zware hersenbloeding, bloedstolsels en uitgebreide inwendige bloedingen, schrijft Aftonbladet.

Uit de autopsie bleek dat zij aan zes verschillende levensbedreigende aandoeningen leed, ook al was zij voordien kerngezond geweest.

Volgens Aftonbladet hebben de artsen geen andere waarschijnlijke verklaring voor de dood kunnen vinden dan het vaccin.

Echtgenoot Thomas vertelt de krant dat de familie een bekentenis en een verontschuldiging van AstraZeneca wil:

“Een serieus bedrijf geeft toe als er fouten zijn gemaakt. Een ongeluk is in hun wereld misschien niet zo erg, maar voor ons is het een ramp”.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De ongewenste feiten – Hier is een grafiek die ze niet willen dat u die ziet

  Vaccinpusher eist haast met verplichte vaccinatie - stort live in elkaar
Vorig artikel5 DOMSTE dingen die mensen doen die hen vatbaarder maken voor het oplopen van en misschien sterven aan de komende Covid-19 virus mutaties
Volgend artikelBang? Merkel annuleert haar AstraZeneca-vaccinatie afspraak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in