Dus TWEE DERDEN zijn gevaccineerd… Juist, en COVID-19 vaccinzeloten beweren dat het hen helpt om uit de kritieke zorg te blijven… Weet je wie zich niet laten testen of “vaccineren”, mensen die niet kijken naar het mainstream media kartel bullshit narratief … Je weet wel, al die verzetsstrijders die jullie haten omdat ze opkomen voor jullie vrijheden. Juist… Blijkbaar is 2+2 Bullshit!

BBC.com:

Een derde van de mensen met bevestigde gevallen van Covid in Wales in de afgelopen week waren niet gevaccineerd, volgens nieuwe cijfers vrijgegeven door Public Health Wales.

Uit de cijfers bleek ook dat 99% van de mensen die de afgelopen week in Wales positief testten op Covid jonger was dan 60 jaar. Van hen was 37% niet gevaccineerd.

Bijna 13% van de ziekenhuispatiënten bij wie Covid was bevestigd, was niet gevaccineerd.

PHW zei dat de vaccins hadden geholpen het aantal Covid-ziekenhuispatiënten tijdens de derde golf veel lager te houden.

Hoewel 80% van de patiënten een dubbele dosis vaccin heeft gekregen, is dit volgens ambtenaren van de volksgezondheid geen bewijs dat het vaccin niet werkt – en dat vaccins 95% van de mensen uit het ziekenhuis houden.

Zonder de bescherming zouden de aantallen ziekenhuispatiënten veel groter zijn, voegden zij eraan toe.

Soms weet je niet meer of je moet lachen of huilen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins: eerste aanwijzingen voor langetermijneffectenVolg Frontnieuws op Telegram

  Mike Stone - 2024 wordt het vaccinsterftejaar
Vorig artikelAustralische volksgezondheidsfunctionaris geeft toe dat 6 van 7 recente COVID-19 doden waren gevaccineerd
Volgend artikelBraziliaanse president Jair Bolsonaro zegt dat COVID-vaccinregime zal leiden tot “bevolkingscontrole”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Iemand nog een kaas uit Alkmaar

    Am Freitag, 1. Oktober, findet ein Käsemarkt statt! Diese kleinere Version des Käsemarktes findet auf dem Waagplein von 10 bis 12 Uhr statt. Besucher des Marktgebietes werden gebeten, die Coronacheck-App mit gültigem QR-Code und Identitätsnachweis vorzuzeigen.

  2. Dit is zo overduidelijk onzinstatistiek maar wel door de MSM uitgebracht. Het is om mensen te verwarren en murw te maken. Ik denk dat hier ook de beroemde uitspraak van president Lincoln op van toepassing is “You can fool all the people some of the time and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time’’ ik krijg hierdoor in ieder geval een heel negatief gevoel. Het gaat werkelijk helemaal nergens meer over. Argumenten, wetenschap en ratio tellen niet meer, de Australische overheid verkondigd bullshit en haar bevolking moet het verplicht accepteren.

  3. De uitkomst van een volkomen onbetrouwbare test dat helemaal geen levende specifieke virus kan aantonen wordt gebruikt als sample voor de statistiek. Via die weg wordt mbv statistiek de grootste onzin verkocht.

  4. Het is allemaal bedrog. Dat is zo onderhand wel duidelijk. Maar het is nuttig om geïnformeerd te blijven hoe het bedrog nieuwe vormen krijgt. Zo kunnen we ons beschermen en vooruit kijken. Ik lees elke dag FN.

  5. Als het zogenaamde virus nog door niemand is geïsoleerd en nog nooit door iemand opgekweekt en bij een ander in gebracht of het inderdaad een besmettelijke ziekte is. Maar dan wel gaan beweren dat er testmateriaal er voor zijn, die het kunnen aantonen dat jij besmet bent met dat virus, wat nooit door iemand geconsenteerd is. Zelfs hebben ze er vaccins tegen deze vermeende onbekende nooit gevonden en nooit geïsoleerde virus. Alleen onwetende en naïeve mensen laten zich met een experimenteel goedje, waar het top geheim is wat er in zit zich vrijwillig injecteren onder het mom dat jij dan beschermt bent tegen dat fake virus. Wat nu naar buiten komt, dat het een besturingssysteem is en het geleidende materiaal grafeenoxide, die jouw eigen natuurlijke immuunsysteem om zeep helpt. Zodat jij afhankelijk wordt van 2x per jaar een booster injectie, die jouw immuunsysteem vervangt voor een synthetische, zodat je met elke booster steeds minder mens met eigen wil wordt en steeds meer een transhumaan wordt, die programmeerbaar is. Covid-19 is dan ook geen ziekte, maar een computer project, die de mens naar een transhumaan moet transformeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in