Er is een wereldwijde opwaartse trend van sterfgevallen en verwondingen door vaccins. De laatste officiële cijfers (3 april 2022) wijzen op ongeveer: 69.053 Covid-19 injectie-gerelateerde sterfgevallen en 10.997.085 verwondingen voor de EU, de VS en het VK samen, voor een bevolking van 830 miljoen mensen, schrijft professor Michel Chossudovsky.

Maar slechts een klein deel van de slachtoffers of de families van de overledenen zal het moeizame proces doorlopen om aan vaccins gerelateerde sterfgevallen en ongewenste bijwerkingen aan de nationale gezondheidsautoriteiten te melden.

Bovendien zijn de gezondheidsautoriteiten actief betrokken bij het verdoezelen van de sterfgevallen en verwondingen ten gevolge van het “niet-goedgekeurde” en “experimentele” Covid-19 “vaccin”.

Op basis van historische gegevens (Electronic Support for Public Health–Vaccine Adverse Event Reporting System (ESP:VAERS, p. 6):

“Bijwerkingen van geneesmiddelen en vaccins komen vaak voor, maar worden te weinig gemeld. … minder dan 0,3% van alle ongewenste bijwerkingen van geneesmiddelen en 1-13% van ernstige bijwerkingen worden aan de Food and Drug Administration (FDA) gemeld. Evenzo wordt minder dan 1% van de ongewenste bijwerkingen van vaccins gemeld. (nadruk toegevoegd)

Hoewel wij geen precieze schattingen kunnen maken, kunnen wij wel de orde van grootte vaststellen.

Vermenigvuldig de officiële cijfers (geregistreerde en opgetekende) met de relevante parameter om de ECHTE AANTAL doden en gewonden te krijgen.

Zeer hoge aantallen

Uitgaande van de veronderstelling dat 10% van de sterfgevallen en ongewenste bijwerkingen gemeld worden (een zeer behoudende veronderstelling volgens Harvard Pilgrim Health Care, Inc, blz. 6)

zou het Covid-19 “Vaccin” geleid hebben tot

690.000 sterfgevallen en meer dan 100 miljoen “ongewenste bijwerkingen” voor een gecombineerde bevolking van ongeveer 830 miljoen (VK, EU, VS).

  Vergeet de Joden, geef de schuld aan de Ongevaccineerden!

Video: Het Covid-19 vaccin werd midden tot eind december 2020 gelanceerd.

In veel landen was er een aanzienlijke verschuiving in de mortaliteit na de invoering van het mRNA-vaccin.

Bron: HeathData.org

De regeringen LIEGEN.

Het is een Moordvaccin. In de woorden van Dr. Sucharit Bhakdi:

“Het bewijs is er. Ze doden onze kinderen.”

“Deze vaccins doden de jongeren en de ouderen, zij doden onze kinderen.”

Dr. Bhakdi legt uit hoe en waarom de op genen gebaseerde COVID-“vaccins” de afbraak van de immunologische afweer tegen besmettelijke agentia teweegbrengen.

De officiële cijfers zijn gemanipuleerd. Vaccin-gerelateerde sterfgevallen worden vaak toegeschreven aan Covid-19.

Peer reviewde rapporten bevestigen de oorzaken van vaccin-gerelateerde sterfgevallen en bijwerkingen (verwondingen) waaronder o.a. bloedstolsels, trombose, myocarditis, hartstilstand, vruchtbaarheid.

 • LAAT U NIET VACCINEREN.
 • WEES SOLIDAIR MET HEN DIE WEL GEVACCINEERD ZIJN.
 • INFORMEER DE MENSEN IN HET HELE LAND OVER DE GEZONDHEIDSRISICO’S.
 • EEN FERM STANDPUNT INNEMEN TEGEN HET VACCINPASPOORT.

De legitimiteit van politici en hun Big Money sponsors moet worden aangevochten.

Wij moeten nationaal en internationaal met één stem optreden.

Onze eerste taak is het uitschakelen van de angstcampagne

Het COVID-19 “vaccinatie”-programma moet onmiddellijk wereldwijd worden stopgezet.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bloedbank gesproken: Bewijs rondom vernietiging van immuunsysteem door vaccinsVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelZelensky verwijt Mark Rutte ervan “te blijven zwijgen” over het mogelijke EU-lidmaatschap van Oekraïne
Volgend artikelTwee voorbeelden van het gebruik van drone-oorlogsvoering door Rusland
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Ik begrijp de logica nog steeds niet, van waarom zouden er miljarden mensen gedood moeten worden. Omdat enkele psychopaten het idee hebben opgevat, dat wanneer er in hun ogen te veel mensen op de aarde zijn, dat er dan te weinig voor hen overblijft. De andere niets gunnen komt vanuit hun hebzucht en hun te grote ego en grootheidswaanzin, dat zij zich meer bevoorrecht voelen om te mogen blijven leven dan andere. Wat ook mee speelt is dat zij controlfrieks zijn, want een te grote bevolkingsaantal is veel moeilijker onder controle te houden, dan een overzichtelijke kleine groep. Daar zij ook willen dat alle goed onderwezen en zelf nadenkende mensen als eerste geruimd moeten worden, want die worden als zeer lastige beschouwd.

  Zij willen domme, arme en zieke mensen hebben, want die zijn veel meer volgzaam en afhankelijk van hen. Zodat de elite zich zelf superieur gaan voelen over die groep mensen. Terwijl ieder mens op zijn eigen manier juist rijkdom en overvloed creëert voor de gemeenschap. Die nu al eeuwen worden afgeperst door al die extra overvloed af te romen, door deze zich zelf ingenomen elite, die zich parasiteren op de gemeenschap. Ga je de gemeenschap grotendeels ruimen, dan ontstaat er van zelf schaarste in alles. Geld en macht kun je niet eten en als bijna niemand meer iets produceert, dan houdt alles op.

  • Ik begrijp de logica wel. De elite weet dat ieder mens een mening heeft en dat meerdere mensen een democratie vormen. De elite wil dit helemaal niet, die willen met hun geld de macht over alles hebben. Die willen steeds verder ontwikkelen, de medische voorzieningen zijn al goed, maar kunnen nog beter (voor hen). Als je verder alles gaat automatiseren dan heb je op den duur nauwelijks arbeiders nodig. Alleen nog om de techniek dan te onderhouden en eventueel te verbeteren.

   De planeet behoort aan hen toe en in deze tijd doen ze er alles aan om die planeet vol te zetten met zonne- en windparken. Dan is de energievoorziening voor de toekomst al veilig gesteld. Voedsel is voor hen natuurlijk belangrijk, maar voor u en ons niet. Wij mogen geen vlees meer gaan eten, ze adviseren insecten. Daarom moet er een crisis (stikstof) verzonnen worden om boeren uit te schakelen. Er blijven wel wat boeren over, maar dat is voor hen. De kinderen moeten ook geinjecteerd worden zodat zij straks (als vrijwel iedereen geruimd is) het beetje werk kan overnemen zonder dat ze vragen zullen stellen. Kinderen groeien erin net zoals kinderen het verschil niet meer weten tussen de euro en de gulden. Een beperkt aantal kinderen blijft dus over, want maximaal 500 miljoen kan de planeet aan, volgens hen. Dit betekent niet 500 miljoen blijven erover, maar maximaal !!! Laat dit tot u doordringen. Auto’s op fossiele brandstof zijn ook niet nodig, daar hebben ze binnenkort de zonneauto voor.

   De elite wil dus de controle over de planeet en over de overblijvers. Die laatsten moeten vooral niet zelfdenkend zijn en dus moet je de lastigen nu ruimen en de kinderen erin laten groeien. Die weten straks niet beter dat dit systeem altijd al zo was. Alles wordt AI (Artificial Intelligence). Al het denken wordt voor de elite gedaan en hun systeem zal eeuwig heersen.

   Zoiets en nog heel veel meer.

 2. Als overtuigd unvaccinated sta ik totaal niet achter deze gifspuit.Omdat er mensen aan sterven(3 uit kennisenkring/bekenden) en een 8 tot 10 die gewond zijn geraakt,hartfalen,deels verlamd en hersenbloeding,Tia etc.En ik heb heus geen grote vriendenkring.
  Mijn moeder heb ik steeds gewaarschuwd over deze bekende en reeële gevaren.Tot ze zich 2 dagen geleden weer een 4e booster liet zetten omdat ze toch op vakantie wil.Ze had ergens vernomen dat ze ook halve doseringen konden geven,dus dat ging ze vragen.
  Toen ze terugkwam had ze dit idd gevraagd en de doktor kwam haar vertellen dat ze dit nu standaard deden.Maar waarom dan vroeg ma, :omdat de bijwerkingen dan minder zijn was zijn antwoord.
  Maar de vorige booster dan? Die ook mevrouw,dat was ook een halve.

  Ik heb de formulieren gezien waarbij vermeld staat dat er 0.25ml is gebruikt.
  Voor mij alweer een zoveelste bevestiging dat we worden belazerd.

  De ouden moeten eerst plaatsmaken voor de jongeren en daarna moet geleidelijk de bevolking gaan dalen is mijn mening de opzet van Cojona.We zijn met tevelen en de footprint moet drastisch omlaag.
  Great reset.Anders is de planeet over 50 jaar onbewoonbaar volgens de geld wolven.
  Zit wat in,maar dit zou je reinste nachtmerrie zijn,de holocoust zou glad vergeten worden bij zo,n omvang.
  Stay sharp.

 3. Deze lijpo s haten ons omdat ze impotent zijn en niks kunnen presteren.
  Zowel de bokken als de geiten duivels.
  Het zijn smerige sekte figuren deze lui.
  En die spuit plant ik in hun eigen Horus oog
  Als ze het mij proberen op te leggen.
  Nu niet en nooit niet punt.

 4. Op een gegeven moment gaan ze zich tegen elkaar keren! Want krankzinnig als ze zijn, is dat heel goed mogelijk! Hoop ik.

 5. Jullie lezen hier allerlei artikels die overgenomen zijn van sites die nepnieus verspreiden. Het artikel over doden door vaccinatie is geschreven door professor Chossudovsky Hij is stichter van zulke website. Is dit geloofwaardig? Zie hieronder.

  Michel Chossudovsky is een Canadese econoom en auteur. Hij is emeritus hoogleraar economie aan de Universiteit van Ottawa en de president en directeur van het Centre for Research on Globalization, dat de website globalresearch.ca beheert, opgericht in 2001, die onwaarheden en complottheorieën publiceert. Wikipedia (Engels)

  • Ha ha ha en waarom zit jij dan hier? Als het fake zou zijn, waarom ben je dan hier om het te lezen?

   Zeg eens eerlijk: krijg je hier nu nog voor betaald?

   • Nog maar een paar spuitjes en deze geïndoctrineerde sneue gast is weg. Klaarblijkelijk hebben de spuitjes giftige reacties in zijn holle bovenkamer gecreëerd.
    Tot die tijd heeft hij mooi sc-score punten verdiend door wikipedia als waarheid te zien.

 6. Dag wannabe James Bond !!!

  Ook een erg betrouwbaar geheel ” WIKIPEDIA ” waarop ingevuld is dat Michel Chossudovsky Onwaarheden en Complot- theorieën publiceert..

  Goed verhaal 007

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in