Welkom bij het verkiezingsdebat voor de wereldregering van 2028! Ik ben uw gastheer Bill Witherspoon en ik wil u graag voorstellen aan de kandidaten van dit jaar, schrijft Rintrah.

Links hebben we Xi Jinping, voorzitter van de communistische partij van China! Naast hem hebben we de herrezen Adolf Hitler, een oude politicus uit Oostenrijk. Naast hem hebben we de voormalige gouverneur van Californië, Gavin Newsom! Tot slot hebben we rechts Joe Sixpack, van de nieuw gevormde lage status witte mannenpartij!

Punt I: Klimaatverandering

Ons eerste gespreksonderwerp is klimaatverandering. We hebben hier veel vragen over gekregen van kijkers. Ik wil elke kandidaat 30 seconden de tijd geven om aan de kijkers uit te leggen wat uw oplossing zou zijn om dit probleem aan te pakken. Te beginnen met Xi Jinping!

“Het is duidelijk dat deze dreiging dringend moet worden aangepakt. Gelukkig heeft China onder mijn leiding een belangrijke rol gespeeld in de overgang naar elektrische voertuigen. We hebben aangetoond dat sterk centraal leiderschap nodig is om de markt in de juiste richting te sturen. Er kan niet van China verwacht worden dat het de problemen in zijn eentje oplost.”

“Dank u, herrezen Adolf Hitler, het is uw beurt!”

“Ten eerste is mijn titel niet “herrezen”. Het is Reichskanselier. Ik ben de Reichskanselier van Duitsland. Ik werd een beetje hopeloos in mijn bunker, maar mijn opvolger is dood, dus natuurlijk is de titel op mij teruggekomen. U heeft me een beetje verrast. Geef me dertig seconden om dit onderwerp op mijn telefoon in te lezen.”

“Toegestaan.”

“Wacht even… u vertelt me dat deze wortelloze bende Joodse oplichters erin geslaagd is om via het financiële kapitalisme deze hele planeet in een broeikas te veranderen en daarom werd u zo wanhopig dat u besloot dat het tijd was om te kijken of ik u kon helpen? Wat zie ik hier… een Bitcoin? Nepgoud gemaakt van kolencentrales? U hebt het joodse financiële kapitalisme in een parodie van zichzelf veranderd! Verwacht u dat ik dit probleem voor u oplos? Ha. Er valt hier niets meer te redden! Waarom heeft u mij laten herrijzen? Dit is een belediging!”

Oké, bedankt Reichskanselier, het is tijd voor gouverneur Newsom om ons zijn gedachten te geven.

“Klimaatverandering is de grootste uitdaging van onze generatie. Maar ik geloof niet in wanhoop, maar in de kracht van Amerikaanse innovatie. Door een rechtvaardige en billijke overgang naar hernieuwbare energie kunnen we…”

“Entschuldigung. Kan iemand ervoor zorgen dat deze man zijn mond houdt? Ik kan het geluid van deze Joodse marionet die aan zijn touwtjes danst niet verdragen.”

“Reichskanselier, we willen iedereen 30 seconden geven. U hebt zelf ook een minuut, het is alleen maar eerlijk-”

“Ja. Het is alleen maar eerlijk. Onder dat motto hebt u de wereld vernietigd, nietwaar? Elke idioot en elke clown mag zijn zegje doen en dan roert u alles door elkaar en noemt de bruine smurrie die u creëert democratie. Als het zo goed voor u uitpakt, waarom hebt u mij dan laten herrijzen?”

Gouverneur Newsom, wilt u hierop reageren?

“Het is duidelijk dat meneer Hitler niet in Amerikaanse waarden gelooft. En we hebben gezien hoe goed zijn Duitse waarden hebben uitgepakt voor de wereld. Nu leren we dat zelfs een simpel debat over beleid onmogelijk is met hem.”

“Debat, debat. Grootheid wordt nooit gevormd door debat. Het wordt gevormd door passie, de collectieve wil van een volk, gemanifesteerd in één enkele leider! Dat is hoe er iets bereikt wordt, in plaats van deze middelmatige doelloze drift naar de vergetelheid, zodra de Joden alles eruit gehaald hebben wat er te vinden is. Misschien begrijpt onze vriend hier uit China het beter.”

“Waarom ja, ik moet het met de Duitse kanselier eens zijn dat het Amerikaanse systeem van debat en compromis niet toereikend is om een existentiële crisis van deze omvang aan te kunnen.”

“Wacht even allemaal. Ik ben nog niet aan de beurt geweest om iets te zeggen. En ik zie dat Hitler, de Chinese maoïstische communistische marxistische president Pingping Ting EN DE LIBERALE GOUVERNEUR VAN CALIFORNIË het allemaal eens zijn over deze kwestie. En dat geeft jullie geen enkele aanleiding tot nadenken? Ik zal het je eerlijk zeggen, Bill. Het is een bedrog, bedoeld om één wereldregering te creëren onder één enkele koolstofbelasting. En wat maakt het uit of we onze uitstoot verminderen, als CHINA 5000 nieuwe bouwt-”

Mag ik u eraan herinneren: U bent kandidaat voor het presidentschap van de wereld.

“Oh ja, dat klopt Bill. Maar ik ben net als Nigel Farage, ik infiltreer in het systeem om het van binnenuit te vernietigen!”

“Deze zwaarlijvige cretin hier illustreert perfect waarom ik de Amerikanen half gejood en half genegerd noem. Je kunt de bergen voor zijn deur opblazen, je kunt zijn rivieren vergiftigen en hij zal naar de pijpen dansen van zijn Joodse meesters door te doen alsof hij niets ziet terwijl het vuur zijn thuisland verteert. Hij is gescheiden van zijn grond, hij is niet meer te redden.”

“Wacht eens even meneer Hitler. Ik heb nooit gezegd dat Joden de wereld regeren, leg me geen woorden in de mond. Het zijn de zionisten van de Bilderberggroep die samenwerken met de jezuïeten en de zwarte adel van het Vaticaan, samen met de Britse koninklijke familie…”

“Ja ja, genoeg van deze onzin, ik heb genoeg van deze debatten gehoord voordat ik voorzitter van de NSDAP werd, elke gek had zijn eigen theorie. Mijn genialiteit ligt in het nemen van wat al deze middelmatige boze debielen geloven, het terug te brengen tot de essentie en het dan constant aan hen te voeren zoals je dat met een kind zou doen.”

“Kijk meneer Hitler. Ik denk dat u zonder het te beseffen voor deze elitisten en hun agenda valt. Ze hebben dit bedrog verzonnen om ons te controleren en ons grasgevoerde rundvlees af te pakken en ze zullen hetzelfde doen met de trotse patriottische mensen van Duitsland…”

“Oh natuurlijk, jullie eten nog steeds vlees. Twaalf jaar is niet genoeg om een continent tot Dharma te bekeren. Geloof me, ik heb het geprobeerd. Geef mij niet de schuld dat de wet van Karma terugkomt om jullie in de kont te bijten.”

Punt II: Eugenetica

Bill Witherspoon: Ik denk dat we genoeg gehoord hebben over dit onderwerp. Het is tijd voor ons volgende onderwerp. Dit is een beetje controversieel, maar het moet wel aan de orde komen. Men is het er nu over eens dat ons IQ snel daalt. Wetenschappers geloven dat ten minste een deel van het probleem terug te voeren is op genetische erosie. Dat wil zeggen, generaties van hoogopgeleide vrouwen die zich onthielden van voortplanting, in combinatie met lage kindersterftecijfers, hebben ervoor gezorgd dat genetische afwijkingen zich in onze bevolking hebben kunnen ophopen, wat heeft geleid tot een verminderd cognitief vermogen. Hoe moeten we dit probleem aanpakken? Ik wil graag beginnen met Hitler, die een beetje een reputatie over dit onderwerp heeft opgebouwd.

Hitler: “Het is gemakkelijk. Je haalt de beste mannen uit je gelederen en laat ze direct trouw aan je zweren. Dan zet je klinieken op, waar vrouwen die zij zwanger maken worden verzorgd. U beloont vrouwen voor het hebben van grote gezinnen, u geeft ze medailles. En als het gaat om criminelen, gedegenereerden en gehandicapten, dan hebben wij een humane manier om voor hen te zorgen. Het is zo humaan, ik zie dat jullie het vandaag de dag nog steeds voor varkens gebruiken! Nou nee, wacht, dat doen jullie niet. Wij gebruikten cyanide, waardoor u niet het gevoel krijgt dat u stikt. Jullie joodse lijfeigenen vergiftigen varkens met koolstofdioxide, ze hebben hun laatste momenten het gevoel dat ze gaan stikken.”

Xi Jinping: “Ik hou van de suggesties van meneer Hitler, hoewel ik zelf meer voorstander ben van gedwongen sterilisatie, zo ga ik om met mijn etnische minderheden.”

Hitler: “Zoals ik al eerder zei, hebben de Chinezen een oude beschaving, even groot als de onze, zo niet groter.”

Xi Jinping: “Dank ik u meneer Hitler voor deze kowtow, u hebt inderdaad gelijk.”

Gouverneur Newsom, wilt u commentaar geven?

Newsom: “Ik denk dat deze twee mannen zojuist hun barbaarsheid aan de wereld hebben laten zien. Onder mijn leiding zullen we een eugenetica beleid voeren dat humaan is en verenigbaar met een democratische liberale samenleving. We zullen het internet, de massamedia en pornografie gebruiken om de meest autistische, depressieve, sociaal geïsoleerde en geesteszieke tieners te nemen.”

Hitler: “En wat dan?”

Newsom: “Dan overtuigen we die tieners ervan dat ze in het verkeerde lichaam geboren zijn.”

Hitler: “Verkeerd lichaam? Dus u bedoelt als een edele Germaanse ziel, in het gedegenereerde voertuig van een Jood geworpen? Ik zou ook depressief zijn!”

Newsom: “Nee, ik dacht meer in termen van geslacht. We hebben een nieuw geslacht uitgevonden dat non-binair heet, waarbij de borsten van een meisje operatief verwijderd worden. Ook overtuigen we autistisch depressieve en sociaal geïsoleerde tieners er via internet van dat ze puberteitsblokkers moeten nemen, zodat hun botstructuur hun geboortegeslacht niet verraadt. Dan nemen we hun onderontwikkelde genitaliën en reconstrueren ze chirurgisch tot het andere geslacht.”

Hitler: “Dat meen je toch niet? Jullie nemen eenzame, depressieve tieners en misleiden hen door middel van propaganda van Sapphische Joodse universiteitsprofessoren om hun lichamen in de speeltuin van een chirurg te veranderen? Dit is een schande! De wreedheid van deze Joden kent geen grenzen! Ik eis dat u deze wrede tiran van dit podium haalt!”

Newsom: “Nu maakt Hitler heel duidelijk dat transfobie en haat tegen de LGBTQI+-gemeenschap al vanaf het allereerste begin in de extreem-rechtse ideologie zit ingebakken.”

Hitler: “De LGBTQI+ gemeenschap? Wat is dit voor onzin? U gebruikt internetalgoritmen om de waanideeën van mensen aan hen terug te geven en dan noemt u het een gemeenschap?”

Joe Sixpack: “Wacht even, als lid van de apenmartelgemeenschap moet ik…”

Hitler: “ZIE JE WAT IK BEDOEL?”

Bill Witherspoon: “Voorzitter Xi, wilt u hier commentaar op geven?”

Xi Jinping: “Zeker. Door onze Great Firewall zijn we erin geslaagd om onze tieners niet bloot te stellen aan afwijkende Amerikaanse internetpropaganda. We leren onze jongens om jongens te zijn en onze meisjes om meisjes te zijn.”

Hitler: “Ik begin deze man steeds aardiger te vinden. Wij zijn geen demonen of barbaren. Als iemand niet in staat is om in jullie samenleving te passen, dan maak je er geen levenslange chirurgische gruwel van, dan euthanaseer je hem gewoon!”

Joe Sixpack: “Luister meneer Hitler, ik begrijp waar u vandaan komt, maar u moet toegeven dat er veel geld te verdienen valt met dit LGBTQIwhatchammacallit-gedoe, ze hielden laatst zo’n optocht in mijn stad en ze gaven veel geld uit bij mijn hotdogkraampje.”

Newsom: “Precies, ik ben blij dat meneer Sixpack het begint te begrijpen! Tolerantie en diversiteit zijn de motoren van economische groei! De plastische chirurgen van Amerika zijn de beste ter wereld, mensen komen van over de hele wereld om een Amerikaanse geslachtsverandering mee te maken!”

Bill Witherspoon. Dat is alle tijd die we vandaag hebben voor dit debat. Ik wil onze deelnemers bedanken. Zorg ervoor dat u de volgende keer weer bij ons bent.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De Ochtend ErnaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe prikken verdedigen: Bereid u voor op de meest massale medische gaslighting in de wereldgeschiedenis
Volgend artikelDe fantasieverklaringen voor buitensporige sterfgevallen terwijl de paniek toeslaat
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

7 REACTIES

  • Advies ook naar Rommel om bovenstaand artikel te bestuderen.

   (In het verleden kreeg minstens één reaguurder een ban wegens het gebruik van VPN, hetgeen in de nabije toekomst wellicht een must wordt.)

   Een andere tip welke wordt gegeven, is het gebruik van Protonmail.
   Waarin ikzelf geen enkel vertrouwen heb vanwege ´diens geboorte en locatie´.
   Ik zou graag weten hoe anderen hier tegenaan kijken.. BvD.

 1. Grijns…..klopt wel. Het doet me denken aan ” Er ist wieder da “. Die film waarin Hitler teruggepleurd wordt in dit ondermaanse, en het zonder grote problemen allemaal over kan doen…….hoe waanzinnig ook……met behulp van de media, en de rest van de imbecielen die zo graag meedoen aan die waanzin.

  Mooi stukje tekst hierboven. Klaar voor het theater van de barokke waanzin……..en lachwekkend in zijn realistische weergave.

 2. Lachend het einde van de wereld tegemoet zien. Een glas bourbon in de hand en een sigaar tussen de lippen.
  Bring it on, i fucking love it.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in