Australië ondervindt een “pandemie van de volledig gevaccineerden”, waarbij een grote meerderheid van de gevallen, ziekenhuisopnames en sterfgevallen van het coronavirus zich voordoen onder volledig gevaccineerde en geboosterde burgers.

Volgens de laatste gegevens waren negen van elke 10 COVID-19 gevallen en ziekenhuisopnames en acht van elke 10 coronavirusgerelateerde sterfgevallen tussen 26 november 2020 en 15 januari 2021 in Australië onder de volledig gevaccineerde en gestimuleerde bevolking, bericht Arsenio Toledo.

In de zuidoostelijke staat New South Wales zijn de COVID-19 gevallen vertienvoudigd sinds medio december 2021. De staat brak zijn coronavirusinfectierecords sinds het virus voor het eerst het land trof in maart 2020. Dit ondanks het feit dat meer dan 94 procent van alle inwoners van de staat van 16 jaar en ouder volledig gevaccineerd is, en bijna de helft van alle volwassenen een boosterdosis van het vaccin heeft gekregen.

Op 14 december vorig jaar registreerde de staat 1.347 nieuwe COVID-19 gevallen. Precies een maand later, op 14 januari, registreerde de staat 48.133 nieuwe gevallen.

Ook het aantal COVID-19 gerelateerde sterfgevallen in de staat is sinds het begin van het jaar naar het hoogste niveau omhoog geschoten. New South Wales heeft tijdens de hele pandemie nooit zo’n sterke stijging van het aantal sterfgevallen gekend.

Op 29 december registreerde de staat slechts één COVID-19 sterfgeval. Op 17 januari registreerde de staat 36 sterfgevallen op één dag. Dit is het hoogste aantal sterfgevallen op één dag in de staat sinds het begin van de pandemie.

Terwijl leden van de Australische media blijven beweren dat de huidige COVID-19 golf die het land doormaakt te wijten is aan de ongevaccineerde bevolking, schetsen de gegevens een heel ander beeld.

  Samenzweringstheorieën worden samenzweringsfeiten

Volgens de regering van New South Wales, die een wekelijks “surveillancerapport” voor COVID-19 publiceert dat gegevens bevat over infecties, ziekenhuisopnames en sterfgevallen, evenals de vaccinatiestatus van deze gevallen, vormen de volledig gevaccineerden de overweldigende meerderheid.

Volgens het laatste verslag, dat op 4 februari werd gepubliceerd, heeft de staat in totaal 450.603 bevestigde gevallen gehad sinds de na het vaccin Omicronvariant werd ontdekt.

Van al deze gevallen waren slechts 55.697, of 12 procent, ongevaccineerd. Maar liefst 372.912, oftewel 82 procent van de gevallen, waren volledig gevaccineerd. De overige 21.994 gevallen deden zich voor bij mensen die gedeeltelijk waren gevaccineerd (4.644) of hun boosterdoses van het vaccin hadden gekregen (17.350).

Duizenden Australiërs al gewond door COVID-19 vaccins

Niet alleen leiden COVID-19 vaccins tot een sterke stijging van het aantal gevallen van coronavirus, ziekenhuisopnames en sterfgevallen, ze veroorzaken ook tienduizenden ernstige ongewenste bijwerkingen.

De Australische federale regering heeft onlangs een niet-schuldig indemniteitsregeling ingevoerd waardoor mensen die door ernstige verwondingen als gevolg van een COVID-19 vaccin zijn getroffen, een uitbetaling kunnen krijgen op voorwaarde dat zij hun zaak niet verder voor de rechter brengen.

Het bedrag dat Australiërs kunnen ontvangen is minimaal AU$ 5.000 (€ 3.140), maar mensen die ernstige verwondingen hebben opgelopen door het COVID-19 vaccin kunnen aanzienlijk meer dan dat bedrag betaald krijgen, plus een vergoeding voor medische kosten en gederfde inkomsten.

Clare Eves, hoofd medische nalatigheid bij Shine Lawyers, een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in letselschadevergoedingen, zei dat het bedrag dat de federale overheid zou kunnen uitbetalen “echt aanzienlijk zou kunnen zijn” vanwege het enorme aantal mensen dat negatieve bijwerkingen door de vaccins heeft ondervonden.

Volgens de Therapeutic Goods Administration heeft zij bijna 80.000 ongewenste bijwerkingen in verband met het COVID-19 vaccin geregistreerd en erkend. Dit is ongetwijfeld slechts een klein deel van het aantal mensen dat aanzienlijke bijwerkingen van het experimentele vaccin heeft ondervonden.

Medio november hadden slechts ongeveer 10.000 van deze bijna 80.000 erkende gevallen van bijwerkingen hun belangstelling laten blijken om een vordering tot schadevergoeding in te dienen.

Dit betekent dat als elke afzonderlijke claim wordt goedgekeurd, dit de Australische regering ten minste 50 miljoen dollar zou kosten. Eves zei dat aanzienlijk letsel, zoals hersen- of hartcomplicaties, zou kunnen leiden tot claims in de honderdduizenden of zelfs miljoenen Australische dollars.

Mensen die matige tot ernstige bijwerkingen hebben ondervonden die tot een ziekenhuisverblijf van ten minste één nacht hebben geleid, vallen onder de uitbetalingsregeling van de regering.

Eisers die tussen de AU$5.000 en AU$20.000 (€ 12.575) willen krijgen, moeten aantonen dat de verwonding verband houdt met het COVID-19 vaccin, hoeveel zij hebben uitgegeven aan medische kosten en hoeveel zij aan loon hebben verloren.

Eisers die meer dan AU$20.000 willen, moeten hetzelfde bewijsmateriaal overleggen. Maar hun claims, met inbegrip van claims wegens overlijden, zullen worden beoordeeld door een panel van onafhankelijke juridische deskundigen. Hun aanbevelingen zullen bepalen hoeveel de eisers zullen ontvangen.

De federale regering heeft niet bekendgemaakt welke bewijsstandaard zal worden gehanteerd om aan te tonen dat de aandoeningen van een eiser door het vaccin zijn veroorzaakt, waardoor velen vrezen dat de meeste claims zullen worden afgewezen.

  Peru kondigt noodtoestand voor de volksgezondheid aan na uitbarsting van Guillain-Barre-syndroom als vaccin bijwerking

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wereldwijde gegevens suggereren dat volledig gevaccineerde Amerikanen, Australiërs, Britten, Canadezen en Duitsers AIDS ontwikkelenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Wilfredo Stokes over magnetisme veroorzaakt door het Moderna vaccin
Volgend artikelTrudeau gaat compleet nazi: Canadese politie klopt op de deuren van Canadezen die op Facebook hun steun betuigden aan Trucker’s For Freedom 
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

3 REACTIES

  1. Omgekeerde bewijslast, zoals door alle “overheden” gehanteerd wordt. Dit kunnen de meeste mensen niet opbrengen zonder steun. Ook hier weer o te passen voor “strijkstokken”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in